دوستان چجوری میشه کارت دادنو خاموش کرد ؟
کشب مارو این کارت قرمزهای کریر![]()
نه اینو میدونم منظورم بر اساس بودجه باشگاه هست؟یعنی مثلا برای تیم برانشواگ بازیکنایی که اسکوت پیدا میکنه قیمتاش خیلی پایین تره تا بازیکن هایی که اسکوت بایرن یا دورتمند پیدا میکنه؟منظورم محدودیتی برای قیمت بازیکنای انتخابی قائل هست؟اگه مثل فیفای قبلی باشه که بر اساس درجه اسکاتت بازیکنهای پیدا میشن . یعنی اگه اسکات خوبی داشته که 5 ستاره باشه بهترین بازیکنها و پیشرفت بالا رو پیدا میکنه
توی settings بازی بخش rules قسمت booking رو غیرفعال کن.
Last edited by MJ assassins creed; 16-10-2013 at 19:27.
رفتم واسه ازمایش کارت قرمز کریر رو شروع کردم خداییش خیلی باحال بود . بازی ای که تا دقیقه 80 دو بر صفر جلو بودم به خاطر اینکه تعداد بازیکنهام به 6 تا رسید باختمیعنی از دستی خطا میکردم ببینم توی فیفا همچین قانونی رعایت شده ؟ چون هیچ وقت مثل الان امکانش نبود که 5 تا کارت قرمز توی یک بازی بگیری .
مال من اینطوریه گفتید! منتها نگفتید کدوم ورژن اینطوریه! تو 1.7 اوزیل ارسناله؟
سلامنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این قسمت rules رو توی بخش setting ندیدم
اینو گفتین واسه غیر فعال کردن کارت هستش ولی من پیداش نمی کنم
لطفا اگه میشه راهنمایی کنین
مرسی![]()
تو آنلاین دو مورد هست که تغییر کرده و مثل گیم پلی پسرفت کرده
1.شما تو هر بازی آنلاین 3 بار حق داری استارت بزنی . تا فیفا 13 Shift+F1 که میزدی Origin In Game میومد اما از امسال اگه اینو برنی علاوه بر اینکه Origin In Game میاد بازی هم استارت میشه و یکی از 3 تا استارتت میپره که مسخرس
2.تا پارسال وقتی میرفتی داخل بازی ( آنلاین ) زیر 5 دقیقه اگه میخواستی میتونستی از بازی بیای بیرون حالا به هر دلیلی مثلا از یارو خوشت نمیومد یا بازی لگ و دیلی داشت یا حریفتو میشناختی میدونستی چیت میزنه و نتیجه رو به نفع خودش میکنه یا ... اما امسال 1 ثانیه هم گذشته باشه و بیای بیرون بازنده میشی و 3-0 میخوره به نفع حریف !!!!!
این دومی رو نمیدونم EA با چه انگیزه ای گذاشته تو بازی !!!!
از خود منوی بازی میرین...فک کنم صفحات قبلی گذاشته بودم
Main Menu - Customise - setting - Game Setting - Rules - Bookings = OFF
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
هرچی شوت میزنی میخوره به مدافع ها یا دروازبان یا همش تو تیرکه . حتی دروازه خالی
اصلا به جز چیپ نمیشه گل زد
یکی بگه این گرافیک رو چیکار کنیم!
خداییش سخت بود گرافیک 13 رو میزاشتن رو این...باز بگیم پیس موتورش کلا تغییر کرده این چی؟
دوستای گلم سلام.من تازه واردم.فیفا رو نصب کردم اما گرافیکش خیلی ضعیفه.بد اجرا میشه.قسمت تنظیمات گرافیک نداره.چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)