مشهد هنوز پیشرفت نداشته این اپراتور عقب مانده؟!
مشهد هنوز پیشرفت نداشته این اپراتور عقب مانده؟!
نه آقا ، من که با یک گوشی دوسیم کارت خودم رو از شر همراه اول عقب مانده راحت کردم ، (روی 3g آنتن دهی و کیفیت مکالمه افتضاح بود) و حالا نیاز اینترنتم را 4g ایرانسل تامین می کنه
می تونید بفهمید الان روی کدوم فرکانس 4 جی همراه اول رو پیدا کرده؟ مدل گوشیتون چیه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون یو سیم ندارم نمی تونم رجیستر بشم اگه برنامه میشناسی که بدون رجیستری میتونه بفهمه،
بگید که نصب کنم. گوشی من زد2 هستش
نه برنامه ای سراغ ندارم.
تا حالا من کسی رو ندیدم توی 4 جی همراه اول رجیستر بشه.شما سراغ داری؟
گوشی شما هم که اکثر فرکانس ها رو پشتبانی می کنه معلوم نیست با کدوم فرکانس شبکه رو دیده
ما شا الله با وجود پستهای کم حرفه ای هستی و از منشن استفاده می کنی کمتر کسی رو دیدم از این قابلیت استفاده کنه. البته احتمالا نام کاربری سوم چهارمت
Last edited by ak313; 14-04-2015 at 11:09.
سلام
من روی آیپدم یه سیمکارت انداختم و یه طرح یه روزه فعال کردم . ولی اصن درست کار نمیکنه .
دقیقا جایی که دوستم تری جی همراه اول داره ، من به زور gprs دارم و گاهی میشه E . حتی گاهی قطعم میشه .
چرا اینطوریه ؟
من از نمایندگی پرسیدم گفتن اصلا خبر ندارن نه از دکل جدید نه از یو سیم، داشت به من می گفت یوسیم مال ایرانسله سرکارت گذاشتن.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اینجا یه بخشی بود بچه ها فایلای فیلم و سریالاشون رو که با رپیدباز و یا پارسااسپیس مستقیم کرده بودن رو میزاشتن اون موقعها با یه اکانت دیگه بیشتر بودم بعد که سایت به خاطرش فیلتر شد و مجبور شدن جمع کنن دیگه نیومدم و کلا یادم رفت اسمش چی بود.
منم LTE همراه اول رو آبادان دیدم
داره کم کم راه اندازی می کنه
یکی از کاربرای سایت همسایه ظاهرا امروز تونستن usim همراه اول را از نمایندگیش بگیرن
محتوای مخفی: تصویر
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)