تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 219 از 461 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستم رشتش ریاضیه میخواد تو آزاد رشته ی تربیت بدنی رو انتخاب کنه من الان سایت نگاه کردم تربیت بدنی رو فقط برای رشته ی انسانی گذاشتن پارسال هم یکی دیگه از بچه ها میخواست حسابداری انتخاب کنه اونم فقط برای انسانی بود
    یعنی نمیشه از ریاضی رفت آزاد تربیت بدنی؟
    چطور سراسری میشه

من مجبورم این سوال هر صفحه که عوض میشه بپرسم چون شاید کسی صفحات قبل نبینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببینید اصل مدرک رو نمیدهند ولی مدرک موقت میدند که معتبر هستش برای همه جا .....

اگر دولتی باشید چون هزینه ندادی باید چند سال سابقه داشته باشید در غیر اینصورت راحتتر هستش ....
    ولی با همون مدرک موقت کار راه میفته نگران نباشید ...
    خب چیکار باید بکنم که اصل مدرکو بگیرم؟(برای ادامه تحصیل در خارج از کشور)
    یکی میگفت کارت پایان خدمت سربازی رو میخواد درسته؟یا مثل دولتی باید پول بدم؟
    تو رو خدا با یه جواب دقیق و کامل کمکم کنید.یه عمر دعاگوتون میشم.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

منم یه مطلبو جایی خوندم،اساتید برتر کنکور تو درس خودشون،میزان مطالعه در هفترو پیشنهاد میکنن،گفتنش خالی از لطف نیست
    ادبیات ، دکتر سبطی ، : 6 تا 9 ساعت
    عربی ، ایاد فیلی : فارغ التحصیل=7تا 8 ساعت
    دانش آموز=3 تا 4 ساعت
    زبان ، مفتون! : 3 تا 4 ساعت
    معارف ،کاغذی : 6 ساعت
    فیزیک ، قمری : هرچه بیشتر بهتر
    شیمی ، بازرگان :6 تا 8 ساعت
    دیفرانسیل ، ماشاءا... رضوی : 10 ساعت
    هندسه و گسته ،قندچی :8 ساعت

اصلا اینجوری توصیه نمیشه!
    به هیچ وجه نباید کل ساعات مطالعه درسو تو یه روز در هفته خلاصه کرد
    یا باید تو کل هفته ساعاتو پخش کنیم یا حداقل یک روز در میون اون درسو بخونیم،اینطوری به یادگیری تدریجی درس و نشستن مفاهیم تو لایه های عمیق تر مغز کمک میکنیم

عزیز من منم منظورم همین بود که این علامت رو گذاشتم یعنی جدی نگیر !

...

دوستان یه سوال : من بخوام رشته ICT یا IT قبول بشم چه درسهایی رو باید بالا بزنم ؟ این درسهایی که پیشنهاد میکنید رو چند باید بزنم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم ؟ در کل ICT یا IT رتبه چند میتونی تهران قبول شیم ؟

سوال بعد : من اگه بخوام ریاضی رو بالای 60 بزنم اول باید چکار کنم ؟ به فرض اینکه هیچی بارم نیست ! کلاس خصوصی خوبه ؟
    در کل من تازه 2 هفتس دارم به شدت میخونم یعنی تقریبا روزی 7:30 ساعت واقعا مفید . خیلی انگیزه دارم ! به نظرتون یکی از دانشگاهای تهران میتونم قبول شم رشته IT یا ICT ؟ جون هر کی رو دوست دارین به امثال ماها فقط امید بیدین امید !
    Last edited by A.N.A.P; 05-01-2012 at 20:55.

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    آقا دوست ما دیپلم برق داره
    دو سال پیش گرفته
    سربازی هم معافه
    میخواد کنکور هنر و زبان شرکت کنه میشه؟
    آراد چی؟
    پیش دانشگاهی باید بره بخونه؟
    کسی توضیح میده؟
    فوریه
    ممنون

سلام با دیپلم فنی نیز میتواند در کنکور ازاد شرکت کند.ولی تنها از یک مجموعه قادر به انخواب رشته خواهد بود...

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

سلام
    پارسال هم تاثیر داشت البته مدت زیادی نیس که ازاد تاثیر سوابق رو گزاشته...
    تاثیر مثبت هم مال سراسری هستش و ازاد من نشنیدم کسی گفته باشه تاثیر مثبت ....از یکی از دوستان میپرسم خبرش رو میدم ....
    در ضمن بدون توجه به مدرکتون در هر رشته ای میتونید ثبت نام کنید هم ازاد هم سراسری ولی توجه داشته باشید که برای قبولی در رشتهه ای تاپ باید دروس اخ رو بالا بزنید ....
    موفق باشید

بله برای ازاد هم به صورت تاثیر مثبت اعمال میشود

موفق باشید ....

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

خب چیکار باید بکنم که اصل مدرکو بگیرم؟(برای ادامه تحصیل در خارج از کشور)
    یکی میگفت کارت پایان خدمت سربازی رو میخواد درسته؟یا مثل دولتی باید پول بدم؟
    تو رو خدا با یه جواب دقیق و کامل کمکم کنید.یه عمر دعاگوتون میشم.

ببینید با همون مدرک موقت هم میتونید مانند مدرک اصل استفاده کنید ...
    ولی افرادی که به صورت رایگان رشته های روزانه تحصیل کردند....
    ولی اگر نخواهید که سابقه برویدد...باید هزینه معادل با دوره شبانه اون را پرداخت کنید....

ولی با همون مدرک موقت کارتون راه خواهد افتاد از واحد دانشگاهییتون بپرسید توضیح دقیق تر میدند....

موفق باشید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    سوال:تو دفترچه آزاد امسال،به تفكيك رشته ها ننوشته كه چه رشته اي رو كدوم شهر ها دارن؟تو نسخه اينترنتيش كه نبود!!!
    كي حال داره 50 صفحه شهر/رشته رو بالا پايين كنه

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

.
    .
    .
    .

ببینید با همون مدرک موقت هم میتونید مانند مدرک اصل استفاده کنید ...
    ولی افرادی که به صورت رایگان رشته های روزانه تحصیل کردند....
    ولی اگر نخواهید که سابقه برویدد...باید هزینه معادل با دوره شبانه اون را پرداخت کنید....

ولی با همون مدرک موقت کارتون راه خواهد افتاد از واحد دانشگاهییتون بپرسید توضیح دقیق تر میدند....

موفق باشید...
    سلام ؛ این دوست عزیزمون گفتن که برای تحصیل در خارج از کشور میخوان مدرک بگیرن و بنابراین با مدرک موقت کارشون راه نمیافته حتی اگه دانشگاه بگه که راه میافته بازم راه نخواهد افتاد ؛ دانشگاهی که در خارج از کشور میخواین توش تحصیل کنین باید نظر بده که راه میافته یا نه ؛ که نظرش هم معلومه و راه نمیافته . برای تحصیل در خارج از کشور ترجمه + اصل مدرک که مهر سفارت هم داشته باشه لازمه که شما برای دریافتش باید اصل مدرک رو به دادگستری و وزارت خارجه ارائه کنین تا ترجمه مدرکتون رو تایید کنن و بتونین ازش استفاده کنین .
    دادگستری هم فقط زمانی مدرک شما رو تایید میکنه که هویت شما و آزاد شده بودن مدرکتون براشون تایید شده باشه از سوی وزارت علوم یا وزارت بهداشت .
    پس با مدرک موقت به هیچ وجه نمیشه در خارج تحصیل کرد ( البته قبلا هم گفتم که بورسیه و اعزام توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت کاملا بحثش جداست و اونها کاری با دادگستری ندارن )

برای آزاد کردن مدرک هم اگر سابقه کار یا دلیل موجه برای بیکاری ( شنیدم چندتا دلیل میشه برای بیکاری آورد و مدرک رو با درخواست وزارت کار و امور اجتماعی آزاد کرد ) نداشته باشین باید هزینه ای رو پرداخت کنین که معمولا به مراتب بیشتر از شهریه شبانه اون رشته هست ( رشته هایی مثل پزشکی و دندانپزشکی اصلا شبانه ندارن ) . کلا هم هزینه ای که پرداخت میکنین برای شهریه نیست در واقع دینی هست که شما به جامعه دارین . مثلا برای رشته پزشکی ( دکترای حرفه ای پزشکی ) شما باید 14 یا 12 سال ( مقدار دقیقش یادم نیست ) سابقه کار برای کشورتون داشته باشین که اگه نداشته باشین به ازای هر سال از این مدت ( منظورم مدت 12-14 سال هست نه تحصیل ) معادل با سالی فلان قدر باید هزینه به وزارت بهداشت پرداخت کنین تا مدرکتون آزاد بشه .

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام ؛ این دوست عزیزمون گفتن که برای تحصیل در خارج از کشور میخوان مدرک بگیرن و بنابراین با مدرک موقت کارشون راه نمیافته حتی اگه دانشگاه بگه که راه میافته بازم راه نخواهد افتاد ؛ دانشگاهی که در خارج از کشور میخواین توش تحصیل کنین باید نظر بده که راه میافته یا نه ؛ که نظرش هم معلومه و راه نمیافته . برای تحصیل در خارج از کشور ترجمه + اصل مدرک که مهر سفارت هم داشته باشه لازمه که شما برای دریافتش باید اصل مدرک رو به دادگستری و وزارت خارجه ارائه کنین تا ترجمه مدرکتون رو تایید کنن و بتونین ازش استفاده کنین .
    دادگستری هم فقط زمانی مدرک شما رو تایید میکنه که هویت شما و آزاد شده بودن مدرکتون براشون تایید شده باشه از سوی وزارت علوم یا وزارت بهداشت .
    پس با مدرک موقت به هیچ وجه نمیشه در خارج تحصیل کرد ( البته قبلا هم گفتم که بورسیه و اعزام توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت کاملا بحثش جداست و اونها کاری با دادگستری ندارن )

برای آزاد کردن مدرک هم اگر سابقه کار یا دلیل موجه برای بیکاری ( شنیدم چندتا دلیل میشه برای بیکاری آورد و مدرک رو با درخواست وزارت کار و امور اجتماعی آزاد کرد ) نداشته باشین باید هزینه ای رو پرداخت کنین که معمولا به مراتب بیشتر از شهریه شبانه اون رشته هست ( رشته هایی مثل پزشکی و دندانپزشکی اصلا شبانه ندارن ) . کلا هم هزینه ای که پرداخت میکنین برای شهریه نیست در واقع دینی هست که شما به جامعه دارین . مثلا برای رشته پزشکی ( دکترای حرفه ای پزشکی ) شما باید 14 یا 12 سال ( مقدار دقیقش یادم نیست ) سابقه کار برای کشورتون داشته باشین که اگه نداشته باشین به ازای هر سال از این مدت ( منظورم مدت 12-14 سال هست نه تحصیل ) معادل با سالی فلان قدر باید هزینه به وزارت بهداشت پرداخت کنین تا مدرکتون آزاد بشه .

من همین رو گفتم شاید کارشون با مدرک موقت راه بیفتده و گفتم برای اطمینان میطونن سوال کنن از واحدشون.
    ایشئن گفتن هر جوری شده میخوان بنده هم گفتم باید هزینش رو پرداخت کنن اگر در روزانه تحصیل کردند..

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

سلام
    سوال:تو دفترچه آزاد امسال،به تفكيك رشته ها ننوشته كه چه رشته اي رو كدوم شهر ها دارن؟تو نسخه اينترنتيش كه نبود!!!
    كي حال داره 50 صفحه شهر/رشته رو بالا پايين كنه

میتونید توی قسمت مجموعه ها لیست کامش رو ببینید اول دفترچه ولی اینکه کدوم رشته رو کدوم شهر داره باید به صفحه مورد نظر استانتون برید .....

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من غیر انتفاعی ثبت نام نکردم دیگه نمیشه ثبت نام کرد مثلا زمان اصلاح ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چرا عزیزم میشه زمان اصلاح کارت خرید و اضافه کرد

13. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پارسال به این صورت بود که موقع پرینت کارت هم میشد غیر انتفاعی و پیام نور را کراتش رو بخرید ...

15. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •