تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 475 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من که از خرید تبلت منصرف شدم! آخه تو جیب جا نمیشه! نمیتونم با خودم حملش کنم... من میخواستم همه جا با خودم ببرم ولی 10 اینچ یا 7 اینچ رو کجا جا کنم ببرم؟ تازشم اگه تو جیبم جا بشه امکان داره بر اثر خم شدنم مانیتورش بشکنه... ای خدا..........................

رفتم تو فکر پدفون + اسمارت فون...
    چندتا راه حل داری
    1-جیبت رو گشادتر کنی!
    2-میتونی خم نشی!
    3-گوشی بخری بجای تبلت

در ضمن پدفون یه کلاس خاص نیست مثل تبلت یا مبایل بلکه یه محصول خاص ساخته ایسوس هست
    و اسمارت فون هم به تمام گوشی های داری سیستم عامل اسمارت فون گفته میشه

شما یه گوشی سایز بزرگ براتونه خوبه که مدلهای زیادی هم وجود داره از 3اینچ تا 6اینچ بستگی به نیاز و سلیقه
    ولی بهترین اندازه واسه توی جیب 4.5 تا 5.5 اینچ هست

2. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چندتا راه حل داری
    1-جیبت رو گشادتر کنی!
    2-میتونی خم نشی!
    3-گوشی بخری بجای تبلت

در ضمن پدفون یه کلاس خاص نیست مثل تبلت یا مبایل بلکه یه محصول خاص ساخته ایسوس هست
    و اسمارت فون هم به تمام گوشی های داری سیستم عامل اسمارت فون گفته میشه

شما یه گوشی سایز بزرگ براتونه خوبه که مدلهای زیادی هم وجود داره از 3اینچ تا 6اینچ بستگی به نیاز و سلیقه
    ولی بهترین اندازه واسه توی جیب 4.5 تا 5.5 اینچ هست
    قربون آدم چیز فهم بعدش من با 10 اینچ یا 7 اینچ چیکار کنم؟ مثلا میرم مسافرت یا جایی تبلت رو کجام بذارم ؟!!؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد Ainol Novo 7 Fire Flame چیه؟
    قیمتش رو کسی خبر داره؟
    به برند Ainol میشه اعتماد کرد؟
    والا طبق گفته ها و شنیده ها یکی از برندهای خیلی خوب هست در حد شرکتهای برند مثل سامسونگ و ال جی و خیلی هم فروش داره
    اینول و PIPO و ONDA گفته میشه مارکهای خوب و عالی هستن و مدلهای خیلی عالی دارن و منم بین یکی از این مدلها موندم
    ولی خب بازم یه مقدار ریسک داره

5. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قربون آدم چیز فهم بعدش من با 10 اینچ یا 7 اینچ چیکار کنم؟ مثلا میرم مسافرت یا جایی تبلت رو کجام بذارم ؟!!؟!
    صحبتای شما مقدار زیادی غیر منطقی هست
    کسی شمارو مجبور نکرده حتما تبلت 10 اینج بخرید
    شما باید ببنیند نیازتون چی هست و اصلا چه وسلیه ای برای وفع نیازهاتون میخواین
    حرف شما مثل این میمونه کسی احتیاج به کفش داره ولی میخواد بره کلاه بخره

شما ببین نیازت چیه و اصلا چی میخوای بعد روی نیازهات ببین گوشی بدرت میخوره یا تبلت یا نتبوک یا لپتاب یا pc
    نوع نیاز و کاربری هست که نوع وسیله رو برای شما مشخص میکنه

7. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

صحبتای شما مقدار زیادی غیر منطقی هست
    کسی شمارو مجبور نکرده حتما تبلت 10 اینج بخرید
    شما باید ببنیند نیازتون چی هست و اصلا چه وسلیه ای برای وفع نیازهاتون میخواین
    حرف شما مثل این میمونه کسی احتیاج به کفش داره ولی میخواد بره کلاه بخره

شما ببین نیازت چیه و اصلا چی میخوای بعد روی نیازهات ببین گوشی بدرت میخوره یا تبلت یا نتبوک یا لپتاب یا pc
    نوع نیاز و کاربری هست که نوع وسیله رو برای شما مشخص میکنه
    گوشی هوشمند نیازمه و شدیدا بهش نیاز دارم...
    Last edited by Mehran-King; 12-05-2013 at 20:37.

