تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 219 از 402 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو بحث امنیت تبادلات بانکی bitdefender 2014 هم با safepay انگار خوب ظاهر شده یه دسکتاپ مجازی باز می کنه که شامل browser که بر پایه Chromium درست شده و مجزا از دسکتاپ هست و شامل صفحه کلید مجازی,چک کننده لینک ها تا phishing صورت نگیره و...در ضمن میتونید سایت مورد نظر رو به همراه پسورد ها و غیره داخل تکنولوژی جدیدش که wallet نامیده میشه قرار بدید تا خود نرم افزار اتوماتیک سایت مورد نظر رو براتون تو این محیط باز کنه و جاهای مورد نظر رو پر کنه..نمیدونم تو ایران جواب میده یا نه امتحان نکردم

تو کشورهای دیگه سیستم های بانکی امنیت خوبی دارند مثلا فکر کنم visa بود که برای نقل و انتقال هر دفعه یه کد مخصوص و متفاوت رو بهتون sms میکنه تا اونو تو صفحه مورد نظر وارد کنید که اینجا حتی اگه اطلاعات شما به طریقی دست دیگران افتاد بازم نتونن پول رو از حسابتون جابجا کنن

تو ایران پیشنهاد میدم 2 حساب داشته باشید و فقط تو یکی رمز اینترنتی رو فعال کنید و مبلغی که از دست دادنش باعث ناراحتی زیاد نمیشه نگه دارید برای ما فقرا مثلا 200 هزارتومن
    Last edited by satansilent; 14-07-2013 at 00:10.

2. 9 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

من قبلا از نود32 استفاده میکردم همه چیش خوب بود جز پیدا کردن یوزر و پسورد. آویرا رو نصب کردمAvira Internet Security 2013 اما یه مشکل بزرگ اون اینه که با همه ی کرک ها و کیجن ها مشکل داره(اعتمادسازی فایل اصلا راه حل خوبی نیست خیلی وقت گیره).و یه مورد دیگه اینه که یه دفعه بدون هیچ دلیلی قسمت وب پروتکشن از کار میفته و چتر آویرا بسته میشه یعنی از کار میفته و این خیلی بده چون آدم متوجه نمیشه مگه اینکه 24ساعته مواظب آیکن آنتی ویروس باشه حالا به نظر شما چیکار باید کرد؟؟واقعا اعصاب خرد کنه این دو مشکل اگه حل نمیشه که بریم سراغ نود 32.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اول از همه پیشنهاد خیلی جالب و بسیار ایمنی بود (که البته حوصله‌ی زیادی هم میخواد)

درسته لینوکس هم از نظر تعداد ویروس و هم از نظر تنظیمات پیشفرض و ساختار خود سیستم‌عامل ایمن هست ولی شرط ایمنی قابل اطمینانی که میگین اینه که لینوکس لایو باشه نه نصبی نه حتی به نظر من در VM! لینوکس‌های سریعی هستند که از زمان ریستارت تا آماده شدن دسکتاپ ۱ دقیقه هم طول نمی‌کشه ولی خوب نیازمند ریستارت هستیم و این کمی آزاردهنده است اما دیسپلین بسیار ایمنی هست.
    بله شرط اساسی لایو بودنه حتی لینوکس نصبی هم اعتمادی بهش نیست چون از دست هکرها هر کاری بگی بر میاد (البته نصب یک بد افزار تو لینوکس به این راحتیها نیست تا اونجایی که من میدونم هیچ برنامه ای تو

لینوکس بدون دسترسی ریشه اجازه نصب شدن نداره یعنی فقط خود کاربره که اجازه نصب بد افزار تو لینوکس میده ما فقط می خواهیم با کمک لینوکس لایو کاملا مخفیانه عملیات بانکی رو انجام بدیم و بعد هم کل رد پاها پاک

بشه

استفاده از لینوکس در vm هم تفاوت چندانی با خود ویندوز نداره بالاخره باید از صفحه کلید استفاده کرد ممکنه بد افزارها تو ویندوز در کمین باشند.

مساله ریستارت کردن هم یه مقدار ازار دهندست اما امنیت هم بهایی داره.........
    Last edited by kases; 14-07-2013 at 02:45.

5. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من تا همین چند روز پیش توتال سکیوریتی 2013 بیتدفندر را داشتم ولی خب 30 روزم تموم شد و حالا کد فعالسازی میخواد ! بخاطر همین میخوام قیدشو بزنم
    حالا یه سوال ، بعد از بیتدفندر بهترین آنتی ویروس کدومه ؟! من زیاد داخل اینترنت هستم و میخوام آنتی ویروسی را دانلود کنم که حتی الامکان از ورود ویروس زمانی که دارم از اینترنت استفاده میکنم جلوگیری کنه !
    شنیدم Avast خوبه !؟ نظرتو چیه ؟!
    اگه دنبال امنیت کامل هسنی جی دیتا که موتور مرکبی ار بیتدیفندر و اوست داره!
    اما اوست هم انتخاب مناسبیه!

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من قبلا از نود32 استفاده میکردم همه چیش خوب بود جز پیدا کردن یوزر و پسورد. آویرا رو نصب کردمAvira Internet Security 2013 اما یه مشکل بزرگ اون اینه که با همه ی کرک ها و کیجن ها مشکل داره(اعتمادسازی فایل اصلا راه حل خوبی نیست خیلی وقت گیره).و یه مورد دیگه اینه که یه دفعه بدون هیچ دلیلی قسمت وب پروتکشن از کار میفته و چتر آویرا بسته میشه یعنی از کار میفته و این خیلی بده چون آدم متوجه نمیشه مگه اینکه 24ساعته مواظب آیکن آنتی ویروس باشه حالا به نظر شما چیکار باید کرد؟؟واقعا اعصاب خرد کنه این دو مشکل اگه حل نمیشه که بریم سراغ نود 32.
    اپدیت هست؟کرکش معتبره؟نسخه اش رو از کجا گرفتی؟

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

انتخاب یک بسته امنیتی خوب دغدغه مهمی است که خیلی از کاربران رایانه همیشه با آن روبرو هستند.اینکه چه انتی ویروسی نصب کنیم یا اصلاً کدام انتی ویروس از بقیه بهتر است.سؤالاتی هستند که هر کاربر یا متخصصی پاسخ های خاص خودش را برایش دارد.حقیقت ان است که .... به صورت کامل در صفحه 197 همین تایپ
    ممنون.
    رتبه هفتم این تست: AVG Internet Securety
    یکی دیگر از انتی ویروس های نسبتا شناخته شده که نسخه رایگانش بیش از 100 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد.AVG از خیلی جهات بسته نرم افزاری متوسطی به شمار می ایدکه با رکوردشناسایی 99/11 درصد و توقب 92 درصد-حملات بدافزار ها در نیمه پایینی جدول قرار میگیرد این نرم افزار در طول ازمایش ها تنها در 40 درصد مواقع موفق به پاکسازی رد بدافزار شدها شده که نتیجه چندان جالبی به شمار نمی اید.بالاترین امتیاز این AVG دز میان رقبا خطای نسبتاپاینش بود هر چند باز هم در این نظر بهترین نبود تاثیرات منفی AVG بر عملکرد سیستم ها تنها با فزودن 10 ثانیه به مدت زمان بوت سیستم عامل،معمولی و حتی می شود گفت ضعیف بود. AVG عملا سرعت اسکن چندان بالایی ندارد اما رابط کاربری اش به نسبت خوب است.این انتی ویروس در مجموع می تواند در حد اقل انتظارات خوب ضاهر شود.
    برای ادامه تشکر کنید!
    سایت این انتی ویروس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

آره تا 2015 اعتبار داره . و به راحتی هم آپدیت شد از سایت اصلی خودش. اینجا کسی درباره آویرا اطلاعات نداره؟؟!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by shahram t; 14-07-2013 at 14:40.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آره تا 2015 اعتبار داره . و به راحتی هم آپدیت شد از سایت اصلی خودش. اینجا کسی درباره آویرا اطلاعات نداره؟؟!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تایپ انتی ویروس اویرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتما دوستان می توانند اون جا بهتر کمکتون کنند!
    البته این که به کرک ها گیر بده نشانه قدرته می توانید برای چند دقیقه غیر فعالش کنید!

12. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لینک کاملترین نسخه Kaspersky یا NOD32 را میخواستم ! بعد از بیتدفندر ، خواستم امسی سافت نصب کنم که نمیشه ! الان دنبال یه آنتی ویروس قوی میگردم ...
    علاوه بر اسکن کامپیوتر و فایروال و . . . میخوام وقتی توی نت هستم سایت های مخرب را شناسایی کنه ! اگه میشه لینک بدین
    ممنون از همه

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان لینک کاملترین نسخه Kaspersky یا NOD32 را میخواستم ! بعد از بیتدفندر ، خواستم امسی سافت نصب کنم که نمیشه ! الان دنبال یه آنتی ویروس قوی میگردم ...
    علاوه بر اسکن کامپیوتر و فایروال و . . . میخوام وقتی توی نت هستم سایت های مخرب را شناسایی کنه ! اگه میشه لینک بدین
    ممنون از همه
    پیشنهادم به شما اینه که خودتون لینک های مستقیم رو از سایتهای همون آنتی ویروس مورد نظر پیدا کنین و دانلود کنین

برای هر آنتی ویروس تاپیک مجزا داریم، شما میتونین آخرین نسخه های معرفی شده رو از تاپیک خود آنتی ویروس مشخصه دانلود کنین و حتی مشکلات و سوالات خودتون رو مطرح کنین

15. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •