تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 278 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من یه سوال داشتم کسانی که N550JK دارند لطفا بگن که دمای لپ تاپ واقعا اینقدر بالا میره که قابل تحمل نیست؟ من این سیستم و شکل ظاهریش برام کفایت میکنه فقط یکی از معایبی که عنوان میشه گرم شدن بیش از حدشه. لپ تاپ های گیمینگی مثل ge60 2oe که یه فن دارند در مقابل این لپ تاپ که دوفن داره پس چجور عمل میکنن؟ عملکرد خوبی دارن یعنی؟ به نظر میاد اگر این لپ تاپ با این دو فن نتونه حرارات رو بکشه پس اونا چیکار میکنن حتما میشن ماشین بخار!
    اگر واقعا گرم شدن این n550jk خیلی زیاده و واقعا از نمونه های دیگه لپ تاپ گرمتر میشه تا اصلا من برم یه ge60 2oe بگیرم. من که حسابی گیج شدم.برام مهم نیست که مثلا فلان بازی اجرا کنه یا نکنه یا هرچیز دیگه من فقط از سرعت و زیباییش میخوام استفاده کنم.ممنون میشم اگر کسی واقعا داره این گرم شدنش رو برام توضیح بده بصورت کامل. چون من که کلا دنبال مدل مات هستم. تاحالا هم که تا 3850 با ویندوز اورجینال و البته گرافیک 2 پیدا کردم ولی این گرم شدنش مانع از خریدش شده. لطفا منو از دو دلی بیرون بیارید وگرنه به خاطر داغ شدن بیش از حدش مجبورم همون MSI بگیرم و راحتم یه ssd میندازم روش ولی دیگه زیبایی تو این مدل وجود نداره که من دوست ندارم اینجوری باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان سایت digikala لپ تاپ ایسوس nx500 رو آورده..ولی قیمت نزده که تا چند روز اینده معلوم میشه

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سی پی یو NX550 ازسری U هست که سی پی یو ضعیف تری نسبت به N550 jk - jv هست

4. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

سی پی یو NX550 ازسری U هست که سی پی یو ضعیف تری نسبت به N550 jk - jv هست
    درسته ولی در عوض گرافیک قوی تری داره

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان یکی که لپ تاپ asus n550jv داره watch dogs رو امتحان کنه ببینه چه جوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان صفحه نمایش ASUS N550JK هم لمسی هست و هم NON-GLARE ؟ چنین کانفیگی داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان سایت digikala لپ تاپ ایسوس nx500 رو آورده..ولی قیمت نزده که تا چند روز اینده معلوم میشه
    عجب سرعتی
    من همش به اون یکی دو ماه بعد عید فک میکنم که در به در دنبال وارد شدن N550JK بودیم ولی اصلا خبری نمیشد و اون یکی دو ماه برام یکی دو سال گذشت! ولی الان که فعلا قصد خرید نداریم فرت فرت داره لپ تاپ ها میاد!!! عجب سرنوشتی!
    اولا دوست عزیز، NX550 نه، درستش NX500 هست
    درمورد CPU دیجی کالا اشتباه نوشته، همونطور که من اون عکس رو اینجا آپلود کردم اون عکس از خود نمایشگاه گرفته شده بود و مشخصات دقیقش رو نوشته بود، core i7 4712 HQ بود، نه سری u کم مصرف! ولی گرافیکش رو درست زده، تاچ بودنش رو هم درست گفته! اولترا اچ دی بودنش رو هم درست گفته و ips بودنش! بقیه مواردش رو هم انگار درست زده، پس فقط cpu رو اشتباه زده!!!
    Last edited by qazmlp; 04-06-2014 at 12:55.

9. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان صفحه نمایش ASUS N550JK هم لمسی هست و هم NON-GLARE ؟ چنین کانفیگی داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم دیروز این سایت رو بعد چند هفته دوباره دیدم و چک کردم، یادتونه چند هفته پیش چقد گرون تر بود؟ الان قیمتا نسبتا اومده پایین! 12 گیگ رم رو میداد 4950 تومن که الان داره میده 4300 تومن و 16 گیگ رم رو میداد 5200 تومن که الان میده 4600 تومن!!! دلار هم نیومده پایین که، پس یا این خواب دیده یا اوایل خیلی گرون میداد تازه اومده سر عقل که قیمت واقعیش رو اعلام کنه!!!

11. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فقط یه سوال از این دوستان به ظاهر سیستم باز و کار بلد دارم (البته جسارت نشه که گفتم به ظاهر!)

چرا لپ تاپ هایی از این قبیل (مثل همین NX500 و یا N550JK) با وجود داشتن گرافیک های سری گیم GTX و سری جدید مکسول (سری 8) رو شماها برای بازی مناسب نمیدونین؟؟؟ چون این لپ تاپ ها اسم گیمینگ رووشون نیس فقط به همین دلیل؟؟ مثلا لپ تاپ G550JK سری G و جزو سری گیم محسوب میشه ولی تمام مشخصاتش تقریبا شبیه N550JK هس (اعم از cpu و گرافیک و رم و... که توو بازی بیشتر از بقیه موارد به درد میخورن!) پس چرا با این وجود میگین لپ تاپ N550JK جزو لپ تاپ های مالتی مدیاس و برا بازی مناسب نیس ولی G550JK چون سری G و گیمینگ هس پس برا بازی مناسب هس؟ خب این دوتا که تقریبا سیستمشون یکیه! این چه فلسفه ایه؟ بگین تا منم بدونم تا شاید بهتر انتخاب کنم!
    من معمولا برا خرید لپ تاپ به سیستم توجه میکنم نه به اسم لپ تاپ، مثلا میگم cpu بهتره core i7 و هسول و با معماری hq باشه مناسب تره، گرافیک GTX و از سری مکسول با حافظه DDR5 باشه مناسب تره، رم حداقل 8 گیگ ماسب تره (بعدش هم خودمون ارتقا میدیم تا 16 اینا) و بقیه موارد!!! حالا این موارد مناسب میخواد توو لپ تاپ گیمینگ باشه یا توو لپ تاپ مالتی مدیا یا زنبوک یا هر مدل و اسم دیگه!!!
    پس خواهشا فلسفه این رو بگین تا ما هم کاربلد بشیم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

عجب سرعتی
    من همش به اون یکی دو ماه بعد عید فک میکنم که در به در دنبال وارد شدن N550JK بودیم ولی اصلا خبری نمیشد و اون یکی دو ماه برام یکی دو سال گذشت! ولی الان که فعلا قصد خرید نداریم فرت فرت داره لپ تاپ ها میاد!!! عجب سرنوشتی!
    اولا دوست عزیز، NX550 نه، درستش NX500 هست
    درمورد CPU دیجی کالا اشتباه نوشته، همونطور که من اون عکس رو اینجا آپلود کردم اون عکس از خود نمایشگاه گرفته شده بود و مشخصات دقیقش رو نوشته بود، core i7 4712 HQ بود، نه سری u کم مصرف! ولی گرافیکش رو درست زده، تاچ بودنش رو هم درست گفته! اولترا اچ دی بودنش رو هم درست گفته و ips بودنش! بقیه مواردش رو هم انگار درست زده، پس فقط cpu رو اشتباه زده!!!
    داداش درسته......
    داداش ولی یه جوری برای من جواب به صورت نقل قول گذاشتی که انگار من گفتم nx550 ?!?که دوستمون amir_rainman گفتن و همچنین هم من حرفی از سی پی یو نزدم
    بلکه دوباره دوستمون amir_rainman گفتن.............در ضمن برای منم عجیب بود چه طور ایسوس یه محصولی میزنه که از محصول قبلیش ضعیف تر باشه؟!؟
    ولی خوب بازم به pc نمیرسه ولی فکر کنم watch dgos رو روی high یه 45_50 فریمی بره..............

14. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •