آره خوب قابل انکار نیست! یادش بخیر پاییز 91 خریدمش، کلی باهاش سروکله زدم که شد اونی که میخواستم، شما هم ادامه بده موفق میشی
آره خوب قابل انکار نیست! یادش بخیر پاییز 91 خریدمش، کلی باهاش سروکله زدم که شد اونی که میخواستم، شما هم ادامه بده موفق میشی
نه منم هنوز نتونستم
ولی میدونم وقتی Catalyst رو نصب میکنیم Sleep از کار میوفته
متشکرم که به من امید میدید بالاخره یه راهی براش پیدا می کنم.در ضمن میشه بگید چه کارهایی باهاش کردید تا اونی که می خواستید شد ؟ مشکل اسلیپ رو هم حل کردید؟ راستی اگه زحمتی نیست بگید که نسخه ی catalyst تون چنده ؟
Last edited by Epelem; 07-10-2014 at 15:32.
لطفا به هر نتیجه ای رسیدید به من هم اطلاع بدید.
اسلیپ به کل زمانی درایور های گرافیک رو بصورت مستقل از درایور ها سایت hp نصب می کنید ، مشکل دارد.
بنده واسه خودم این کارو کردم
اخرین نسخه از درایور ها رو از سایت های اینتل و amd دانلود و نصب کردم.
اسلیپ رو غیر فعال کردم یعنی روی never گذاشتم
و
بجای اسلیپ hibernate رو فعال کردم ، همون کار اسلیپ رو انجام میده.
شما هم این کارو کنید.
[QUOTE=amink2;8414388]اسلیپ به کل زمانی درایور های گرافیک رو بصورت مستقل از درایور ها سایت hp نصب می کنید ، مشکل دارد.
بنده واسه خودم این کارو کردم
اخرین نسخه از درایور ها رو از سایت های اینتل و amd دانلود و نصب کردم.
اسلیپ رو غیر فعال کردم یعنی روی never گذاشتم
و
بجای اسلیپ hibernate رو فعال کردم ، همون کار اسلیپ رو انجام میده.
متشکرم از پاسخ تون آما من آخرین نسخه ی درایور AMD رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم اما مشکل سویچ حل نشد.
در ضمن اسلیپ برایم اهمیتی ندارد.
Last edited by Epelem; 12-10-2014 at 21:08.
[QUOTE=Epelem;8414829
متشکرم از پاسخ تون آما من آخری ن نسخه ی درایور AMD رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم اما مشکل سویچ حل نشد.
در ضمن اسلیپ برایم اهمیتی ندارد.[/QUOTE]
خواهش می کنم
اول. چون شما گفته بودید اسلیپ از کار افتاده عرض کردم.
دوم. تشخیص شما از سوییچ بر چه اساسی هست ؟
شما برنامه Speccy نصب کنید. در ضمن اخرین نسخه ها درایور ها رو نصب کرده باشید.
بعد مثلا من وقتی فتوشاپ رو اجرا می کنم سوییچ صورت میگیره و در برنامه Speccy ایکون نمایشگر دما در کنار گرافیک amd فعال میشه ، یعنی سوییچ صورت گرفته.
وای فای لپ تاپ دوستم کار نمی کنه . بعد تعویض ویندوز درایورش نصب نشده
تو سایت hp خودش چند تا درایور داره که نصب کردم درست نشد
چه چیزی باید نصب کنم؟؟؟ لینک دارین؟؟؟
بنده با برنامه 3ِD Mark11 و نیز بازی Limbo که بازی ساده ایست وتغییرات گرافیکی در اون به سادگی مشاهده می شود امتحان می کنم و مطمئن هستم که می دانید 3D Mark برنامه ی تخصصی تست کارت گرافیک است.لطفا خواهش می کنم در صورت امکان پست هایی رو که در صفحه ی 218 گذاشتم باز هم می گویم در صورت امکان یه نگاهی بیندازید. متشکرم.
Last edited by Epelem; 11-10-2014 at 11:39.
مشاهده کردم
چنانچه تمام اقدامات رو انجام داید ، حتی تنظیمات سوییچ در بایوس . مطمئنن مشکل نرم افزاریست ، شما درایور خوده hp رو نصب کنید و برنامه رو بصورتی دستی در حالت سوییچ قرار بدید.
در تیرماه یک مشتری لپ تاپ hp 450 رو اورد ، مشکلش عدم سوییچ گرافیک بود ، میگفت اصلا گرافیک دوم کار نمیکنه
بنده هم با برنامه فوق از فعال شدن گرافیک دوم مطلعشون کردم.
شما هم اگر امکانش هست باز هم می گویم در صورت امکان با اون برنامه بررسی کن ، چنان چه تمام کار ها گفته شده توسط دوستان رو انجام داده اید.
در غیر این صورت به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)