این که مشکل اینترنتته ولی برای اطمینان چند بار جوین بزن چون ممکن اگه چند نفر با هم جوین شوند باز هم این ارور را میدهد
![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
این که مشکل اینترنتته ولی برای اطمینان چند بار جوین بزن چون ممکن اگه چند نفر با هم جوین شوند باز هم این ارور را میدهد
![]()
سلام ممنون کپی کردم ولی ارور داد
من اوایل از همون فایله استفاده میکردم ولی مشکلاتی داره مثلا اگه بخوای ماموریت بوشهر رو بری ارور میده یا بعد از رفتن مراحل ارور میده مثلا چند مرحله رو بدون نقص میره ولی بعد میندازه بیرون
تبادل باگ زیرو هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووور
سلام آقای 3a3ver
شما چه علا قهای داری به باگ ؟ فکر کنم بیشتر باگ ها رو گفتی ولی ترفند و هارو نه ترفند بازی نمیخوای آخه با باگ که بازی کردن حال نمیده مثلا با اسکاد دو دقیقه ای طرف جمعه حا لا خواستید همینجا بزارید
ترفند
[CODE]
1- توی gla یه بدیای که داره اینه که برا دفاع ساخته نشده واسه همین نمیشه خوب دفاع کرد دفاعیاش هم راحت با اسنایپر میزنی بعد میترکونه ولی اگه از اون plase ها بسازی جلو بیست وتوش ادم بزاری هم دیر از بین میره هم اسنایپر هم نمیزنه
2-توی امریکا از اون جیپا20 بگیر توش ار پیچی زن و اسنایپر بزار با اون تانک ضد هوایی ها بفرست تو بیس طرف کروز هم خوبه
3_تونل هم که بلدید
]
راستی شما فقط پچ اصلی بازی میکنید اگه پچ 5 بازی میکنید بگید اونجا کلی باگ داره
تو شوک ویو که اصلا بیشتر از یکی از اون پلیس ها (اگه منظورت استراتژی سنتر بود) نمی شه ساخت برای gla دفاع رو باید از یونیت استفاده کنی اگه جلو ایر فورس بیوفتی بهتره تا میتونی کواد بسازی دیگه تمومه هیچ کاری ازش بر نمی آید
اگه با جیپ یو اس ای بهت حمله کرد باگی و اسکورپین درجا کارشو میسازه
بعدم اگه دنبال بازی با باگی بی هیچ جا نمی رسی چون توی مسابقات اگه یکی از باگ استفاده کنه همه میان بیرون
یا اگه شوک بازی کنی باگ که اصلا نداره یعنی من تا الان ندیدم
به قول سید بازی با باگ بی مزه بید
یه نکته دیگه تو اگه جلویه بازی کن حرفه ای بیوفتی تو تا بیای استراتژی سنترت رو بسازی یارو با کویکراش خونه اصلیت و سوپلایتو میندازه که اون موقع بهتره بیای بیرون از بازی که پیام یو ار دیفیت رو نبینبی!!!
منم تا حالا از باگ اسکات استفاده نکردم تو گیم نت (ولی بلدمش)
من تو پچ 5 فقط تو بیس طرف تونل نامردی میزنمولی بدون باگ هم بازیم بدک نیست
من نمیدونم از کپچر با اسنایپر جی ال ای چیزی میدونی یا نه(همون که لدر طرفو خاموش میکنی بعد میری توش بعد تو بیست شروع به ساخت یو اس ا میکنی.بهمین ترتیب میشی 2تا تیم)حد اقل با باگ تونل میتونی اسنایپرتو ببری تو بیس طرف بدون اینکه بفهمه(همچنین اسنایپرو با موتورم میشه برد اگه طرف ناشی باشه.
ترفند بعدی اینه که اگه جی ال ای نا مرئی باشی وقتی لول غیب کنندتو گرفتی(همون که چند تا یونیترو نامرئی میکنه)یکی از کارگراتو سوار موتور کن بعد غیبش کن بعد ببر تو بیس طرف پیادش کن بعد شروع به بمب گذاری کن(ازون بمبا که ماشین میره روش میترکه.اشمشو نمیدونم)طرف اگه تو بیسش ماهواره نداشته باشه عمرا که بفهمه بعد میتونی کل بیسو ببری هوا(این کار با جی ال ای معمولیم میشه
من که اگه تو بازی وقت اینکارو داشته باشم حتما انجام میدم
در ضمن ایلیا خان جی ال ای مثل یو اس ای نیست که یکی بیشتر نتونه بسازه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
من ترفند زیاد بلدم بیاید تبادل کنیم
هم یه چیزی به من میرسه هم یه چیزی شما یاد میگیرید
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
من که هیچوقت رو دفاییهای جی ال ای حساب نمیکنم فقط با آر.پیچیزنها و اون چیزی که سید گفت دفا میکنم
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
ولی آدمی که باگ بلده هم احساس قدرت میکنه هم اعتماد به نفس دارهخیلیم حال میده(البته من کمکم دارم آدم میشم کم تر از باگ استفاده میگنم)
گمونکنم که زیرو هور :باگه زیادی نداشته باشه(اگه کسی بلده بگه)بهمین جهت بهترین نوع جنرال واسه مسابقاته(((سرم درد گرفت از بس حرف زدم))) بای تا فردا(ببینم چکار میکنیداااااا
)
ولی من کاری به اینکه باگ نامردیه یا نیست ندارم (تابلوئه که نامردیهولی به یاد گرفتنش می ارزه)
یکی پیدا شه تبادل باگگاهی اوقات لازمه
اگه کسی باگ نوک رو داره بده منم باگ جدید میدم بش
یک خورده بریم سر پچ 5
تو usa از اون سربازای سبز بساز نامریی هستند سریع سوار بالگرد پول بر کن بفرست تو بیس یارو شروع کن به کپچر کردن یک حال میده بیسای یارو واسه تو میشه مخصوصا صدای بیب بیبش
باگ تو 5 تو gla toxin وقتی پروموشن تروریست آزاد شد هر چی بیس مادر بسازی میتونی ترو ریست تو بیس یارو در بیاری مثلا 8 تا بیس مادر بساز 8 بار پشت سرهم تو بیسش تروریست پیاده کن تازه شیمیایی هم 8 تا میشه در ضمن تو پچ 5 برا ی toxin کل زمین روشن روشنه همه جا رو میشه دید
تو usa اهورا بساز بفرست تو بیس یارو تا بمبشو نندازه نمی ترکه البته با یه چیزی میشه زدش که....
سلام خبری ازت نیست این ورا خب در مورد کواد موافقم تو پچ 5 اگه صدام باشی فقط سرباز بساز هوا رو هم میزنن خیلی باحالن نامریی هم هستند
با عرض سلام خدمت دوستای گلم
لینک دانلود بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو میشه پست کنید!
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییی
سلام مرسی فرانسوییه بگید ممنون
بفرمایید اینم لینکش برید اینجا پیدا میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقای منصوری تونستی فایله رو اصلاح کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)