تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 752 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست
    با 20 تومن هندزفری برای ایفون چی بگیرم
    مال خدوم داغون شده دیگه کار نمیکنه فعلا دارم از 1 هدست 10 تومنی استفاده میکنم برای گوش دادن آهنگ بد نیست کیفیتش
    الان فعلا پول دستم نسیت زیاد خرج کنم
    الان با 20 تومن چی بگیرم هندزفری یا هدفون
    به غیر از کریتیو مدل 630i

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

مال خدوم داغون شده دیگه کار نمیکنه فعلا دارم از 1 هدست 10 تومنی استفاده میکنم برای گوش دادن آهنگ بد نیست کیفیتش
    تو همون رنج زیر 20 همون 630 بهترینه ...
    اگه بتونی یه 7/8 تومن دیگه بزاری روش باز بهتره و میتونی ex35 sony بگیری که من خودم روی ای تاچ تستش کردم بهتر از 630 جواب میده

داره خودمونی میشه amirfzr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو همون رنج زیر 20 همون 630 بهترینه ...
    اگه بتونی یه 7/8 تومن دیگه بزاری روش باز بهتره و میتونی ex35 sony بگیری که من خودم روی ای تاچ تستش کردم بهتر از 630 جواب میده
    ولی فکر می کنم 630i رو آی تاچ بهتر جواب بده(اینجور که من و 2تا از دوستام تست کردیم...)
    Last edited by amirfzr; 30-11-2010 at 00:57. دليل: تکمیل

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این 630 رو تاچ جواب میده ولی فضاای من که حالم بهم خورد از کیفیتش رو حالت bass بزاری قشنگ خر خر میکنه اونم شدید !

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کاملا با پست peacful موافقم
    باور بکنید منم ضعف اطلاعاتی دارم ....
    و فقط میتونم ملت رو در حد اطلاعاتم راه بندازم .... مثلا اگه کسی بیاد بگه shure530 بهتره یا UE من چطور جوابشو بدم وقتی خودم اطلاعاتی در مورد مدلهای بالاتر ندارم ... اگه کار طرف خیل
    ی گیر باشه میرم تو فروم های خارجی با انگلیسی دستو پا شکیته ای که بلدم یه چیزایی واسش در میارم ....

مطمئنا این فروم افراد آگاهی مثل سیمور رو کم داره ... چون اطلاعاتشون در این زمینه واقعا عالی بود ....

من هم کوچیک همه هستم و در حد توانم به بچه ها کمک میکنم ...
    عجب اینی که گفتی بیشتر شبیه من بود.
    درد دلم رو گفتی
    الان من کودمو بگیرم سونی یا کریتیو
    sony Mdr-q68lw یا creative ep570
    درباره کریتیو چیزی نمیدونم ولی اون سونیه گرونترین کلیپ تو بازار طراحیش هم بهتره رو گوش خیلی راحتتری وای میسه سیم جمع کن داره هم بین دو گوشی هم کابل 3.5 میایمتری هم جمع میشه.
    شاید صدا کرییتیو بهتر باشه سونی که مال نبود.
    نقل قول نوشته شده توسط saxp
    عزیز بنده اصلا ادعایی ندارم خیلی دلگیر شدم این حرفها رو زدی و بر این باورم که شما خیلی از من استاد تری در این زمینه پستهای شما رو هم تو چند تاپیک خارجی دیدم و میدونم کمتراز من اطلاعات نداری مطمئنا خیلی خیلی بیشتر هم میدونی هرچی هم یاد گرفتم از خود شما و دوستانی بوده که از وقتتون میگزارین و بدون منت در اختیار بقیه قرار میدین طبیعت شخصی من جوریه که بیشتر دوست دارم یاد بگیرم .
    در درجه اول هر چی به پستم نگاه کردم ربطی بینش و جواب شما ندیدم من واقعا منظوری نداشتم نمیدونم شاید من معنی حرف هام رو نمفهمیدم یا شما جور بدی برداشت کردی معنی پستم همونی بود که نوشتم هیچ برداشته دیگه ایی هم نمیتونم از داشته باشم. من نگفتم شما ادعایی داری ؟! یادم نمییاد ...
    نه دوست گلم شاید چند سایت هم عضو باشم فقط سوال هام رو میپرسم و یه عضو عادی هستم مثل چند هزار عضو دیگه هیچ چیز خاصی هم توش نیست....
    نه واقعا اطلاعات محدودی دارم و عموما تجربیات دیگران رو نقل قول میکنم حالا میخواد درست باشه یا نه.
    هنوز متوجه نشدم چی تو پستی که نوشتم شما رو ناراحت کرده؟!
    من خیلی ربطی بین اون و واکنش شما نمیبینم؟!( بهتر بگم اصلا)
    نقل قول نوشته شده توسط saxp
    حالا ممکنه تو بعضی موارد اختلاف نظر باشه اینم طبیعی هست بعضی اوقات هم ممکنه همه ما بطور عادی اشتباهی بکنیم حالاحالاها مونده بنده اطلاعاتم در سطح شما برسه . بله جای افرادی چون
    ببین قبلا کلی آدم کار بلد تو این قسمت فرروم عضو بودند حتی قبل از این که من این سایت رو بشناسم با خوندن آرشیو سایت باهاشون آشنا شدم چون وقتی عضو شده بودم خیلی از اون ها رفته بودند.
    تنها مشارکتی که داشتند این بود که زیر پست های همدیگه یه تشکر بزنند و اگه جا داشت از هم انتقاد کنند.
    همه ما ها کمی اطلاعات داریم( دست پا شکسته) اگه به صورت منظم و با موضوع بندی مشخص بیان کنیم خیلی میتونه مفید باشه که این کار رو هیچ کدوم این افراد نکردند آخر فقط از هم ایراد میگرفتند و دیگه تو فرروم پیداشون نشد.
    تو بین اون افراد مطلع فقط مسوال این بخش بود که با فروتنی بدون کوچکترین ادعا به ابن و اون یاد میداد.
    ازش خیلی چیز ها یاد گرفتم خیلی بزرگوار بود و از خیلی ها حتی اون هایی که سن بیشتری ازش داشتند.
    به خیلی از دوستان PM زده بودم که تاپیک درست کنید و چیز هایی که میدونید رو بنویسید هنوز هم میگم( به هر کی که کمی فعالیتش نسبت به بقیه بیشتره و وقت بیشتر میزاند خودشون میدونند) حالا هر چی برداشت کردند؟! امیدوارم مثل شما به موضوع نگاه نکرده باشند!
    هیشکی این کار رو نکرد. به نوشته پست اول اولین تاپیکی که درست کردم یه نگا بنداز:
    عموم ما افراد عادی جامعه بدون اطلاعات تخصصی هستیم ولی اگه اطلاعات نصفه و نیمه خودمون رو با هم به اشتراک بزاریم مشخصا به نتایج منطقی تری میریسم.
    مخصوصا تو صنفی که سازگاری اجزا حرف اول و آخر رو میزنه
    در قسمت های دیگه عموما افراد مستقیم به اصل مطلب میپردازند و اون "چی بدرد ما میخوره" و پس از مدت کوتاهی به جوابشون میرسند و بعد دیگه میرند تایک همچین چیزی دوباره لازمشون بشه ولی شاید بعضی ها کمی کنجکاو تر باشن و دوست داشته باشند بیشتر و کمی با جزئیات بیشتری برسی کنند
    لطفا لینک پست های این مربوطه که قبلا در این باره نوشتید رو هم در این سر تیتر قرار بدین قرار بدید.
    تکیید میکنمforum جای تبادل اطلاعات هست پس لزومی نداره حتما از چیزی که ارسال میکنید کاملا مطلع باشید ما همه این جا دور هم جمع شدیم تا از یک دیگه یاد بگیریم.
    حرفی که تو تاپیک های دیگه ای هم که درست کردم باز تکرار کردم ولی کو گوش شنوا باز همون حرفی هست که دو روز پیش گفتم....../

6. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

این 630 رو تاچ جواب میده ولی فضاای من که حالم بهم خورد از کیفیتش رو حالت bass بزاری قشنگ خر خر میکنه اونم شدید !
    ولی خداییش ۶۵۰ - این چیزا نداره درسته ۱۲ تومن گرون تره ولی خیلی بهتره

صدا رو خیلی زیاد هم می کنم افت کیفیت نداره - باس هم قابل قبوله - درسته یه چیز حرفه ای نیست ولی ۳۰ تومن ارزش داره

اینو نوشتم واسه کسایی که قیمت پایین می خوان

8. این کاربر از rgrgred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان من بلاخره نفهمیدم 630 رو بگیرم یا سونی
    این 630 چند مدل داره مدل i , مدل معمولی داره اگه اره فرقشون چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با کمی سرچ تو نت تو چند لحظه میشه فرقشون رو فهمید 630 هدفون معمولی هست و630i عکس زیری هست:

آخ اشتباه شد نه لینک زیر هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    630i یک میکروفن هم روش تعبیه شده تا بشه به تماس های تلفنی هم جواب داد.
    Last edited by peaceful1; 30-11-2010 at 13:47.

11. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب اینی که گفتی بیشتر شبیه من بود.
    درد دلم رو گفتی

درباره کریتیو چیزی نمیدونم ولی اون سونیه گرونترین کلیپ تو بازار طراحیش هم بهتره رو گوش خیلی راحتتری وای میسه سیم جمع کن داره هم بین دو گوشی هم کابل 3.5 میایمتری هم جمع میشه.
    شاید صدا کرییتیو بهتر باشه سونی که مال نبود.

در درجه اول هر چی به پستم نگاه کردم ربطی بینش و جواب شما ندیدم من واقعا منظوری نداشتم نمیدونم شاید من معنی حرف هام رو نمفهمیدم یا شما جور بدی برداشت کردی معنی پستم همونی بود که نوشتم هیچ برداشته دیگه ایی هم نمیتونم از داشته باشم. من نگفتم شما ادعایی داری ؟! یادم نمییاد ...
    نه دوست گلم شاید چند سایت هم عضو باشم فقط سوال هام رو میپرسم و یه عضو عادی هستم مثل چند هزار عضو دیگه هیچ چیز خاصی هم توش نیست....
    نه واقعا اطلاعات محدودی دارم و عموما تجربیات دیگران رو نقل قول میکنم حالا میخواد درست باشه یا نه.
    هنوز متوجه نشدم چی تو پستی که نوشتم شما رو ناراحت کرده؟!
    من خیلی ربطی بین اون و واکنش شما نمیبینم؟!( بهتر بگم اصلا)

ببین قبلا کلی آدم کار بلد تو این قسمت فرروم عضو بودند حتی قبل از این که من این سایت رو بشناسم با خوندن آرشیو سایت باهاشون آشنا شدم چون وقتی عضو شده بودم خیلی از اون ها رفته بودند.
    تنها مشارکتی که داشتند این بود که زیر پست های همدیگه یه تشکر بزنند و اگه جا داشت از هم انتقاد کنند.
    همه ما ها کمی اطلاعات داریم( دست پا شکسته) اگه به صورت منظم و با موضوع بندی مشخص بیان کنیم خیلی میتونه مفید باشه که این کار رو هیچ کدوم این افراد نکردند آخر فقط از هم ایراد میگرفتند و دیگه تو فرروم پیداشون نشد.
    تو بین اون افراد مطلع فقط مسوال این بخش بود که با فروتنی بدون کوچکترین ادعا به ابن و اون یاد میداد.
    ازش خیلی چیز ها یاد گرفتم خیلی بزرگوار بود و از خیلی ها حتی اون هایی که سن بیشتری ازش داشتند.
    به خیلی از دوستان PM زده بودم که تاپیک درست کنید و چیز هایی که میدونید رو بنویسید هنوز هم میگم( به هر کی که کمی فعالیتش نسبت به بقیه بیشتره و وقت بیشتر میزاند خودشون میدونند) حالا هر چی برداشت کردند؟! امیدوارم مثل شما به موضوع نگاه نکرده باشند!
    هیشکی این کار رو نکرد. به نوشته پست اول اولین تاپیکی که درست کردم یه نگا بنداز:

حرفی که تو تاپیک های دیگه ای هم که درست کردم باز تکرار کردم ولی کو گوش شنوا باز همون حرفی هست که دو روز پیش گفتم....../
    مرسی
    یعنی کریتیو سیم جمه کن نداره جه بد ولی همون کرتیو میگیرم 20 تومنه ارزونه خوبه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اختلاف قیمت زیادی ندارند.اون موقع من خریده بودم 30 خورده ایی بود. الان خیلی باشه فکر کنم 25 تومن باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •