تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2190 از 2403 اولاول ... 11901690209021402180218621872188218921902191219221932194220022402290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,891 به 21,900 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اصلا سرعت که هیچی کیفیت سرویس های اندیشه به شدت افت کرده.پینک بالا و پاکت لاست زیاد که واقعا غیر قابل تحمله.خوب وقتی پرت ندارین چرا میفروشین که بعد اینجوری تو اوج مصرف اینترنت بی کیفیت داشته باشیم؟!امیدوارم هر چه زودتر پای شرکت های معتبر به اینجا باز شه تا از شر اندیشه و مخابرات خلاص شیم
    اگه ممنکه بفرمایید کدوم مرکز مخابراتی هستید اگه هم دوست دارید خوشحال میشم براتون پیگیری کنم ببینیم مشکل چیه. می تونید پیام خصوصی بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یک چیزی که من از حرف های دوستمون Askup فهمیدم این بود که کسایی که تا دیروز خدمات خوب میگرفتن ، با گذشت زمان و شرایط باید پول بیشتری بدن و خدمات نامطلوب تری دریافت کنند .
    * نباید اعتراض کنند
    * باید منطقی باشن و شرایط شرکت رو درک کنند
    * فرافکنی های شرکت رو با جان ودل بپذیرن
    * به دلیل یکسری قوانین کوانتومی فاصله مشترک از مرکز مخابراتی طی زمان دورتر میشه . یعنی اگر دیروز خدمات خوبی میگرفت نزدیکتر بود و الان دورتره
    * شرکت اندیشه در راستای ایجاد جمعی صمیمی با قلب آکنده از اندوه هر روز فراتر از ظرفیت سرویس دهی مشترک جذب میکنه تا این جمع صمیمی رو صمیمی تر کنه .
    * بسیاری از مشکلات با تعویض ویندوز حل میشه که مشترکین این رو نمیفهمن .
    و زیباتر از اون وقتی هست که سایر دوستان هم خیلی سریع قانع میشن !

** برادر ( یا خواهر) من ، ما عمری مو سفید کردیم تو این آسیاب ! فرافکنی نکن ، شما پول خوب هم میگیری سرویس خوب نمیدی ! کل مشکلت اینه که بیشتر از ظرفیتت مشترک میگیری ، حالا لیتنسی و پاکت لاست و غیره به کنار .

دوست عزیز حق اعتراض برای شما محفوظه
    در مورد بسترهای ترانزیتی معمولا فیزیک نیوتن پاسخگو می باشد. من 1-2 مورد خدمت شما توضیح میدم.
    دوست عزیز یکی از اتفاق های ممکن پدیده cross talking می باشد. مثل وقتی که از کابل مرکزی محله شما تعداد زیادی تلفن واگذار شود و یا همزمان عده زیادی در حال استفاده از خدمات مختلف بر روی نلفن خود باشند. این پدیده توضیحات فنی تری دارد که با سرچ ساده قابل دستیابی است
    اتفاق دیگه زنگ زدگی سر سیم در محل اتصال در ورودی اکثر خانه ها می باشد که اگر در معرض هوا قرارگیرد سولفاته می شود و نویز بالا می رود
    اتفاق دیگر سیم کشی داخل ساختمان، قدیمی، زنگ زده و پوسیده شود
    اتفاق دیگراسپلیتر معیوب بر روی خط تلفن قرار بگیره یعنی خراب بشه.
    وووو
    دوست عزیز تکرار می کنم حتما اختلالاتی اتفاق افتاده که شرکت مقصر بوده هیچ کس ادعای کامل بودن نولی هر اختلالی هم به شرکت مربوط نیست.
    در مورد لیتنسی و پاکت لاست و غیره اطلاعاتی نفرمودید که در کدوم مرکز هستین که بشه مشکل رو پیگیری کرد که از کجاست

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دو
    در مورد لیتنسی و پاکت لاست و غیره اطلاعاتی نفرمودید که در کدوم مرکز هستین که بشه مشکل رو پیگیری کرد که از کجاست
    من خط 6 ام (3366) و 4 تا از رفیق هام هم دقیق هم همین مشکل رو دارن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداش شرکت های بزرگ که هستن ؟ ولی من خودم متاسفانه یکساله دارم ... تبلیغات مخابرات و اندیشه باعث شده اینا گم بشن داخل استان تو چشم نباشن ( البته مافیای استان گیلان همین جناب گلبرگ هست ( اندیشه )

آسیاتک یا فن آوا یا صبا نت اینها همه داخل استان نمایندگی دارن حداقل 6 ماه باید صبر کنیم تا تموم بشه بعد بریم سراغشون

اصلا سرعت که هیچی کیفیت سرویس های اندیشه به شدت افت کرده.پینک بالا و پاکت لاست زیاد که واقعا غیر قابل تحمله.خوب وقتی پرت ندارین چرا میفروشین که بعد اینجوری تو اوج مصرف اینترنت بی کیفیت داشته باشیم؟!امیدوارم هر چه زودتر پای شرکت های معتبر به اینجا باز شه تا از شر اندیشه و مخابرات خلاص شیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

داداش شرکت های بزرگ که هستن ؟ ولی من خودم متاسفانه یکساله دارم ... تبلیغات مخابرات و اندیشه باعث شده اینا گم بشن داخل استان تو چشم نباشن ( البته مافیای استان گیلان همین جناب گلبرگ هست ( اندیشه )

آسیاتک یا فن آوا یا صبا نت اینها همه داخل استان نمایندگی دارن حداقل 6 ماه باید صبر کنیم تا تموم بشه بعد بریم سراغشون
    دوست عزیز کم لطفی نفرمایید. اندیشه مافیا. ممکنه توضیح بدین چرا فن اوا در کل کشور به اندازه 1.5 برابر اندیشه فقط در یک استان مشترک داره اگه اینقدر شرکت قدر و قدرتمندی هست؟ اینجا مافیای اندیشه نمی زاره جاهای دیگه چی اونجا هم اندیشه نمی زاره ؟؟؟؟؟
    فن اوا در گیلان در شاید 10 مرکز سرویس میده و اندیشه 150 مرکز . قبول بکنین نگهداری از 10 تا مرکز اونم در رشت خیلی اسونتره . اگه هم در شهرهای دیگه سرویس واگذار نشه هم یه دوست دیگه امدن اعتراض کردن به حق که گناه ما چیه رشت نیستیم ؟!!! خواهشا بحث و جدل نکنیم اگه عیبی ایرادی هست بفرمایید پیگیری بشه نیازی به جدل نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه ممنکه بفرمایید کدوم مرکز مخابراتی هستید اگه هم دوست دارید خوشحال میشم براتون پیگیری کنم ببینیم مشکل چیه. می تونید پیام خصوصی بدید.
    من از سال 85 از اندیشه adsl گرفتم.همشونم تو مرکر مخابراتی بلوار گیلان بودن.من هم دانلود زیاد دارم هم یه گیمر هستم که آنلاین بازی میکنم.شما پینگتون برای سرورهایی که من باهاشون سر و کار دارم همیشه بین 190 تا 220 بودن که برای سروری که داخل آمریکا قرار گرفته خیلی هم معقوله.پاکت لاستی هم وجود نداشت.اما از سال 92 کم کم کیفیت افت کرد پینگ به 250 تا 270 رسید و پاکت لاست زیاد شد.بخوصوص وقتی ساعات اوج مصرف بود مثل غروب و شبها. تا ابنکه ازدیاد کاربر به جایی رسید که خودتون بدون هماهنگی من رو منتقل کردید به مخابرات.اونجا هم گاهی خوب بود گاهی بعد.مخابرات حجم رایگان شب رو برداشت و من مجبور شدم از ماه قبل برگردم بع اندیشه.جالب اینکه قبل از اومدن پینگ و پاکت لاست رو برای سرور مورد نظرم چک کردم و مثل قبل بود یعنی همون حدود 200 و بدون پاکت لاست.اما الان 3 هفتس پینگ شده 270 و با پاکت لاست حدود 10 درصد که البته برای IP های متفاوت مختلفه.مثلا وضع روی Ip 179 بهتره و روی 93 یا 37 یا 185 بدتر.اما همه از ساعت 7 یا 8 شب به بعد غیر قابل استفاده میشن.جالبه من با بخش فنی تماس گرفتم اما ایشون به کلی منکر شد و گفت کیفیت خوبه.در حالی که من با چندین نفر چک کردم و همین مضکل رو دارن

7. 7 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظرتون اندیشه این بودجه ای که گذاشته واسه جناب asksup تا مشکلات مردم رو حل کنه، اختصاص بده واسه اس ام اس فرستادن به مشترکین تو مواقع قطعی و کندی نت بهتر نیست؟

9. 2 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

به نظرتون اندیشه این بودجه ای که گذاشته واسه جناب asksup تا مشکلات مردم رو حل کنه، اختصاص بده واسه اس ام اس فرستادن به مشترکین تو مواقع قطعی و کندی نت بهتر نیست؟
    میگم این مخابرات خراب شده هم یه نفرو بذاره خوبه ها!!!!
    از هیچی که بهتره خب !!!
    والله !!!!

11. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز کم لطفی نفرمایید. اندیشه مافیا. ممکنه توضیح بدین چرا فن اوا در کل کشور به اندازه 1.5 برابر اندیشه فقط در یک استان مشترک داره اگه اینقدر شرکت قدر و قدرتمندی هست؟ اینجا مافیای اندیشه نمی زاره جاهای دیگه چی اونجا هم اندیشه نمی زاره ؟؟؟؟؟
    فن اوا در گیلان در شاید 10 مرکز سرویس میده و اندیشه 150 مرکز . قبول بکنین نگهداری از 10 تا مرکز اونم در رشت خیلی اسونتره . اگه هم در شهرهای دیگه سرویس واگذار نشه هم یه دوست دیگه امدن اعتراض کردن به حق که گناه ما چیه رشت نیستیم ؟!!! خواهشا بحث و جدل نکنیم اگه عیبی ایرادی هست بفرمایید پیگیری بشه نیازی به جدل نیست.
    شما جای دیگه ای رو ندارین از همین رشت به اندازه ی کافی خوردین و تیغ زدین چون واقعا مردم رشت مظلوم هستن و اگه همین کارو تا چند سال تو تهران میکردید مطمئن باشید اول مردم به حسابتون میرسیدن بعد هم کلا نابود می شدید حالا برید اونجا هم شرکت بزنین این کارو امتحان کنید عاقبت خوبی براتون نداره ... مطئنم جراتشو ندارین .
    اتفاق دیگه زنگ زدگی سر سیم در محل اتصال در ورودی اکثر خانه ها می باشد که اگر در معرض هوا قرارگیرد سولفاته می شود و نویز بالا می رود
    حرف های تکراری بی منطق واسه اینکه اسمون و ریسمون ببافین که مشکل از شما نیست جالبه این اتفاق زنگ زدی سیم کشی و اسپلیتر فقط تو اندیشه و مخابرات هست ولی تو شرکت های دیگه نیست

اتفاق دیگر سیم کشی داخل ساختمان، قدیمی، زنگ زده و پوسیده شود

اتفاق دیگراسپلیتر معیوب بر روی خط تلفن قرار بگیره یعنی خراب بشه.

اه اه حالمون از این حرف های کلیشه ای به هم خورد جوابتونم اون بالا دادم
    ای کاش که انقدر اینجا دوست عزیز عزیز میکنین یکم پشت تلفن هم کارشناساتون فهم برخورد با مشتری داشتن من استان های دیگه هم بودم که هیچ کدومش مثل شرکت اندیشه برخورد بد نداشتن و بهترینشون هم تو تهران بود که احترام زیادی به مشتری میذاشتن و کارشو پیگری میکردن
    حالا تا صبح بشینید تایپ کنید و جوابمو بدید من که اهمیتی نمیدم چون خیلی های دیگه هم مطئنم حرفامو قبول دارن چونکه همین شرکت شماها به اندازه ی کافی بهشون اسیب زده و ازتون راضی نیستن فقط کافیه تو این چند صفحه بگردین تا ببینین چقدر ازتون تنفر دارن.
    نه این کارو نمیکنن چون براشون خرج داره اینا فقط میخوان پول دربیارن ولی خرج نه
    Last edited by altair; 16-02-2015 at 01:29.

13. 5 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من از سال 85 از اندیشه adsl گرفتم.همشونم تو مرکر مخابراتی بلوار گیلان بودن.من هم دانلود زیاد دارم هم یه گیمر هستم که آنلاین بازی میکنم.شما پینگتون برای سرورهایی که من باهاشون سر و کار دارم همیشه بین 190 تا 220 بودن که برای سروری که داخل آمریکا قرار گرفته خیلی هم معقوله.پاکت لاستی هم وجود نداشت.اما از سال 92 کم کم کیفیت افت کرد پینگ به 250 تا 270 رسید و پاکت لاست زیاد شد.بخوصوص وقتی ساعات اوج مصرف بود مثل غروب و شبها. تا ابنکه ازدیاد کاربر به جایی رسید که خودتون بدون هماهنگی من رو منتقل کردید به مخابرات.اونجا هم گاهی خوب بود گاهی بعد.مخابرات حجم رایگان شب رو برداشت و من مجبور شدم از ماه قبل برگردم بع اندیشه.جالب اینکه قبل از اومدن پینگ و پاکت لاست رو برای سرور مورد نظرم چک کردم و مثل قبل بود یعنی همون حدود 200 و بدون پاکت لاست.اما الان 3 هفتس پینگ شده 270 و با پاکت لاست حدود 10 درصد که البته برای IP های متفاوت مختلفه.مثلا وضع روی Ip 179 بهتره و روی 93 یا 37 یا 185 بدتر.اما همه از ساعت 7 یا 8 شب به بعد غیر قابل استفاده میشن.جالبه من با بخش فنی تماس گرفتم اما ایشون به کلی منکر شد و گفت کیفیت خوبه.در حالی که من با چندین نفر چک کردم و همین مضکل رو دارن
    دقیقا اینی که گفتین درسته...الان برای داشتن پینگ و لتنسی خوب با یه سرور تو آمریک شاید باورتون نشه ولی فقط میشه 8تا11 صبح متصل شد! بعد 12 کم کم شروع میشه..بعد از ظهر که دیگه اصلا حرفش رو هم نزنین که اگه میخوای روانی نشین و کارتون به بیمارستان روانی نکشه اصلا بعداز ظهر به بعد بازی آنلاین با اندیشه نکنین!
    "انزلی"

15. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •