اگه حرفه ای باشی بعد یه مدت سوپر استار با اماتور فرقی نمیکنه برات
اگه حرفه ای باشی بعد یه مدت سوپر استار با اماتور فرقی نمیکنه برات
منم این مشکل رو از روز اول دارم ، به پچ هم ربطی نداره ...
DATA PACK 5.0 منتشر شد (DLC 5.0)
DATA PACK ها فایلهای آپدیت بازی هستند که هر چند مدتی توسط کونامی منشر میشوند و شامل آخرین نقل و انتقالات و آپدیتهای جدید میباشد.
دانلود (160 MB ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
یا
یا
یا
روش نصب :* windows 7/8 copy dt0f.img in C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/download/
* XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
* if you can’t see the folder create it manually or unhide folders from windows.
توضیحات در مورد این فایل آپدیت :
To make the football experience even more realistic, the players of each team will be updated to recreate Libertadores 2013: new kits, emblems, player additions as well as a new player list will come together with DLC 5.0. Moreover, the referee uniform, ball and emblem of the 38 main teams will be updated to the cup.
If it wasn’t enough, the new DLC will also feature Libertadores 2013 season added into PES 2013 as a new mode.
پچ 3.5 که به تازگی منتشر شده رو نمیدونم کسی گذاشته یا نه ولی من میزارم تا دوستان استفاده کنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نصبم که همه از من بهتر بلدن!
البته پک 1.5 هم هست که می تونین دانلود کنین که به صورت رسمی از خود KONAMI هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: رمز فایل ها
البته اگه کسی دلش بخواد همشو با هم 6 پارت دانلود نکنه 1 پارتی دانلود کنه میتونه از لینک زیر استفاده کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: رمز فایل
+
محتوای مخفی: رفع مشکل رمز
Last edited by Altairezio; 29-04-2013 at 06:14.
پچ 3.5 دارای Includes newest DLC 4.00 & game version 1.03 هست و DLC 5.00 باهاش سازگاری نداره.برای dlc جدید پچ جدید در راه هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تازه دوباره pes نصب کرده ام می خواهم قبل از شروع به بازی یک پچ یا آپدیت جدید روش بریزم البته بدون مشکل کسی میتونه بهم بگه چی باید بریزم روش یا چی دانلود کنم که بازی هنگ نکنه یا کلا بازی خراب نشه و روش نصب کنم
ممنون میشم بگید
همین پچی که تو چندتا پست بالا گفتم م رو دانلود کن و بریز . این پچ یا همون فایل آپدیت (DLC) مال خود کونامی هستش .
اینو دانلود کن و نصبش هم راحته و هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد .
DATA PACK 5.0 منتشر شد (DLC 5.0)
DATA PACK ها فایلهای آپدیت بازی هستند که هر چند مدتی توسط کونامی منشر میشوند و شامل آخرین نقل و انتقالات و آپدیتهای جدید میباشد.
دانلود (160 MB ) :
یا
یا
یا
یا
روش نصب :
* windows 7/8 copy dt0f.img in C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/download/
* XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
* if you can’t see the folder create it manually or unhide folders from windows.
توضیحات در مورد این فایل آپدیت :
To make the football experience even more realistic, the players of each team will be updated to recreate Libertadores 2013: new kits, emblems, player additions as well as a new player list will come together with DLC 5.0. Moreover, the referee uniform, ball and emblem of the 38 main teams will be updated to the cup.
If it wasn’t enough, the new DLC will also feature Libertadores 2013 season added into PES 2013 as a new mode.
![]()
Last edited by abolfazlm; 30-04-2013 at 10:30.
Update 1.04
سافت98.ای ار
من بازی را نصب کردم و بعد هم پچ 1.04 بعد هم dlc که دوستمون دو تاپیک بالاتر گذاشتند دانلود کردم و گذاشتم تو پوشه دانلود بازی بالا میاد ولی هنوز منو ها نیامده اند هنگ میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)