نمی دونم شما کجا رو می فرماین ولی اینجا که ما هستیم حتی 1 نفرم بدون کفایتی نمی پذیرن حتی بسیج فعال!
ولی موضوع دیگه اینه که اینجا ایران با پارتی کل سربازی رو می شه پیچوند![]()
نمی دونم شما کجا رو می فرماین ولی اینجا که ما هستیم حتی 1 نفرم بدون کفایتی نمی پذیرن حتی بسیج فعال!
ولی موضوع دیگه اینه که اینجا ایران با پارتی کل سربازی رو می شه پیچوند![]()
یک چیزی خدمت دوستان که می خوان بیان جذب سپاه بشن بگم
اینی که می گن سپاه هتل خدا بیامرزدش,الان خیلی بد شده چون شدیدا سرباز کم دارن خود من که مثلا افسر هستم مثل حمال دارم کار می کنم از جارو زمین شستن بگیر تا سرویس بهداشتی عمومیاین که می گن صبح می ری 2 میای اصلا روش حساب نکنین چون ممکنه یک هفته رنگ خونتونم نبینین,در انتها خدمت به افسرها در سپاه رو توصیه نمی کنم
![]()
دوستان کسی از معافیت بند 6 بهزیستی استفاده کرده یا اطلاعی داره؟
اگر کسی از این راه اقدام کنه در حین تحصیل ، در صورت قبول نکردن درخواستش و معافیت باید حتما بره سربازی یا فعلا می تونه تحصیلش رو ادامه بده؟
آقا چند بار توی طول آموزشی باید مو ها بزنیم؟
من روز اول با 4 زدم
بهمون گفتن بالای 8 نباید بشه
الان 20 روز گذشته لازمه 2باره بزنم؟
من از کجا بدونم موهام الان نمره چند شده :-|
البته بستگی به یگانش داره ولی تا اونجایی که من دیدم همشون صبح میان ساعت 2 هم میرن شاید مثلا شما تازه وارد هستی یا خراب کاری زیاد میکنی
من کلا دوبار زدم - یبار نمره 4 و یبار نمره 6 . هرچی کمتر بهتر بخصوص اینکه هوا گرمه و اگه موهات بلند باشه اذیت میشی
تایید میشه.
چند روز پیش یکی از مسئول شبای باحال زمان خدمتم زنگ زد رفتم پادگان.
تعداد سربازا خیلی کم شده و از اونجا که سن سربازا خیلی کم شده و بلانسبت دوستان تنبل شدن و عین خیالشون نیست ، بیشتر کارو میدن دست افسرا . البته با این روند چند وقت دیگه باید کارو داد دست سرباز دکترا.
البته بعضی از این مواردی که شما گفتی مثل دستشویی شستن رو هم وقتی به سرباز صفر میدن که انجام بده یه استثناهایی رو براش در نظر میگیرن ، مثل پست ندادن و زود رفتن و ...
در ضمن دوستانی که خدمت رفتن میدونن راحت ترین و بی دردسر ترین کار تو خدمت اینه که دسشویی بشوری
دوست من ارتش بود و هر هفته که میومد خونه موهاشو من میرفتم براش میزدم.
کلا موی سر ارزش نداره که بخواد به خاطرش بهت گیر بدن .
شما به طور پیش فرض هر 2 یا 3 هفته یه بار بزنی خوبه.
کاشکی چیزی که شما دیدی الان من می دیدم,کاری که دست من هست اگر خرابش کنم پدر یک سر تیپ رو در میارن اونم منو دار می زنهحق خرابکاری ندارم,وقتی سرباز نیست سرهنگا جارو نمی زنن می دن دست وظیفه,اینجا که من هستم سرباز فوقم دستشویی تمیز می کنه!شرایطی که شما گفتین کدوم پادگان هست ؟جاش رو لطفا بگین
![]()
سلام من واسه معافيت پرشكي بعد اينكه كار پركردن برگه هاي دفترچه و واكسيناسيون و غيره رو انجام دادم رفتم پليس +10 و اونا يه برگه تاييديه ثبت اطلاعات درخواست معافيت دادن و گفتن 10 روز بمون تا واست sms معرفي به بيمارستان بياد
10 روز شد ولي هنوز sms نيومده
حالا من چطور پيگير كارام باشم؟
بعد اينكه sms اومد و رفتم بيمارستان و اونا با معافيتم موافقت كردن چه مراحل ديگه اي واسه معافيت بايد طي كنم ميشه مختصر و مفيد محبت كنين واسم توضيح بدين
باتشكر
سلام.قسمت مهندسی ارتش که که کارهای عمرانی میکنن اسمش چیه و زیر نظر بتاجا میشه؟و اینکه میگن ماموریت میفرستن شهرستان درسته؟بزرگواری میکنید جواب بدید
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)