تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 266 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلش
    Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت
    میشه بگید دقیقا چطور این ازمایش رو انجام دادید؟ میخوام ببینم منم میتونم تست کنم با لپتاپم که هارد هیبریدی داره.
    فایل چه حجمی داشت؟ از هارد اکسترنال ریختین روی هارد لپتاپ؟ هارد لپتاپ رو به چند پارتیشن تقسیم کردین؟ سایز هر پارتیشن چقدره؟ روی کدوم پارتیشن کپی کردین؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بعضی وقتا لپ تاپ رو روشن می کنم فرکانس cpu از یه حدی بالاتر نمیره مثلا 0.75 با اینکه دارم با لپ تاپ بازی یا کارای سنگین انجام میدم و مجبورم لپ تاپ رو ری استارت کنم تا مشکل رفع شه و اون موقع فرکانس 3 هم میرسه (مشکل از تنظیمات پاور اپشن نیست، چون تغییرش در هنگام مشکل اثری نداره)
    یه مشکل هم بعضی وقتی یه صدایی شبیه صدای وقتی که لپ تاپ رو دستی خاموش می کنیم (با نگه داشتن دکمه پاور) از لپ تاپ می شنوم، هارد لپ تاپ هم فکر میکنم وسترن دیجیتاله WDC WD10JPCX
    دلیل این دو مورد چیه؟ کسی اطلاع داره؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بعضی وقتا لپ تاپ رو روشن می کنم فرکانس cpu از یه حدی بالاتر نمیره مثلا 0.75 با اینکه دارم با لپ تاپ بازی یا کارای سنگین انجام میدم و مجبورم لپ تاپ رو ری استارت کنم تا مشکل رفع شه و اون موقع فرکانس 3 هم میرسه (مشکل از تنظیمات پاور اپشن نیست، چون تغییرش در هنگام مشکل اثری نداره)
    یه مشکل هم بعضی وقتی یه صدایی شبیه صدای وقتی که لپ تاپ رو دستی خاموش می کنیم (با نگه داشتن دکمه پاور) از لپ تاپ می شنوم، هارد لپ تاپ هم فکر میکنم وسترن دیجیتاله WDC WD10JPCX
    دلیل این دو مورد چیه؟ کسی اطلاع داره؟
    در مورد اون صدا، صدای خاموش شدن ناگهانی هارد هست و این کار به هارد صدمه میزنه. تا حد امکان سعی کنین این کار نکنین

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام با تشکر از شما فقط میشه بپرسم که چرا شما گفتید که از سایت دیگه ای دانلود کنم.
    سلام.
    چون درایورهای کارت گرافیک که در سایت رسمی لنوو هست، خیلی به روز نیست و در سایر سایتها میتوانید نسخه های به روز تر درایور را دانلود نمایید.

5. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام.
    چون درایورهای کارت گرافیک که در سایت رسمی لنوو هست، خیلی به روز نیست و در سایر سایتها میتوانید نسخه های به روز تر درایور را دانلود نمایید.
    من با یه برنامه آپدیت درایور آپدیتشون کردم ولی امروز صبح هر کار کردم سیستم بالا نیومد!!! الانم با سیف مود اومدم بلکه روشی پیدا کنم که دیسک ویندوز لازم نداشته باشه!!!(فلشم پیشم نیست حتی!!!:|)

میگم راهی هست که یه بک آپ از ویندوز بگیرم که رو هارد ذخیره شده باشه!!؟
    و یه چیز دیگه اینکه این درایو C چه مرگشه که همش الکی پر میشه!!!؟ الان 10 گیگش خالیه، دو دیقه بعد یه گیگ بزور جا داره!!!:|

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من با یه برنامه آپدیت درایور آپدیتشون کردم ولی امروز صبح هر کار کردم سیستم بالا نیومد!!! الانم با سیف مود اومدم بلکه روشی پیدا کنم که دیسک ویندوز لازم نداشته باشه!!!(فلشم پیشم نیست حتی!!!:|)

