طرف كبكش خروس ميخونه باز براي چي غمگين هست ؟؟؟
عجيب است !!
طرف كبكش خروس ميخونه باز براي چي غمگين هست ؟؟؟
عجيب است !!
البته منم قبول دارم تا حدودی چرت هستشولی منظورم من اینه که ممکنه کسانی که شاد هستند بعضی وقت ها هم غمگین بشند.
اگه قرار به نقد و بررسی سخنانی باشه که اینجا مطرح شده فکر می کنم اولا به تاپیکی جداگانه نیاز داریم در ثانی اینقدر ساده و شاید سطحی نمیشه در موردشون نظر داد ! چراکه یه جمله ، یه سخن ممکن از چندین و چند زاویه ی دید قابل بررسی باشه و اینکه افرادی که این سخنان رو گفتن افراد چندان عادی نبودند ...
منم اینو قبول دارم و شاید اولین باری هست که این چیز برای من پیش اومد.من بیشتر سعی می کنم سخنان بزرگان رو بذارم و کار دیگه ای در این تاپیک نمی کنم![]()
سخن گفتن یک نوع احتیاج است، ولی گوش دادن یک هنر است
گونه
هیچ عوض نمی شود شما دیدتان را عوض کنید رمز کار این است.
کارلوس کاستاندا
بزرگترين آتش سوزي هاي جهان را ميتوان با فنجاني آب خاموش کرد به شرط آنکه از آن به موقع استفاده کنيد
غيرممکن ها اغلب چيزهايي هستند که برايشان تلاشي نشده است
گنجی که در اعماق نامحدود شما حبس شده است در لحظه ای که خود نمی دانید کشف خواهد شد.
جبران خلیل جبران
الماس را جز در اعماق زمین نمی توان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.
ویکتور هوگو
An Eye For Eye Makes The Whole World Blind
اهداف زیادی هستن که بخاطرشون حاضر به مرگ باشم...ولی هدفی نیست که بخاطرش حاضر به کشتن باشم.
بخاطر می آورم در تمام طول تاریخ...راه و رسم صداقت و عشق همیشه پیروز بوده است.همواره ستمگران و آدمکشانی بوده اند...برای مدتی به نظر شکست ناپذیر می آمدند...ولی در نهایت همواره شکست خوردند...بهش فکر کن....همیشه.
گاندی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)