هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه ...
آندروید ساخته شده برای همین کارا ... هی رام بزنین هی حال کنین![]()
هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه ...
آندروید ساخته شده برای همین کارا ... هی رام بزنین هی حال کنین![]()
اریا جان تست کردی رام رو؟
سلام.
دیروز عصر نصب کردم فعلا دارم تست میکنم برای من اسمارت پاوز کار نمیکنه ولی فعلا مشکل دیگه ای نداره.اما خوب هنوز جا داره برای جواب ،حداقل 24 ساعت بگذره.![]()
اسمارت پاوز تو خوده video hub باید اجرا بشه با خوده پلیر سامی
مصرفش چطوره ؟ با کدوم کرنل راش انداختی؟![]()
سلام.
با کرنل googy max راه انداختم ساعت 8 صبح از شارژ کشیدم الان ساعت 2:40دقیقه هست 72 درصد شارژ دارم تلفن و اس ام اس و اینترنت هم در حد معمول استفاده کردم.ویدیو هاب رو من نصب نکردم![]()
خسته شدم از اندروید !
خسته شدم از گلکسی !
همون مشکل باطری و شارژ و ..... ( بوق ) ....
همه راه ها رو امتحان کردم از نصب اتوران منیجر و حذف برنامه های خود رام رسمی و ... ولی هنوز هم مشکل دارم باهاش
دارم میرم سمت آیفون ( حالا یا 4 یا 5 )فکر کنم دیگه ثبات برنامه هاش و سیستم عاملش به تنوع اندروید بصرفه
برای آخرین راه حل :
یه 2 - 3 تا کاستوم رام معرفی میکنین ؟
یکی رو یکی از دوستان چند صفحه قبل تعریفشو زیاد میکرد ، پیداش نکردم
بهترینش با حداقل باگ چیه ؟ امکانات اضافه هم نخواستم
از سامی بعید بود ....
مشکل باطری در نسخه 4.3 هم هست و سامسونگ تر زده با این عملکردش![]()
بهترین راه کم کردن صرف ریختن کرنل از ادام یا یانک یا بوفلا که من از کرنل استفاده نمی کنم.
اگر بری سمت IOS دو روزه ازش خسته میشی چون محدودتره ولی روان و مصرف باطریش بهترهو فوقش یه محیط جدید رو تست میکنی ..و کمتر با باگ و لگ برخورد میکنی
من فعلا مشکل مالی پیش امدهوگرنه اس 4 یا نوت 3 درسته کلی برنامه تو اندروید جاسازی کردن ولی من میخوام مصرف باطری کم و کمتر باگ و کمتر لگ ببینم.من با ایفون دوستم کار میکنه لامصب روان و نرم کار میکنه .
من یک کرنل ریختم ولی مصرف فرق نکرد و یه رام رسمی ریختم.
کاستوم رام ها باگ یکم دارند ولی چون این رام هم برپایه 4.3 هست مصرف باطریش بالاست..باید یک کرنل بریزی.
ادم میمونه راحتی و تنوع برنامه های اندروید رو بگیره یا روانی و نرم بودن و کم باگ و لگی IOS رو.
اریا سلام
با این روش که خودم تست کردم تو موبایلستان گذاشتم ولی کسی هیچی نگفت :
من به سامسونگ اپز وارد شدم.شما یک مارکت انلوکر بریز و یه اپراتور رو انتخاب بکن و برو تو سامسونگ اپز دیگه / قبل از استفاده حتما کیلر دیتا سامسونگ اپز رو انجام بدید.
اینم برنامه و نیاز به روت داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید گوگل استور روی گوشی نصب باشه تا این برنامه کار بکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شما تست بکن ببین این امکانت پرت شده کار میدن یا نه؟ چون موقع استفاده میگه باید به سامسونگ اپز وصل بشه. امکاناتی که در قسمت یا سربرگ control قرار داره.
اقا مصرفش چطوره؟
فدات
سلام.
من متوجه منظورتون نشدم،چکار باید بکنم و چی رو باید تست کنم.![]()
امکاناتی مثل air view - air gesture - s pen - one-handed operation - air command -palm motion و از همه مهمتر smart pause و smart scroll
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)