میگم راهی هست که یه بک آپ از ویندوز بگیرم که رو هارد ذخیره شده باشه!!؟
    و یه چیز دیگه اینکه این درایو C چه مرگشه که همش الکی پر میشه!!!؟ الان 10 گیگش خالیه، دو دیقه بعد یه گیگ بزور جا داره!!!:|
    این لپتاپ دی وی دی بکاپ نداره که.
    یه ویندوز جدید بریز روش.
    با چه برنامه ای آپدیت کردی که اینجوری بلا سر لپتاپ اوردی.
    راه راست رو گذاشتی بیراهه رفتی برادر من.
    درایور C هم که الکی پر و خالی نمیشه.اولین بار میشنوم.ببین ویروس داری احتمالا!

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بحث راجع به هارد لپتاپ بالا گرفته.
    هارد این مدل هیچ مشکلی نداره ولی صدا میده.
    حتی تو سیستم pc بنده هم وقتی فایل کپی میکنی فضای هارد تا 100 درصد اشغال میشه.
    حالا هارد سیستم قوی تر از هارد لپتاپ باید باشه دیگه.
    هارد بی مورد میخوای برو سراغ وسترن black با دور 7200.
    چون همه هارد های 5400 سرعتشون پایینه.این جواب دوستی بود که میگفت هاردش ضعیفه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

این لپتاپ دی وی دی بکاپ نداره که.
    یه ویندوز جدید بریز روش.
    با چه برنامه ای آپدیت کردی که اینجوری بلا سر لپتاپ اوردی.
    راه راست رو گذاشتی بیراهه رفتی برادر من.
    درایور C هم که الکی پر و خالی نمیشه.اولین بار میشنوم.ببین ویروس داری احتمالا!
    مشکل از برنامه ی آپدیت بود!! تو سیف مود حذفش کردم درس شد!! برنامهه مال شرکت Auslogics بود!

متاسفانه الکی پر و خالی میشه!! آنتی ویروس اورجینال نصبه رو سیستمم! مشکل از جای دیگست!!

میتونید یه تست کنین ببینین دانلود svchost قطع میشه با این روش یا نه!؟
    Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools\services و بعد از داخلش Background Intelligent Transfer Serviceـو غیرفعال میکنیم و stop میزنیم!!
    مشکلی که دارم اینه که دوباره شروع به کار میکنه بعد چن ساعت!!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد اون صدا، صدای خاموش شدن ناگهانی هارد هست و این کار به هارد صدمه میزنه. تا حد امکان سعی کنین این کار نکنین
    منظور من این بود که بعضی وقتا خودش این صدا رو میده وگرنه من دستی خاموشش نمیکنم موقع صدا دادن هم هیچ مشکلی پیش نمیاد و ویندوز روون کار میکنه
    من با یه برنامه آپدیت درایور آپدیتشون کردم ولی امروز صبح هر کار کردم سیستم بالا نیومد!!! الانم با سیف مود اومدم بلکه روشی پیدا کنم که دیسک ویندوز لازم نداشته باشه!!!(فلشم پیشم نیست حتی!!!:|)میگم راهی هست که یه بک آپ از ویندوز بگیرم که رو هارد ذخیره شده باشه!!؟و یه چیز دیگه اینکه این درایو C چه مرگشه که همش الکی پر میشه!!!؟ الان 10 گیگش خالیه، دو دیقه بعد یه گیگ بزور جا داره!!!:|
    با نورتون گوست میتونی از درایو c بک آپ بگیری و هروقت ویندوزت پرید ظرف 10 دقیقه برش گردونی

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

س.مدل لبتابم لنوو z510
    'گرافیک740
    رم6
    سی پیو i5

من یه چند مدتیه بازی قلعه 2 که همین چند وقت پیش اومد رو نصب کردم روی دو حالت balanced و power کند میشد ولی همین چند روز پیش روی حالت balanced تمام بازی ها رویه بالا ترین تنظیم با سرعت خیلی بالا اجرا شدن مثلا need for rival یا بتلفیلد4 با همون قلعه بعد دو روز دوباره برگشت سر خونه اولش چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •