تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 293 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو ۹مار چ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شکست سخت
    وایادولید ۱-۰ بارسا
    بارسا با یک بازی ضعیف تعیین سرنوشت لیگ را به دیگر تیم‌ها واگذار کرد
    بارسا در تمامی نقاط از وایادولید ضعیفتر بود
    مارتینو تائید می‌کند: ما ایده‌ای برای این بازی نداشتیم
    پدرو: آنها استحقاق پیروزی را داشتند و ژاوی از زمین شکایت کرد

تیترهای روزنامه اسپرت ۹مارچ

دیروز تاتا تنها مقصر نبود، تیم مقصر بود
    وایادولید ۱-۰ بارسا
    بازیکنان لیگ را دشوار کردند....و ما خجالت زده
    بارسا به رده سوم سقوط کرد
    و انتقاد دنی" آنها که به ما عتماد کافی‌ ندارند، میتوانند هوادار ما نباشند.
    خشم هواداران: مسی و نیمار بی‌خیال جام شده اند

مسی و بازیکنان تیم وایادولید پس از بازی دیشب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی دیشب برای ماسچی 100مین بازیش برای بارسا بود البته در لالیگا . کلا 169 بار برای بارسا به میدان رفته که از این تعداد 100 تاش در لالیگا بوده .

بوسکتس : این شکست کار را برای ما دشوار می‌‌کند. ما ذهنیت درستی‌ نداشتیم و به آن سبکی که می‌‌خواستیم، کار نکردیم. نیمه اول بسیار بد بودیم. در نیمه دوم تلاش کردیم اما نتوانستیم، گل بزنیم. باخت بسیار بدی بود مخصوصاً که در زمان حساسی از فصل هستیم.
    آلوس : ما تا آخرین لحظه میجنگیم. اگر امیدی ندارید مسیر خروج رو انتخاب کنید.
    زوبی زارتا : با تلخی‌ زیادی امروز را به پایان می‌‌بریم. با این حال، رقابت بسیار دشواری است و هیچ تیمی پس از یک شکست، جام را از دست نداده است. ما از شکست‌ها درس می‌‌گیریم، و به رقابت ادامه می‌‌دهیم.
    تاتا : هر طور شده باید الکلاسیکو را برنده شویم تا جبران کنیم.

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من احساس میکنم که مسی و نیمار زیاد از خودشون مایه نمیزارن برای بارسا و یه مقدار بیخیال بارسا شدن برای اینکه تا زمان برگزاری جام جهانی زیاد خودشون رو زیاد خسته نکنن.تو عکسهایی که دوست عزیز runner گذاشته در پست قبلی بیخیالی و بی تفاوتی از سر و روی مسی میباره و این قیافه یه بازیکن متعصب بعد از شکست تیمش نیست.اگه مسی بخواد اینجوری برای بارسا از این ببعد بازی کنه بفروشنش خیلی بهتره.این برداشت منه و شاید هم اشتباه میکنم. تاتا منو شدید یاد رایکارد میندازه که عین ماست کنار زمین بود.آخه مربی باید سر بازیکنا یه داد بزنه,یه فحشی بده,یه ذره به بازیکنا هیجان و انرژی بده نه اینکه عین بز کنار زمین قدم بزنه و تیم هم که به بن بست بخوره خودش بیشتر از بازیکنا خرش تو گل گیر کنه.

4. این کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بارسلونا نیاز به انقلاب دارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید و نظرتون رو بگید.
    به نظر خودم مقاله جالبی بود ولی این تغییرات باید به صورت تدریجی طی این 2 سال انجام میشد نه حالا یه دفعه ...

6. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بارسلونا نیاز به انقلاب دارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید و نظرتون رو بگید.
    به نظر خودم مقاله جالبی بود ولی این تغییرات باید به صورت تدریجی طی این 2 سال انجام میشد نه حالا یه دفعه ...

ضمن اینکه فصل هنوز تموم نشده برای بارسا یک فینال کوپا دل ری مونده صعود به مرحله بعدی سی ال کاملا در دسترسه البته توی لیگ سخت شده ...:

این صحبتها خیلی قدیمی تر از این فصله شاید بعد از رفتن پپ وقت تحول تدریجی و کنار گذاشتن آرام امثال پیکه و پویول و ... بود اما سیاستهای باشگاه ایجاب نمیکرد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید بارسا خیلی وقته نیاز به نفرات جایگزین شایسته داره (نه 100% بازیکنان تیم B !) مخصوصا در خط دفاع قبلا زیاد بحث کردیم در این مورد شاید پایان جام جهانی 2014 برزیل آغاز افول ژاوی و اینیستا باشه قرار نیست تا ابد این مثلث با این نفرات به بهترین شکل باشه و تیکی تاکا بهترین و تنها روش بازی باشه!ولی تمرکز باشگاه خرید مهاجم تراز اول بود و نیمار به اون شکل با مشکلات مالیاتی! جذب شد و نه جای خالی مسی در روزهای غیبت و ناآمادگی به خوبی پر شد نه دیگه بودجه ای موند برای ترمیم خط دفاع و میانی ...

8. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخبار_کوتاه
    .
    *پیکه تا محرومیت و 4 کارته شدن در لالیگا به یک کارت دیگر نیاز دارد.
    .
    *بارسا علاقه مند به جذب اسکار هافبک 22 ساله چلسی...PSG حاضر به پرداخت 50 میلیون یورو برای او می باشد.
    .
    *بازی دیروز 4امین بازی این فصل بود که بارسا گلزنی نکرد...مقابل اوساسونا،بیلبیئو و اتلتیکو مادرید و وایادولید
    .
    *بارسا حاضر است 30 میلیون یورو برای لوئیز 26 ساله پرداخت کند.
    .
    *100 بازی ماسکرانو در لالیگا برای بارسا:0 گل،0 پاس گل،2 گل بخودی و یک شوت درون چارچوب

10 بازی در 36 روز تکلیف جامهای بارسلونا را مشخص خواهد کرد...

باشگاه با مونتویا برای تمدید قرارداد به توافق رسیده
    قرارداد مونتویا تا سال 2018 تمدید میشه اما فعلا درباره دستمزد و رقم فسخ قرارداد چیزی گفته نشده

پ.ن: بعضی وقتا به نظر میاد نمی فهمه تو زمین داره چکار میکنه! بی هدف سانتر میکنه! خوب جاگیری نمیکنه!
    اما به نظر میاد پتانسیلش رو داشته باشه و تجربه کسب کنه بازیکن خوبی میشه

فیس بوک

10. 12 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سمیرنصری (بازیکن منچسترسیتی)

- من باخت ۱-۰ بارسا دربرابرویالدولید را دیدم دراین هفته دیدم ، باید بگویم که آنها هم انسان هستند وگا هی اوقات این نشانده این است که بهترین هاهم گاهی لغزش میکنند.
    - من وقتی در آرسنال بودم همراه با این تیم درسال ۲۰۱۰ با فاجعه ای بنام مسی برخورد کردیم که به تنهایی ۴ گل وارد دروازه ما کرد ومتحمل شکست تلخی ازسوی او وبارسا شدیم ، امیدوارم این باربرای من وسیتی این اتفاق نیفتد.
    - نوکمپ همیشه یک چیزی خاص است ،این یک احساس خواص است که درآنجا قراره بازی کنیم .

سسک : بازی با من سیتی ؟

:باید بازی را کنترل کنیم، توپ را در اختیار داشته باشیم و موقعیت‌های ایجاد شده را تبدیل به گل کنیم. نباید بذاریم سیتی ضّد حمله بزند."
    :" سیلوا پاسور فوق العاده‌ای است. ناواس وینگر خوبی‌ است و در کنار این بازیکنان اسپانیایی توره حضور دارد. آنها بازیکنان خوبی‌ دارند اما من به بارسلونا ایمان دارم. از نظر شخصی‌، بازی من در بارسلونا بهتر شده است. روز‌های خوب و بدی داشتم، مثل بقیه افراد. با این حال این فصل برای من مهم است. هر بازی بهتر می‌‌شوم و احساس می‌‌کنم برای تیم مهم هستم."

روزنامه اسپورت ؛ فرانك دي بوئر ( مربي آژاكس آمستردام ) در پايان اين فصل جايگزين تاتا مارتينو ( مربي فعلي بارسلونا ) ميشود ...

گزیده ای از صحبت های آلکسیس و پلگرینی :

آلکسیس : مارتینو ما را به جلو هدایت کرد !
    آلکسیس : ما بازی را واگذار کردیم ، انگار که کسی مرده است !
    آلکسیس : من روند رو به جلویم را از دست ندادم ، من 16 گل زده ام !
    آلکسیس : من با تیم کامل جور هستم و احساس اطمینان میکنم !

------------------------------------------

پلگرینی : من با ویارئال در نیوکمپ پیروز شدم ، همچنین با مالاگا به نتیجه تساوی دست یافتم !
    پلگرینی : آنها نسبت به ما برتری دارند ، آنها دو گل زده اند و ممکن است که بتوانند با زمان و حرکت در زمین خودشان بیشتر بازی کنند !
    پلگرینی : اگر ما زود به گل برسیم ممکن است بارسا دچار استرس و نگرانی شود اما اگر انها قبل از آن به گل برسند یک مزیت بسیار بزرگ برای آنها خواهد بود !
    پلگرینی : بسیار کار مشکلی است ، آنها یک تیم خوب با بازیکنان بزرگ هستند !

بارترا : بعد از هر تمرین و یا بازی ، پویول برای من وقت میگذارد ، او به من مشورت میدهد و به من کمک میکند تا آروم آروم رشد کنم !
    بارترا : ترک پویول غم انگیز است. من از بچگی بارسا را دنبال میکردم و پویول در زمین بود ، او یه الگوست !
    بارترا : من مشقتی احساس نمیکنم که یک پویول جدید باشم ، این یک چالش پیش روی من است !

کاریکاتور روزنامه اسپورت - 10 مارس

بهترین تیم تاریخ فوتبال جهان اینگونه پیش به سوی خاموشی میرود

بارتومئو : مسئله نیمار شرمسار کننده است به این خاطر که ما فکر کردیم که کارمان را به درستی انجام دادیم !
    بارتومئو : ما در راه درست قدم برداشتیم ، اگر هم کسی احساس میکند که ضربه ای به نام بارسا وارد شده این ضربه ترمیم شده است !
    بارتومئو : از شرایط بوجود آمده خوشحال نیستیم اما از باشگاهمان با تمام قوا دفاع خواهیم کرد .
    بارتومئو : این وضعیت برای ما کاملا غیرمعقول و بی انصافی است چون ما همه چیز را در ارتباط با قرار داد نیمار شفاف و درست انجام دادیم .

12. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سرخیو آگرو: 4 گل در 11 بازی مقابل بارسا

سرخیو آگرو تا به حال در 7 بازی از 11 بازی مقابل بارسا مغلوب شده است. وی هم چنین 4 گل مقابل بارسلونا به ثمر رسانده است.

آگرو برای بارسلونا غریبه نیست. با اینکه وی بازی رفت لیگ قهرمانان در ورزشگاه اتحاد را به دلیل مصدومیت از دست داد؛ ولی 11 بازی با پیراهن اتلتیکو مادرید در لیگ و جام حذفی مقابل کاتالان ها به میدان رفته است. سه سال بعد از آن زمان، چهار شنبه شب، دوباره این فرصت را خواهد یافت تا خود را برابر بهترین تیم جهان آزمایش کند.

آمار خوب برای بارسا

در این 11 بازی، آگرو تنها سه بار برنده میدان بوده است؛ در حالی که 7 بازی با برد بارسا و یک بازی با تساوی به پایان رسیده است. طی این دیدار ها، بارسا 34 گل و اتلتیکو 16 گل به ثمر رسانده اند و آگرو زننده دقیقا یک چهارم از گل های تیمش بوده است (4).

این مهاجم آرژانتینی در دو بازی نقشی حیاتی ایفا کرد. در فصل 2006-07 وی زننده تنها گل تیمش در دیداری بود که 1-1 به پایان رسید. در فصل 2008-09، گل دوم او در آن شب برد 4-3 را برای اتلتیکو مادرید رقم زد. دیگر گل آگرو در بهترین برد تاریخ اتلتیکو برابر بارسا به ثمر رسید. در فصل 2007-08، وقتی آنها 3-2 پیش بودند، گل چهارم را هم وارد دروازه بارسا کرد تا از کسب سه امتیاز مطمئن شوند.

نیوکمپ، خاک دشمن

آگرو 6 بازی در نیوکمپ به میدان رفته که حتی یک بار هم موفق به کسب پیروزی نشده است. بهترین بازی وی در این ورزشگاه تساوی 1-1 در فصل 2006-07 بوده است.

11 بازی

2006-07

بارسا 1-1 اتلتیکو (لیگ)
    اتلتیکو 0-6 بارسا (لیگ)

2007-08

بارسا 3-0 اتلتیکو (لیگ)
    اتلتیکو 4-2 بارسا (لیگ)

2008-09

بارسا 6-1 اتلتیکو (لیگ)
    بارسا 2-1 اتلتیکو (جام حذفی)
    اتلتیکو 4-3 بارسا (لیگ)

2009-10

بارسا 5-2 اتلتیکو (لیگ)
    اتلتیکو 2-1 بارسا (لیگ)

2010-11

اتلتیکو 1-2 بارسا (لیگ)
    بارسا 3-0 اتلتیکو (لیگ)

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: ماهان مولایی / FCBarcelona.ir
    سانچز به قهرمانی در لالیگا امیدوار است

در مصاحبه روز دوشنبه، الکسیس سانچز گفت که هنوز امید های تیم برای کسب قهرمانی لالیگا زنده است و در این شرایط همه بازیکنان باید متحد بمانند.

الکسیس سانچز پس از تمرین روز دوشنبه با رسانه ها مصاحبه کرد و در مورد شکست روز شنبه مقابل وایادولید و تاثیر این بازی بر امید های بازیکنان برای فتح لیگ سخن گفت: «بازی عجیبی بود اما باید فراموشش کنیم و تاسف نخوریم. باید مثبت بیندیشیم چون بازی مهمی پیش رو داریم. تاتا تاکید کرده است که لیگ را فراموش کنیم و فقط فکر بازی با سیتی باشیم».

این مهاجم شیلیایی که در 30 دقیقه پایانی بازی مقابل وایادولید به میدان آمد؛ معتقد است که در این زمان باید متحد ماند: «همه بخشی از بارسا هستیم و هدف مشترکی داریم. لیگ از دست نرفته است؛ همان طور که وقتی صدرنشینی بودیم قهرمانی مسجل نشده بود. در همه رقابت ها حضور داریم و برای قهرمانی می جنگیم. من و همه هم تیمی هایم تشنه پیروزی هستیم. می خواهیم همه عناوین را از آن خود کنیم؛ لالیگا، لیگ قهرمانان و جام حذفی. کسی را درتیم نمی شناسم که این آرزو و خواسته اش نباشد».

در آخر الکسیس سانچز اظهار کرد: «مارتینو همانند گواردیولا بازیکنان را تهییج می کند». وی هم چنین هشدار داد: «با وجود اینکه من سیتی بازی رفت را باخته است؛ ولی همه تیم ها همیشه برای بازی مقابل بارسا از تمام توانشان استفاده می کنند».

مترجم: ماهان مولایی / FCBarcelona.ir
    بارتومئو: «به این تیم اعتماد کامل داریم»

جوزپ ماریا باراتومئو مدیر عامل باشگاه بارسلونا طی سخنانی عنوان که هواداران بارسلونا باید در حساس ترین مقطع فصل از تیم خود حمایت کنند.

باراتومئو پس از پیروزی بارسلونا ب در مینی استادی، در نشست خبری شرکت کرده و گفت: «ما به تیم فعلی بارسلونا اعتماد کامل داریم و از آنها حمایت خواهیم کرد و اطمینان داریم که هواداران واقعی بارسلونا نیز از تیمشان حمایت خواهند کرد». مدیر باشگاه بارسلونا معتقد است که هواداران بارسلونا بار دیگر در دیدار برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر سیتی، سکوهای ورزشگاه نیوکمپ را پر خواهند کرد.

باراتومئو علیرغم شکست شنبه شب مقابل وایادولید اعتقاد دارد که بارسلونا هنوز هم شانس قهرمانی در لالیگا را داراست: «امتیازات زیادی در لالیگا باقی مانده است و ما هنوز لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی حضور داریم. می دانیم که در هفته های اخیر نقد هایی نسبت به تیم عنوان شده است؛ اما مدیران، اعضا و هواداران بارسلونا باید در این مقطع حساس از فصل به بازیکنان تیمشان اعتماد کامل داشته باشند». در پایان رئیس باشگاه بارسلونا نظر خود را در رابطه با دیدار چهارشنبه شب بارسلونا این گونه بیان کرد: «نتیجه خوبی در دور رفت کسب کرده ایم؛ اما در فوتبال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. ما نباید حریف را دسته کم بگیریم».

مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
    همه بازیکنان برای بازی با سیتی احضار شدند

مارتینو همه 23 بازیکن خود را برای بازی خانگی مقابل من سیتی فراخواند. تنها دوس سانتوس و کوئنکا به دلیل مصدومیت نمی توانند در این بازی حضور یابند. در مقابل پینتو نیز تاییدیه کادر پزشکی را دریافت کرد.

خراردو مارتینو سرمربی بارسا تمامی بازیکنان آماده خود را برای تمرینات آمادگی پیش از بازی دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر سیتی فراخواند. این دیدار در ورزشگاه نیوکمپ و در چهارشنبه شب برگزار خواهد شد. دروازبان دوم تیم، خوزه مانوئل پینتو نیز پس از آسیب دیدگی از ناحیه کمر توانست تاییدیه کادر پزشکی باشگاه را دریافت کرد و می تواند در این بازی تیم را همراهی کند.

صبح امروز 23 بازیکن در زمین سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین پرداختند و تنها جاناتان دوس سانتوس و ایساک کوئنکا غایبان این جلسه بودند که در سالن بدنسازی مشغول تمرین شدند.

تیم پس از این جلسه به هتل محل اقامت خود رفت تا مدت زمان باقی مانده تا بازی را در آن به استراحت بپردازد. فردا نیز بازیکنان آخرین تمرین خود پیش از بازی با من سیتی را در ورزشگاه نیوکمپ برگزار خواهند کرد.

لیست کامل بازیکنان بازی مقابل من سیتی

والدس، پینتو، مونتویا، پیکه، فابرگاس، پویول، ژاوی، پدرو، الکسیس، اینیستا، مسی، نیمار، ماسکرانو، بارترا، بوسکتس، سانگ، آلبا، آفلای، تیو، آدریانو، دنی آلوس، سرخی روبرتو و اویر.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

14. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاریکاتور روزنامه اسپرت ۱۱مار چ

الکسیس: پس از شکست ما انگار کسی‌ مرده است
    کشیش: نه کسی‌ نمرد
    ولی‌ بعضی‌ چیزها در حال نبودی است
    قدرت، اشتیاق،فشار، عطش ، غرور

یحیی توره ( بازیکن سابق بارسلونا و الان منچسترسیتی ) :
    " در این مورد که مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هست هیچ شکی نیست...! "

آخرین صحبت‌های رئیس باشگاه در رابطه با مساله نیمار

- خیلی‌‌ها چون از باشگاه فاصله دارند فکر میکنند به نم این باشگاه خدشه وارد شده و ما گناهکار هستیم، در صورتی‌ که اصلا اینگونه نیست. ما به طور شفاف مساله را برای همه توضیح دادیم و می‌دانیم که همه چیز را به درستی‌ انجام دادیم.
    ما از شرایط بوجود آماده اصلا راضی‌ نیستیم ولی‌ زمانی‌ که دادگاه از ما توضیح بخواهد به طور قطع از باشگاه خود با مقاومت دفاع خواهیم کرد.
    شرایط ناا عادلانه ایی است. ما می‌دانیم باشگاه بارسلونا یک باشگاه جهانی‌ است و باید نام و شخصیت او حفظ شود.

صحبت های مارتینو قبل از بازی فردا شب :

مارتینو : بهترین این خواهد بود که به نیمه دومی فکر کنیم که 0-0 آغاز خواهد شد ، مثل قبل بازی کنیم و سعی کنیم که بازی را ببریم !
    مارتینو : رهبری ، انتقاد از بازیکنان در عموم نیست ، بلکه با آنها ملاقات کنیم و به آنها اطلاع دهیم !
    مارتینو : تیم زنده است ، غرور دارد ، مشوق دارد ، میداند که چگونه بازی ها را پشت سر بگذارد ، من ریسک رها ساختن تیم را هرگز نخواهم پذیرفت !
    مارتینو : آگوئرو ، نصری ، توره ، سیلوا ... سیتی بازیکنانی دارد که میتواند شما را نگران کند ، این به ما بستگی دارد که آنها را از بازی خارج نگه داریم !
    مارتینو : روزهای بعد از یک بازی ، روزهای خوبی نیست ، ما زیاد صحبت کردیم و بازیکنان هم خصوصی باهم صحبت کردند !
    مارتینو : ممکن است تغییر بزرگی در عملکرد در طی سه روز ایجاد بشود ، من تغییر را در بازی با سوسیه داد نسبت به بازی رفت دیده ام !

رسمی :
    ماینکو به عنوان داور بازی برگشت الکلاسیکو در روز 3 فروردین 93 معرفی شد !
    این بازی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو ، ساعت 21:00 به وقت محلی و 23:30 به وقت ایران

کنفرانس مطبوعاتی ماسکرانو

تیم ما احساس ضعف ندارد چون ما مسائل را متفاوتر از رسانه‌ها آنالیز می‌کنیم. ما می‌دانیم که نتیجه خوبی‌ را برای صعود به مرحله بعد داریم، ما در فینال کوپا نیز حضور داریم. تیم ما عادت کرده که همیشه قهرمان لیگ باشد و ما همچنان فکر می‌کنیم امکان قهرمانی در لالیگا نیز وجود دارد.
    ما تمامی مسائل را برای بازی فردا بخوبی آنالیز کرده ایم و فردا روز متفاوتی خواهد بود.
    در لیگ قهرمانان واکنش‌های تیم ما همیشه متفاوت بوده و حالا نیز باید مثل همیشه باشیم. با بازی خوب به مرحله بعد صعود کنیم.
    - هر مسابقه شرایط خاص خود را دارد و مهم است. انتقاد کردن پس از شکست کار اسانی‌ است. در ۵ - ۶سال اخیر این تیم نشان داده که همیشه تشنه بردن جام است. ما همیشه برای کسب عنوان‌های مختلف جنگیدیم و بسیاری از آنها را پیروز شدیم.
    ما تا اینجای فصل سوپر کاپ اسپانیا را برده ایم و دوست ندارم کسی‌ به ما بگوید از دیگر رقابت‌ها حذف شده ایم چون اینگونه نیست.
    - قطعاً ما می‌خواهیم پیروز شویم. در آغاز فصل شما به این فکر می‌کنید که فصل چگونه سپری خواهد شد. و به حضور در فینال لیگ قهرمانان و جنگیدن برای جام‌ها و حالا زمان آن است که ما کاری انجام دهیم بزرگ. حالا باید سخت بجنگیم و مطمئنا لئو نیز به ما در این راه کمک خواهد کرد. او نیز می‌خواهد در پایان فصل برنده جام باشد.
    - ما نقص‌های در این فصل داشتیم بعضی‌ بازی‌ها خوب بودیم و بعضی‌ بازی بسیار بد. ولی‌ از حالا به بعد تا پایان فصل ما تلاش خواهیم کرد. ما ۱۸بازی دیگر داریم و جای برای اشتباه نیست.
    می‌دانیم در بازی فردا سیتی سرا پا حمله خواهد بود. از مهاجمان زیادی برای فشار آوردن به ما استفاده خواهد کرد، اگوئرو بهترین مهاجم آنها را میشناسم باید تلاش کنیم و تمامی فرصت‌ها و فضاها را از وی بگیریم.

تیترهای روزنامه الموندو ۱۱ مار چ

تاثیرات مسی
    لئو هیچگاه در مرحله ۱/۸ شکست نخورده
    مهاجم بارسا پیش از این در این مرحله ۱۲گل‌ زده
    پلگرینی: ما میتونیم در کمپ نو جبران کنیم
    مارتینو با اینیستا و پیکه در برابر انگلیسی‌‌ها بازی را آغاز خواهد کرد.
    بارتومو: مسی به هیچ وجه نمی‌خواهد بارسا را ترک کند
    پیام لوئیس انریکه به کاپیتان: پویول یک نمونه برای همیشه در خاطره‌ها هست

تیترهای روزنامه اسپرت ۱۱ مار چ

بهترین تیم تاریخ باید از این بحران خارج شود
    اگر بخواهید، حتما میتوانید
    دو لیگ قهرمانان، چهار لالیگا، دو جام کوپا، دو جام باشگاهای جهان و چهار بار بهترین بازیکن جهان در ۶سال
    بازگشت اینیستا در بازی سیتی به جام ۱۱بازیکنی که در منچستر پیروز شدند
    تا تا می‌داند چگونه پیروز این بازی بزرگ باشد
    الکسیس: من همیشه همان سخت کسی‌ و بلند همتی را دیده ام

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم امشب نا امیـدمون نکنی تـاتـا

کیا به امشب امید دارن؟
    ------------------------------------------
    بارسلونا & منچسترسيتى

دور برگشت مرحله حذفى ليگ قهرمانان اروپا

شهر بارسلونا

ورزشگاه نيوكمپ

امشب ساعت 23:15 به وقت ايران

گنجايش : 99786 نفر

داور بازى : استفان لانوى

غايبان بارسا: 0

لیست بازیکنان

18. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینیستا: فردا بازی رو میبیریم و به همه مشکلات به وجود آمده پایان میدیم.
    نمیگذارم مشکلات شخصیم برای بارسا دردسرساز شود.

والدس: هرگز اولین باری که اولیور کان را دیدم فراموش نخواهم کرد. فقط به این فکر کردم که این درواز‌بان، درواز‌بان ایده‌آل من است. او تاثیر زیادی بر روی من گذاشت.
    عکس کمد والدس در رختکن کمپ نو با عکسی‌ از اولیور کان

مهدي بن عطيه ، دفاع خلاق باشگاه رُم ايناليا در ليست خريد بارسلونا ...

خبرنگار : آقای مارتینو آیا احساس قدرت می کنید؟

تاتا :"آخرین چیزی که فاقدش خواهم بود، استحکام و قوت است. من قهرمانی در لیگ را از دست رفته نمی بینم، و در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ هستیم و به فینال کوپا دل ری نیز رسیده ایم. اگر من در این وضعیت آرام نبودم، صادقانه به تغییر شغل فکر می کردم."

روزنامه اسپورت: امشب مسی و نیمار در حمله خواهند بود و ژاوی، اینیستا و سسک، هر سه از ابتدا در ترکیب هستند.

مسی : زمان سختی بود ، برادرانم به آرژانتین بازگشتند اما من میخواستم که برای رویایم بجنگم ، بازی برای تیم اول بارسا !
    مسی : فابرگاس شخصیت بسیار مهمی است ، اون تصمیم به ترک گرفت و سپس بازگشت ، خوشبختانه او اینجا با ماست.
    مسی : پیکه شخصیت شوخ طبعی است ، اما هم اکنون آرام تر است ، من همیشه به او احساس خوبی داشتم.
    مسی : این برای هر کسی یک الگوست ، وقتی میبینید که بازیکنان جوانی برای تیم اول بازی میکنند.

به سمت لیسبون ، فینال چمپیونزلیگ !

تیترهای روزنامه الموندو ۱۲مار چ

کمپ نو و هواداران باید به تیم کمک کنند تا بهترین خود را نشان داده و به مرحله بعد صعود کنند
    ۱۱بازیکن امشب
    بارسا می‌خواهد شک‌ها و تردیدها را با یک بازی هجومی از بین ببرد
    ماسکرانو بلند بلند فکر می‌کند: ما هنوز نمرد ایم
    مارتینو: بهترین انگیزه من حمایت بازیکنان است

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •