خیلی سخت بود سوالم..؟؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
خیلی سخت بود سوالم..؟؟
خوب شما باید از برنامه هایی که برای این کار هستن استفاده کنی
فکر نکنم ویندوز ابزاری برای کنترل ترافیک و اینا تو خودش داشته باشه
سلام،
دوستان کسی میدونه چطوری میتونم DHCP Table رو ریست کنم تا MAC Addressهای قبلی پاک بشه یا چطوری میشه DHCP Table رو ویرایش کرد؟؟ (بدون ریست دادن مودم)
مودم:
TP-Link W8901g
Last edited by resident; 31-05-2011 at 12:28.
شما می تونی از نرم افزارهایی مثل Bandwidth Controller
یا NetLimiter :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزارهایی که شما گفتی فکر نمیکنم حجم دانلود رو بتونه کنترل کنه ، بلکه مقدار پهنای باند اختصاص یافته به کلاینت رو کنترل میکنه.
دوست عزیز برنامه هایی هستن که پهنای باند رو کنترل می کنن مثل netlimitter ولی اگر بخواین ترافیک مصرفی رو کنتر کنید باید یک ISA Server داشته باشید و روش Bandwith Splitter رو نصب کنید
سلام !
میخواستم بدونم اگه مودم Wireless داشته باشم و به ADSL وصل باشه ، اگه بخوام باهاش شبکه راه بندازم همه ی کامپیوتر ها اجباری به نت وصل میشن ؟ نمیشه کنترلش کرد که فقط شبکه بشن با هم ؟!
چرا میشه. میتونی کانفیگ مربوط به اینترنت رو انجام ندی. مثلا سیم تلفن رو نزنی بهش.
نه، راه وجود داره.
آره، به راحتی تمام؛ توی تنظیمات میتونی IP فیلتر یا MAC فیلتر بزاریمیتونی تعیین کنی دقیقا کی ها اجازه داشته باشن و کی ها نداشته باشن.
شما فک کنم سوالشون رو بد متوجه شدین ! این Mac Filtering که گفتی برای اینه که کسی نتونه به مودم دسترسی داشته باشه ، شما ایشون خواسته به مودم وصل شه اما اینترنتی در کار نباشه و فقط توی شبکه ی داخلی خونه بیاد... درسته ؟ یا من اشتباه میکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)