دوست عزیز شما مشکل تاچ پدت حل شد؟؟
دوست عزیز شما مشکل تاچ پدت حل شد؟؟
دوستان پست اول آپ شد
**لینک درایور ها لنوو Z500**
قرار داده شد.
این که یه سره کار میکنه خوب نیست باید موقعی که دستگاه گرم میشه به طور خودکار دورش بره بالا
البته نمیدونم ضرر میزنه یا نه اما اکثراً لپ تاپ های دیگه اینطوریه
دوستان دکمه بوت z500 چیه؟ من هرکاری میکنم وارد بوت نمیشه!!! میخوام ویندوز 8 نصب کنم.الان تحت DOS
سلام
2 سوال
1 گرافیک 710/740/635 کدوم قویتره؟
شنیدم 740 قویه بعد 635 ب710
اینا بر چه اساسیه؟؟؟ک 710 ضعیفتره و 740 قویتر؟؟؟
.
سوال بعدی اینکه کدوم نوع ویندوز 7 رو نصب کنم؟
starter
home basic/home premium
perfessional
ultimate
enterprise
کدوم؟خودم میدونم ک ultimate و perfessional بهتره
ولی برای من ک کارای سنگین گرافیکی و انیمیشن سازی و رندر گیری و میکس فیلم و....بعلاوه بازی دارم کدومو پیشنهاد میدین؟؟؟؟
راستی سرویس پک 1 هستش
بهتر از 2 و...هست؟؟؟
ممنون از همه
از کجا بدونم بایوس ورژن چنده؟و آپدیت شده
Last edited by نوید ک; 08-08-2013 at 10:48.
تازه خریدی و ویندوز روش نصب نیست؟؟؟
اگه اینطوره مبارک باشه
اگر ک اشتباه نکنم باید کلید Fn رو با f1 بگیری
بله تازه خریدم ممنون.وارد شدم ولی تو بایوس نمیدونم چطوری باید تنظیمات رو بذارم که از dvd بوت بشه.تو device هم چیزی نیس که بخام تغییر بدم.نه هارد.نه فلاش نه دی وی دی
حقیقتا من حفظ نیستم فقط میدونم باید DVD رو بذاری و و fn/f1 رو بزنی تا جایی ک یادمه خودش میاد یا باید یکی از دکمه های صفحه کلیدو ب دلخواه بزنی یا اگه نه گزینه boot رو پیدا کن که اگه زبان انگلیسیت خوب باشه خیلی راحت میتونی پیداش کنی و مشکلت حل شه
متاسفانه من باید جلو چشمم باشه تا بتونم توضیح بدم و گزینه هارو بگم
امیدوترم تونسته باشم کمکی کنم
1- کلید های Fn+F2 رو که بزنی وارد بوت میشه.
2- از منوی Boot گزینه Boot Mode رو از حالت UEFI به حالت Legacy support تغییر بده.
3- تغییر که بدی در پایین صفحه این گزینه ظاهر میشه که اونجا با کلید F5 و F6 میتونی گزینه های بوت رو برای اولویت اول تا سوم بالا و پایین ببری.
یک راه دیگم هست که زمانی که لپتاپ خاموشه اگه دکمه کوچیک کنار سوکت شارژر رو بزنی خودش روشن میشه و میره برای انتخاب گزینه بوت.
تو مرحله ی دوم میرم حالت رو هم تغییر دادم ولی تویboot device priority اول چیزی نبود.الان یه ذره تغییرات انجام دادم فقط هارد اضافه شده و دی وی دی رایتر نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)