عزیز خط من اول روی 9 مگ بود ولی وقتی نویز زیاد میشه کیفیت خط میاد پایین. اگه اینطوری بود که به همه بالای 4 مگ با کیفیت بدن که میشد لس انجلس!!
عزیز خط من اول روی 9 مگ بود ولی وقتی نویز زیاد میشه کیفیت خط میاد پایین. اگه اینطوری بود که به همه بالای 4 مگ با کیفیت بدن که میشد لس انجلس!!
حرف دوست عزیزمون تایید میشه.عزیز خط من اول روی 9 مگ بود ولی وقتی نویز زیاد میشه کیفیت خط میاد پایین. اگه اینطوری بود که به همه بالای 4 مگ با کیفیت بدن که میشد لس انجلس!!
شرکت های isp برای زود تموم شدن ترافیک معمولا" در سرویس های محدود سرعت رو خیلی بالاتر از سرعت اسمی ارائه میدن.
البته نه اونطور که ایشون فهمیدن مثلا" 256 رو 1 مگ و 1 مگ رو 2 میدن. ( بسته به مرکز مخابراتی)
سلام دوستان.وضعیت خط من چطوره؟دیروز کل سیم کشی رو قطع کردم یه سیم از دم در کشیدم تا دم مودم.حدود 40 متر.گور بابای تلفن![]()
وضعیت خطت متوسطه و ۶ مگ رو راحت ساپورت میکنه و میتونه تا ۸ مگ رو هم جواب بده ولی آپلودت خوب نیست.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
خب پس مشکل از مخابراته؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اینم وضعیت ما ! فکر کنم بدترین خط این تایپک مال من باشهنویز رو میشه کاریش کرد ؟
ضمنا سرعت دانلود من رو 4000 ست شده ولی با اسپیدتست بیشتر از 3.2 نمیده !
![]()
وضعیت خطت مثل خیلی از بچه هاس !! ولی میشه باهاش کنار اومد
سلام
مال من چجوره؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خطت خیلی خوبه. الان روی ۲ مگ بسته شده ولی تقریبا ADSL2+ رو کامل ساپورت میکنه.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
سلام
مشخصات خط من اینه به نظر شما مشکل کجاست مودم ؟ خط تلفن؟ سیم کشی خط ؟ یا شرکت ارایه دهنده ؟
ADSL Firmware Version :FwVer:3.10.13.0_TC3085 HwVer:T14.F7_3.0 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :7.3 9.2 db Line Attenuation :33.3 25.2 db Data Rate :78 349 kbps
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)