@Mt.Shadow
سلام
نصب میشه. من خودم نصب کردم. فقط مشکل ناسازگاری فایروال داره. یعنی اخطار فایروال میده که من اعتنا نمیکنم.
@Mt.Shadow
سلام
نصب میشه. من خودم نصب کردم. فقط مشکل ناسازگاری فایروال داره. یعنی اخطار فایروال میده که من اعتنا نمیکنم.
برای من نصب نشد پیغام بالا رو داد ...
نسخه نصب شده من اینه:6.2.285401.2860
از Troubleshoot compatibility استفاده کنید.
احتمالا" مشکل همینه ... نسخه من 6.2.20728.2847
الان نسخه جدیدترشو دانلود کردم ... ببینم چی میشه ...
Last edited by Mt.Shadow; 11-09-2013 at 18:45.
بچه ها برای من اپدیت نمیشه یعنی اپدیت می شه ولی درست اپدیت نمیشه دکمه اپدین رو میزنم تنا اخر پر میشه ولی اگه همون لظه بزنم دوباره اپدیت تا اخر پر میشه در زمن حجم در یافتو 0 می زنه!
ممنون.
برای اندرویدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این محصول واقعاً عالیه.... مخصوصاً قابلیت ضد سرقتش + بررسی امنیت، مشاور امنیت، حریم خصوصی، مدیریت فایلهای apk، لیستهای متنوع تماس، مدیریت برنامه های نصب شده و... نسخه بعدیش هم که با زبان فارسی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 8.1 هست؟؟ ..... بهتره عجله نکنید.... هم برای کومودو هم برای ویندوز!بچه ها برای من اپدیت نمیشه یعنی اپدیت می شه ولی درست اپدیت نمیشه دکمه اپدین رو میزنم تنا اخر پر میشه ولی اگه همون لظه بزنم دوباره اپدیت تا اخر پر میشه در زمن حجم در یافتو 0 می زنه!
ممنون.
من هنوز ویندوز سِون دارم!!
دوستان میخوام بدونم آنتی ویروس کومودو تا چه حد قابل اطمینان هست؟؟؟ در بین رایگان ها!
موندم اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کنم...یا فقط فایروالش رو به همراه مایکروسافت اسنشیال!
بعد این نسخه
فرقش با
Free Internet security suite that blocks and removes all online threats
چیه؟؟
Last edited by Ali_softcenter; 13-09-2013 at 03:49.
سلام. من اومدم روی 8.1. مثل اینکه کومودو ناسازگاره با 8.1. فعلا نصب نکردم.نسخه بعدی کی میاد؟
سلام
حالا که تصمیم به نصب کومودو دارید، به نظر من اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید.
این نسخه را نصب کنید:
آپدیت اولیه اگر مشکل هست. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین نسخه دیتابیس را دانلود کنید و بعد از حالت فشرده خارجش کنید و به اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید... بعد هم از طریق محیط برنامه دیتابیس را وارد کنید.
Open the CIS GUI and click on the (?) --> About --> Import Virus Database
====
لینک اولی که قرار دادید مربوط به Comodo Endpoint Security Manager هست که نسخه خانگی نیست. یک کنسول مدیریتیِ "محصولات کومودو" روی شبکه هست....
لینک دوم البته اینترنت سکیوریتی کومودو هست.... از همون لینکی که من قرار دادم کومودو را دانلود و نصب بکنید
دقیقاً نمیدونم....سلام. من اومدم روی 8.1. مثل اینکه کومودو ناسازگاره با 8.1. فعلا نصب نکردم.نسخه بعدی کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)