دوستان اگر پچ pesedit 2.0 رو بازی نصب باشه با ریختن این پچ کونامی بازی بهم نمی ریزه ؟
دوستان اگر پچ pesedit 2.0 رو بازی نصب باشه با ریختن این پچ کونامی بازی بهم نمی ریزه ؟
Last edited by seday baron; 08-11-2011 at 17:28.
چرا میریزه.باید منتظر بمونی پچ جدید pesedit بیاد.
بازی با پچ 1.2 خیلی خوب شده.مشکل دفاع بود که خیلی بهتر شده.دیگه نمیشه گفت بهترین بازی کونامی pes 6 بود.
سلام به همه دوستان
من این پچ جدید کونامی رو دانلود کردم با کرکش ولی تغییری توی نقل و انتقالات و لباس و آیکون تیم ها ندیدم ولی همون ابتدای اجرای بازی توی صفحه اول نوشته ورژن 1.02 حالا من موندم چه کار کنم دستورالعمل خاصی داره البته من اولین پچیه که مینصبم و قبلش هیچ پچی نصب نکردم اگه میشه راهنماییم کنید که اصلا چه باید بکنم![]()
بچه ها من نتونستم نصب کنم ارور اینستالر میده چیکار باید کنم؟
خاك بر سرت كونامي
لعنت به تو كونامي
همه بازيكنا يهو غيب شدن
Last edited by urumchi; 08-11-2011 at 20:49.
متوجه توضیحات شما نشدم ، من پچ و کرکش رو دانلود کردم اما برای اجراشون ارور اینستالر میده ، از دوستانی که به درستی پچ و کرکش رو اجرا کردن یه توضیحی در این زمینه بدن .
سلام بروبکس
یه سوال....
الان یه چند تا بازیکن خوب و آینده دار معرفی می کنید حالا یا از جوانان و یا از تیم های دیگر که ارزش الانشون پایینه ولی بعد ها عالی می شود... مثل shimizu
یا بازیکنی که خوب نیست و لی بیاد تیم ما معجزه بشه ( کمم نیستنااا![]()
)
راستی نمیشه به هر بازیکن تمرین اختصاصی داد ؟؟؟
بچه ها من جدیدا یه ویندوز 64 بیتی سون نصب کردم بازی تو بعضی جاهاش انگار صحنه اهسته هست در حالی که تو ویندوز قبلی که 32 بیتی بود اینطوری نبود رم لپ تاپم 4 گیگه گرافیکش 1گیگ کی میدونه مشکلم از کجاست؟
خیلی ممنون میشم نرمال ترین تنظیمات جوی استیک + آنالوگ و فعال کردن 2تا آنالوگا کامل بگه .
که بتونیم چند تا دریبل قشنگ بزنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)