دیدی جون سپاهانم از صدر نشینی لذت میبره![]()
پنج بازیکن برتر آفریقایی برای کسب عنوان معتبر بهترین بازیکن سال آفریقا که از سوی بی بی سی اهدا می شود، با یکدیگر رقابت می کنند.
سایت گل- مایکل اسین، هافبک تیم چلسی و تیم ملی غنا، رقابت سختی را با چهار بازیکن برتر دیگر برای به دست آوردن عنوان بهترین بازیکن سال آفریقا در پیش دارد.
اسین که در سال 2006 این عنوان را به دست آورده است، رقبایی مانند دیدیه دروگبا، هم تیمی اش در چلسی، ساموئل اتوئو، مهاجم اینتر، یحیی توره، هافبک ساحل عاجی بارسلونا و ترسور امپوته مابی، ستاره تیم کنیایی مازمبه (قهرمان لیگ قهرمانان آفریقا) را در کنار خود می بیند.
پنجاه و دو کارشناس برتر آفریقایی در این رای گیری شرکت خواهند داشت. معیارهای این انتخاب توانایی های فردی، قابلیت های تاکتیکی، کارگروهی، تداوم، تاثیر روی نتایج و بازی جوانمردانه است.
جایزه مشابهی نیز به بهترین بازیکن از نظر هواداران اهدا می شود. نظر سنجی در این زمینه از طریق SMS انجام می گیرد.
فرایی مونگازی، مجری شبکه بی بی سی در مراسم اهدا جوایز گفت:" این جایزه در مورد عملکرد یک بازیکن در 12 ماه گذشته است به همین دلیل دو برنده اخیر این عنوان، ابوطریقه و آدبایور در این فهرست جایی ندارند. فوق العاده است که یک بار دیگر یک بازیکن حاضر در لیگ هایی آفریقایی در بین کاندیداها حضور دارد."
برنده سال 2009 روز 4 ژانویه در آنگولا مشخص می شود. سال گذشته، محمد ابوطریقه به خاطر کمک به قهرمانی تیم ملی مصر در جام ملت های آفریقا و قهرمانی تیم باشگاهی اش، الاهلی در لیگ قهرمانان آفریقا، این عنوان را به دست آورد.
برنده های دوره های گذشته:
2008: محمد ابوطریقه
2007: امانوئل آدبایور
2006: مایکل اسین
2005: محمد برکت
2004: جی جی اوکوچا
2003: جی جی اوکوچا
2002: الحاجی دیوف
2001: سامی کوفور
2000: پاتریس امبوما
2009/12/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیکن ساحل عاجی از نیمکت نشینی در بارسا ناراضی است.
سایت گل- بعد از آن که یحیی توره اعلام کرد آیندهی فوتبالیاش را در کنار بارسا میبیند، کارگزارش اعلام کرد که توره از این که فرصت زیادی به او داده نمیشود تا در بازیها شرکت کند، ناراضی است.
دیمیتری سلوک به اسپورت گفته «ما راضی نیستیم. او بازی نمیکند و عجیب است که حتی چند دقیقه هم وارد زمین نمیشود. بارسا نمیتواند به خودش اجازه دهد که بدون بازیکنی مثل توره بازی کند.»
سلوک اعلام کرده که اگر این وضعیت تغییر نکند، توره آماده است تا به پیشنهادات دیگر تیمها به شکل جدی فکر کند. «نمیدانم آیا با بارسا ادامه خواهیم داد یا نه، اما در هر صورت توره دیگر روی نیمکت نمیماند. اگر تیمهایی مثل منچستر سیتی یا چلسی وارد شوند، ما آمادهایم تا با آنها رایزنی کنیم.»
توره همچنین اخیرا با مدیران اینتر ارتباطاتی داشته است، با این همه هر گونه نقل و انتقالی در زمستان با جام ملتهای آفریقا که بین 10 تا 31 ژانویه خواهد بود، تداخل پیدا خواهد کرد.
