man se ta moshkel daram.
1. chetor be grub, linux minti ro ke az windows nasb shode ezafe konam?
2. keyboard farsi ro cheror faal konam?
3. in error vase chiye?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
man se ta moshkel daram.
1. chetor be grub, linux minti ro ke az windows nasb shode ezafe konam?
2. keyboard farsi ro cheror faal konam?
3. in error vase chiye?
مجبور شدم دوباره مینت رو نصب کنم! بخاطر مشکلاتی که هنوز هم نمیدونم چی هستن!
به هر حال. دو تا سوال:
1. به نظرتون واسه ویرایش فایلها و برنامه نویسی (بیشتر با پایتون) ادیتور vi بهتره یا emacs؟ به نظرم ایمکس سریعتره، ولی امکان دستور نوشتن توی ویآی هم خیلی امکان خوبیه.
2. من یادمه برای اینکه هر دفعه که ترمینال رو باز میکنیم، یه متغیر تعریف بکنیم، میرفتیم توی یه فایل و اونجا مینوشتیم:
اون فایل کجاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مشکل بزرگ دارم. وقتی بلندر رو باز میکنم، سرعت حرکت در محیط و تغییرش خیلی کم شده! فرقی هم نمیکنه وقتی ریستارت میکنم یا یه دسکتاپ دیگه رو امتحان میکنم. خواهشا یه کمکی بکنین، سریع!
فکر میکنم کار با vi راحتتر هم باشه، البته برای برنامه نویسی از vim استفاده کنید (مثل همونه فقط سیسنتکش ها رو هم تشخیص میده و رنگی میکنه)
فایل .bashrc در مسیر خانگی. یعنی درواقع:
~/.bashrc
چرا قبلا قسمت لینوکس خیلی فعال بود اما الان نه ؟
ممنون.
یکی از فامیلامون رو به لینوکس کشوندم! ولی چون به کد نویسی علاقه زیادی نداره، میخوام یه دانلود منیجر گرافیکی بنویسم که در واقع فقط wget و aria2 و axel و این چیزا رو گرافیکی میکنه! ولی قبل از اون رفتم دنبال ساکس پروکسی، بالاخره پیدا کردم جواب رو! واسه آموزشش به این آدرس برین و خواهش میکنم اگه کار کنه یا مشکل داشته باشه یه تشکر یا انتقادی بکنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال ساده درمورد ترمینال: چطور میشه توی یه نوشته، فقط کلمه اول همه خطوط رو چاپ کرد؟
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
البته اونا عدد هستن و من میخوام میانگینشون رو به دست بیارم. در این مورد هم اگه تونستین کمکی بکنین.
برای این برنامهها تا دلت بخواد پوسته گرافیکی هست که خوب هم کار می کنن شما می تونی یکی از اونها رو توسعه بدید، این وسط فقط axel پوسته درست حسابی نداره که خود برنامه هم به غیر از افزایش سرعت قابلیت زیادی نداره و یکی می خواد خود برنامه رو توسعه بدهولی چون به کد نویسی علاقه زیادی نداره، میخوام یه دانلود منیجر گرافیکی بنویسم که در واقع فقط wget و aria2 و axel و این چیزا رو گرافیکی میکنه!
من قبلا پیدا کرده بودم. البته این برنامه نسبتا سرعت برنامه اصلی رو پایین میاره و شنیدم برنامههای torsocks و tsocks بهتر عمل می کننبالاخره پیدا کردم جواب رو! واسه آموزشش به این آدرس برین و خواهش میکنم اگه کار کنه یا مشکل داشته باشه یه تشکر یا انتقادی بکنین!
با دستورات tr و cut و مخصوصا grep همراه با regex می شه اینکار رو کردچطور میشه توی یه نوشته، فقط کلمه اول همه خطوط رو چاپ کرد؟
Last edited by MrGee; 14-03-2012 at 21:26.
احتمالا اون روز هنوز زیاد با ترمینال آشنا نبودم و نفهمیدم چطور اون /etc/proxychains.conf رو ادیت کنم. مشکل aria2 اینه که سرعتش خیلی کمه. طوری که سرعت 80 ما رو 20 میکنه! wget هم توی ذخیره کردن اینا مشکل داره کمی. تنها امکاناتی که من از یه دانلود منیجر میخوام اینه که سرعتش خوب باشه و قابلیت continue داشته باشه. حداقل برای من، بهترینش axel هست.
راستی، اگه بشه یه برنامه واسه دانلود torrent از ترمینال معرفی کنین که مثل این سه تا دانلود منیجر، بعد از دانلود خارج بشه، نه مثل rtorrent.
طریقه انجام اون کار با grep چطوره؟
به احتمال زیاد خود برنامه سوییچ برای این کار داشته باشه. این پست هم شاید مفید باشهراستی، اگه بشه یه برنامه واسه دانلود torrent از ترمینال معرفی کنین که مثل این سه تا دانلود منیجر، بعد از دانلود خارج بشه، نه مثل rtorrent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این امتحان کنید.طریقه انجام اون کار با grep چطوره؟
Last edited by MrGee; 14-03-2012 at 23:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)