تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 376 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

1.بجز راه دوستمان یک راه دیگر در اوردن ترکر های مرتبط با ان تورنت از تورنت های دیگر است که اگر پیدا کنی و استفاده کنی شاید بتونی فایل رو دوباره سید دار کنی

2. ای کاش ادرس جایی که گرفتی رو می زاشتی

3.اگر قرار تیر بیاد که این 100 فیک است. هیچ بدرد نمی خوره....با عرض شرمندگی پاک کن.
    سلام و ممنون كه وقت گذاشتي و به من و همه جواب دادي
    1. منظورت چيه ؟
    2. سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3. اين رو هم نفهميدم؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1- یعنی به جای اینکه فایل تورنت رو عوض کنی همان تورنت قبلی ولی با ترکر های تورنت جدید.تو سایت های تونرت معمولا ترکر رو نشون می دن که می تونی انها رو بر داری و به لیست ترکر های تورنت اضافه کنی
    2- پیشنهاد می کنم دفعه بعد ادرس دقیق بدی(من الان مجبورم بگردم) بهتره دفعه بعد ادرس دقیق ان صفحه رو بدی نه ادرس سایت خالی.
    الان من نگاه کردم اصلا فایلی به این نام پیدا نکردم!!!!!خنده داره ...
    فقط تیزر بود....ادرس سایت رو درست دادی؟( چون ظاهر تصویر شما با مال من هم فرق داره)
    3-فیک در لغت به معنای تقلبی و دروغی است. در تورنت به فایل هایی که هنوز اصل فایل نیومده یا فایلی که می خواهیم نباشه بهش فیک می گن.فایل شما تو این لیست گروه است و یک فایل بدرد نخور است.

3. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

1- یعنی به جای اینکه فایل تورنت رو عوض کنی همان تورنت قبلی ولی با ترکر های تورنت جدید.تو سایت های تونرت معمولا ترکر رو نشون می دن که می تونی انها رو بر داری و به لیست ترکر های تورنت اضافه کنی
    2- پیشنهاد می کنم دفعه بعد ادرس دقیق بدی(من الان مجبورم بگردم) بهتره دفعه بعد ادرس دقیق ان صفحه رو بدی نه ادرس سایت خالی.
    الان من نگاه کردم اصلا فایلی به این نام پیدا نکردم!!!!!خنده داره ...
    فقط تیزر بود....ادرس سایت رو درست دادی؟( چون ظاهر تصویر شما با مال من هم فرق داره)
    3-فیک در لغت به معنای تقلبی و دروغی است. در تورنت به فایل هایی که هنوز اصل فایل نیومده یا فایلی که می خواهیم نباشه بهش فیک می گن.فایل شما تو این لیست گروه است و یک فایل بدرد نخور است.

1. يه چيزي براي اينكه بفهمم همون فايل هست و نه فايل ديگه اي ، بايد حجمشون برابر باشه ؟ آدرس هش هم بايد يكسان باشه يا نه ؟
    2. جالبه .منم پيدا نكردم .
    3. ممنون ديگه گول اين چيزا رو نميخورم .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1. يه چيزي براي اينكه بفهمم همون فايل هست و نه فايل ديگه اي ، بايد حجمشون برابر باشه ؟ آدرس هش هم بايد يكسان باشه يا نه ؟
    2. جالبه .منم پيدا نكردم .
    3. ممنون ديگه گول اين چيزا رو نميخورم .
    1-بجز حجم نوع فایل ها یکی باشه و نامشون هم همینطور
    (مثلا ممکنه دو تا تورنت مشابه باشه و با حجم یکسان ولی یکیش نامش فرق کنه انوقت بدرد نمی خوره)
    2-بخاطر اینکه منبع رو اشتباه معرفی کردی دقت کنی تصویر سایت تو عکست با ظاهر اسلی فرق داره....
    3- تو پست های اول نحوه تشخیص فیک بودن رو گفتن( فکر کنم تو لینک راهنمای اخر پست اول هم نوشته باشم نگاه کن)

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام....

ببخشيد دوستان آيا اين تورنت و نرم افزار هاي مربوط مربوطش تنظيمات خاصي داره؟؟؟

راستش من همين الان متوجه شدم كه تا حالا چقدر بي خودي داشتم با اين rapidshare ور ميرفتم
    اما هر وقت از ضرر برگردي منفعت هست ....

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام....

ببخشيد دوستان آيا اين تورنت و نرم افزار هاي مربوط مربوطش تنظيمات خاصي داره؟؟؟

راستش من همين الان متوجه شدم كه تا حالا چقدر بي خودي داشتم با اين rapidshare ور ميرفتم
    اما هر وقت از ضرر برگردي منفعت هست ....

ممنون
    تنظیمات خاص من ندیدم( مگر تنظیم فایروال و روتر بخاطر بسته بودن پورت ها در حالت استاندارد)
    پیشنهاد می کنم قبل از شروع اوایل تاپیک و راهنمای اخر پست اول رو بخونی تا یکم وضع دستت بیاد...

9. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام...
    ببخشيد چرا من اينقدر سرعت دانلودم پايين هست؟؟؟ راستي نوشته كه تا حالا 20 مگ اپلود هم كرده بايد چطوري جلوشو بگيرم؟؟؟

راستي update tracker ديگه چيه
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام...
    ببخشيد چرا من اينقدر سرعت دانلودم پايين هست؟؟؟ راستي نوشته كه تا حالا 20 مگ اپلود هم كرده بايد چطوري جلوشو بگيرم؟؟؟

راستي update tracker ديگه چيه
    ممنونم
    اپلود نکنی سرعت دانلودت میاد پایین... تجربه کاربرا نشون داده هر چی سرعت اپلود بیشتر باشه سرعت دانلود بیشتر میشه( نصبت به ترافیک کلی در سرعت ارسال پایینتر)البته باید یک مقدار از حداکثر سرعت اپلود کمتر باشه تاروی سرعت دانلود تاثیر نزاره.
    اگر محدود کنی به مرور تو الویت دریافت پایینتر می ری و اگر خیلی پایینتر بری ترکر ها تو لیست سیاه می زارن( چیزی که من جدیدا از روی ip فهمیدم , شک ندارم عمومی ها هم اگر زیاد اپلود نشه میارن تو لیست سیاه چون ip ها رو نگاه کردم از یک ip یک ترکر بلوک کرده و در یک ip دیگر ترکر اجازه می ده)
    در مورد سوال دومت ترکر رو مقاله هست.در حالت استاندارد معمولا هر یک ساعت موجودیت ترکر چک میشه تا از سالم بودنش توسط نرم افزار تورنت اطمینان حاصل شه .البته دلایل دیگری داره که از درک من خارج است....

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام....
    من الان واسه اپلود 10 كيلوبايت گذاشتم...خوبه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوباره سلام...

ببخشيد من utorrent رو دانلود كردم چرا اينقدر كم حجم هست؟؟؟ 670 KB ؟؟؟ يعني فايل خرابه ؟؟؟ آخه Vuze چند مگ بود !!!!

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •