من مجبورم این سوال هر صفحه که عوض میشه بپرسم چون شاید کسی صفحات قبل نبینه
من مجبورم این سوال هر صفحه که عوض میشه بپرسم چون شاید کسی صفحات قبل نبینه
خب چیکار باید بکنم که اصل مدرکو بگیرم؟(برای ادامه تحصیل در خارج از کشور)
یکی میگفت کارت پایان خدمت سربازی رو میخواد درسته؟یا مثل دولتی باید پول بدم؟
تو رو خدا با یه جواب دقیق و کامل کمکم کنید.یه عمر دعاگوتون میشم.![]()
عزیز من منم منظورم همین بود که این علامترو گذاشتم یعنی جدی نگیر !
...
دوستان یه سوال : من بخوام رشته ICT یا IT قبول بشم چه درسهایی رو باید بالا بزنم ؟ این درسهایی که پیشنهاد میکنید رو چند باید بزنم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم ؟ در کل ICT یا IT رتبه چند میتونی تهران قبول شیم ؟
سوال بعد : من اگه بخوام ریاضی رو بالای 60 بزنم اول باید چکار کنم ؟ به فرض اینکه هیچی بارم نیست ! کلاس خصوصی خوبه ؟
در کل من تازه 2 هفتس دارم به شدت میخونم یعنی تقریبا روزی 7:30 ساعت واقعا مفید . خیلی انگیزه دارم ! به نظرتون یکی از دانشگاهای تهران میتونم قبول شم رشته IT یا ICT ؟ جون هر کی رو دوست دارین به امثال ماها فقط امید بیدین امید !![]()
Last edited by A.N.A.P; 05-01-2012 at 20:55.
سلام با دیپلم فنی نیز میتواند در کنکور ازاد شرکت کند.ولی تنها از یک مجموعه قادر به انخواب رشته خواهد بود...
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
بله برای ازاد هم به صورت تاثیر مثبت اعمال میشود
موفق باشید ....
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
ببینید با همون مدرک موقت هم میتونید مانند مدرک اصل استفاده کنید ...
ولی افرادی که به صورت رایگان رشته های روزانه تحصیل کردند....
ولی اگر نخواهید که سابقه برویدد...باید هزینه معادل با دوره شبانه اون را پرداخت کنید....
ولی با همون مدرک موقت کارتون راه خواهد افتاد از واحد دانشگاهییتون بپرسید توضیح دقیق تر میدند....
موفق باشید...
سلام
سوال:تو دفترچه آزاد امسال،به تفكيك رشته ها ننوشته كه چه رشته اي رو كدوم شهر ها دارن؟تو نسخه اينترنتيش كه نبود!!!
كي حال داره 50 صفحه شهر/رشته رو بالا پايين كنه![]()
سلام ؛ این دوست عزیزمون گفتن که برای تحصیل در خارج از کشور میخوان مدرک بگیرن و بنابراین با مدرک موقت کارشون راه نمیافته حتی اگه دانشگاه بگه که راه میافته بازم راه نخواهد افتاد ؛ دانشگاهی که در خارج از کشور میخواین توش تحصیل کنین باید نظر بده که راه میافته یا نه ؛ که نظرش هم معلومه و راه نمیافته . برای تحصیل در خارج از کشور ترجمه + اصل مدرک که مهر سفارت هم داشته باشه لازمه که شما برای دریافتش باید اصل مدرک رو به دادگستری و وزارت خارجه ارائه کنین تا ترجمه مدرکتون رو تایید کنن و بتونین ازش استفاده کنین .
دادگستری هم فقط زمانی مدرک شما رو تایید میکنه که هویت شما و آزاد شده بودن مدرکتون براشون تایید شده باشه از سوی وزارت علوم یا وزارت بهداشت .
پس با مدرک موقت به هیچ وجه نمیشه در خارج تحصیل کرد ( البته قبلا هم گفتم که بورسیه و اعزام توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت کاملا بحثش جداست و اونها کاری با دادگستری ندارن )
برای آزاد کردن مدرک هم اگر سابقه کار یا دلیل موجه برای بیکاری ( شنیدم چندتا دلیل میشه برای بیکاری آورد و مدرک رو با درخواست وزارت کار و امور اجتماعی آزاد کرد ) نداشته باشین باید هزینه ای رو پرداخت کنین که معمولا به مراتب بیشتر از شهریه شبانه اون رشته هست ( رشته هایی مثل پزشکی و دندانپزشکی اصلا شبانه ندارن ) . کلا هم هزینه ای که پرداخت میکنین برای شهریه نیست در واقع دینی هست که شما به جامعه دارین . مثلا برای رشته پزشکی ( دکترای حرفه ای پزشکی ) شما باید 14 یا 12 سال ( مقدار دقیقش یادم نیست ) سابقه کار برای کشورتون داشته باشین که اگه نداشته باشین به ازای هر سال از این مدت ( منظورم مدت 12-14 سال هست نه تحصیل ) معادل با سالی فلان قدر باید هزینه به وزارت بهداشت پرداخت کنین تا مدرکتون آزاد بشه .
من همین رو گفتم شاید کارشون با مدرک موقت راه بیفتده و گفتم برای اطمینان میطونن سوال کنن از واحدشون.
ایشئن گفتن هر جوری شده میخوان بنده هم گفتم باید هزینش رو پرداخت کنن اگر در روزانه تحصیل کردند..
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
میتونید توی قسمت مجموعه ها لیست کامش رو ببینید اول دفترچه ولی اینکه کدوم رشته رو کدوم شهر داره باید به صفحه مورد نظر استانتون برید .....
من غیر انتفاعی ثبت نام نکردم دیگه نمیشه ثبت نام کرد مثلا زمان اصلاح ؟
چرا عزیزم میشه زمان اصلاح کارت خرید و اضافه کرد
پارسال به این صورت بود که موقع پرینت کارت هم میشد غیر انتفاعی و پیام نور را کراتش رو بخرید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)