هیت پوینت ایر سه 900 هست،قدرت تخریب کلی لایت لول چهار390 هست،پس جواب برای یک صاعقه عملا منفیه.
هیت پوینت ایر سه 900 هست،قدرت تخریب کلی لایت لول چهار390 هست،پس جواب برای یک صاعقه عملا منفیه.
سلام
تا حالا چند بار با هوگ اتک دادم
راضی بودم تقریبا
X-bow رو هوگ خیلی تاثیر گذاره؟
اتک با هوگ برای تاون هشت و تاون نه هایی که جدیدا نه شدن مناسبه ولی برای تاون نهی که مکس هست یا نزدیک به مکس نظیر اونهایی که ایکس سه دارن اصلا توصیه نمیشه.
ایکس یک چندان تاثیری نداره ولی دو و سه در کنار کویین و جاینت بمبهای گرامی شما رو تو اتک هوگی بسیار ناامید خواهد کرد![]()
بزرگترین مشکل تو اتک هوگ ارچر کویین هست
بعدشم جاینت بمبهای جفت شده
من دیدم تاون هال نه دفاعی مکس رو با هوگ لول مکس سه کنن ولی سخته و خوش شانسی هم میخاد
X-bow سازه دفاعی قدرتمندی نیست ولی چون بردش زیاده و معمولا مرکز مپ میزارنش مشکل سازه برای رفع این مشکل هم خوبه که هوگها رو بصورت خطی پیاده کنی اون موقع تقریبا X-bow کارایی خودش رو از دست میده.
پس تو تاون هال های بالا چی پیشنهاد می دید؟؟؟
من دراگم سه هست و هوگ هم 3
من همیشه روی یه ضلع نقشه خطی پیشاده می کنم
مگه چه جوری دیگه هست؟
من از وقتی تصمیم گرفتم اکانتمو بفروشم بالغ بر پنجاه نفر توی لاین یا تلگرام با هزار بهونه خواستن اول رمز رو بگیرن و وقتی بهشون میگی که با واسطه هایی مثل ایسام معامله کنیم جوری رفتار میکنه که انگار تا حالا اسمشو نشنیده و منم مطمئن شدم که طرف کلاهبرداره!
اتک سطح بالا معمولا یا گولم ویزارد هست و یا لاوا بالون
بعضی ها هم هوگهاشون رو سه یا چهارتا گله میکنن میریزن
به شخصه ترکیب GoWipe رو در صورتی که تبحر داشته باشین کارآمدترین گزینه میدونم چون دو استار در صورتی که زیاد مهارت نداشته باشین هم تضمینه،که البته اگر جاینت 6 داشته باشین میتونه جایگزینی برای گولم هم باشه.
از تاون نه به بعد ات بالن لاوا رو هم دارین که البته باید لاوای شما دو باشه برای کارآمدی و همینطور کویین حریف در دسترس باشه حدالامکان که بتونین سه بکنین.
دوستان این اکانت رو چند میتونم بفروشم؟
تان 8
5 کارگره
البته لولش داره میشه 90 دیگه
دفاع هم تماماً مکث هست
350 ستاره وار هم داره
اسمشو هم عوض نکردم تاحالا
Last edited by EHSANRF; 19-07-2015 at 17:32.
ممنون دوستان
+
2 تا سوال داشتم:
1- به نظرتون بعد از اینکه هوگ ها defense ها رو نابود کردن
گوبلین واسه تخریب کامل نبرم؟؟؟؟
آخه گوبلین سریع هست و نسبت به آرچر قوی تر
2-من یه مشکلی با خالی کردن کلن در هنگام اتک وار دارم
مثلا می خوام با هوگ اتک بزنم
کلن جوری وسط هست که نمیشه راحت دسترسی داشت
یعنی آرچر خالی کنی نمی تونی یا باید آرچر زیاد خالی کنی
به نظرتون بهترین راه واسه خالی کردن چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)