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

والا طبق گفته ها و شنیده ها یکی از برندهای خیلی خوب هست در حد شرکتهای برند مثل سامسونگ و ال جی و خیلی هم فروش داره
    اینول و PIPO و ONDA گفته میشه مارکهای خوب و عالی هستن و مدلهای خیلی عالی دارن و منم بین یکی از این مدلها موندم
    ولی خب بازم یه مقدار ریسک داره
    ریسک از چه لحاظ؟
    من که شنیدم همون اول که میگیرید باید اول رامش رو عوض کنید تا زبانش عوض بشه ولی در کل تبلت خیلی خوبی هست
    از سایت ایران شاپینگ قیمت پرسیدم هنوذ پاسخ ندادن
    من بین هیوندا هلد ایکس و این مدل موندم و از طرفی نمیخوام زیاد خرج کنم چون برام فقط جنبه سرگرمی داره

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ریسک از چه لحاظ؟
    من که شنیدم همون اول که میگیرید باید اول رامش رو عوض کنید تا زبانش عوض بشه ولی در کل تبلت خیلی خوبی هست
    از سایت ایران شاپینگ قیمت پرسیدم هنوذ پاسخ ندادن
    من بین هیوندا هلد ایکس و این مدل موندم و از طرفی نمیخوام زیاد خرج کنم چون برام فقط جنبه سرگرمی داره
    محصولاتی که برند نیستن معمولا ایراد و اشکال توشون زیاد پیدا میشه چون نظارت مثل شرکتهای برند ندارن
    بحث عوض کردن رام و این مسائل هم مشکلی نیست اتفاقا همینچیزا پشتابینی خوب رو نشون میده
    همین هیوندا چندجا توی فرومهای مختلف دیدم ایراد زیاد پیدا کردن و نمایندگی هم درست پاسخگو نیست
    ولی این چند شرکت توی تبلتهای چینی از لحاظ کیفبت و پشتیبانی و کم نقص بودن بهتر ازشون گفته میشه
    منم تخصصی ندارم و فقط خونده ها از توی اینترنت هست که از کسایی که استفاده کردن ادم میخونه

اینول که چه توی ایران چه فرومهای خارجی زیاد تعریف میشه ازش و همه تغریبا راضی هستن
    ولی خب الان منم خودم توی این مدلها موندم کدوم با کیفیتتر و پشتیبانی بهتری داره
    PIPO M9
    Ainol Novo9
    Onda V972

ولی اصلا روی گارانتی و نمایندگی داشتن حساب نکنین که توی ایران اسم گارانتی کاملا مساوی هست با کشک بخصوص برای همچین چیزایی

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محصولاتی که برند نیستن معمولا ایراد و اشکال توشون زیاد پیدا میشه چون نظارت مثل شرکتهای برند ندارن
    بحث عوض کردن رام و این مسائل هم مشکلی نیست اتفاقا همینچیزا پشتابینی خوب رو نشون میده
    همین هیوندا چندجا توی فرومهای مختلف دیدم ایراد زیاد پیدا کردن و نمایندگی هم درست پاسخگو نیست
    ولی این چند شرکت توی تبلتهای چینی از لحاظ کیفبت و پشتیبانی و کم نقص بودن بهتر ازشون گفته میشه
    منم تخصصی ندارم و فقط خونده ها از توی اینترنت هست که از کسایی که استفاده کردن ادم میخونه

اینول که چه توی ایران چه فرومهای خارجی زیاد تعریف میشه ازش و همه تغریبا راضی هستن
    ولی خب الان منم خودم توی این مدلها موندم کدوم با کیفیتتر و پشتیبانی بهتری داره
    PIPO M9
    Ainol Novo9
    Onda V972

ولی اصلا روی گارانتی و نمایندگی داشتن حساب نکنین که توی ایران اسم گارانتی کاملا مساوی هست با کشک بخصوص برای همچین چیزایی
    دقیقا برای همین که گارانتی اصلا معنی نداره نمیخوام زیاد خرج کنم
    شما تا چه قیمتی حاظری پرداخت کنی؟
    من خودم دور ور 700 هزار میتونم بدم بیشتر از این برام معنی نداره خرج کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دقیقا برای همین که گارانتی اصلا معنی نداره نمیخوام زیاد خرج کنم
    شما تا چه قیمتی حاظری پرداخت کنی؟
    من خودم دور ور 700 هزار میتونم بدم بیشتر از این برام معنی نداره خرج کنم
    منم خودم نظرم روی 600 تا 750 بود برای یه مدل خوب و زیر500تومن برای یه مدل ساده و متوسط

ولی حالا چند مدل دیدم که مشخصاتشون واقعا عالی هست و حدود 1تومن هستن
    Freelander PD800
    Hyundai Play X X900 Quad Core

صفحه رتینا ،4هسته ای، رم2، حافظه16 ،بلوتوث ... وسوسه کنندست
    اگه واقعا کیفیت ساخت خوب و پشتیبانی نرمافزاری داشته باشن به نظرم بازم با این قیمت میصرفه

واسه گارانتی هم مثلا همین مدل X900 دوهسته ایش رو نمایندگی داره میده 1300 ولی 4هسته ایش رو میشه با 1050 سفارش داد
    Last edited by havzhini; 13-05-2013 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

جنس چینی یکم به شانس و اقبالتون مونده یکی از دوستام یه تبلت چینی سامسونگ با 400 هزار تومن خریده هم دوربین داره هم سیم کارت میخوره بازی های hd رو هم خیلی ساده باز میکنه چند ماهی هست که دارتش و مشکلی تا حالا نداشته
    الان تو سایت ها قیمت Ainol Novo 7 Fire Flame 16 رو حدود 700&750 زدن حالا نمیدونم تو بازار هم بشه پیداش کرد یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •