بستگی داره در کدوم شهر باشید. نصب رادیاتور در هر شهری یک قیمت مشخصی داره. ولی عموماً بین 15 تا 20 هزار تومان هزینه نصب یک رادیاتور است که به چیزهای زیادی بستگی داره.
بستگی داره در کدوم شهر باشید. نصب رادیاتور در هر شهری یک قیمت مشخصی داره. ولی عموماً بین 15 تا 20 هزار تومان هزینه نصب یک رادیاتور است که به چیزهای زیادی بستگی داره.
سلام دوستان ما پکیج دیواری دقیمی بوتان مدل bx 20 داریم که دو مخزن داره یکی برای اب گرم یکی هم برای رادیاتور.... حالا از زیر مخزن رادیاتور از شیر تخلیه همینجور اب میچکه و هر وقت هم خالیش میکنم دوباره 20 دقیقه ای پر میشه... من خودم حدس میزنم از شیر پر کنش باشه... بنظر شما از شیر پر کن هست؟ شیر پر کنش هم از این شیرهای معمول هست و خودم راحت میتونم مغزی یا واشر شیرشو عوض کنم... راستی الان همه رادیاتورهای منزل رو هم بستم ....منتظر تایید دوستان هستم تا وارد عمل بشم....
ویرایش: شیر رو کامل عوض کردم و مشکل حل شد
Last edited by hasanoooooooo; 21-05-2014 at 00:24.
احتمالش زیاده که مشگل از شیر پرکن باشه.بهتره اول شیر پرکن را تعویض کنید.
دوستان یه پکیج داریم ما باکسی مال ایتالیاست فک کنمالان تقریبا 2 سال داره کار میکنه جدیدا یه مشکلی پیش اومده که آب رو باز میکنی دیر داغ میکنه یا اصلا داغ نمیکنه ولی به نمایشگرش نگاه میکنم دمای آب از 31 میره 45 یا 50 باز میاد روز 35 یا مثلا 30 کلا بالا و پایین میره همش بعضی وقتا (1 بار شده هم تازگی ها)آب رو باز کردیم کلا روشن نشد!آبم رو اگه داغ کنه بعد 1،2 دقیقه داغ میشه اگرم داغ کنه بعضی وقتا بعد 15،20 دقیقه دوباره سرد میکنه.مشکلش چیه؟؟؟
البته الان فعلا 1 روزه که درست شده
دستگاه تک مبدله است یا دومبدله؟
منظورتون همون یک مخزن یا دو مخزن هست.فک کنم یه مخزنه هست
احتمال داره مشکل از فلوسویچ باشه. و فلوسویچ خوب عمل نمیکنه.
دوستان برای خرید پکیج برای واحد اپارتمانی ام با مشخصات زیر، راهنمایی لازم دارم:
۱- حدود ۱۲۵ مترمربع مساحت واحد
۲- مجهز به چهار فنکویل است، دو تا زمینی و دو تاسقفی با cfm 400.
۳- دو طبقه بالای طبقهی واحد من وجود دارد که مجموعن فاصله تا دودکش بام میشود ۶ متر.
ممنون میشم پیشنهاد خودتون در مورد برند و مدل پکیج مورد نیاز رو اینجا بنویسید. ضمنن برند های ایمرگاز / فرولی و شاپه مد نظرم است.
Last edited by eqbal; 27-05-2014 at 22:50.
با سلا م خدمت جناب اقاي تعميركار و تشكر از زحمات و وقتي كه براي پاسخ به سوالات صرف مي كنيد.
سوال :حداكثر طول دودكش افقي آبگرمكن فن دار بوتان مدل B3315if ]چقدر است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)