تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 400 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بشدت سرعتی ....

در حال تست

ولی هنوز به 4g+ نرسیدم !
    دوست من همین فایلو میشه بزارید برای دانلود

2. این کاربر از hamedxx1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه divone30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در آپدیت جدید مودم توسط ایرانسل قسمت پشتیبانی از CA که قبلا نوشته بود به زودی الان نگاه کردم نوشته
    پشتیبانی از CA yes
    آیا CA همان تجمیع فرکانس: افزایش سرعت و پهنای‌باند هست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by divone30000; 28-12-2018 at 21:11.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرمور شما ورژنش چنده که نمیشه wps رو خاموش کرد ؟ اصلا دکمه wps ندیدم والا..همون دکمه که بغل خاموش کردن مودمه wps هستش؟
    ورژن من اینه 11.196.01.01.234
    ورژن 11.232.05.00.07

دکمه Wps مدل b525 روی مودم کنار دکمه power قرار دارد .
    وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
    اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

CA مخفف Carrier Aggregation یا همان تجمیع فرکانس است .
    اطلاعات بیشتر را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید :

به عنوان مثال در گوشی p10 من در بخش تنظیمات Network گزینه ای تحت عنوان Carrier وجود دارد .
    اگر شبکه 4G را روشن نمایم اما Carrier خاموش باشد ، سرعت ارسال بسیار پایین و سرعت دریافت از 40 مگابیت تجاوز نمیکند ،
    اما اگر گزینه Carrier را فعال نمایم ، در همان لحظه سرعت بسیار بالاتر می رود و سرعت 100 مگابیت اندکی بالا و پایین را مشاهده می کنم .
    مفهوم شبکه 4G+ را درواقع میتوان در همین قابلیت CA خلاصه نمود.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

CA مخفف Carrier Aggregation یا همان تجمیع فرکانس است .
    اطلاعات بیشتر را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید :

به عنوان مثال در گوشی p10 من در بخش تنظیمات Network گزینه ای تحت عنوان Carrier وجود دارد .
    اگر شبکه 4G را روشن نمایم اما Carrier خاموش باشد ، سرعت ارسال بسیار پایین و سرعت دریافت از 40 مگابیت تجاوز نمیکند ،
    اما اگر گزینه Carrier را فعال نمایم ، در همان لحظه سرعت بسیار بالاتر می رود و سرعت 100 مگابیت اندکی بالا و پایین را مشاهده می کنم .
    مفهوم شبکه 4G+ را درواقع میتوان در همین قابلیت CA خلاصه نمود.

پس طبق فرمایشات شما ظاهر شدن علامت 4G+ بخاطر فعال شدن این گزینه CA نشان میدهد.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ورژن 11.232.05.00.07

وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
    اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.

به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!
    من از داخل تنطیمات WLAN اگر به وای فای نیازی نداشته باشم بیشتر اوقات آن را خاموش میکنم و چراغ Wlan نیز روی مودم خاموش میشود و هیچ هکری هم دیگر احتمال دسترسی ندارد. و در مورد WPS مگر شما دستگاه های جانبی رو با رمز نمیتوانید وارد کنید که رمز رو غیر فعال میکنید من مودم تی پی لینک دارم وقتی WPS رو میزنم فقط برای چند ثانیه رمز غیر فعال میشه وبعد وقتی دستگاه مورد نظر وصل شد دوباره فعال میشه.در مورد این مودم هنوز اون دکمه اش رو تست نکردم.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در آپدیت جدید مودم توسط ایرانسل قسمت پشتیبانی از CA که قبلا نوشته بود به زودی الان نگاه کردم نوشته
    پشتیبانی از CA yes
    آیا CA همان تجمیع فرکانس: افزایش سرعت و پهنای‌باند هست؟

بله فعال شده در ورژن 196 ایرانسل هم اعمال شده و سرعت دو برابر شده ولی نگید اینجا الان دوستان باز این ca رو زیر سوال میبرن و روز از نو و روزی از نوع

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ورژن 11.232.05.00.07

چطوری این رو تست می کنید ؟
    من wps مودم رو خاموش کردم ولی می خوام تست کنم ببینم واقعا خاموشه یا مثل شما در واقع روشنه ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ورژن 11.232.05.00.07

نسخه انلاک دارید شما ؟ چقد جلویید
    من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..
    کلشت هم برو یه دست بازی کن

این مودم که 5 گیگاهرتز نداره راستی

--
    دوستانی که انلاک کردن یه هولی بدن منو مرسی..راهکارشو پخ کنید مرسی

اگه نگران هک شدن هستید باید MAC فیلتر رو اعمال کنید
    Last edited by vbigdeli; 28-12-2018 at 22:53.

در آغاز فعالیت zarezadehheydar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام بنده مودم تیشک نت دارم انلاک شده ولی فقط روی تری جی کار میکنه کسی میتونه مشکل کجاست

فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •