تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 269 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

یک لحظه برای تماشاگرایی که بخاطر استقلال به استادیوم اومده بودن ارزش قائل نشد ( روی صحبتم با امیرخان )
    مبلعی رو خرید که وسط میدان کمی جمع شه ، اما بازم عین همیشه از تاکتیک بزن زیرش استفاده کرد ،
    تیم حریف وقتی توپ میگرفت با بضاعت داغونش بازم فهم اینو داشت که رویِ زمین هموارِ ورزشگاه آزادی زمینی بازی کنه
    اما امیر خان هنوز به این درک نرسید که بازی بزن زیرش دیگه دورانش تموم شده !
    سال قبل تیم بهتر و کامل تری داشتیم ، نتونستیم فاتح جام باشیم امسال که دیگه جایِ خود داره .. !
    دیگه گفتن اینکه داور اشتباه کرد و این داستانا همش پوشاندن صورت مسئله اس .
    90 دقیقه تو زمین خودت نتونستی درست بازی کنی ، در هر صورت این مسائل رو هم باید در نظر داشته باشی که
    داور اشتباه کنه یا ....

به نظرم مقصر اصلی شکست امروز ، مثل شکست فینالِ جام حذفی سرمربی تیم بود.
    كاملا حق با شماست.بعضي ها مدام ميگن دستش خاليه و بازيكن نداريم و از اين حرفها.من 10 بار توي همين تاپيك گفتم انگار باز هم بايد بگم "اين بازيكنها را خود سرمربي خواست"به همين سرعت يادتون رفت اول فصل چطور با روح و روان هوادار بازي شد وقتي نوري پا به سن گذاشته با گذشته ي قرمز و نيكبخت خائن فوتبال تموم شده و ... را ميخريد ؟؟؟آقاي مديرعامل چسبيده به ميز هم كم توي به وجود اومدن اين وضعيت مقصر نيست با اون قراردادهاي تركمانچايي كه امضا ميكنه و ما را مسخره خاص و عام كرده.همون روزي كه به مجتبي صد تا انگ زدن و از خونش بيرونش كردن من فاتحه اين فصل را خوندم.فصل پيش هم خيلي وقتها خلاقيتهاي فرهاد و مجتبي نجاتمون داد و با وجود اونها تيم يك دست و خوبي بوديم .قلعه نويي تو اين سالها خيلي عوض شده.جسارتش را از دست داده و تفكرات محتاطانه اش داره اين تيمو نابود ميكنه.ميترسم از آخر فصل كه با عدم نتيجه گيري احتمالي مديرعامل و سرمربي فرار را بر قرار ترجيح بدن كه اونوقت ما ميمونيم و هزار بدبختي...من سر سوزني به اين تيم اميد ندارم...

2. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضي ها مدام ميگن دستش خاليه و بازيكن نداريم و از اين حرفها.من 10 بار توي همين تاپيك گفتم انگار باز هم بايد بگم "اين بازيكنها را خود سرمربي خواست"به همين سرعت يادتون رفت اول فصل چطور با روح و روان هوادار بازي شد وقتي نوري پا به سن گذاشته با گذشته ي قرمز و نيكبخت خائن فوتبال تموم شده و ... را ميخريد ؟؟؟
    امیر چند بار تاکید کرد که من 3 تا لیست دادم و بازیکنای جذب شده اولویت سوم امیر بودن.همین نوریو نیکبختو که مثال میزنید برای این جذب شدند چون گزینه های اولو دوم برای این پست با تیمهای خودشون تمدید کردند....اولویت اول امیر برای دفاع چپ حاج صفی بود دومیشم مهرداد جماعتی سومیشم نوری.....خب شما به من بگو وقتی مدیرعامل به خاطر بی پولی یا هر چیز دیگری نتونست جماعتیو حاج صفیو بگیره چه گزینه بهتری به جز نوری میموند؟شما به من بگید؟مگه ما چند تا دفاع چپ خوب توی فوتبالمون داریم؟مصدومیت هاشم بیکزاده امیرو مجبور کرده نوریو اون سمت بازی بده....ساموئل هم پست تخصصیش دفاع چپه اما اگه بره دفاع چپ وسط خالی میشه.....

قلعه نويي تو اين سالها خيلي عوض شده.جسارتش را از دست داده و تفكرات محتاطانه اش داره اين تيمو نابود ميكنه
    قلعه نویی عوض نشده...این هوادار استقلاله که بی طاقت شده.......امیر اینو همون اوایل فصل پیش فهمید همون زمانی که فریاد فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی در استادیوم ها سر داده شد.....امیر از اونجا فهمید کار خیلی سختیو در پیش داره این هوادار دیگه تحمل گل خوردنو....نداره و به سرعت اعتراض میکنه و کار خیلی سخت میشه.....همین چیزا باعث شد قلعه نویی در همه بازیها اول بخواد گل نخوره تا صدای هوادارا در نیاد.....همین قلعه نوییو فصل بعد تیمشو ببینید ... ببینید سپاهان فصل بعد قلعه نویی چطوری بازی میکنه.....

نمیدونم فلسفه اعتراض به امیر چیه؟تیم تضعیف شده فصل قبلو بهش دادند انتظار دارید بهتر از فصل قبل نتیجه بگیره؟

1_علی حمودی

2_مجتبی جباری

3_فرهاد مجیدی

4_پژمان منتظری

5_جواد نکونام

5 بازیکن کلیدی این تیم جدا شدند و امثال غلام نژادو.......از روی ناچاری جذب شدند...به همه اینا مصدومیت مداوم حیدری و بیکزادرو هم اضافه کنید یعنی نداشتن 7 بازیکن کلیدی.
    ستون هر خط از تیم جدا شدند ولی امیر اعتراضی نکرد....تیمش توی لیگ هنوز هم در کورس قهرمانیه....دیشبم میتونستیم بازنده نباشیم موقعیتهای خوبی داشتیم استفاده نکردیم....الشباب هم از دومین موقعیتش با اشتباه نوری به گل رسید.....یکم صبر داشته باشید زود قضاوت نکنید پارسال هم در ازادی 1-0 از الهلال شکست خوردیم ولی در نهایت به عنوان تیم اول صعود کردیم.....ما باید الجزیررو رفت و برگشت بزنیم حریف اصلیمون الجزیرست.....بهتون قول میدم امیر این شکستو در عربستان جبران میکنه اصلا شک ندارم

4. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

3 امتیاز از دست دادیم .اصلا تعویض قله نویی خوب نبود اومدن کار روخوبتر کنن بدتر ش هم کردن . دیدین چه فرصت هایی برای گل کردن از دست دادیم نیمه اول خوب بازی کردن توپ بیشر دست ما بود ولی نیمه دوم برعکس

6. 2 کاربر از sarinaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

در پایان بازی با الشباب عربستان، بازیکنان استقلال هنگام خروج از زمین با فریادهای اعتراضی هواداران روبرو شدند. در این میان خسرو حیدری نتوانست با شعار «بی‌غیرت» کنار بیاید و با بالا زدن لباس ورزشی‌اش، جای یک کبودی را به تماشاگران نشان داد تا آنها متوجه شوند استقلال بازیکن بی غیرت ندارد

مدافع استقلال: حالم از خودم به هم می خورد ( عکس)
    حنیف عمران زاده مطلبی در اینستاگرامش گذاشته که نشان می دهد در افسردگی کامل به سر می برد.

پس از شکست استقلال در بازی مقابل تیم عربستانی در ورزشگاه آزادی، گویا مدافع این تیم حال و روز خوبی ندارد. حنیف عمران زاده با انتشار تصویر زیر در اینستاگرامش نوشته: «حالم از خودم به هم می خورد.»

8. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیم میبره اینجارو نیگا میکنی کسی نیست ! ولی وقتی میبازه اینجا میشه محل نقد تیم ! لعنت بر اون که با بد نشون دادن قلعه نوعی تو برنامه هر هفتش تیم رو برده تو حاشیه ! بعضی ها که ساده دنبال حرف این و اون . بابا جان این بازیکنایی که دارید میگید تا الان 50 امتیاز جمع کرده . تیمای دیگه که رو نیمکتشون هم یه تیم تکمیل دارن هم پایین تر از ما هستن .
    اینا همونایی هستن که تو استادیوم داور رو فحش کشیدن و 1امتیاز از دست دادیم وگرنه الان هم امتیاز فولاد بودیم .

Last edited by امير موسر; 26-02-2014 at 18:39.

10. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

قلعه نویی عوض نشده...این هوادار استقلاله که بی طاقت شده.......امیر اینو همون اوایل فصل پیش فهمید همون زمانی که فریاد فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی در استادیوم ها سر داده شد.....امیر از اونجا فهمید کار خیلی سختیو در پیش داره این هوادار دیگه تحمل گل خوردنو....نداره و به سرعت اعتراض میکنه و کار خیلی سخت میشه.....همین چیزا باعث شد قلعه نویی در همه بازیها اول بخواد گل نخوره تا صدای هوادارا در نیاد.....همین قلعه نوییو فصل بعد تیمشو ببینید ... ببینید سپاهان فصل بعد قلعه نویی چطوری بازی میکنه.....
    همون لقب هوادارای اهل کوفه برازنده بعضی هاس

همون بهتر که مرفاوی و ... بیان سرمربی بشن ببینم همونا چراغ ور میدارن دنبال امیرخان می دوند

تا یه باخت می دیم صداشون در میاد کل عملکرد امیرخانو زیر سوال می برند . از امیر خان بهتر کیو داریم تو ایران که شما دارید می کوبیدش ؟

من خودم اگر امیرخان دو فصل هم سرمربی تیم باشه و جام نیاره بازم دوست دارم سرمربی تیم باشه . همین قهرمانی هایی که بهش می نازیم رو امیرخان و این بازیکنا آوردن

12. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

14. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یه سری چیز ها به من هوادار مربوط نیست......منی که میشینم پشت تلویزیون ناسزا می دم و میگم :چرا پاس دادی ،چرا پاس ندادی، چرا شوت زدی ،چرا هد نزدی ...اگه فوتبال بلدی چرا نشستی توی خونه فوتبال می بینی؟؟؟

پاشو برو تورو بزارن جای مهدی رحمتی دیگه..............

آهای کسایی که میاین یه سری انتقاد بچه گونه می کنین خدایی وجودش رو دارین حداقل 15 سال هر روز سخت ترین تمرین ها رو جایی که کیلومتر ها از خونت دوره بری انجام بدی وقتی میای خونه همه جات درد بکنه و انواع مصدومیت ها رو داشته باشید و هزار مسئله دیگه؟؟؟

نه می گم مهدی رحمتی خوب و نه می گم بد........حرف من درباره همه ما هست و اشاره من هم به تمام بازیکنای فوتبال.

از این به بعد که اومدی یه چیزی به اون بازیکن بگی خودت رو بزار جای اون بازیکن...هر چند که فوتبال از پشت تلویزیون خیلی خیلی راحت هستش!!!کسی که فوتبال حرفه ای بازی کرده باشه(نه سالن بریم دور همی یه فوتبال بزنیم)می فهمه چی می گم.

موفق باشید.

16. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یعنی باید این انتقاد رو با طلا نوشت ... !
    انتقادی که واقعا به حق و به جا هست و در مورد رحمتی کاملا صدق میکنه ... !
    درود بر ریزبینی این هوادار استقلال ...
    هوادارهای واقعی کسانی هستند که با یافتن و بیان مشکلات و کمبود های تیم ، برای ساختن
    تیمی کامل تر سهیم باشند .

پ ن : جواب سید چقدر بچه گونه بود !
    آستانه ی انتقاد خیلی از ماها بسیار پایین.

18. 10 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حنیف عجب حرفی زده

20. 6 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •