دوست من همین فایلو میشه بزارید برای دانلود
دوست من همین فایلو میشه بزارید برای دانلود
در آپدیت جدید مودم توسط ایرانسل قسمت پشتیبانی از CA که قبلا نوشته بود به زودی الان نگاه کردم نوشته
پشتیبانی از CA yes
آیا CA همان تجمیع فرکانس: افزایش سرعت و پهنایباند هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by divone30000; 28-12-2018 at 21:11.
ورژن 11.232.05.00.07
دکمه Wps مدل b525 روی مودم کنار دکمه power قرار دارد .
وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.
به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!
CA مخفف Carrier Aggregation یا همان تجمیع فرکانس است .
اطلاعات بیشتر را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید :
به عنوان مثال در گوشی p10 من در بخش تنظیمات Network گزینه ای تحت عنوان Carrier وجود دارد .
اگر شبکه 4G را روشن نمایم اما Carrier خاموش باشد ، سرعت ارسال بسیار پایین و سرعت دریافت از 40 مگابیت تجاوز نمیکند ،
اما اگر گزینه Carrier را فعال نمایم ، در همان لحظه سرعت بسیار بالاتر می رود و سرعت 100 مگابیت اندکی بالا و پایین را مشاهده می کنم .
مفهوم شبکه 4G+ را درواقع میتوان در همین قابلیت CA خلاصه نمود.
![]()
پس طبق فرمایشات شما ظاهر شدن علامت 4G+ بخاطر فعال شدن این گزینه CA نشان میدهد.
من از داخل تنطیمات WLAN اگر به وای فای نیازی نداشته باشم بیشتر اوقات آن را خاموش میکنم و چراغ Wlan نیز روی مودم خاموش میشود و هیچ هکری هم دیگر احتمال دسترسی ندارد. و در مورد WPS مگر شما دستگاه های جانبی رو با رمز نمیتوانید وارد کنید که رمز رو غیر فعال میکنید من مودم تی پی لینک دارم وقتی WPS رو میزنم فقط برای چند ثانیه رمز غیر فعال میشه وبعد وقتی دستگاه مورد نظر وصل شد دوباره فعال میشه.در مورد این مودم هنوز اون دکمه اش رو تست نکردم.
بله فعال شده در ورژن 196 ایرانسل هم اعمال شده و سرعت دو برابر شده ولی نگید اینجا الان دوستان باز این ca رو زیر سوال میبرن و روز از نو و روزی از نوع![]()
چطوری این رو تست می کنید ؟
من wps مودم رو خاموش کردم ولی می خوام تست کنم ببینم واقعا خاموشه یا مثل شما در واقع روشنه ...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نسخه انلاک دارید شما ؟ چقد جلویید
من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..
کلشت هم برو یه دست بازی کن
این مودم که 5 گیگاهرتز نداره راستی
--
دوستانی که انلاک کردن یه هولی بدن منو مرسی..راهکارشو پخ کنید مرسی
اگه نگران هک شدن هستید باید MAC فیلتر رو اعمال کنید
Last edited by vbigdeli; 28-12-2018 at 22:53.
سلام بنده مودم تیشک نت دارم انلاک شده ولی فقط روی تری جی کار میکنه کسی میتونه مشکل کجاست
فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)