تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 339 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تبریک برای این برد ...
    ولی خودمونیم ، با این روند بریم توی آسیا هم همون گروهی مثل همیشه حذف میشیم ..!
    دربی هم این بار اون حساسیت قبل رو نداره... فاصله ی استقلال و پرسپولیس زیاده ...ولی خب استقلال به برد توی اون بازی نیاز داره ..
    کمبود خسرو خیلی بده .. ولی میشه با شریفات جبرانش کرد .. !!!
    بهترین ترکیب برای دربی اینه که توی هافبک کیا و مجتبی و زندی و شریفات باشن و توی خط حمله ارش و میلاد
    فقط امیدورام این یرکوویچ رو بازی نده تو دربی ...
    یه لحظه که نشون داد توپو گرفته به نظر میومد میخواد پنالتی بزنه دلم ریخت .. گفتم الان میخوره به نور افکن های ورزشگاه

2. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برد خیلی خوبی بودو از همه مهمتر این که حریف سرمربی به نام امیر قلعه نویی داشت! واقعا لذت بردم.

نکته قابل تامل حرکات بازیکنانی بود که خودشونو استقلالی اصیل میدونن ولی هرکاری کردن تا این تیمو وارد حاشیه کنن .

اقای امیرحسین صادقی و اکبرپور واقعا براتون متاسفم! همچنین برای امیرقلعه نویی و دارو دستش که چشم ندارن موفقیت استقلالو ببینن!

4. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما که انقدر اطلاعات فوتبالیت بالاست این 4 تا هافبک دفاعیو بگو ما هم بشناسیمشون!
    ما چهار بازیکن داریم که میتونن توی پست هافبک دفاعی بازی کنن سه تاشون تخصصشون اینه و یکیشون هم علاوه بر این تخصص میتونه در دفاع چپ هم بازی کنه
    تیموریان رحمتی الونگ و ساموئل خیلی از تیمها هم هستن که از بازیکنای چند پسته در جاهای مختلف زمین استفاده میکنن
    حالا شناختینشون
    بازی استقلال ساعت 3 و نیم بودو از شبکه 3 پخش شد!!!!البته جام جم هم پخش کرد!!!! شما بازیو درست نگاه کردی؟رو اون زمین که اصلا نمیشد بازی زمینی انجام داد باز هم استقلال رو زمین پاس کاری میکرد.تراکتور جلو چشم هواداراش تو خونه خودش یه گل عقب بود اما در اخر موقعیتهای گل 5 به 5 مساوی بودو درصد مالکیت توپ 52 به 48 به نفع استقلال بود
    دیگه نمیشه از این بهانه ها اورد اوضاع زمین اینقدر خراب نبود که نشه دو تا پاس داد شاید شما سنت قد نده اما زمانی بود که استقلال توی برف و بوران بهترین فوتبال رو روی زمین بازی میکرد

اگه پرویز خان این دربیو ببره و 2 تا جامو بگیره مطمن باش فصل بعد هم خودش سر مربیه استقلاله و اگه قرار باشه سرمربی تیم تغییر کنه باید یه مربی بزرگ به استقلال بیاریم......
    دربی رو که باید ببره چون هیچ ربطی به این نداره که چهار دربی رو قبلا برده الان ما به امتیاز این دربی بیش از هر زمان دیگه ای نیاز داریم
    اما با اینکه مربی بزرگ بیاریم موافقم ولی این مظلومی اصلا در حد استقلال نیست

مثل اینکه نتایج استقلال خیلی باعث رنجش شده شما اول یه لیوان اب سرد بنوش
    بازی با فولاد؟؟؟؟؟منظورت از اشتباه داوری به نفع استقلال پنالتی که رو میداودی نگرفتن هست دیگه؟
    اگه اون پنالتی گرفته میشد فولاد کاملا به هم میریخت چیزیو که خود جلالی هم گفته که تیم من با خوردن گل اول به خاطر بی تجربگی از هم میپاشه!!!!
    نتایج استقلال باعث رنجش من نشده بازی بد و هر روز بدتر از دیروز باعث شده من ناراحت بشم شاید شما جزو اون طرفدارایی باشی که برد به هر قیمتی خوشحالشون میکنه اما من دوست دارم تیمم وقتی اینهمه بازیکن دور هم جمع کرده خوب بازی کنه و تا جای ممکن به اشتباهات داوری تکیه نکنه

این بازی هم چه پنالتی گرفته میشد چه گرفته نمیشد استقلال این بازیو میبرد این همه بازیها به ضررمون بود حالا این دومین بازی بود که به نفعمون گرفته شد این بچه بازیها چیه در میاری؟تراکتور قبل از این بازی 3.4 بازی قبلشو با کمک داوری نتیجه گرفته بود
    یعنی منطق و شناختت از فوتبال توی این جمله بینظیره ها
    از کجا فهمیدی که اگر پنالتی هم گرفته نمیشد استقلال بازی رو میبرد استقلال نه از کناره ها توان حمله داشت و نه وسط زمین بازی رو اداره میکرد
    میشه نکاتی که باعث شده این پیشبینی رو بکنی به ما هم بگی یاد بگیریم
    دیگه خسته شدم بعد از هر بازی باید بیایم این چیزهای تکراریو بگیم!!!!!کدوم ستاره؟الان برامون کی مونده؟این تیمو با تیم پارسال مقایسه کن ببین تیم پارسال در مقابل تیم الان کهکشانی که چه عرض کنم فضایی بود....
    کسی مجبوریتون نکرده که توضیح بدین اینجا تاپیک استقلاله و هر کسی با احترام باید نظر خودشو بگه و شما هم نیازی نیست زحمت بکشی و توضیح بدی
    کدوم ستاره؟ الان برامون کی مونده؟
    پس تیمای دیگه احتمالا باید ورشکسته اعلام بشن
    اون بالارو بخون...بله درست میبینی تاپیک اختصاصی استقلال تهران!!!!ارزوهاتو برو یه جا دیگه بگو
    شما حق نداری اینجوری حرف بزنی میخواستم گزارش تخلف بدم دیدم ارزش نداره
    فکر میکردم اینجا تاپیک استقلال اما مثل اینکه تاپیک شماست ببخشید که وارد قلمرو شما شدم برادر

6. 5 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام دوستان ...
    خوبید .. خوش می گذره؟.
    یه چند وقتی نبودیم یعنی کم بودیم! تیم فراز و نشیب داشته...
    خیلی خوب شد که تراکتور رو توی تبریز بردیم ...
    این برد کمتر از برد دربی نیست ... فکر کنم از اخرین باری که تراکتور رو توی تبریز برده بودیم نزدیکای 10 سالی می گذشت نه؟!
    به هر حال تبریک بابت برد
    از ترکیب هم تقریبا راضی بودم .. خوب میانه میدان رو فشرده کرده بودیم 4-2-3-1 که بعضی وقت ها به 4-1-4-1 هم تبدیل می شد گذاشتن زندی و حیدری توی پست 3 جلو خیلی خوب بود ...اینجوری عملا در هنگام دفاع با 5 هافبک وسط زمین رو داشتیم و موقع حمله هم خوب بچه ها اضافه می شدند...
    داوری هم که درباره پنالتی اول به نظر می رسید توپ به دستش نخورده و داور اشتباه کرده ولی پنالتی دوم صحیح بود ...
    کاری به خودمون ندارم که این چند وقته داوری اذیتمون می کرد ولی همین تراکتور توی 2-3 بازی اخرش از داوری سود برده بود .
    و اما دربی...
    چون شاید یه دو سه روزی باز نباشم از همین الان ترکیب پیشنهادی رو می زارم ... امیدوارم پرویز خان به این تاپیک ما عنایتی داشته باشه!

رحمتی
    حسینی....حنیف..... پژمان ........امیرابادی
    زندی .... کیارحمتی
    شریفات... جباری... میلاد
    ارش

می خواستم 4-4-2 بچینم با نبود خسرو و ساموئل سخت بود ...
    هر چند به نظرم 3 امتیاز این بازی به بردن توی دربی در شرایط فعلی می چربه.. ولی خب کیه که دوست نداشته باشه دربی رو نبریم!

+

ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﺪﯾﻢ؟ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻓﻘﻂ ﭼﻬﺎﺭﺗﺎ ﻫﺎﻓﺒﮏ ﺩﻓﺎﻋﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺗﻮ ﻫﺮ ﺑﺴﺘﯽ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺁﻭﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺑﺎﺱ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻟﯿﮓ ﺍﯾﻦ ﻣﻈﻠﻮﻣﯽ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻨﺪﺍﺯﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻗﻠﻌﻪ ﻧﻮﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﯿﺎﺭﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻧﻪ ﻧﻔﺮﻩ ﻣﯿﺘﻮﻧﺴﺖ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﮐﻨﻪ ﺑﺎﺯﯾﻮ
    ﺍﻗﺎ ﻣﺎ ﺑﺮﺩ ﺑﺎ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺳﺮﻣﻮ ﺑﺎﻻ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺩﺍ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻓﻮﻻﺩ ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ
    سلام...
    دوست عزیز یه بار دیگه پستتون رو بخونید لطفا!
    از چی خسته نشدیم ؟ بردن؟ برد تراکتور (این که اولیش بود)
    4 هافبک دفاعی ؟! مگه می شه هم زمان 4 تا هافبک دفاعی گذاشت ؟!! دوست من! نقش بازیکن ها توی هر بازی با بازی دیگه فرق داره زندی امروز یه جواری گوش چپ بود ، یه روز دیگه ممکن هافبک دفاعی باشه و ...
    بعد از برد شیرین برای اولین بار به تاپیک استقلال اومدید که خوش هم امدید(به سبک زندی) و اینجوری تیم رو له می کنید؟! یعنی کلا داغونش کردی رفت تیم رو
    به هر حال نظرات همه قابل احترامه ولی بعضی صحبت قبول کردنش برای طرفدارای واقعی استقلال سخته ... سخته که فکر کنی بدون غرض گفته شده باشه!!
    امروز مظلومی قلعه نویی برده بعد شما اولین پست می این با خنجر قلعه نویی، مظلومی رو دو نیم می کنی و خب معلومه که بچه ها ناراحت می شن....
    تراکتور 10 نفره بود ... خب مساوی هم نکرد شکر خدا !
    ایشا... با کمی دید باز تر و منطقی تر و بدون اغماض بازم پست های شما رو بخونیم ...خوش امدی

8. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیموریان رحمتی الونگ و ساموئل
    اگه تیموریان بود که دیگه ما مشکلی نداشتیم.پارسال 3 تا هافبک دفاعی داشتیم که هافبک دفاعی پست تخصصیشون بود به خاطر اندو دو تاشونو رد کردیم(دسوزا-اشوبی)الان اندو یه ماهی میشه نیست دو ماه دیگه هم نخواهد بود....مجبوریم دفاع چپو بذاریم هافبک دفاعی!(البته خوب کار کرده)
    الونگ هم که اصلا اماده نیست......
    با این حساب ایا تیم بد کار کرده؟چیکار باید میکرده که نکرده؟

اینهمه بازیکن دور هم جمع کرده خوب بازی کنه و تا جای ممکن به اشتباهات داوری تکیه نکنه
    اینهمه بازیکن تموم شده....کرار رفت ولید رفت فرهاد رفت اندو چند ماه مصدومه میلادو خسرو هنوز بعد از مصدومیتشون به امادگی نرسیدن...برای دربی محرومیت خسرو.ساموئلو هم اضافه کن
    اگه منظورت از این همه ستاره و بازیکن حمودی.شریفات.حسینی و..... هست بله حق با شماست
    ما الان خط دفاع و گلرمون از همه تیما بهتره و به عبارتی یه سرو گردن از دیگر تیما بالاتریم ولی الان برای این دربی خط هافبکو مهاجمامونو با پرسپولیس مقایسه کن
    استقلال = جباری.یوسفی.زندی.کیارحمتی.ش ریفات.برهانی.میداودی.یرکوو چ.
    پرسپولیس=فشنگچی.کاظمیان.کر می.نوری.بادامکی.زارع.مهدوی یا.زاید.اولادی.رضایی

خداییش کفه ترازو به طرف کی سنگینتره؟

مظلومی با همین تیم با 7-8 تا تغییر نسبت به نیم فصل اول نیم فصل دومو شروع کرد.......

یعنی منطق و شناختت از فوتبال توی این جمله بینظیره ها
    از کجا فهمیدی که اگر پنالتی هم گرفته نمیشد استقلال بازی رو میبرد استقلال نه از کناره ها توان حمله داشت و نه وسط زمین بازی رو اداره میکرد
    میشه نکاتی که باعث شده این پیشبینی رو بکنی به ما هم بگی یاد بگیریم
    خنثی کردن تاکتیک تراکتور کار سختی نبود!!!قبل از اخراج حاج صفی هم ایا بازی در اختیار استقلال نبود؟تراکتور کدوم موقعیتش باعث شد سید واکنش نشون بده؟اما از 5 تا موقعیت گل ما 2 تاش به تک به تک بود!تک به تک که الکی به دست نمیاد
    ما بعد از زدن گل دیگه سعی کردیم بازیو کنترل کنیم و منطقی بازی کردیم
    خداروشکر بازیو 2 هیچ بردیم اگه اون پنالتی هم گرفته نمیشد بازیو 1-0 میبردیم

و هر کسی با احترام باید نظر خودشو بگه
    بله با احترام نظرشو بگه و نه استقلالو به فرد مورد علاقش ترجیح بده و به شدت تیم بکوبه و بردهای تیمو بی ارزش جلوه بده و کسیو که سالها برای استقلال زحمت کشیدرو کوچیک کنه

شما حق نداری اینجوری حرف بزنی میخواستم گزارش تخلف بدم دیدم ارزش نداره
    فکر میکردم اینجا تاپیک استقلال اما مثل اینکه تاپیک شماست ببخشید که وارد قلمرو شما شدم برادر
    برادر من شما وسط شادیه استقلالیا به خاطر فرد مورد علاقت اومدی این بردو کوچیکو بی ارزش جلوه میدی!
    بردی که جلو 70 هزار تراکتوریو در تبریز به دست اومده
    اگه انتقادی به بازی ترکیب تعویض و ..... دارید با منطق بیان کنید تا در موردش بحث کنیم
    برد تراکتور در تبریز با2 گل چیز کمی نیست.....
    این دومین بازی بود که داور به نفع ما سوت زد 21 بازی قبل به ضررمون بوده حالا این میشه قهرمانی با داوری؟

پس تیمای دیگه احتمالا باید ورشکسته اعلام بشن
    تیمهایی که الان با ما مدعی قهرمانی هستن چیزی از ما کم ندارن
    تراکتور بازیکنایی مثل توزی.لوپز.حاج صفی.فخرالدینی.اشوبی.اکبرپو .صادقی.ابراهیمی...داره
    سپاهان بنگر.حسینی.بیک زاده.نویدکیا.جمشیدیان.اشجا ی.سید صالحی.عمادرضا.جانواریو.ابر هیمی.کریمیان......داره

داداش من قصد ناراحت کردنتو نداشتم اگه ناراحت شدی معذرت میخوام

10. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اول تبریک بخاطر برد ولی
    من که از بازی دیروز اصلا راضی نیستم بسیار بد بازی کردیم هر چند یکی از عواملش زمین بسیار بد بود بازیکنها اصلا تعادل نداشتن و سر میخوردن
    هر چند استقلال یه سر و گردن بالاتر بود ولی خب شانسم آوردیم
    خدایی این نبود آندو نبودش بیشتر از مجیدی ضربه زده نصف کارایی هافبک استقلال کم شده

12. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی نگفته با چهارتا هافبک دفاعی بازی کنیم آخه کدوم عقل سلیمی با چهار هافبک دفاعی بازی میکنه من میگم با این جانشینا اصلا نباید گفت به خاطر نبود تیموریان بازیهای بد استقلال رو توجیه کرد

ولید علی و کرار که دو سه تا بازی هم نکردن مجیدی هم بازیهای آخر اصلا گل نزد جدای از اینکه وجودش واقعا تیم رو آروم میکرد
    با مصدوم شدن دو نفر که تیم نباید از این رو به اون رو بشه

استقلال = جباری.یوسفی.زندی.کیارحمتی.ش ریفات.برهانی.میداودی.یرکوو �چ.
    پرسپولیس=فشنگچی.کاظمیان.کر �می.نوری.بادامکی.زارع.مهدو � �یا.زاید.اولادی.رضایی
    فشنگچی و کاظمیان و بادامکی و اولادی و زاید که نمیشه جدی گرفتشون پرسپولیس یه کریمی داره که اونم اگر یرا مقابلش با فاصله ازش بازی کنه ب راحتی میشه جلوی دریبل کردنش رو گرفت
    ما هم درسته در نبود خسرو و ساموئل کمی برای این بازی دستمون تنگ میشه اما هنوز هم خیلی از هابکای پرسپولیس سرتریم تازه الونگ رو یادت رفت به خدا خیلی بهتر از این رحمتی بازی میکنه

بله با احترام نظرشو بگه و نه استقلالو به فرد مورد علاقش ترجیح بده و به شدت تیم بکوبه و بردهای تیمو بی ارزش جلوه بده و کسیو که سالها برای استقلال زحمت کشیدرو کوچیک کنه
    برادر من شما وسط شادیه استقلالیا به خاطر فرد مورد علاقت اومدی این بردو کوچیکو بی ارزش جلوه میدی!
    واقعا حرفی ندارم جز تاسف
    من طرفدار قلعه نویی نیستم هر چند بازم میگم خیلی بهتر از مظلومیه
    یعنی چی هر کی میاد دو کلمه از تیم انتقاد میکنه شما یا به استقلالی نبودن متهمش میکنید یا به طرفدار قلعه نویی بودن؟ چه رفتاریه آخه؟ کی به شما این حق رو داده
    من عادت ندارم برای تیمم در هر شرایطی به به و چه چه کنم بازیکنایی که میلیاردی پول میگیرن وظیفشونه که خوب بازی کنن اگر قلعه نویی هم مربی باشه باز هم همین نظر رو دارم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی نگفته با چهارتا هافبک دفاعی بازی کنیم آخه کدوم عقل سلیمی با چهار هافبک دفاعی بازی میکنه من میگم با این جانشینا اصلا نباید گفت به خاطر نبود تیموریان بازیهای بد استقلال رو توجیه کرد
    شما زندیو.الونگو در حد تیموریان میدونی؟
    این همه تغییرت داشتیم نسبت به نیم فصل اول ولی باز هم امتیازاتی که تا این هفته گرفتیم قابل قبول بوده
    نیم فصل اول از این تیمها 13 امتیاز گرفتیم سپاهان.داماش.مس.فجر.فولاد.ت اکتورسازی
    در نیم فصل دوم با اون همه تغییرات از همین تیمها 10 امتیاز گرفتیم
    الان کجاش بده؟
    به بازی خوب امتیاز میدن؟12-13 تا موقعیت گل جلو نفت ابادان داشتیم ولی بازیو باختیم.الان کسی میگه استقلال خوب بازی کردو باخت؟
    پارسال تراکتور در تهران مارو با اشتباه داوری برد(گل مردود اندو)اتفاقا خیلی هم در اون بازی قشنگ بازی کردیم....الان کسی میگه استقلال خوب بازی کرد و با اشتباه داور باخت؟
    الان شما میگی دیگه خسته شدم.....این حرفو در مورد تیمی میزنی که با اقتدار صدر جدوله!!!!!

فشنگچی و کاظمیان و بادامکی و اولادی و زاید که نمیشه جدی گرفتشون
    چرا نمیشه؟با اومدن دنیزلی این بازیکنا زمین تا اسمون فرق کردن....اینا چیزی از بازیکنایه ما کمتر ندارن
    زاید هم اقای گل لیگ ایرلند بوده و دیروز هم مهاجم فرصت طلبو مسلطی نشون داد

کریمی داره که اونم اگر یرا مقابلش با فاصله ازش بازی کنه ب راحتی میشه جلوی دریبل کردنش رو گرفت
    کریمی الان در اوج امادگی قرار داره و مهار کردنش به این راحتیا نیست در یه لحظه کار خودشو میکنه
    به اینا نوری و زارع متحول شدرو هم اضافه کن
    واقع بینانه به موضوع نگاه کن داداش پرسپولیس در این دربی قدرت تهاجمیه بهتری نسبت به ما داره گرچه باز هم مغلوب ما خواهد شد

الونگ رو یادت رفت به خدا خیلی بهتر از این رحمتی بازی میکنه
    الونگ نمیتونه فعلا 90 دقیقه بازی کنه.اونم بیشتر به درد دفاع تیم میخوره و قدرت تدافعی تیمو بالا میبره.اگه دقت کرده باشی در دو بازی گذشته برای حفظ نتیجه به بازی اومده

ولید علی و کرار که دو سه تا بازی هم نکردن مجیدی هم بازیهای آخر اصلا گل نزد جدای از اینکه وجودش واقعا تیم رو آروم میکرد
    ولید یه بازی کردو یه گل زد.به خاطر ولید هوارو رد کردیم رفت ولی حالا نه هوار هست و نه ولید.....
    کرار 8-9 تا بازی واسمون انجام داد که به جز یکیش در دیگر بازیهاش تاثیرگذار بود.اوج تاثیرشم بازی رفت جلو پرسپولیس بود.واقعا سمت چپمون راه افتاده بود یه وزنه در خط میانی بود
    فرهاد اگه چندین بازی گل نزد در همه اون بازیها پاس گل داد

با مصدوم شدن دو نفر که تیم نباید از این رو به اون رو بشه
    فکر میکنم از 2 نفر بیشتر باشند
    کرار/ولید/فرهاد جدا شدن
    اندو تیموریان /حیدری/میداودی/یوسفی مصدوم بودن
    ساموئل/الونگ/یرکو هنوز امادگی بدنی نداشتن
    با این وضع نیم فصل دومو شروع کردیم.حالا تیم کم کم داره جون میگیره......حقش نیست اینطوری کوبیده بشه.....

واقعا حرفی ندارم جز تاسف
    من طرفدار قلعه نویی نیستم هر چند بازم میگم خیلی بهتر از مظلومیه
    یعنی چی هر کی میاد دو کلمه از تیم انتقاد میکنه شما یا به استقلالی نبودن متهمش میکنید یا به طرفدار قلعه نویی بودن؟ چه رفتاریه آخه؟ کی به شما این حق رو داده
    من عادت ندارم برای تیمم در هر شرایطی به به و چه چه کنم بازیکنایی که میلیاردی پول میگیرن وظیفشونه که خوب بازی کنن اگر قلعه نویی هم مربی باشه باز هم همین نظر رو دارم
    شما وقتی بعد از برد استقلال جلو تیم قلعه نویی میای میگی
    ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﺪﯾﻢ؟ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻓﻘﻂ ﭼﻬﺎﺭﺗﺎ ﻫﺎﻓﺒﮏ ﺩﻓﺎﻋﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺗﻮ ﻫﺮ ﺑﺴﺘﯽ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺁﻭﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺑﺎﺱ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻟﯿﮓ ﺍﯾﻦ ﻣﻈﻠﻮﻣﯽ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻨﺪﺍﺯﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻗﻠﻌﻪ ﻧﻮﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﯿﺎﺭﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻧﻪ ﻧﻔﺮﻩ ﻣﯿﺘﻮﻧﺴﺖ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﮐﻨﻪ ﺑﺎﺯﯾﻮ
    ﺍﻗﺎ ﻣﺎ ﺑﺮﺩ ﺑﺎ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺳﺮﻣﻮ ﺑﺎﻻ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺩﺍ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻓﻮﻻﺩ ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﻬﺮﻩ ﻫﺎ ﺧﯿﻠﯽ
    ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﯿﻤﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻨﺎﻟﺘﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ ﮔﻞ ﻧﺸﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ....؟
    چه معنی میده؟

اینجور کوبیدن حق یه تیمی که خوب که نه عالی نتیجه گرفته دربیارو برده فینال جام حذفی رسیده نیست.....حق که چه عرض کنم اصلا منطقی نیست.
    طرفدارایه مس سرچشمه هم اینطوری از تیمشون انتقاد نمیکنند.....
    سرشونم بالا میگیرن!

15. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افشاگری تکان دهنده یک فوتبالیست در گفت‌وگو با فارس:
    محسنی می‌گوید فیفا و کرایف با من هستند/گفتند سرمربی استقلال می‌رود، با ما ببند
    خبرگزاری فارس: یک بازیکن فریب خورده که اعتقاد دارد فوتبالش از سوی دلالان نابود شده زاویای پنهانی از فعالیت‌های خشایار محسنی را فاش کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، امید رحیمی بازیکن پیشین تیم دی استرادای اسلواکی چندی پیش در برنامه تلویزیونی 90 که مربوط به بحث دلالی در فوتبال ایران بود صحبت‌هایی را مطرح کرد.
    رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بخش تازه‌ای از مسائل دلالی در فوتبال ایران را افشا کرد. متن گفت و گوی فارس با رحیمی به شرح زیر است:
    * از سال 2008 با پدیده دلالی آشنا شدم
    بازیکن پیشین تیم دی استرادا گفت: من موقعی با خشایار محسنی آشنا شدم که در تمرین استقلال شرکت می‌کردم و در حال تمرین با این تیم بودم؛ یعنی سال 2008 همان سالی که امیر قلعه نویی پس از قهرمانی با استقلال در جام حذفی تمرینات را برای فصل جدید آغاز کرده بود. به گواه آنهایی که در تمرینات استقلال شرکت می‌کردند خوب کار کرده بودم و قضیه طوری پیش می‌رفت که می‌توانستم با استقلال قرار داد امضا کنم. 72 ساعت بیشتر به پایان نقل و انتقالات نمانده بود که باشگاه استقلال با ابراهیم تقی‌پور قرارداد امضا کرد و عذر مرا خواست.
    پس از اینکه با این مسئله روبه‌رو شدم به ابومسلم رفتم اما مرا نخواستند. در واقع تیم دیگری نمانده بود که بروم و هیچ تیمی حاضر نبود در فاصله 72 ساعت مانده به نقل و انتقالات بازیکن گمنامی مثل مرا بگیرد. در نتیجه آن سال پشت خط ماندم.
    *به من پیشنهاد بازی در اروپا شد
    رحیمی تاکید کرد: وقتی پشت خط ماندم یکی به من گفت تو حیفی چرا در اروپا بازی نمی‌کنی. او به من گفت تو که ارتباط خوبی با رولند کخ(سرمربی اسبق استقلال) داری چرا سعی نمی‌کنی پیش او بروی. آن زمان کخ در تیم فنرباغچه ترکیه بود. من از طریق ابراهیم طالبی که از دوستان نزدیکم است با کخ در ارتباط بودم.
    سال 1381 در استقلال زیر نظر کخ تمرین می‌کردم. آن زمان 17 و 18 ساله بودم و همیشه در تمرین یکی از بهترین‌ها بودم. کخ همیشه این سؤال را از سرپرست وقت استقلال می‌پرسید که چرا نمی‌تواند از امید‌ها استفاده کند و سرپرست تیم هم می‌گفت به زودی کارت بازی این بازیکن را می‌گیریم اما نمی‌دانم چه مسئله‌ای بود که صادر شدن کارت من عقب می‌افتاد. از همان مقطع دلال‌ها به دنبالم بودند. آنها با من تماس می‌گرفتند ولی با وجودی که سن زیادی نداشتم و از این مسائل سر در نمی‌آوردم، حاضر نبودم با آنها همکاری کنم.
    * به من گفتند کخ ماندنی نیست
    وی ادامه داد: چون آن زمان کخ هوای مرا داشت و اعتقاد زیادی به بازی من داشت حاضر نبودم به حرف دلال‌ها گوش دهم و نمی‌خواستم ریالی به کسی بدهم. آن زمان موبایل نداشتم و این افراد به منزل‌مان زنگ می‌زدند. آنها می‌گفتند اگر می‌خواهی در استقلال باشی باید با ما قرار بگذاری و ما خواسته‌هایی داریم. اگر ما تو را نخواهیم نمی‌توانی در استقلال بمانی. می‌توانید برای اثبات حرف‌هایم کخ را پیدا کنید و این مسائل را از او بپرسید.
    آنها به من می‌گفتند کخ در استقلال ماندنی نیست. اکنون در جایگاهی نیستم که اسم افراد را بیاورم. اگر روزی بتوانم در فوتبالم رشد کنم حتما اسم می‌آورم. اگر الان بخواهم بیشتر از این صحبت کنم این افرادی که اسم و رسم دار هستند می‌گویند من می‌خواهم خودم را بزرگ کنم. افرادی مثل علی کریمی و مجتبی جباری حق‌شان را از این فوتبال گرفته‌‌اند و با دل و جرات صحبت می‌کنند.
    * فیروز کریمی همه جور توهینی به من کرد
    رحیمی در ادامه به فارس گفت: بعد از اینکه پیشنهاد دلال‌ها را قبول نکردم، کخ هم رفتنی شد. از 2 هفته قبل می‌دانستم که کخ عوض می‌شود و حتی یک بار به ابراهیم طالبی این موضوع را گفتم ولی او گفت امکان ندارد. به او گفتم با من تماس گرفته‌اند و گفته‌اند اگر می‌خواهی در فوتبال پیشرفت کنی خودت را به کخ نچسبان، این مربی رفتنی است.
    آنها به من می‌گفتند در اقصی نقاط ایران آدم دارند و می‌توانند مرا به تیم‌های مختلف بفرستند. متاسفانه کخ رفتنی شد و در این خصوص خیلی هم مورد اذیت قرار گرفت. او پس از رفتنش مصاحبه کرد و گفت من 2 نفر را از ایران می‌برم؛ یکی نیکبخت واحدی و دوم امید رحیمی. سرنوشت من طوری شد که نتوانستم به خارج بروم چون هم زمان با جدایی کخ من در سن سربازی قرار گرفتم و نیکبخت واحدی را فقط ابراهیم طالبی می‌داند که چرا نتوانست با فنر باغچه ترکیه قرارداد امضا کند و پیش کخ برود. نرفتن نیکبخت به لیگ ترکیه هیچ ربطی به مسائل فوتبالی نداشت و این بازیکن ضربه خورد.
    وقتی سرباز شدم برای گذراندن دوران خدمت سربازی به ابومسلم رفتم. آن زمان فیروز کریمی سرمربی این تیم بود. ساکت الهامی کمک دوم و فراز کمالوند کمک سوم فیروز بودند. آن زمان کسی فراز کمالوند را نمی‌شناخت. از همان تمرین اول توهین از سوی فیروز کریمی به من شروع شد. او با لفظ بسیار بدی با من صحبت می‌کرد و سعی در تخریب من داشت.
    آن زمان از کثیف کاری‌های فوتبال خبر نداشتم و نمی‌دانستم راه برخورد با چنین رفتارهایی چیست. به قدری اوضاع برایم سخت شد که به ابراهیم طالبی زنگ زدم و گفتم نمی‌توانم در ابومسلم ادامه دهم. آن زمان فراز کمالوند وقتی متوجه شد که می‌خواهم بروم پیشم آمد و گفت: از اینجا نرو. چون در این تیم پیشرفت می‌کنی و حتی شماره‌اش را به من داد اما در ابومسلم نماندم و برای گذراندن دوران خدمت سربازی به نیروی زمینی رفتم.
    * خشایار محسنی به من گفت به اروپا می‌برمت تا پیشرفت کنی
    این بازیکن خاطرنشان کرد: وقتی با خشایار محسنی آشنا شدم به من گفت تو را به اروپا می‌برم تا پیشرفت کنی و همین صحبت‌ها باعث شد با او قرارداد امضا کنم. من هنوز نتوانستم آقای علیپور را ببینیم ولی فکر می‌کنم ITC که برای من صادر شده جعلی باشد. اگر این موضوع اثبات شود خیلی مسائل برای هدایتی و فدراسیون فوتبال روشن می‌شود.
    ITC باید از طریق باشگاه تربیت یزد صادر می‌شد. هر روز برای پیگیری ITC به دوستانم می‌گفتم و آنها می‌گفتند ITC را برای من فکس کردند ولی خشایار محسنی می‌گفت ITC نرسیده است. خیلی من را معطل کرد تا اینکه یک روز گفت خودم ITC را صادر می‌کنم. کاغذ بازی برای خشایار محسنی که در فدراسیون اسلواکی نتایج بازی‌ها را تغییر می‌دهد کاری نداشت.
    * در اروپا رویا‌هایم را باختم
    وی گفت: وقتی به اسلواکی رفتم شرایط را از هر نظر که فکرش را کنید خیلی ضعیف دیدم. به اروپا رفتم تا به رویاهایم رنگ بدهم اما به یکباره همه رویاهایم را باختم. فکر می‌کردم در اروپا شایسته سالاری است و می‌توانم به حقم برسم.
    بعد از چند هفته که از حضور در تیم دی‌استرادا گذشت هر از چند گاهی خشایار محسنی به من می‌گفت من تو را به اینجا آورده‌ام تا کار دیگری برای من انجام دهی. به حرف‌های او می‌خندیدم و می‌گفتم منظورت چیست؟
    یک روز وریز لورانت سرمربی تیم‌مان که از باخت‌ها و ناکامی‌ها عصبانی بود در تمرین داد زد و گفت از فلان بازیکن که نمی‌توانم به دلیل مصدومیت استفاده کنم و از فلانی هم به دلیل محرومیت نمی‌توانم استفاده کنم و سپس به من اشاره کرد و گفت از تو هم که نمی‌توانم استفاده کنم. واقعا جا خوردم. از این وضعیت خسته شده بودم از طرفی هواداران از دست لورانت عصبانی بودند و حتی یکی از آنها به سمت او حمله ور شد.
    همان روز این سؤال برایم پیش آمد که چرا لورانت نمی‌تواند از من استفاده کند اما به دلیل سادگی که داشتم به حرف لورانت توجه نکردم و پیش خود فکر می‌کردم وقتی مدیرعامل تیم ایرانی است این بزرگ‌ترین حسن برای من است و او نمی‌گذارد حقم خورده شود.
    * با حضور کرانچار هم این مشکل را داشتم
    رحیمی اظهار داشت: بعد از اینکه لورانت رفت و کرانچار آمد احساس می‌کردم دیگر همه چیز عوض می‌شود. من مطمئنم که پای کرانچار به ایران را خشایار محسنی باز کرده است. مرزبان که اکنون دستیار کرانچار است با هزار مکافات توانست از محسنی رضایت‌ نامه‌اش را بگیرد.
    شاید اگر نزد کرانچار بروید و در مورد من سؤال کنید او طرفم را نگیرد اما دوست خارجی‌ام که انتقال دهنده این صحبت‌ها به من بود حرف‌هایم را تایید می‌کند. کرانچار در همان جلسات اول تمرین کلی از من تعریف کرد و بسیار امیدوار شده بودم. برای بازی اول که کرانچار سرمربی بود در لیست قرار گرفتم به طوری که همه بازیکنان حتی هم پستی‌هایم به من تبریک می‌گفتند و معتقد بودند، دارم به حقم می‌رسم.
    یک روز قبل از مسابقه که برای صرف صبحانه به رستوران رفته بودیم یکی از دوستان خارجی من شنیده بود که بین کرانچار و خشایار محسنی چه صحبت‌هایی رد و بدل شده بود. کرانچار به محسنی گفته بود می‌خواهد از من استفاده کند اما محسنی به کرانچار گفت امید رحیمی به درد تو نمی‌خورد و بی خیال بازی دادن او شو. دوستم وقتی این صحبت‌ها را به من انتقال داد گفت از این حرف‌ها ناراحت نشو و اگر این صحبت‌ها را به تو انتقال دادم به خاطر این است که حواست را جمع کنی.
    خشایار محسنی فکر نمی‌کرد این دیالوگ به گوش من برسد. انگار دنیا روی سرم خراب شد. افسرده و ناامید شدم. از اینکه فقط باید برای تیم دوم دی‌استرادا در لیگ یک بازی می‌کردم خسته شده بودم.
    * دست خشایار محسنی در اتریش برای دلالی بازتر از اسلواکی است
    رحیمی در ادامه گفت و گو با فارس عنوان کرد: خشایار محسنی در اتریش راحت‌تر می‌تواند کار دلالی کند ولی در این کشور مافیا نمی‌تواند کاری انجام دهد در واقع به آنها اجازه داده نمی‌شود اما اسلواکی کشور فقیری است که همه چیز در آن ارزان است. یک نفر می‌تواند یک تیم داشته باشد و خلاف هم بکند، کسی هم متوجه نمی‌شود.
    مردم اسلواکی با توجه به خلاف‌هایی که خشایار محسنی انجام داده بود هر جا ایرانی می‌دیدند می‌گفتند" ایران مافیا" و یا می‌گفتند "ما عاشق تیم‌مان هستیم اما این ایرانی در حال پولشویی است."
    محسنی با توجه به قوانین چون نمی‌توانست خودش شرط بندی کند آدم‌هایش را برای این کار می‌فرستاد. او در بازی‌هایی که می‌خواست به حریفان راه می‌داد و حتی روی باخت تیم‌ خودش شرط بندی می‌کرد و در پایان فصل برای اینکه تیمش سقوط نکند تیم‌های مقابل را می‌خرید.
    * محسنی با روس‌ها کار می‌کرد
    این بازیکن تصریح کرد: یکی از دلایل اینکه خشایار دستش باز بود این بود که با روس‌ها کار می‌کرد. یادم می‌آید یک بازی با تیم ترناوا که خیلی حیاتی بود داشتیم و این مسابقه را 4 بر یک باختیم. از دقیقه 85 به بعد بود که پلاکاردها از سوی هواداران بالا آمد. آنها نوشته بودند "ایرانی به خانه‌ات برو"، "اینجا برای بیزینس نیست اینجا باشگاه ورزشی است."
    خشایار محسنی و آنتال قائم مقام باشگاه وقتی ناراحتی هواداران را دیدند از در پشتی ورزشگاه خارج شدند. ناراحتی هواداران به حدی بود که پلیس ضد شورش وارد عمل شد. خشایار به قدری بی‌رحم بود در حالی که می‌دانست طرفداران دی‌استرادا چقدر ناراحت هستند و با ایرانی‌ها به شدت بد شده‌اند حتی حاضر نشد من را با خود به اتریش برود تا آب‌ها از آسیاب بیفتد. واقعا لحظات سختی را سپری کردم.
    * به خاطر کارهای خشایار محسنی چاقو خوردم
    رحیمی گفت: آن روز برای استراحت به اتاق خودم رفتم اما هواداران مقابل رستوران باشگاه تجمع کرده بودند و به ایران توهین می‌کردند. به خاطر حس وطن پرستی و از ناراحتی تمام پلاکاردهایی که به دیوار چسبانده بودند را کندم اما پلیس به من گفت اینجا اروپا است و مردم می‌توانند نظرات خود را بگویند. من هم در جواب پلیس گفتم اینجا محل زندگی من است و این افراد مخل آسایش من شده‌اند. آن موقع دوست من ریچی که فوتبالش را همین محسنی نابود کرد به من گفت پسر تو دیوانه‌ای که با اینها صحبت می‌کنی. من همان شب با توجه به اینکه رستوران باشگاه غذا برای بازیکنان نداشت برای صرف غذا به بیرون رفتم.
    با وجود اینکه ایرانی بودم خشایار محسنی به من خانه نداد و یک اتاق در اختیارم گذاشته بود. گاهی اوقات پول نداشتم غذا بخرم. به بهشاد یاورزاده هم یک اتاق داده بود. آن شب که از رستوران برگشتم در یک کوچه عده‌ای از هواداران دی‌استرادا که کمین کرده بودند به سمتم حمله ور شدند. آنها من را کتک زدند و حتی چاقو هم خوردم. این مسئله را تا به امروز به پدر و مادر خودم هم نگفته بودم. عده‌ای از مردم که صحنه کتک خورده من را دیده بودند به کمکم آمدند. خشایار محسنی که از قضیه مطلع شده بود با من تماس گرفت و گفت پیش من می‌آید اما تا 3 هفته از او خبری نشد. آنها غیب‌شان زده بود. خدا را شاهد می‌گیرم وقتی در هواپیما بودم و به ایران برمی‌گشتم همین خشایار محسنی که این همه به من سختی داده بود نزدم آمد و گفت عذاب وجدان گرفته و حقم را خورده است.
    * علنا از من می‌خواست دلالی کنم
    رحیمی در ادامه گفت‌وگو با فارس خاطرنشان کرد: چون روابط عمومی خوبی داشتم و خشایار محسنی می‌دانست که در مطبوعات دوستان بسیار خوبی دارم می‌خواست از این قضیه سوء استفاده کند. در حالی که دوستی من با این خبرنگاران هیچ ربطی به فوتبال نداشت.
    خشایار یک روز به من گفت: تو فوتبال بازی نکن، مگر دنبال پول نیستی به جای اینکه در این فوتبال ایران بی در و پیکر بازی کنی به فکر خودت باش. او می‌گفت با مسئولان فوتبال ارتباط نزدیکی دارد. من واقعا برای افرادی که خودشان را برای یک سفر اتریش و یک ویزای شینگن می‌فروشند متاسفم.

محسنی علنا می‌گفت این مسئولان آدم‌های او هستند و با یک ویزای شینگن آنها را می‌خرد. او از من می‌خواست که برای تیمش بازیکن بیاورم و حق دلالی‌ام را بگیرم و از من می‌خواست که در این راه از دوستان مطبوعاتی‌ام کمک بگیرم. به او گفتم دوستان من همه آدم‌های سالمی هستند و برای رسیدن به پول دست به هر کاری نمی‌زنند. او گفت مگر نمی‌خواهی سال 200 میلیونی از این فوتبال درآمد داشته باشی. به جای فوتبال از طریق همین بازیکنان این پول را برایت در می‌آورم. او پیشنهادهای زیادی به من داد اما من قبول نمی‌کردم و چون قبول نمی‌کردم نه برایم ویزا می‌گرفت و نه رضایت نامه‌ام را می‌داد.
    واقعا روزگار سختی را گذارندم. هم دوره‌هایم مثل تیموریان، خسرو حیدری و جباری ستاره شدند اما من به کجا رسیدم. خشایار محسنی فوتبالم را نابود کرد، اعتراف می‌کنم شب‌هایی در خیابان می‌خوابیدم رویم نمی‌شد به خانه بروم. یک روز از شب تا صبح در پارک بودم و حتی پلیس به من شک کرد. این مسائل را چطور می‌توانم به برخی از مسئولین که خود را به یک ویزا می‌فروشند بگویم. خیلی از بازیکنان به من پیغام می‌دهند و التماس می‌کنند تا رضایتنامه‌شان را از خشایار محسنی بگیرند.
    * آب و برق را به روی آفریقایی‌ها بست
    وی گفت: یکی از ناجوانمردانه ترین رفتارهایی که از سوی خشایار محسنی دیدم بستن آب و برق به روی بازیکنان آفریقایی بود. با توجه به شرایط زندگی در کشورهای آفریقایی، بازیکنانی که از این کشورها به دی‌استرادا می‌آمدند همه جور رفتاری را از سوی محسنی تحمل می‌کردند و دم نمی‌زدند.
    یک زمان این بازیکنان آفریقایی به خشایار گفتند رضایتنامه‌شان را می‌خواهند اما او نه تنها رضایت نامه را صادر نکرد بلکه در حالی که 4 روز به اتمام ویزای کار آنها باقی مانده بود از این فرصت استفاده کرد و درست پس از اینکه ویزای کار آنها تمام شد آب و برق‌شان را قطع کرد. این بازیکنان اگر می‌خواستند بیرون بیایند دستگیر می‌شدند. 4 روز در خانه خود را حبس کردند آن هم بدون آب و برق. من برای آنها مقداری غذا و آب خریدم ولی خبر نداشتم محسنی آدم‌هایی مقابل خانه آنها گذاشته تا رفت و آمد‌شان را کنترل کند. از فردای آن روی خشایار محسنی به مدت 3 روز جواب تماس‌های من را نمی‌داد. من صبحانه، شام و نهار یک تکه نان می‌خوردم. بعد از چند روز به من زنگ زد و گفت این کار را کردم تا دیگر سراغ آن بازیکنان آفریقایی نروی.
    خشایار محسنی به من می‌گفت به جای اینکه طرف من باشی طرف آفریقایی‌ها هستی. به نظر من او برده‌داری به روش نوین می‌کند. او مدعی است که با کرایف و فیفا در ارتباط است و کسی نمی‌تواند علیه او شکایت کند.
    * التماس می‌کرد مصاحبه‌ام پخش نشود
    رحیمی در بخش پایانی صحبت‌هایش به فارس گفت: محسنی وقتی متوجه شده که با برنامه 90 صحبت‌ کرده‌ام با کلی خواهش و التماس از من خواست نزدش بروم. SMS هایش را هنوز دارم او با لفظ اینکه امید جان کجایی و تو خیلی لوطی هستی از من خواست که پیشش بروم. او به من گفت دیشب به امامزاده یحیی رفته و کلی با او راز و نیاز کرده و از کارها و دلالی‌هایش توبه کرده و با امامزاده یحیی عهد بسته که دیگر چنین کارهایی انجام ندهد.
    من که خیلی زود تحت تاثیر این مسائل قرار می‌گیرم حرف‌هایش را باور کردم و به او گفتم به فردوسی پور زنگ می‌زنم تا مصاحبه را پخش نکند البته دل خوشی از خشایار نداشتم و حتی موقع خداحافظی به زور به او دست دادم. او می‌گفت که تو باید پشت من باشی و می‌خواست به زور بخندم. به محسنی گفتم از او حمایت نمی‌کنم چرا که فوتبالم را نابود کرد اما مصاحبه‌ام را لغو می‌کنم. حتی این مسئله را به بهشاد یاورزاده هم گفتم. همان روز به فردوسی‌پور زنگ زدم اما عادل به من گفت برنامه برای پخش آماده است و نمی‌تواند آن را تغییر دهد. اگر یادتان باشد فردوسی پور در برنامه‌اش گفت که امید رحیمی ساده است.
    خیلی جالب است که به شما بگویم خشایار محسنی برای اینکه برنامه من پخش نشود به من می‌گفت اگر نمی‌خواهی دلالی یا مربیگری کنی بیا مدرسه فوتبالم را به تو بسپارم یا نه تو به درد سینما می‌خوری. من دوستانی دارم که می‌توانم تو را به آنها معرفی کنم. تو از اول هم باید به سینما می‌رفتی و حتی باز هم گفت اگر سینما را دوست نداری من شرکت صادرات قهوه دارم بیا آنجا مشغول کار شو. حتی می‌دانست که در حال نوشتن کتابی هستم به من گفت کتابت را چاپ می‌کنم و حتی به اسلواکی هم می‌فرستم. امیدوارم روزی برسد که چشم مسئولان باز شود. من می‌دانم که عزیز محمدی آدم سالمی است و گاهی از سادگی به برخی از افراد اعتماد می‌کند.