در صورتی کهمانچو این مسئولیت را بپذیرد، به سومین سرمربی ایتالیایی جام جهانی 2010 تبدیل می شود.
سایت گل - براساس آخرین گزارش ها، روبرتو مانچینی احتمالا در جام جهانی هدایت تیم نیجریه را به عهده خواهد داشت.
Sky Sport Italia ادعا کرد سرمربی سابق اینتر با فدراسیون فوتبال نیجریه مذاکراتی داشته و هدایت تیم ملی نیجریه به او پیشنهاد شده است. در این گزارش ادعا شده است که عقاب ها تمایل دارند که مانچو در جام جهانی روی نیمکت آنها بنشیند.
گفته می شود که شکوه جام جهانی احتمالا مانچینی را وسوسه خواهد کرد که این پیشنهاد را بپذیرد که در این صورت، او بعد از فابیو کاپلو و مارچلو لیپی، به سومین سرمربی ایتالیایی جام جهانی تبدیل می شود.
پیش از این خبرهایی در مورد مذاکرات مانچینی با رئال مادرید، منچستر سیتی، تیم ملی روسیه و ناتس کانتی نیز منتشر شده بود. علی رغم این گزارش ها، مانچینی تاکنون واکنشی به این اخبار نشان نداده است.
آنری بعد از بازی به آمد سوار ماشین من شد و گفت «هی، این جا چی کارمیکنی؟ بیا و با ما بازی کن.
سايت گل - کارلوس توس، فوروارد تیم منچستر سیتی اعلام کرد که تییری آنری آن زمان که هنوز کاپیتان تیم آرسنال بود او را وسوسه کرده که به آرسنال بپیوندد. آن زمان توس در تیم وستهم بازی میکرد، او در تابستان 2006 با بحث و جدل فراوان از کورینتیانس به وستهم رفت، زمانی که وست هم داشت در جدول به شدت سقوط میکرد.
توس آن قدر در این تیم تلاش کرد تا این باشگاه شرق لندنی توانست به یک سلسله پیروزی دست پیدا کند و البته این تلاشها بینتیجه نماند و در انتهای فصل به منچستر یونایتد رفت، در حالی که باشگاههای دیگری هم خواهاناش بودند.
اين ستاره آرژانتيني به میرور گفته «وقتی من در وست هم روی نیمکت تشسته بودم و داشتیم با آرسنال بازی میکردیم، آنری بعد از بازی به آمد سوار ماشین من شد و گفت «هی، این جا چی کارمیکنی؟ بیا و با ما بازی کن. باورنکردنیه که این تیم توی یه بازی هم تو رو شرکت نمیده.»»
آیندهی این جوان 25 ساله هنوز محل بحث و جدل است، چرا که انتقال خارج از فصل و از اولد ترافورد به ایستلندز تنها سبب شد او از روی این نیکمت بلند شده و بر نیمكتت دیگری بنشیند. گزارشهای اخیر حتی حاکی از آنند که این بازیکن سابق بوکا جونیور، میخواهد بازنشسته شود. با این همه توس به هیچ کدام از این گفتهها توجهی نمیکند، او نگران است که آیا میتواند باز هم آن قدر خوب بازی کند تا دوباره برای خود جایگاهی پیدا کند؟
او مي گويد: «این که در کارم تا به این حد پیش رفتهام و برای جایگاهی که در حال حاضر دارم جنگیدهام، مرا اذیت نمیکند. من به این کار عادت دارم. این کار را در تمام باشگاههای بزرگی که برایشان بازی کردهام، انجام دادهام. در بوکا، کورینتیانس، وست هم، منچستر یونایتد و سیتی، طبیعی است که در این باشگاه تعداد زیادی مهاجم خوب وجود داشته باشد. اما من هرگز به خودم اجازه ندادهام که سرافکنده شوم. هر چه چالش بزرگتر بوده، من تلاش بیشتری کردم تا جایی برای خودم دست و پا کنم. در این جا هم همین کار را میکنم.»
2009/12/2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همواره در رئال از تو انتقاد میکنند، همین طوری است. بعد از دو ماه این اتفاق برای من هم افتاد.
سايت گل - اسطوره فوتبال فرانسه، زینالدین زیدان اعلام کرده که هم کاکا و هم کریم بنزما با وجود این که تا کنون چندان انتظارات باشگاه را برآورده نکردهاند، اما در این تیم موفق خواهند بود.
کاکا نیز مانند زیدان در فصل تابستان از فوتبال ایتالیا به اسپانیا آمد، با انتظارات فراوانی که از او بود، اما نتوانست خود را تا آن حدی که مدنظر بود بالا بکشد، و هموطن زیزو، بنزما نیز از زمانی که از لیون به رئال آمده بازیاش مدام بگیر و نگیر داشته است. بازیکن درجه یک سابق تیم مادرید میگوید که حد انتظارات باشگاه از تو یعنی این که همواره میتوانند از تو انتقاد کنند.
او هم چنین میگوید که در روزهای نخستاش با تیم مادرید، از او هم بسیار انتقاد شده است.
به نقل از AS زیدان میگوید «همواره در رئال از تو انتقاد میکنند، همین طوری است. بعد از دو ماه این اتفاق برای من هم افتاد. این دو بازیکن هر دو بازیکنانی باهوش و با استعداد هستند و بازیکنان با استعداد در مادرید همواره برندهاند.»
هکر ها با رساندن تعداد بازدیدکننده های سایت به رقم عجیب 73000 کاربر، به آن حمله کردند.
سایت گل - سایت اختصاصی فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، چند روز پیش هک شد اما بعد از 48 ساعت بار دیگر فعالیتش را از سر گرفت.
هکر ها با رساندن تعداد بازدیدکننده های سایت به رقم عجیب 73000 کاربر، به آن حمله کردند و تلاش کردند تا موجب غیر فعال شدن سایت Francescototti.com شوند.
در متنی که بعدا در این سایت منتشر شد، آمده است:" ما هر روز تقریبا 2300 بازدید کننده داریم و اما در آن روز تعداد بازدید کننده ها از 73000 نفر گذشت که یک رکورد محسوب می شد. این رقم باعث خوشحالی و غرور ما شد و به این معنا بود که "ال کاپیتانو" طرفداران زیادی دارد.
اما درواقع عدهای آدم احمق سعی کرده بودند که با حمله به سایت، آن را غیر فعال کنند. خوشبختانه اقدامات امنیتی سایت سریعا فعال شد و موجب توقف حملات گشت. در فضای مجازی نیز، مانند زمین بازی، کسی نمی تواند کاپیتان رم را متوقف کند." رم این هفته در دربی پایتخت به مصاف لاتزیو می رود.
فرانتس بكن باوئرشيوهي بازي برزيل تحت مربيگري "دونگا" را بسيار متفاوت با برزيل افسانهاي دهه 70 خواند.
بازيكن افسانهاي آلمان تنها كسي است كه تاكنون موفق به كسب جام قهرماني جام جهاني در مسند مربي (1990) و بازيكن (1974) بوده است. وي خطاب به نمايندگان حاضر در يك نشست تجاري گفت: «وقتي در مورد برزيل حرف ميزنيد، تصويري كه در ذهن من مجسم ميشود تيمي است كه با اقتدار تمام سال 1970 فاتح جام جهاني شد.»
وي در ادامه گفت اما در اين تيم برزيل تنها يك مهاجم به نام "كاكا" در اختيار دارد و كمي عقبتر "روبينهو". او ميتواند توي يك سيرك بازي كند ولي نميتواند بازيكن يك تيم باشد. اين برزيل براي من كاملا ناآشناست و روش بازي آنها را به هيچ عنوان دوست ندارم.
دونگا، كاپيتان سابق برزيل كه با اين تيم در سال 1994 قهرمان جهان شد پس از فينال بازيهاي 2006 آلمان به عنوان سرمربي برزيل انتخاب شد. اين در حالي است وي تقريبا سابقه كار در سطوح بالاي مربيگري را نداشته است.
بكن باوئر در ادامه افزود: دونگا از دست من ناراحت و عصباني است چون من اين مساله را در ملا عام مطرح كردهام. من واقعا متاسفم اما براي من برزيل يعني حمله، يعني گلهاي فراوان، يعني تيمي كه براي حريفاش دردسرساز است، نه يك فوتبال محتاط و كنترل شده.
وي در پايان گفت: به عقيده من اسپانيا در حال حاضر بهترين تيم اروپا و شايد هم بهترين تيم جهان باشد.
1388/ 9/ 11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدیر سابق یوونتوسی ها کالچوپولی را "یک رسوایی ساختگی که هرگز وجود خارجی نداشت" توصیف کرد.
سایت گل- لوچیانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، در اظهار نظری عجیب ادعا کرد که کالچوپولی هرگز وجود نداشت و تنها برای ویران کردن افتخارات باشگاه یوونتوس ساخته شد.
رسوایی کالچوپولی در سال 2006، فوتبال ایتالیا را به لرزه درآورد. یوونتوس دو قهرمانی اش در سری A را از دست داد و به سری B فرستاده شد. موجی نیز برای مدتی طولانی از کار در باشگاه های فوتبال منع شد. اما بعد از سه سال، موجی در مورد این رسوایی در رسانه ها صحبت کرد و آن را یک توطئه ساختگی کثیف نامید.
او به Radio Kiss Kiss گفت:" کالچو پولی؟ کالچو پولی اشتباهی است که توسط داوران ساخته شده. اشتباهی که همیشه وجود داشته. حقیقت این است که کالچوپولی هیچ وقت وجود نداشته. کالچوپولی تنها در ذهن کسانی وجود داشته که می خواستند این ماجرا را به پیش ببرند. مدارکش در دادگاهی در تورین موجود است.
یوونتوس از هر عمل خلافی تبرئه شد. واقعیت این است که چیزی وجود ندارد. کالچو پولی به این علت اتفاق افتاد چون باشگاه از ما دفاع نکرد. داوران اشتباه کردند.
مهاجم آرژانتینی منتظر دربی منچستر است.
سایت گل - کارلوس تبس، مهاجم آرژانتینی منچستر سیتی، از قرعه کشی مرحله نیمه نهایی جام اتحادیه که دو تیم شهر منچستر را در مقابل هم قرار داد، هیجان زده است. تبس در تابستان از الدترافورد به ایستلند رفت و این انتقال موجب شد تا دربی دو تیم حساس تر از قبل شود.
او در مصاحبه با Press Association Sport گفت:" این بازی، دیداری کلاسیک است. طرفداران منچسترسیتی از ما پیروزی می خواهند و مسئله مهم این است که ما انتظار آنها را برآورده کنیم. البته این دیدار برای من هم بسیار ویژه است."
تبس در بازی شب گذشته تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک چهارم نهایی جام اتحادیه، گل اول تیمش را به ثمر رساند. این گل پنجمین گل این فصل تبس و سومین گل او در جام اتحادیه بود.
" من همیشه دوست دارم بازی کنم و فرقی نمی کند که در چه جامی باشد. از گلزنی خوشحالم زیرا به من اعتماد به نفش بیشتری داد. این مسئله برای من و باشگاه مهم است. من از اتفاقاتی که رخ داد، احساس خوبی دارم."
سیتی در بازی بعدی خود در لیگ برتر، باید در مقابل چلسی قرار بگیرد و تبس بعد از گلزنی در مقابل آرسنال، به نتیجه بازی مقابل آبی های لندن خوش بین است. "بازی سختی باید باشد زیرا ما تنها دو روز برای آماده شدن فرصت داریم اما من مطمئنم آماده خواهیم بود و من سعی می کنم که بار دیگر گلزنی کنم. من هنوز کاملا آماده نیستم اما با گذشت زمان شرایط بهتری پیدا می کنم. گل زدن به من کمک می کند."
2009/12/3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)