تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 219 از 328 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام.ما هم میایم تو بحث.حرفی که من میزنم بنظر خودم و خیلیای دیگه خیلی منطقیه...
    ببینین این سوسول بازیا که این میگه مگه دختر خوب هست اون یکی میگه مگه پسر خوب هست این دوستان بخاطر اینکه خودشون یسری مشکلاتی دارن نمیتونن به دیگران اعتماد کنن.من با توجه به اینکه خودم دنبال هیچ برنامه ای(؟) نبودم و نیستم و نخواهم بود و با توجه به "الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَ الْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَ الطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَ الطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُولَئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَ رِزْقٌ كَرِيمٌ" (برام هم مهم نیس الان کسی بگه قران رو قبول ندارم)اولین کسی که فکر کنم مناسبه(نه اولین دختریو که ببینم)سعی میکنم طرح ازدواج بریزم...اونم نه اینطور که برم جلو شماره بدم...خوب آدم زبون داره اگه تو محیط دانشگاه باشه میری باهاش در میون میزاری خیلی ساده اونم کاملا در چاچوب مسایل اخلاقی و دینی(نه اینکه یه مدت با طرف باشی و ولش کنی یعنی کاملا به اسم ازدواج بری جلو وشرطت هم در جریان گذاشتن خانواده ها باشه)اگرم محیط های خانوادگی باشه الحمدولله کسی هست بهش بگم با مامان بابام در میون بزاره و نیازی نباشه خودم برم جلو و چه بهتر...

بیایم یه سری لجبازیارو بزاریم کنار...با ازدواج ادم علاوه بر اینکه متاهل میشه متعهد هم میشه و دیگه اون ادم سابق نیست...این تعهد لازمش اینه که اول به اصول خودت متعهد باشی...ادمی که میگه از شنبه هفته اینده فلان کارو شروع میکنم و شروع نمیکنه عمرا اگه بتونه دنبال کار باشه و دنبال تشکیل خانواده باشه...
    حالا فکر نکنین فلان اخوند یا فلان دکتر روانشناس اینارو گفته...اینا حرفه دله داداش کوچیکه 17 سالتونه...
    ببخشید اگه مطالب پراکنده بود چون در جواب چند نفر مختلف بود...
    از مدیریت محترم انجمن هم تقاضا دارم پست مارو پاک نکنن ...ممنون
    ی سوال شما ک 17 سال داری هیچ تجربه رابطه ای هم نداشتی طبق گفته خودت چجوری با قطعیت میفرمایی ک مشکل از خودشونه ک نمیتونن اعتماد کنن؟ شما تجربه ای داری خوب بفرما
    والا ما ک سنمون بالاتره تو تجربه ها دیدیم عکس این حرفا (نمیشه وارد مبحث بشم نمونه بگم به دلیل جو کاملا احاطه شده فروم) اگه اینجا میزنیم تو کتاب و فیلم ک نشنیدیم -_-

2. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

ی سوال شما ک 17 سال داری هیچ تجربه رابطه ای هم نداشتی طبق گفته خودت چجوری با قطعیت میفرمایی ک مشکل از خودشونه ک نمیتونن اعتماد کنن؟ شما تجربه ای داری خوب بفرما
    والا ما ک سنمون بالاتره تو تجربه ها دیدیم عکس این حرفا (نمیشه وارد مبحث بشم نمونه بگم به دلیل جو کاملا احاطه شده فروم) اگه اینجا میزنیم تو کتاب و فیلم ک نشنیدیم -_-
    سلام.در کل ممنون بابت جوابتون...این روزا سن ملاک نیست...با توجه به اینکه جامعه داره سمت مدرنیته میره دیگه از کسی سنشو نمیپرسن.من من باب مزاح گفتم!!! یسوال هم ازتون داشتم.دقیقا با کدوم قسمت حرفام مشکل داشتین چون خیلی برام مهمه...البت5 من باقاطعیت هم نگفتم...ببینید اعتماد رو اولا باید بسازیم.چجوری? هر کس با منطق خودش....اعتماد یهچیز بدست اوردنیه...یعنی طبق گذشته طرف میتونی یه برایندکلی از طرف داشته باشی.حالا کسی که میخوایم باش ازدواج کنیم رو اگه نشناختیم چیکار کنیم....اونجا بر میگرده به خود طرف...شما باتوجه معیار های خودتون میاین یه بنده خدایی رو انتخاب میکنین.معیار های هر کسی هم افکار اونو تشکیل میده و افکار هم بر امده ار علم و تجربشه....مصداقش اینه که جامعه تشخیص پراید یک سم کشندس...با توجه به تجارب جامعه...تجربه هم خوب به گذشته طرف بر میگرده.خوب وقتی یه نفر یه گذشته داغون داره تجارب بدی هم در پی اون اومده و تجارب هم معیار هاشو ساخته....
    البته من هدفم از این بحثا یه بحث دوستانس یه وقت فکر نکنین جبهه گیریه...من با توجه به تجاربم این تشخیص رو دادم که ازدواج چیز خوبیه...البته این شاید به میزان اعتقادات هم برگرده که ما اینجا واردش نشیم بهتره با توجه به دوتا پست قبلیه شما...ببخشید اگه من از هر دری سخنی میگم چون مجبورم برای تفهیم نوشتاری بیشتر مصداق ها و مثال های زیادی بگم...

4. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فعلا ما داریم تو جامعه سنتی / بر پایه دین ایران زندگی میکنیم! منکر حرف های شما نمیشم ولی نمونه عرض میکنم در همان جامعه های پیشرفته الان روابط دختر و پسر قبل از ازدواج ی چیز کاملا طبیعی هست حتی اگه ب جاهای باریکم بکشه!!! ولی در اینجا هیچ وقت نمیتونه جایی داشته باشه همچین عقیده ای! بخاطر اینکه کل کشور بر پایه دین اسلام بنا شده!
    پس هر وقت شما تونستی ی جامعه چند دین و فرهنگه ک open minded همه باشن از ایران بسازی اون موقع تمام این حرفای شما قابل اجرا خواهد بود
    بحث من دینی هم نیست مجبورم استفاده کنم
    موفق باشید
    اون جوامع پیشرفته هم زمانی مثل جامعه سنتی ما بودن. نمیشه بگیم "هیچ وقت" ایران به اون شکل نمیشه به خصوص که شاید در همین 10 سال جامعه خیلی خیلی به اون سمت گرایش پیدا کرده و سرعت این گرایش ها هم مرتب بیشتر شده. با اینکه جامعه در ظاهر سنتی و تک فرهنگی است در باطن خیلی خیلی بیشتر شبیه هست به اون جوامع مدرن غربی تا چیزی که به نظر می رسه. سن متوسط پایین مردم و عصر ارتباطات از نظر فرهنگی کل جهان رو نزدیک به هم می کنه.

زمان پدربزرگهای ما بود که کشورها و جوامع از نظر فرهنگی نسبت به هم ایزوله بودن و نیاز به نسخه های متفاوت بود.

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فرد باید به محیط جامعه نگاه کته بعد تصمیم بگیره!!!!آیا اعتمادی حتی برای خرید کالا بین مردم وجود دارد که شما برای یک عمر زندگی هم اساس را به خوش بینی و اعتماد قرار میدهین؛و اینکه چند بار فرصت اشتباه هست و به چه قیمتی(طلاق و مهریه و زندان و....مشکلات روانی به کنار)؟؟؟؟؟وقتی انسانیت و صداقت در روابط تجاری و همون خرید و فروش کالا اینجا معنی نمیده؛چطور انتظار دارین جو بی اعتماد وجود نداشته باشه و به عنوان انسان به طرف مقابل نگاه کرد(مرد به زن به یک صورت به شکل کالا نگاه میکنه،زن هم که به صورت دیگه که هردوش نیاز به گفتن نیست)؟اگر توی ایران مرد به زن به دید کالا نگاه میکنه،زن هم از اونطرف مثل بنگاه داره سر قیمتگذاری و ارزش خودش بر مینای سکه مزایده میگذاره و به شوهرش به دید منبع تامین نقدینگی سنگین نگاه میکنه نه یک انسان واقعی؟؟؟فقط نکاه مرد سنتی نیست!!!زن میخاد هم احترام و آزادی غرب را داشته باشه وهم سنتهایی مثل مهریه!!!!پس مرد هم حق داره این نگاه را داشته باشه..
    جواب سوالتون هم اینه که لااقل در ایران با این شرایطی که هست،نمیشه حدس و خطا رفت و با خوش بینی گفت همه چی درست میشه!!!!اساس را باید بر بدبینی گذاشت تا شاید به نتیجه رسید!!!میخاد فعالیت اقتصادی باشه یا روابط انسانی!!!!که البته دیگه انسانیتی وجود ندارد و پول جای همه چی را گرفته
    Last edited by aminkhan2014; 24-06-2015 at 05:07.

8. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

فعلا ما داریم تو جامعه سنتی / بر پایه دین ایران زندگی میکنیم! منکر حرف های شما نمیشم ولی نمونه عرض میکنم در همان جامعه های پیشرفته الان روابط دختر و پسر قبل از ازدواج ی چیز کاملا طبیعی هست حتی اگه ب جاهای باریکم بکشه!!! ولی در اینجا هیچ وقت نمیتونه جایی داشته باشه همچین عقیده ای! بخاطر اینکه کل کشور بر پایه دین اسلام بنا شده!
    پس هر وقت شما تونستی ی جامعه چند دین و فرهنگه ک open minded همه باشن از ایران بسازی اون موقع تمام این حرفای شما قابل اجرا خواهد بود
    بحث من دینی هم نیست مجبورم استفاده کنم
    موفق باشید
    این که جامعه ما سنتی هست توجیه مناسبیه که مستقیم و غیر مستقیم از سنت های بی پایه و اساس دفاع بشه؟! شما می گی کل کشور بر این اساس هست پس ما هم بیخیال، هر چی بوده رو ادامه می دیم. خوب وقتی خیلی از چیز هایی که هست، غلط هست، می شه آشکارشون کرد.
    ما کاری به حالت اتوپیایی بحث نداریم، مطالبی که درست هستند رو عنوان می کنیم. هر چه قدر بشه از باور های غلط فاصله گرفت و به روش های مدرنِ منطقی/علمی نزدیک شد، برای همه مفید هست.
    یک نکته هم این که، فرهنگ مناسب به طور ناگهانی و یک شبه ساخته نمی شه. (چیزی که برای ورود بانوان به ورزشگاه ها می گن، برای اجباری نبودن حجاب می گن، و برای خیلی چیز های دیگه)
    اگه برای تغییر فرهنگ به اون صورت بخوایم منتظر بمونیم احتمالا هیچ موقع اتفاق نخواهد افتاد.

10. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

جامعه ما به شدت ظاهر گرا شده

سنتهایی که سر زبانها باشه و به ظاهر جایگاه اجتماعی طرف مقابل رو تعیین کنه هنوز پابرجاست .
    اما سنتهایی مثل ساده زیستی داره از این جامعه رخت میبینه و میره ...

من احساس میکنم حتی در قدیم هم همینطور بوده...فقط اون موقع شرایط برای بروز رفتارهای این چنینین که امروزه شاهد هستیم فراهم نبوده...جامعه ما ثابت کرده اگر آب باشه شناگرهای خوبی هستند ....

12. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من قصد ازدواج دارم . دنبالش هم هستم ولی متاسفانه دختر خوب پیدا نمی کنم .

هر دختری که انتخاب می کنم راجبش تحقیق که می کنم منصرف می شم یا این که چند روز بعد با دوست پسرش تو خیابون می بینمش .

این دختر هایی که انتخاب می کنمم خوش نام هاشون هستن .

وضعیت جوری شده که تو خیابون راه می رم اکثر دختر ها رو می شناسم . شهر ما منو دیگه جواب کرده الان بین بقیه شهر های استانمون هم دنبالش هستم . تو ۱ شهر دیگه از استانمون و یک شهر یک استان دیگه فعالیت هایی داشتم .

فکر کنم 60 یا 70 تایی شدن .
    عاقا بنظر من وقتی میخواید ازدواج کنید دنبال گذشته ی طرف مقابلتون نباشید ، گذشته هرچیزی که بوده مربوط به همون گذشته هست و مربوط به زمانی که شمایی وجود نداشتید در زندگی طرف مقابلتون ؛ بنابراین نباید بخاطر روابط و اتفاقاتی که در گذشته ای بوده که شما درش نقشی نداشتید تصمیم بگیرید و یا قضاوت کنید افراد رو

دنبال گذشته ی طرف مقابلتون باشید و کنجکاوی بخواید بکنید در موردش خصوصا بعد از ازدواج ، زندگیتونو به شدت تحت تاثیر قرار میدین و سایه ی شک و تردید و بدبینی رو روی ذهن خودتون خواهید انداخت

بازم به نظر من باید با توجه به شخصیت و وضعیت حال حاضر طرف مقابل تصمیم گرفت و انتخاب کرد نه اینکه مبنا رو بگذاریم به گفته های در و همساده ! و ... ولو اینکه مو به مو درست گفته باشن

14. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جامعه ما به شدت ظاهر گرا شده

سنتهایی که سر زبانها باشه و به ظاهر جایگاه اجتماعی طرف مقابل رو تعیین کنه هنوز پابرجاست .
    اما سنتهایی مثل ساده زیستی داره از این جامعه رخت میبینه و میره ...

من احساس میکنم حتی در قدیم هم همینطور بوده...فقط اون موقع شرایط برای بروز رفتارهای این چنینین که امروزه شاهد هستیم فراهم نبوده...جامعه ما ثابت کرده اگر آب باشه شناگرهای خوبی هستند ....

سلسله مراتب مازلو که به هرم مازلو هم مشهوره در تعریف نیازهای انسانی توسط شخصی بنام آبراهام مازلو اولین بار توضیح داده شد.
    ابن هرم به این ترتیب چیده شده که نیازهای ابتدایی تر در سمت پایین هرم قرار دارن و با برآورده شدن اونها انسان تلاشش رو به سمت برآورده شدن لایه های بالاتر پیش میبره
    اولین و پایین ترین لایه (Physiological) شامل نیازهایی هست که جسم انسان بدون اون ها دچار اختلال عملکرد میشه و از این جهت مهمترین لایه جهت برآورده شدن همین لایه است و شامل: آب, هوا, خوراک, پوشاک و نیازهای جنسی هست
    زمانی که نیازهای لایه ی اول برآورده شد انسان ناخوداگاه به سمت برآورده کردن نیازهای دومین لایه (Safety) حرکت میکنه که شامل احساس امنیت شخصی, امنیت مالی, سلامتی هست

*در کمبود احساس امنیت اقتصادی و مالی شخص سعی میکنه این احساس رو با مواردی دیگه مثل جمع کردن پول و حساب های مالی, تلاش برای بدست آوردن شغل ثابت و بیمه های متعدد مسکن و شغل و آینده و ... جایگزین کنه.
    (مثالی که برای وضعیت کنونی جامعه ی ما میشه زد)
    زمانی که شما در یک لایه احساس کمبود میکنید تلاش خودتون رو برای جایگزین کردن احساسی که بدستش نیاوردید با احساس های مشابه انجام میدید و در تلاش برای رسیدن به لایه های بعدی ناموفق عمل میکنید.
    اینکه گفته میشه در جامعه ی امروز ما همه به فکر خودشون هستن و دوستی و اعتماد ( لایه ی سوم ) معنایی نداره و همه ظاهرگرا شدن کاملا با تعریفی که مازلو ارائه داده در لایه ی دوم قابل پیش بینی و تحلیله. راه حل این مشکل هم ایجاد امنیت اقتصادی و شرایط اقتصادی پایداره که خودبخود باعث حل این مشکلات و حرکت به سمت لایه ی سوم میشه.
    بقیه ی لایه ها رو توضیح نمیدم اما برای مطالعه ی بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 7 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجا یک متاهلم پیدا نمیشه چه زن چه مرد توضیح بده از ازدواج راضی هست مشکلات چیه خوبی هاش چیه ؟!

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اینجا یک متاهلم پیدا نمیشه چه زن چه مرد توضیح بده از ازدواج راضی هست مشکلات چیه خوبی هاش چیه ؟!
    بسیاری از انسان ها، در بسیاری مواقع زندگی خویش و بسیاری موضوعات، bias هایی داشته و در وضعیت denial نسبت به واقعیاتی که خویش از آن مطلعند، زندگی میکنند و درب های مغزشان را، به روی گسترانیدن تفکراتی که ممکن است آن موضوعاتی که نسبت به آنها در denial به سر میبرند را نمایان سازد، میبندند.

در این مورد خاص، از بسیاری از افراد متأهل یا در رابطه که بپرسید، تعاریف و تمجیدات و فوائد رو بیشتر پیش میکشند و از مسائلی که خودشان نمیپسندند، طفره میروند چون اگر به آنها بپردازند و این denial را کنار بگذارند، عواقبش بر تفکرات، پیشفرض ها، زندگی، و چارچوب افکارشان سهمگین خواهد بود.

شاید بتوان از آن به عنوان نوعی سیستم دفاعی مغز برای دفاع از پیشفرض های فکری بنیادین، که اتصالات زیادی در افکار مختلف بر آنها بنیان گشته، نام برد (سیستم ذخیره و پردازش اطلاعات در مغز، به این ارتباطات اهمیت ویژه ای میدهد)!

به نظرم، گرفتن نظرات از افراد متأهل بد نیست، ولی قابل استناد نیستند که برپایه ی آنها بخواهید تصمیمات مهمی بگیرید. یک ضرب المثل فارسی میگه "هیچ ماست-بندی نمیگه ماستم ترشه" که میشه بهبودش داد که "هیچ ماست-بندی نمیگه ماستم ترشه، مگر اینکه بخواد تغییر شغل بده یا اجناس دیگه ش رو به شما بفروشه"!

اغلب افراد، حتی اگر ناراضی باشن، تعاریف زیادی میکنند برای حفظ کردن چهره ی خویش و اینکه در نظر دیگران، یک ابله نادان بی خرد به نظر نرسند که زندگی مزخرفی دارد! البته اگر واقعاً خیلی ناراضی باشند، ممکنه برای توجیه اینکه بخوان طلاق بگیرن یا مثلاً بخوان برن دنبال یک مورد جدید، کلی از مورد فعلی ایراد گرفته و حتی به قول معروف، پیازداغش رو هم زیاد کنند"!

بیشتر مطالعه کرده و اطلاعاتتون رو افزایش بدید، تا با دیدی باز انتخاب کنید. تنها کسی که نظرش در مورد شما و آینده تان، بیشتر به واقعیت از دید شما و اخلاقیاتتان نزدیک است، خودتان هستید.

19. 7 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •