چرا ناراحتی ؟ دانشگاه به این خوبی
چرا ناراحتی ؟ دانشگاه به این خوبی
کسی شهر ما قبول نشده؟![]()
Last edited by EngineeR EhsaN; 12-09-2012 at 12:51.
سلام
بین سه رشته صنایع غذایی و مهندسی اب و خاک
و گیاه پزشکی کدوم بهتره؟ هر چی گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بچه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟
حسینی های از همه چی گفت الا تکلیف اون 59 هزار صندلی خالی
خوابگاه امیرکبیر داخل دانشگاهه یا بیرونش ؟
کلا کیفیتش چطوره ؟
بیرون دانشگاه ولی خیلی به دانشگاه نزدیکه ( فقط عرض یک خیابون ) . شما که ورودی جدید هستید در خوابگاه شهدا اسکان داده میشید.
خوابگاهش به نسبت دانشگاههای دیگه خوبه ولی به شریف مطمئنا نمیرسه. ( البته یه نکته مهم، ورودی های جدید اینترنت وایرلز ندارن - البته از خوابگاه کناری برای اتاق ما میرسید و فیض میبردیم)
یک سوال دیگهمن میخوام لیست انتخاب رشته ام را ببینم.چطوری باید این کار را کنم.هیچ لینکی در سایت پیدا نکردم
تبریک می گم
منم دندون پزشکی بندرعباس قبول شدم
بچه کجایی و رتبه ات چند بود؟
تا الان از بچه های پی سی ورلد سه امیرکبیری داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهندسی شیمی امیرکبیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهندسی عمران امیرکبیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهندسی معدن امیرکبیر
پارسال هم دقیقا سه نفر بودیم از پی سی ورلد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (م.پزشکی)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (م. کامپیوتر )و Sadeq_ms (م. کامپیوتر)
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مهندسی برق ) که سال آخر برقن.
این برای این بود که بدونیم کی به کیه و هر سوالی بود بتونید از بچه ها بپرسید. کسی دیگه امیرکبیری بود یه پ.خ بده.
Last edited by vahid-p; 12-09-2012 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)