خیر
ما اینجا قصدمون اطلاع رسانی دقیق و جامع هست
خیر
ما اینجا قصدمون اطلاع رسانی دقیق و جامع هست
رایتل روی چه بسته ای هستی؟
رایتل 10 مگ هم بده با این قیمتهای فضایی بازم مشتری نداره...
الان داره بسته 4گیگ 1مگ 30روزه رو میفروشه 40هزارتومن! در حالی بسته 5گیگ 30روزه ایرانسل هست 20 هزار تومن!
اره اقا دخانیات هم اینجوری شده تا دیروز H بود تا ظهر هم کلا 2g هم قطع بود بعدازظهر 2g شده و علامت E رو نشون میده
دقيقا منم همين وضعيت رو دارم، تقريبا بي ثبات هست
تنها دليلشم بنظرم سيگنال ضعيف هست كه نوسان زيادي به همراه داره
چون بعضي وقتا 3G كلا قطع ميشه ميره رو edge و دوباره ميره رو 3G
اما وقتي كه با سيگنال خوب وصل ميشم تا 1مگابايت برثانيه هم دانلود كردم ولي سرعت دانلود معمولا حدود 700 - 600 كيلوبايت هست
يه نكته هم كه جالبه اينه كه روزا وضعيت خيلي خرابه، ولي شبا هم كيفيت سيگنال بهتره هم اينكه كمتر رو edge سوئيچ ميشه
همون خوشبحالتون که حداقل همون سرعتم دارین، ما که حتی تو خوابمونم نمی بینیم چی بگیم دیگه [emoji52]
تا می تونید از همین کمش هم استفاده کنید، راستی زیاد نگران نباشید، واسه تست تجهیزات باید برد و میزان پوشش رو بررسی کنن واسه همین قطع و وصلی زیاده، ضمنا تمام bts های اطرافتون تری جی نیست و ممکنه اون bts که بهش وصلید چندین کیلومتر باهتون فاصله داشته باشه، اینجور که معلومه شرکت ایرانسل واسه تک تک bts هایی که ارتقا میده باید از سازمان ارتباطات رادیویی مجوز بگیره واسه همین روند گسترش پوشش کند صورت می گیره و در صورت اعطای مجوز قطعی می تونن بدون هیچ نگرانی کارشون رو پیش ببرن چون اون موقع باید در کمترین زمان ممکن به تعهدات پوششی خودشون عمل کنن
اگر ثبات داشت که تا حالا صد بار نرخ جدید اعلام کرده بود
همین که گفتن فعلا باهمون تعرفه قبلیه
تا ته ماجرا رو رفتم من فکر میکنم هم ایرانسل هم همراه اول دو سه ماهی طول میکشه تا کاملا راه بیافتن.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
برای من وصل میشه ولی آنتن دهی ضعیفی داره ؛ سرعت هم با EDGE فرق نداره .
از روزی که ایرانسل وارد بحث 3g شده تو مشهد کلا قطع شده اینترنتش و حتی من 4 روزه دیگه از EDGE هم نمیتونم استفاده کنم.بچه های مشهد اگه کسی هست بگید ببینم شماهم همین مشکل رو دارید یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)