نباید مرا مقابل کی‌روش قرار دهند
    مظلومی: بردن تراکتورسازی به من چسبید/از شکست دادن پرسپولیس سیر نمی‌شویم
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: به دلایلی پیروزی مقابل تراکتورسازی به من خیلی چسبید.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، پرویز مظلومی پس از پیروزی تیمش مقابل تراکتورسازی و البته در آستانه دیدار روز پنجشنبه این تیم مقابل پرسپولیس در خصوص مسائل مختلف صحبت های زیر را انجام داده است.
    *موفق شدید تراکتورسازی را در تبریز شکست دهید تا یکبار دیگر صدرنشینی‌تان را بیش از پیش تثبیت کنید.
    ترجیح می‌دهم دیگر در مورد این بازی صحبت نکنم چرا که برای ما تمام شده است، فقط به ذکر این جمله بسنده می‌کنم که این برد بنا بر دلایلی به خود من خیلی چسبید.
    *اما در کنار برد شما مسئله دیگری که در این بازی به آن پرداخته شد بحث داوری محسن ترکی بود که با اعتراض تراکتوری‌های نیز همراه بود.
    از قدیم گفتند همیشه شعبان، یکبار هم رمضان. در همین فصل جدید بازی‌های زیادی بوده که ما به لحاظ داوری ضربه خورده‌ایم و حالا این اتفاق برای رقیب می‌افتد، حریف برای ما تیم بسیار قابل احترامی بود اما من و تیمم فقط به سه امتیاز این بازی فکر می‌کردیم که موفق شدیم آن را هم به دست بیاوریم.
    *حالا با این برد با روحیه‌ای بهتر آماده دربی 74 می‌شوید. ارزیابی‌تان از این بازی چیست؟
    مثل تیم بارسلونا که از بردن رئال‌مادرید هیچ‌وقت خسته نمی‌شود، استقلال هم هیچ‌گاه از بردن پرسپولیس سیر نمی‌شود. پرسپولیس تیم بسیار خوب، قابل احترام و با هوادارانی فهیم است که حالا مربیگری آن برعهده دنیزلی است، با این حال ما مقابل این تیم هم به برد فکر می‌کنیم چرا که هدف ما قهرمانی است و نام حریفان برای ما چندان تفاوتی ندارد، ضمن اینکه به شخصه معتقدم دلیل اصلی جذابیت لیگ ایران این دو تیم پرطرفدار است که بازی‌هایشان نیز نقش بسزایی در جذابیت هرچه بیشتر لیگ ایران دارند.
    *خسرو حیدری و ساموئل با کارت زردهایی که در دیدار مقابل تراکتورسازی دریافت کردند بازی با پرسپولیس را از دست دادند!
    استقلال یک تیم و یک خانواده بزرگ است که همه بازیکنان آن قابل اطمینان هستند، ما در بازی‌های بسیاری چندین مهره‌مان را در اختیار نداشتیم، اما نتیجه گرفته‌ایم. حتی با تیم دوم‌مان هم به پرسپولیس نباخته‌ایم. اینکه می‌گوییم خانواده هستیم یعنی همین. منظورم از خانواده بودن یک خانواده چند نفره نیست، بلکه منظور من خانواده چهل‌میلیون نفری است که استقلال را دوست دارند و برای موفقیتش تلاش می‌کنند. ما به اینکه در بازی‌هایمان بخواهیم از بازیکنان جایگزین استفاده کنیم عادت کرده‌ایم چون این اتفاق بارها برای‌مان افتاده، با این حال همیشه از پس کار برآمده‌ایم.
    *یعنی نگران غیبت این مهره‌های خود نیستید؟
    نه، همان‌طور که گفتم مثل همیشه متحد و همدل برای موفقیت استقلال تلاش می‌کنیم. ما به کار گروهی‌مان یقین داریم، مثل بازی با تراکتورسازی که بازیکنانم توانستند بیش از 400 پاس سالم بدهند و نسبت به حریف سرتر بودند. نمایش گروهی ما همواره با نتایج مثبت همراه بوده ضمن اینکه این نکته را اضافه کنم که هر وقت به بازی دربی می‌رسیم، نگرانی‌هایمان کمتر می‌شود چون بازیکنانم بهتر و مصمم‌تر از قبل تمرین می‌کنند به طوری که کار‌مان برای انتخاب 11 بازیکن ثابت خیلی سخت‌تر از بازی‌های قبلی‌مان می‌شود.
    *کارلوس کی‌روش هم بازی شما و تراکتورسازی را از نزدیک تماشا می‌کرد، در حالی که طی چند روز قبل صحبت‌هایی نیز میان شما و او مطرح شده بود.
    حرف‌هایی که از قول من زده شده بود بعضا درست نبودند، ضمن اینکه در مورد سایر موضوعات من نه تنها در مورد استقلال که در مورد همه لیگ حرف زدم و در واقع حرف من حرف مربیان لیگ بود. ما همه غمخوار تیم‌ملی کشورمان هستیم و دوست داریم که ایران به جام‌جهانی صعود کند، اما خواهش می‌کنم من و کی‌روش را رودرروی هم قرار ندهند چرا که ما کنار هم هستیم، اگر هم بحثی بین ما پیش می‌آید بحث مربیگری‌ است آن هم برای ارتقای هرچه بیشتر فوتبال ایران. وقتی بازی‌های فشرده‌تر باشد مصدومان هم بیشتر می‌شوند و اینچنین تیم‌ملی ضرر می‌کند. درد من هم درد تیم‌ملی است نه فقط استقلال. ما استقلال را بزرگ و مقتدر و قوی می‌خواهیم تا تیم‌ملی هم بزرگ و مقتدر و کوبنده باشد. ما بهترین همکاران تیم‌ملی هستیم، به همین خاطر من و بقیه استقلالی‌ها آرزو می‌کنیم که ایران با کی‌روش موفق شود.
    *در آستانه دربی چه صحبتی با هواداران استقلال دارید؟
    از آنها می‌خواهم مثل بازی سال قبل‌مان مقابل النصر که حمایتی بی‌نظیر از ما داشتند و هرگاه توپ به دست حریف می‌افتاد با سوت‌های کر کننده ورزشگاه را به لرزه درمی‌آوردند، برای این بازی نیز حمایتی 90دقیقه‌ای از ما داشته باشند. امیدوارم که آن لشکر چندده‌هزار نفری را روز پنجشنبه در ورزشگاه ببینم چرا که ما هر کدام به نوعی سرباز استقلال هستیم و استقلال اگر حرکتی رو به جلو دارد، به خاطر هواداران بسیار پرشورش است.

تراکتورسازی در ۵ بازی با اشتباه داوری امتیاز گرفته است
    پورحیدری:‌ AFC فیلم بازی با تراکتورسازی را ببیند به جو ورزشگاه ایراد می‌گیرد
    خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: اگر AFC فیلم بازی استقلال و تراکتورسازی را ببیند به جو ورزشگاه ایراد می‌گیرد.

منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی روز گذشته استقلال و تراکتورسازی اظهار داشت: بازیکنان ما شرایط خوبی دارند هر چند که فشردگی مسابقات به بازیکنان فشار وارد می کند.
    وی افزود: من فکر نمی کردم بازی دیروز این طور باشد اما دو تیم مسابقه سلامت و جوانمردانه ای را انجام دادند. هر چند که بیرون زمین به ما حاشیه و استرس وارد شد. از سوی دیگر به دلیل پرتاب برف از سوی هواداران مربیان ما نمی توانستند لب خط بیایند اما بازیکنان وظایف خود را به خوبی انجام دادند.
    پورحیدری در خصوص قضاوت محسن ترکی و اینکه باشگاه تراکتورسازی می خواهد فیلم صحنه خطای پنالتی را برای AFC ارسال کند، عنوان کرد: من مسئول تیم تراکتورسازی نیستم اما می توانم حداقل 5 مسابقه از تراکتورسازی بیاورم که به دلیل اشتباه داوری چندین امتیاز کسب کرده اند. من نمی خواهم جواب امیر قلعه نویی را بدهم اما می خواهم پاسخی به باشگاه تراکتورسازی بدهم.
    وی ادامه داد: در بازی های استقلال هم بوده که مشکلات داوری بوده و امتیازهایی را از دست دادیم. فوتبال همین است من به دلیل درگیری هایی که بیرون زمین بود فقط نیم ساعت از بازی را تماشا کردم و نمی خواستم این حاشیه ها به داخل زمین انتقال پیدا کند اما در هواپیما فیلم صحنه ای که ترکی اعلام به پنالتی کرد را دیدم و از این زاویه ای که دیدم پنالتی درست بود اما اگر داور صد در صد هم اشتباه کرده باشد برای ما هم چنین شرایطی پیش آمده است.
    پورحیدری خاطر نشان کرد: من برای امیر قلعه نویی احترام قائلم و دوستش هم دارم و به او تبریک می گویم که تیم خیلی خوبی دارد و توانسته جزو مدعیان باشد. با او کاری ندارم اما به مسئولان تراکتورسازی می گویم اگر دنبال شکایت به AFC و فیفا هستند اول بروند جو ورزشگاهشان را درست کنند چون اگر قرار باشد این ارگان ها فیلم بازی را ببینند می گویند در چنین جوی باید فوتبال را تعطیل کرد.
    سرپرست آبی پوشان تصریح کرد: وقتی تراکتورسازی به تهران آمد ما ۳۰ درصد به هواداران آنها جا دادیم. من در جلسه هماهنگی روز گذشته اعلام کردم باید پشت نیمکت استقلال خالی از تماشاگر باشد و حتی تاکید کردم اگر این موضوع تایید نشود برگه هماهنگی را امضا نمی کنم اما وقتی تیم وارد ورزشگاه شد به یکباره دیدیم که هوادار پشت نیمکت ماست. وقتی اعتراض کردم گفتند امکان این مسئله نبوده است. مگر فنس کشیدن چقدر خرج دارد که تبریزی ها این کار را نمی کنند و هر بار این بهانه را می آورند و از این مسئله سو استفاده می کنند؟
    پورحیدری تاکید کرد: جو ورزشگاه برای برگزاری مسابقه مناسب نبود. ما حتی جا برای گرم کردن خود نداشتیم. همه این مسائل نادیده گرفته شده و فقط به مسائل داوری پرداخته می شود. من بحثم در این باره تمام است و باز می گویم آیا چنین جوی روی داور تاثیر نمی گذارد؟ کمک داور مسابقه به دلیل پرتاب گلوله های برف نمی توانست سر جای خود بایستد.
    وی در مورد بازی با پرسپولیس عنوان کرد: من بلد نیستم کری بخوانم اما دوستان غیر استقلالی از یک ماه قبل کری خواندن را شروع کردند و ما هم می شنویم و به آن احترام می گذاریم. این مسابقه قابل پیش بینی نیست و تمام تلاش خود را می کنیم تا به پیروزی برسیم.

پای تیموریان نیاز به جراحی داشت
    پزشک استقلال: جباری مشکلی برای حضور در دربی ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس، اکبر رضایی در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به عمل جراحی آندو تیموریان اظهار داشت: وی بعد از سه هفته تمرین باید پای خود را جراحی می‌کرد. هم نوع شکستگی و هم انقباض عضلات باعث شد تا این بازیکن پایش را جراحی کند.
    وی در خصوص اینکه روزهایی که در تهران برف می‌بارید این بازیکن شوخی‌های زیادی در محل تمرین انجام می‌داد گفت: اخلاف تیموریان همینگونه است او بسیار پر انرژی است ولی مصدومیت او به نوع مثلثی شکل بود و نیاز به جراحی داشت. ما با چند پزشک فوق تخصص مشورت کردیم و همه اذعان داشتند که این بازیکن باید پایش را جراحی کند. البته دکتر کیهانی یکی از بهترین پزشکان ورزشی محسوب می‌شود و ایشان تشخیص داد که پایش را جراحی کند.
    وی با اشاره به دیگر مصدومان استقلال گفت: جباری اندکی کشیدگی از ناحیه رباط احساس کرد و برای آنکه خیال کادر فنی راحت باشد امروز را به این بازیکن استراحت دادیم اما او برای دربی مشکلی نخواهد داشت. همچنین حنیف عمران‌زاده دچار سرماخوردگی است اما این بازیکن هم تحت مراقبت‌های کادر پزشکی استقلال قرار دارد.

به فکر 3 امتیاز بازی با پرسپولیس هستیم
    برهانی: برخلاف فتح‌الله‌زاده من دوست دارم دربی را ببریم
    خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: بر خلاف اظهار مدیرعامل باشگاه که گفته دوست دارد دربی 74 مساوی شود، دوست دارم ما پیروز شویم.

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی در حاشیه تمرین امروز تیم استقلال با اشاره به آخرین وضعیت این تیم قبل از دیدار با پرسپولیس اظهار داشت: شرایط خوبی داریم ولی بازی‌ها 4 روز به 4 روز انجام می‌شود و کمی خسته هستیم. امیدوارم ریکاوری خوبی داشته باشیم و برای بازی با پرسپولیس آماده شویم.
    وی با اشاره به کری‌هایی که قبل از این بازی خوانده می‌شود گفت: نه ما اهل کری خواندن هستیم و نه پرسپولیس‌ها، در اینکه دنیزلی مربی خوبی است شکی نیست اما همه چیز در زمین مشخص می‌شود و ما امیدوار هستیم در بازی روز 5شنبه از موقعیت‌هایمان به خوبی استفاده کنیم.
    برهانی در خصوص شرایط خود گفت: شرایط روحی و بدنی خوبی دارم و امیدوارم بتوانم خوب بازی کنم.
    مهاجم تیم استقلال در پاسخ به این سوال که چرا فتح‌الله زاده اعلام کرده دوست دارد این دربی مساوی شود گفت: من برخلاف نظر فتح‌الله زاده دوست دارم بازی را ببریم اما شاید ایشان به خاطر شرایط سخت پرسپولیس این حرف را زده باشد. فکر می‌کنم فتح‌الله زاده حتی برای دربی پاداش هم بدهد اما به خاطر دل رئوف و مهربانش این صحبت‌ها را انجام داده است.
    وی افزود: ما می‌خواهیم حاشیه امنیت خوبی در صدر جدول داشته باشیم و فاصله‌مان را با بالای جدولی‌ها زیاد کنیم برای همین به فکر سه امتیاز دربی هستیم.

رحمتی: هر تیمی بیشتر تلاش کند برنده دربی می‌شود
    حمودی: بدون مجیدی هم شرایط خوبی داریم
    خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: مجیدی بازیکن بزرگی است اما بدون وی نیز شرایط خوبی داریم و نتایج مناسبی گرفته ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی حمودی در حاشیه تمرین امروز تیم استقلال در خصوص دیدار روز گذشته مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: هر چند بازی در تبریز سخت بود و شرایط جوی سنگین اما خوشبختانه توانستیم به سه امتیاز بازی دست پیدا کنیم.
    وی در خصوص بازی روز پنجشنبه گفت: در آن روز هم همین شرایط را داریم و برای پیروزی روز سختی را در پیش خواهیم داشت.
    هافبک استقلال در خصوص اینکه فرهاد مجیدی مثل دربی‌های گذشته در ترکیب این تیم نیست گفت: چند بازی است که بدون فرهاد مجیدی بازی می‌کنیم ولی شرایط خوبی داریم و بازیکنان ذخیره ما با انگیزه جای خالی اصلی‌ها را پر خواهد کرد.

رحمتی: در خصوص شرایط فنی دربی صحبت نمی‌کنم
    سید مهدی رحمتی در حاشیه تمرین امروز تیم استقلال در خصوص بازی روز گذشته مقابل تراکتورسازی گفت: خدا رو شکر می‌کنم که شرایط و زحمات بچه‌ها به بار نشست و توانستیم هر سه امتیاز را بگیریم.
    وی در خصوص بازی مقابل پرسپولیس گفت: هرچه خدا بخواهد همان می‌شود و هر تیمی تلاشش را بیشتر کند برنده خواهد شد اما در خصوص شرایط فنی این بازی هیچ صحبتی نمی‌کنم.

اخبار کمیته انضباطی
    محرومیت مربی استقلال و خداداد عزیزی و تذکر به کاظمی
    خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال از یک جلسه همراهی آبی‌پوشان محروم شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در دیدار دو تیم استقلال و مس کرمان از هفته بیستم رقابت های لیگ برتر از سوی پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال تخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس وی به تذکر کتبی از سوی کمیته انضباطی جریمه شد. تراب پور مربی استقلال نیز به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود و مبلغ 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمن اینکه باشگاه استقلال به دلیل تخلف تماشاگرانش به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    *محرومیت برای مربی گل گهر سیرجان
    در دیدار دو تیم گل گهر سیرجان و آلومینوم هرمزگان از سری رقابت های لیگ دسته اول تماشاگران تیم سیرجان مرتکب تخلفاتی شدند.بر همین اساس کمیته انضباطی باشگاه فوق را به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.همچنین به دلیل تخلف علی تبریزی کمک مربی تیم سیرجان که از سوی داور مسابقه اخراج شده بود، از سوی این کمیته به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم مربوطه و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

*جریمه نقدی و توبیخ کتبی برای فرهاد کاظمی
    دیدار دو تیم پیکان تهران و داماش ایرانیان در پیکان شهر از سری رقابت های لیگ دسته اول در حالی برگزار شد که فرهاد کاظمی و مرتضی کرمانی مقدم مربیان تیم پیکان مرتکب تخلفاتی شدند.بر همین اساس فرهاد کاظمی به توبیخ کتبی و درج در پرونده به پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. مرتضی کرمانی مقدم نیز به مدت یک جلسه از همراهی تیم و حضور در مسابقات رسمی و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین تیم فوتبال پیکان که دارای 6 بازیکن اخطاری در این بازی بود، طبق آئین نامه انضباط به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

*جریمه نقدی برای سرپرست تیم میثاق تهران
    در دیدار دو تیم پرسپولیس و میثاق تهران از سری رقابت های لیگ برتر فوتسال از سوی سهراب خلیلی سرپرست و هادی منصوری متصدی تدارکات تیم میثاق تهران تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس سهراب خلیلی به مدت یک جلسه از همراهی تیم و پرداخت 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.همچنین هادی منصوری نیز به مدت دو جلسه از همراهی تیم خود محروم و به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    *محرومیت خداداد عزیزی و جریمه برای تیم ابومسلم خراسان
    به دلیل تخلفات خداداد عزیزی سرمربی تیم ابومسلم در دیدار مقابل فولاد یزد،وی به مدت دو جلسه از همراهی تیم خود و پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمنا به دلیل تخلفات تماشاگران تیم ابومسلم، این باشگاه به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    *جریمه تیم ملوان بندر انزلی به دلیل تخلف تماشاگرانش
    دیدار دو تیم راه آهن و ملوان در حالی برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم ملوان بندر انزلی تخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس باشگاه فوق به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    *جریمه نقدی برای باشگاه سپاهان
    در دیدار دو تیم سپاهان و صبای قم از سری رقابت های لیگ برتر تماشاگران تیم سپاهان مرتکب تخلفاتی شدند.برهمین اساس باشگاه سپاهان به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

نام داور دربی ۷۴ روز چهارشنبه اعلام می‌شود
    خبرگزاری فارس: کمیته داوران فدراسیون فوتبال روز چهارشنبه داور دربی ۷۴ پایتخت را اعلام می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، حسین عسگری؛ نایب رئیس کمیته داوران گفت: نام داور دربی روز چهارشنبه داور دربی را اعلام می‌کنیم و به غیر از علیرضا فغانی یکی دو گزینه دیگر هم داریم و نام ترکی از بین گزینه‌های داوری دربی کنار گذاشته شده است.
    گفتنی است دربی ۷۴ روز پنج شنبه ساعت ۱۸ بین دو تیم استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

گزارش تمرین آبی پوشان
    مظلومی بعد از شکست تراکتور، نوبت را به پرسپولیس داد/ جباری غایب بود
    خبرگزاری فارس: تمرین تیم استقلال تحت تأثیر پیروزی آبی‌پوشان مقابل تراکتورسازی تبریز قرار داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال یک روز پس از برتری 2 بر صفر مقابل تراکتورسازی از ساعت 13 امروز در حالی تمریناتش را برگزار کرد که مجتبی جباری به دلیل آسیب‌دیدگی جزئی در تمرین امروز شرکت نداشت، مصدومیت او جدی نیست و او برای دربی روز پنجشنبه مشکلی نخواهد داشت.
    *در ابتدای تمرین پرویز مظلومی شاگردانش را دور هم جمع کرد و ضمن تشکر از آنها به خاطر برد مقابل تراکتورسازی دقایقی با آنها به صحبت پرداخت. مظلومی خطاب به بازیکنان تیم استقلال گفت: زحمات شما برایم قابل تقدیر است و از انگیزه‌تان تشکر می‌کنم. تراکتورسازی را بردیم و حالا نوبت پرسپولیس است و امیدوارم در پنجمین دربی پیاپی بتوانیم این کار را انجام دهیم، چون هواداران چیزی غیر از این از ما نمی‌خواهند و توقع آنها از ما بالا است.
    *حنیف عمران زاده که دچار سرماخوردگی شده بود، پس از کسب اجازه از مربیان با تیم تمرین نکرد و بلافاصله ورزشگاه را ترک کرد.
    *به دلیل اینکه تمرینات استقلال تا روز دربی پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می‌شود، خبرنگاران رسانه‌های گروهی برای پوشش تمرین آبی‌پوشان به ورزشگاه دستگردی آمده بودند.
    *بازیکنانی که در ترکیب اصلی تیم استقلال مقابل تراکتورسازی حضور داشتند پس از 20دقیقه ریکاوری ورزشگاه را ترک کردند. بازیکنان ذخیره زیر نظر هنکه تمرینات تاکتیکی را انجام دادند و مظلومی روی این برنامه‌ها نظارت داشت.
    *پرویز مظلومی و بهتاش فریبا در دقایقی از تمرین با یکدیگر به صحبت پرداختند.
    *شاهرخ بیانی در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور داشت.
    * بازیکنان ذخیره استقلال در قالب 2 گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند.
    تمرین تیم استقلال ساعت 14:30 دقیقه امروز به پایان رسید و بازیکنان این تیم از فردا برای دیدار مقابل پرسپولیس تمریناتشان را پی‌گیری خواهند کرد.
    استقلال روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف پرسپولیس می‌رود.

بین نیمه برای پیروزی مقابل تراکتورسازی همقسم شدیم
    حیدری: دربی قبلی هم نبودم، اما استقلال با 3 گل پیروز شد
    خبرگزاری فارس: مدافع تیم استقلال گفت: در دربی 74 غایب هستم، اما استقلال در دیدار قبلی هم مقابل استقلال مرا نداشت و پیروز شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، خسرو حیدری در حاشیه تمرین امروز استقلال با اشاره به محرومیت از دربی 74 اظهار داشت:‌ روز گذشته بازی سختی را انجام دادیم و در بین دو نیمه مشکلاتی وجود داشت. متاسفانه هواداران تراکتورسازی همه جوره ما را با برف می‌زدند و حتی جرأت نمی‌کردیم به داخل زمین بیاییم.
    وی افزود: ما همقسم شده بودیم که به خاطر این اتفاقات بازی را ببریم و در آن لحظه تصور نمی‌کردم که کارت داشته باشم و با یک تکل محروم شوم. نباید آنجا آن خطا را مرتکب می‌شدم و برای توپ رفتم اما اکرامی زرنگی کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شما خشن بازی می‌کردید، گفت: ما خشن بازی نمی‌کردیم، حتی بازیکنان تراکتورسازی مرا می‌زدند و علیزاده و صادقی و حاتمی بارها روی من مرتکب خطا شدند.
    حیدری در خصوص اینکه نبودش در دربی به ضرر استقلال است، گفت: من در دربی جام حذفی هم نبودم و استقلال ۳ بر صفر برنده شد. ما شرایط خوبی داریم و ۲ برد پیاپی کسب کردیم. برد به سختی به دست می‌آید اما دور از دسترس نخواهد بود.

حیدری در پایان در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود او به طور عمدی اخطار گرفت تا مقابل پرسپولیس بازی نکند، گفت: چه کسی این حرف را می‌زند، دلیلی ندارد که این کار را انجام دهم چون آرزوی هر بازیکنی حضور در دربی و پیروزی در آن مسابقه است.

قهرمانی برای پرسپولیس پنالتی نگرفت
    عسگری: پنالتی استقلال درست نبود/پنالتی تراکتورسازی گرفته نشد
    خبرگزاری فارس: نایب رئیس کمیته داوران فوتبال گفت: ترکی برای استقلال پنالتی اشتباه گرفت و پنالتی تراکتورسازی را هم نگرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، حسین عسگری درباره دیدار صحنه استقلال و تراکتورسازی گفت: ما از ساعات اول وقت ادارای امروز بر اساس گزارش و اطلاعات و اظهارات ناظران بازی ها آنالیز ویدئویی هفته بیست و دوم بازبینی فیلم های داوران را انجام دادیم. متاسفانه در بازی تراکتورسازی و استقلال در تبریز ، محسن ترکی که یکی از داوران خوب و کم اشتباه ما بود کارنامه ضعیفی داشت و خوب قضاوت نکرد.
    وی ادامه داد: در صحنه پنالتی اولی که برای استقلال گرفته شد، ترکی به دلیل اینکه زاویه خوبی نداشت در تشخیص هند اشتباه کرد و در حالی که توپ به صورت احسان حاج صفی برخورد کرده بود، ترکی خطای هند پنالتی را به سود استقلال گرفت و حاج صفی را هم اخراج کرد. در این باره باید بگویم زمانی که مهاجم استقلال به توپ ضربه زد سر و دست چپ حاج صفی با هم به سمت بالا حرکت کرد و داور به دلیل زاویه نامناسبی که داشت در تشخیص هند اشتباه کرد، البته اگر صحنه هند بود اخراج ترکی درست بود، چرا که قانون می گوید هر بازیکنی که از ورود توپ به داخل دروازه با دست جلوگیری کند علاوه بر اینکه خطای پنالی گرفته می شود باید اخراج شود و چون ترکی تلقی کرده بود خطای هند اتفاق افتاده احسان حاج صفی را اخراج کرد. این اشتباه ، اشتباه مهم و تاثیرگذاری بود و ما هم به آن اعتراف می کنیم.
    عسگری در ادامه گفت: دیروز روز بد محسن ترکی بود ، چرا که در دقیقه 60 هم یک پنالتی برای تراکتورسازی گرفته نشد و مطمئنا خود ترکی می داند و تایید می کند که قضاوت خوبی نداشته است. داوران همه مثل بازیکنان به عملکرد خودشان واقفند و می دانند که در چه وضعیتی قضاوت کردند. البته پنالتی دومی که برای استقلال گرفته شد، کاملا درست بود و امیرحسین صادقی به مهاجم استقلال پشت پا زد. ضمن اینکه اخطارهایی که به بازیکنان داده شد، کاملا درست بود.
    نایب رئیس کمیته داوران درباره حرف و حدیث هایی که در مورد بازی دیروز مطرح شده است گفت: صحبت های جالبی در این باره شنیده ایم. برخی گفته اند بازی 6 امتیازی بود، در حالی که همه می دانند بازی 3 امتیاز بیشتر ندارد. از جهت حساسیت این دیدار در سطح بالایی بود و این دیدار و با توجه به فضای ورزشگاه ، رقابت دو تیم در بالای جدول به حساسیت های بازی افزوده بود اما قضاوت یک داور اینگونه نیست که اگر در نیمه اول داور یک اشتباهی انجام داده ، همه منتظر باشند که داور اشتباهش را در نیمه دوم جبران کند. بسیاری گفته اند چرا ترکی پنالتی دوم را گرفته است. وقتی خطا انجام می شود ، داور باید اعمال قانون کند. در این که دو اشتباه مهم و تاثیرگذار داور، باعث شکست تیم تراکتورسازی شد هیچ شکی نیست و من خودم هم با توجه به قضاوت های خوب قبلی ترکی در بازی های دیگر و دربی ها قضاوت بازی دیروز را ضعیف ترین قضاوت ترکی تا بحال می دانم.
    عسگری خاطر نشان کرد: با محسن ترکی هم درست مثل داورانی که اشتباهات تاثیرگذار کرده اند ، برخورد خواهیم کرد اما می خواهم رو به اصحاب رسانه بگویم من به هیچ وجه قصد توجیه اشتباهات و حمایت از داوران را ندارم که اگر اینطور بود اشتباهات را تایید و اعلام نمی کردم. بارها هم به صراحت اشتباه داوران را اعلام کرده ام، اما می خواهم به اصحاب رسانه بگویم چرا همیشه ابعاد منفی عملکرد داوران را بزرگ می کنند. چرا بازی سه هفته پیش که برای همین تراکتورسازی محسن ترکی به درستی پرچم کمکش را خواباند تا تراکتورسازی به پیروزی برسد، خبری از تیترهای بزرگ و تعریف و تمجید نبود.

وی افزود: می خواهم خطاب به امیر قلعه نویی سرمربی بادانش و موفق فوتبال ایران بگویم چطور است که آن روزها که تراکتورسازی با اشتباه داوری به یک پنالتی در بازی با داماش و یک گل آفساید در بازی با شهرداری تبریز رسید، دست های پشت پرده ای در کار نبود؟ اما دیروز که اشتباه داوری اتفاق افتاده ایشان دست های پشت پرده را مقصر می داند و ادعا می کند که اشتباهات داوری از پیش تعیین شده بوده است و می خواهد از فوتبال خداحافظی کند.
    وی افزود: در دو بازی 6 امتیاز برای تراکتورسازی توسط اشتباهات داوری به دست آمد و خود قلعه نویی گفت که در این دو بازی خوش شانس بوده است و حالا هم در یک بازی اشتباه داوری سه امتیاز را از تراکتورسازی گرفته است. همه این اتفاقات نشان می دهد اشتباهات داوری سمت و سو ندارد. من از اصحاب رسانه می خواهم برای کارهای خوب هم تیتر درشت بزنند. با این کارها و با بزرگ نمایی اشتباه داوری ما به افکار عمومی راه غلط را نشان می دهیم.
    وی در پایان گفت: به غیر از بازی پرسپولیس و ذوب آهن که باید محسن قهرمانی یک پنالتی برای پرسپولیس به خاطر خطای هند می گرفت و در دقیقه 80 داور به درستی اعلام پنالتی نکرد و هیچ خطایی روی علی کریمی انجام نشد، در دیگر بازی ها شاهد قضاوت خوب داوران بودیم.

نشست ویژه سازمان لیگ برتر و جمعیت هلال احمر برای شهرآورد
    محمدی: دیدار استقلال و پرسپولیس یک مسابقه عادی نیست
    خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ گفت: دیدار استقلال و پرسپولیس یک بازی عادی تلقی نمی شود و تمام جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کمیته فرهنگی سازمان لیگ، سازمان لیگ برتر در راستای اجرای طرح« همیار فرهنگی لیگ برتر»، نشست مشترکی ر ا با جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران امروز صبح در محل سازمان لیگ برگزار کرد.
    در این نشست که با حضور عزیزاله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر، ظاهر رستمی دبیرکل هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، حمیدرضا احمدی رئیس کمیته فرهنگی سازمان لیگ و حجت الله هاشم بیگی عضو کمیته فرهنگی سازمان لیگ برگزار گردید، طرفین بر ارائه راهکارهای مختلف جهت پشتیبانی امدادی از تماشاگران فوتبال تأکید کردند.

در این نشست، عزیزاله محمدی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات قبلی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در راستای خدمات امدادی به تماشاگران فوتبال، گفت: اعتقاد من این است که هلال احمر نقش بسیار اساسی در خدمت رسانی به مردم دارد و از سوی دیگر، ورزش و علی الخصوص فوتبال، فرصت هایی را برای کشور ایجاد می کند و به عنوان یک تفریح و سرگرمی بسیار مهم برای جوانان است.

محمدی ادامه داد: مسابقه استقلال – پرسپولیس به عنوان یک مسابقه عادی تلقی نمی شود و تمام بدنه جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد و طبیعی است که استقبال از این مسابقه فراتر از حد تصور می باشد. خیلی از جوانان، شب قبل از مسابقه در اطراف استادیوم آزادی مستقر می شوند تا بتوانند صبح روز مسابقه بلیط مسابقه را تهیه کنند. لذا، ما باید در حد توان امکانات رفاهی مناسبی از قبیل؛ امکانات مواد غذایی، خدمت امدادی، سرویس بهداشتی سیار و... را برای تماشاگران فراهم آوریم.

رئیس سازمان لیگ ادامه داد: همه ما باید تلاش کنیم که در مسابقات فوتبال، آرامش بر مردم حکمفرما باشد و با خیال آسوده از تماشای مسابقه لذت ببرند.

در ادامه جلسه، ظاهر رستمی ضمن تشکر از تمام کسانی که در حوزه ورزش بصورت صادقانه فعالیت می کنند، گفت: لازم می دانم از اعضای محترم سازمان لیگ بابت زحماتشان تشکر کنم. بنده سال های زیادی در سازمان بهزیستی و در حوزه آسیب های اجتماعی مسئولیت داشته ام. باید قبول کنیم که در حال حاضر، آسیب های اجتماعی فراوانی از قبیل؛ اعتیاد به مواد مخدر و... جوانان را تهدید می کند.

رستمی ادامه داد: اعتقاد راسخ بنده این است که هیچ جایی به اندازه ورزش نمی تواند از بروز آسیب های اجتماعی جلوگیری کند. البته، ورزش نیز بدون توجه به مسائل فرهنگی و تربیتی نمی تواند موفقیتی کسب کند. باید با یک برنامه ریزی مناسب و منسجم، برنامه های فرهنگی و تربیتی را در کنار ورزش بکار گرفت تا با اهداف متعالی دست یابیم.

وی افزود: نباید ورزش را فقط وظیفه وزارت ورزش و جوانان یا ارگان خاصی بدانیم، بلکه تمام بدنه جامعه باید به مسئله ورزش توجه نمایند. ما هم درصدد هستیم با برنامه ریزی مناسب در حوزه ورزش فعالیت گسترده ای داشته باشیم و تاکنون نیز دهها سالن ورزشی را در راستای اهداف خویش برای ورزش های مختلف بازسازی کرده ایم.

دبیرکل هلال احمر تأکید نمود: فوتبال هیچ گاه برای جامعه یک چالش نیست. زمانی چالش خواهد بود که بصورت تک بعدی به این ورزش نگاه کنیم و امور تربیتی و فرهنگی را در کنار شور جوانان در نظر نگیریم. زمانی که یکصد هزار نفر در جایی جمع می شوند، بهترین فرصت برای تبلیغ خط فکری مناسب در بین جوانان است.
    ظاهر رستمی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه در آینده بتوانیم همکاری های گسترده ای را در راستای خدمت به تماشاگران عزیز فوتبال داشته باشیم، گفت: به اعتقاد من اگر تعداد زیادی از امدادگران در داخل سکوهای ورزشگاه مستقر شوند، خود این مسئله باعث آرامش روحی و روانی تماشاگران می شود و لذا باید به سمتی حرکت کنیم که در آیند تعداد امدادگران داخل ورزشگاه را با همکاری همدیگر افزایش دهیم.

عزیزاله محمدی نیز تاکید کرد: سازمان لیگ نیز در راستای اهداف بشردوستانه و صلح و دوستی هلال احمر تلاش خواهد نمود و از هلال احمر تقاضا داریم در زمینه آموزش امدادی نیروهای داوطلب سازمان لیگ نیز همکاری نماید.در پایان این جلسه، عزیزاله محمدی با اهدای لوح تقدیر از زحمات دبیر کل و اعضای جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بابت همکاری آنان در مسابقات اخیر شهرآورد پایتخت تقدیر و تشکر کرد.
    لازم به ذکر است که طرح همیار فرهنگی شامل کارگروه‌های مختلفی از قبیل؛ همیار پلیس، همیار بهداشت، همیار تاکسیرانی، همیار هوادار، همیار آسیب شناسی، کارگروه اساتید و دانشجویان و همیار هلال احمر می باشد که با استقبال خوب جمعیت هلال احمر و دستور دبیر کل این جمعیت، « همیار هلال احمر» از امروز فعالیت خود را بصورت رسمی آغاز کرد.

همچنین، بنا به دستور دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، تعداد زیادی از امدادگران این جمعیت در هفتاد و چهارمین شهرآورد پایتخت در کنار همیاران فرهنگی و در قالب« همیار هلال احمر» حضور خواهند داشت و در داخل سکوهای ورزشگاه به تماشاگران فوتبال خدمات امدادی و درمانی ارائه خواهند نمود.

از سه اخطاره شدن ناراحتم اما به پیروزی مقابل تراکتورسازی می‌ارزید
    حیدری: داور با تراکتورسازی مهربان بود که حاتمی را اخراج نکرد
    خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: داور با تراکتورسازی مهربان بود که حاتمی را اخراج نکرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، خسرو حیدری در خصوص سه اخطاره شدن و از دست دادن دربی ۷۴ اظهار داشت: از اینکه دربی را از دست دادم خیلی ناراحتم،‌ اما شیرینی پیروزی مقابل تراکتورسازی آنقدر زیاد است که جبران کند.

حیدری تأکید کرد: استقلال در این بازی لیاقت برد را داشت و باید این بازی را می‌برد. ما بر حریف سر بودیم و با وجود همه سختی‌ها توانستیم بازی را ببریم.

وی گفت: بحث‌هایی که در مورد داوری می‌شود باورکردنی نیست. به اعتقاد من داور خیلی مهربان بود که فرزاد حاتمی را به خاطر آن خطای سنگین روی من اخراج نکرد. مطمئنم که اگر فیلم بازی را بازبینی کنند، متوجه می‌شوند که داور با میزبان مماشات هم کرده.

خسرو حیدری در پایان این برد را به هواداران استقلال تبریک گفت و تأکید کرد: هواداران برای برد دربی به ورزشگاه بیایند و این برد شیرین را هم از نزدیک تماشا کنند.

در گفت‌وگو با فارس
    مهرپیما: نمی‌توانم در مورد داوری ترکی نظر بدهم
    خبرگزاری فارس: ناظر بازی تراکتورسازی و استقلال گفت: نمی‌توانم در مورد داوری ترکی در بازی تراکتورسازی و استقلال نظر بدهم.

بهرام مهرپیما در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط بازی تراکتورسازی و استقلال اظهار داشت: من همه اتفاق های رخ داده را در گزارشم آورده ام. بعد از بازی صندلی های زیادی شکسته شد و گلوله های برف هم به سمت زمین پرتاب شد. البته با آن وضعی که پیش آمد کنترل این هواداران سخت بود.

وی افزود: کنترل بازی توسط محسن ترکی سخت بود اما در یک صحنه قضاوتی شد که جو را متشنج کرد. اتفاق خیلی خاصی بعد از مسابقه صورت نگرفت.

مهرپیما تصریح کرد: این ناهنجاری ها در همه ورزشگاه ها هست. من نمی توانم در مورد مسائل داوری اظهار نظر کنم و فقط در گزارشم به فدراسیون باید نظراتم را بگویم.

پزشک استقلال در گفت‌وگو با فارس:
    نمی توانستیم در مورد تیموریان گام آخر را اول برداریم
    خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال استقلال گفت: نمی توانستیم برای درمان تیموریان گام آخر را اول برداریم.

اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت آندرانیک تیموریان اظهار داشت: در پزشکی هیچ گاه گام آخر را اول بر نمی داریم و همیشه یک پزشک راحت ترین و کم خطرترین روش را برای درمان بیمار در نظر می گیرد.

وی افزود: در مورد آندو تیموریان هم با توجه نوع شکستگی که پزشک متخصص دکتر کیهانی تشخیص داده بود تاکید شد انگشت پای او گچ گرفته شود اما متاسفانه استخوان انگشت پای او جا به جا شد و به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا پای او عمل شود و این اتفاق هم توسط دکتر کیهانی که یکی از بهترین متخصصان در این زمینه است انجام شد.

پزشک تیم استقلال تصریح کرد: اگر مطلع باشید مسعود شجاعی هم که در مهد تکنولوژی و علم است و ماه هاست که چنین شرایطی دارد و ما برای اینکه چنین اتفاقی برای تیموریان رخ ندهد چنین تصمیمی گرفتیم.

رضایی در ادامه گفت: تیموریان طبق طول درمانی که دکتر کیهانی اعلام کرده تا فروردین باید استراحت کند. در این مدت باید استراحت کند و تمرینات اختصاصی را انجام دهد.

پزشک تیم استقلال در ادامه در ارتباط با مصدومیت مجتبی جباری در بازی روز گذشته مقابل تراکتورسازی گفت: زانوی جباری کمی آسیب دید که البته از او خواستیم MRI بگیرد و زمانی که جواب این آزمایش بیاید می توانم در موردش صحبت کنم اما احتمال دارد جباری امروز در تمرین تیمی شرکت نکند.

کمیته‌ای برای بررسی داوری تشکیل دادم
    تاج: از داوری ترکی در بازی تراکتورسازی و استقلال گلایه دارم
    خبرگزاری فارس: رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: از داوری ترکی در بازی تراکتورسازی و استقلال گلایه دارم.

مهدی تاج در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره قضاوت محسن ترکی در دیدار تراکتورسازی و استقلال اظهار داشت: من عادت ندارم در مورد مسائل فنی داوران اظهار نظر کنم. در دپارتمان داوری افرادی چون عسگری، غیاثی و صفیری هستند که می توانند با جمع بندی نظرات فنی خود را اعلام کنند.

وی افزود: با این حال بازی روز گذشته استقلال و تراکتورسازی را دیدم و گلایه هایی به داوری این مسابقه دارم و این گلایه ها را به کمیته داوران انتقال دادم.

تاج تصریح کرد: امروز دستور دادم یک تیم داوری شامل اعضای کمیته داوران به ارزیابی دقیق تر ضعف های داوری تراکتورسازی و استقلال بپردازند. این ماموریت را امروز به کمیته داوران دادم و نتیجه تشریح وضعیت داوری این مسابقه از سوی کمیته به زودی اعلام می شود.

17. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختصاصی استقلالی / جناب آقای فتح اله زاده ، معامله بر سر شهرآورد ( دربی ) ممنوع است .

اختصاصی استقلالی - این روز ها خبر ها و اتفاقات عجیبی می افتد که شاید توضیح همه ی آن ها در یک مقاله نگنجد . اما در میان اخبار این روز ها ، صحبت های نقل شده از مدیرعامل استقلال در رسانه ها بسیار ناراحت کننده و دلسرد کننده است . در این روز ها که رویانیان مدیرعامل پرسپولیس مدام در خارج از گود ورزشی فعال است و حتی به اعتراف صریح عزیزمحمدی در یک تماس موفق به تغییر فینال جام حذفی می شود ! و برای استقلال بازی با تراکتور را به سازمان لیگ پیشنهاد می دهد ! و ... .
    در این اوضاع جناب فتح اله زاده با سخنان جدیدشان ، هزاران تردید و شک را در مورد ادامه ی لیگ و خصوصا دیدار داربی استقلال و پرسپولیس در اذهان ایجاد می کنند .
    آقای مدیرعامل همان طور که به خاطر یارگیری ها و تلاش در برآورده کردن نیاز های کادرفنی مورد تقدیر قرار می گیرد . باید انتقاد ها را نیز به خاطر احترام به هواداران میلیونی تیم بزرگ آسیا پذیرا باشد .
    ابتدا نقل قولی می کنیم از صحبت هایی از آقای فتح اله زاده در رسانه ها ، که نیاز است جوابی از سوی مدیرعامل استقلال در جهت تنویر افکار عمومی داده شود :
    " ... چندان دوست ندارم که از حالا برای داربی کری بخوانم چون پرسپولیس را هم مثل استقلال دوست دارم و آنها نیز هواداران بیشماری دارند." – ایسنا 7 بهمن 1390
    " فتح الله زاده درباره دربي اظهار داشت:به خداوند سوگند مي خورم كه دوست دارم دربي مساوي شود با اين شرط كه اين تيم به جايگاه قبلي اش برگردد.هواداران استقلال هم از من ناراحت نشوند.كري نمي خوانم اما بردن پرسپوليس براي ما عادت شده و جذابيتي ندارد،اگر قرار است پرسپوليس با مساوي در دربي شرايط خوب خود را پيدا كند من به عنوان عضوي از جامعه فوتبال دوست دارم اين اتفاق بيفتد.البته اگر اينطور نشد هم بايد به هر نتيجه اي به دست مي آيد احترام گذاشت . " – اوج نیوز 7 بهمن 1390
    بله ، همان طور که ملاحظه کردید جناب فتح اله زاده صحبت های عجیبی را مطرح کرده اند ابتدا از دوست داشتن برابر و یکسان ، استقلال و پرسپولیس سخن گفته اند که این حرف می توانست چندان قابل توجه نباشد ولی قسم خوردن به اینکه دوست دارد داربی مساوی تمام شود ، در جای خود در دنیای ورزش بی سابقه است . فکر کنید اگر مدیرعامل بارسلونا یا رئال مادرید قبل از دربی جرئت داشته باشند حتی در فکر خود نیز آن را متصور شوند چه برسد به اینکه همچین سخنانی را بر زبان بیاورند .
    جناب فتح اله زاده ، شنیده شدن مسائلی در مورد انتخابات فدراسیون و فعالیت های مختلف مدیرعامل رقیب ، مطلوب نبودن وضع داوری ها خصوصا در هفته های اخیر برای استقلال ، ترس عجیبی ایجاد کرده است که نکند بازی داربی آینده نتیجه اش زودتر در جاهای دیگری شکل بگیرد . شما می دانید این نحوه ی بیان شما در خوشبینانه ترین حالت می تواند روی تیم و انگیزه هایش تاثیر بگذارد . واقعا بیان این حرف ها در شرایطی که اردوی وحشت قبل از دربی در اردوی حریف و هوادارانش ، به وضوح دیده می شود . این صحبت ها بسیار نا امید کننده است خصوصا اینکه از جانب شما باشد . فراموش نکنید که عدم شناخت هواداران سقوط اعتبار به همراه دارد . یادتان می آید که چقدر تلاش کردید تصمیم عجولانه و اشتباه خود را در برکناری ناصر حجازی بزرگ پس از نایب قهرمانی آسیا ، ناشی از عوامل مختلف بدانید و بار ها بر اشتباه بودن آن تصمیم تاکید کنید امیدوارم که این بار در بیان و تصمیمات خود شتاب زده عمل نکنید و مطمئن باشید با اصلاح این گفتار و شفافیت در رفتار محبوبیت بسیار ساده تر از آنچه فکر می کنید به دست می آید و نیاز به نوشتن مطالب در سایت باشگاه و روزنامه ی شما در ستایش عملکرد شما نیست و این هواداران هستند که شما را ستایش خواهند کرد . به هر حال شما مدیرعامل استقلال هستید و حل مشکلات پرسپولیس به شما ارتباطی پیدا نمی کند .
    دوست ندارم در آستانه ی بازی های حساس استقلال به بررسی عملکرد مدیرعامل استقلال و بیان نقاط ضعف پرداخته شود و بدانید تنها دلیل این نوشتن در این روزها ، این است که هوادار استقلال ، معامله ی داربی را نمی پسندد . و به دور از تعارفات هوادار استقلال فقط استقلال را دوست دارد و مساوی این تیم را حتی در عصبانیت و ناراحتی هم در مقابل هیچ تیمی آرزو نمی کند و در همه حال برای تیمش برد آرزو دارند . اگر هزار بازی را هم استقلال از پرسپولیس پشت سر هم ببرد باز هم هواداران منتظر هزار و یکمین برد هستند ، پس کسب پنجمین برد پشت سر هم استقلال در مقابل پرسپولیس خواسته ی بی چون و چرای هواداران آبی است . و به سادگی با دقت در شرایط جدول و مسابقات ملاحظه می شود که شانس بسیار زیاد پیروزی در داربی پیش رو در اختیار مردان آبی پوش تحت هدایت مظلومی قرار دارد .
    در حاشیه مطلب :
    مورد دیگر هم ضعف کادر پزشکی این فصل استقلال بوده است که در مصدومیت آندو تیموریان به صورت واضح ضعف خود را نشان داد که امید است مدیریت به این مهم در آستانه ی مسابقات حساس بیشتر توجه کند .
    موضوع دیگر حمایت درست و صحیح از کادر فنی است و سیاست معروف اصطلاحا ، چماق و هویج برای فوتبال اصلا جواب نخواهد داد . ( آن هم برای یک مربی موفق ) و در قضیه ی آخر روی داده ، بهتر بود در مقابل صحبت های بی منطق کی روش در مقابل استدلال های منطقی مظلومی مدیریت باشگاه با قاطعیت از مربی اش دفاع می کرد . صحبت های مظلومی دفاع از همه ی مربیان لیگ بود که متاسفانه آن ها هم هیچ دفاعی از ایشان نکردند .
    همان طور که گفته شد سعی شد تنها به موارد مهم اخیر و خصوصا قضیه ی اهمیت داربی برای هواداران پرداخته شود و اولتیماتومی در این راستا به مدیریت باشگاه داده شود . و بررسی مشکلات مدیریتی و بیان محاسن مدیریتی در فرصتی مناسب به نقد کشیده می شود . و نقد ما نقد اصلاحی است و هواداران استقلال هم متوجه باشند که بسیاری از رسانه ها با استفاده از مسائل حاشیه ای قصد ضربه زدن به منافع تیم را دارند و لازم است در لحظات حساس این روز ها بیداری خود را حفظ کرده و همیشه به هوش باشیم .
    با آرزوی موفقیت برای همه ی خدمتگزاران و هواداران باشگاه استقلال ، آن هایی که قلبشان در هر لحظه تنها و تنها برای استقلال می تپد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..................................................

آنالیز استقلال و تراکتور/ آمار از برتری بدون شک استقلال سخن می گوید

آنالیز استقلال و تراکتور ( اختصاصی پارس فوتبال )

قرار بود دو تیم در دمای زیر صفر درجه ، گرمترین بازی هفته لیگ برتر را به نمایش بگذارند که متاسفانه حاشیه های برون تیمی مانع از بروز یک بازی تماشاگر پسند گردید. آنجا که با احتیاط هر دو تیم سعی داشتند میانه زمین را از دست ندهند ،چرا که واگذاری یک سوم میانی در این بازی مساوی با عقب نشینی تیم مقابل بود .

امیر قلعه نویی سعی داشت از جناح چپ تراکتور و راست استقلال بوسیله حاج صفی و ابراهیمی به دروازه استقلال نزدیک شود که با توجه به تکنیک این دو بازیکن در صدد بدست آوردن ضربات ایستگاهی پشت محوطه جریمه استقلال بود و از طرفی استقلال هم بجهت برخورداری از بازیکنان قابل در جناح راست بیشتر متمایل به راست بازی می کرد که این موضوع باعث ترافیک در این خط طولی گردیده بود .

هر چند تراکتور در اواخر نیمه اول حاج صفی را از دست داد .اما با نگاهی کلی به آنچه در بازی رخ داد به نظر می رسد که استقلال بدون عجله و صبورانه بازی می کرد و مخصوصا در نیمه دوم سعی در کنترل بازی داشت و بهمین خاطر در دقایق پایانی با سه ضربه به توپ، به پنالتی دوم رسید .

مظلومی در تعویض ها هم فکورانه عمل کرد و با به بازی آوردن دو مهاجم و یک تعویض تاخیری قدمی پاپس نکشید .

در مقابل تراکتور با تعویض اشتباه مربی خود تاوان سنگینی را پرداخت کرد .به بازی گرفتن آشوبی مصدوم عملا تراکتور را وادار به استفاده از تاکتیک پرتاب اوت دستی کرد که این تاکتیک هم از شانس کمی برای رسیدن به نتیجه برخوردار بود .ضمن اینکه در این بازی ترافیک و ازدحام حرکتی بازیکنان و محوریت چرخش توپ در مرکز اجازه خودنمائی به لوپز را نداد و او بخاطر نداشتن فضا از بازی خارج شد .

نکته جالب آنالیز به تعداد پاسهای دو تیم بر می گردد ، آنجا که مجموع پاس های موفق تیم استقلال چیزی بیش از 80 پاس بالاتر از از کل پاسهای تیم تراکتور بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 30-01-2012 at 22:40.

19. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •