تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 320 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو :" فوریه برای ما مشکل تر از بارسلوناست "

خوزه مورینیو اعتقاد ندارد که ماه فوریه و برنامه اش برای قطعیت کار لالیگا ، به سود تیمش است . مربی پرتغالی رئال مادرید گفت که برای تیمش ، دومین ماه سال ، مشکل تر از بارسلوناست .
    مربی پرتغالی گفت :" فوریه شاید برای ما مشکل تر از بارسلونا باشد . برابر لوانته بازی می کنیم که در رده چهارم جدول است ، راسینگی که حال ریکاوری است ، رایو که یکی از پدیده های تورنمنت است و اسپانیول که می خواهد به اروپا برسد ... شماری از بازیها را در فوریه داریم که بعید می دانم تیم دیگری کاری مشکل تر از ما داشته باشد . "

مورینیو در مورد تغییر رفتار کریستیانو در بازیهای اخیر که پس از هو شدن در برنابئو ، بیشتر در خدمت تیم است گفت :" این جا ما برای سوت ها و تشویق ها کار نمی کنیم چرا که چیزهای مهمتری برای تیم وجود دارند . تیم نیاز دارد که همه قوایش در آن باشند . طبیعی است که مهاجمان ، فرهنگ تدافعی بودن نداشته باشند ، پس باید آنها را از این حیث بهتر کنیم . کایخون در ذات خود کارهای تدافعی را داشت اما بقیه خیلی بهتر شده اند . "
    در مورد لوانته که تنها تیمی است که به جز بارسا توانسته آنها را در این فصل شکست دهد گفت :" شایستگی هایی دارند . نه تنها به خاطر بردن آن بازی ، بلکه به خاطر جایگاهشان در ماه فوریه . در اکتبر یا نوامبر هیچ کس فکر نمی کرد که آنها تا این جا بتوانند که در این جایگاه بمانند و اگر به این روند ادامه دهند ، تا پایان بین رده های چهارم تا ششم می مانند . یک کار تاثیر گذار از سوی بازیکنان ، مربیان و باشگاه صورت گرفته است . "
    در مورد بازی فردا گفت که بستگی به شرایط ، شاهین دقایقی بازی می کند :" او کمی بهتر شده است . فردا برای دومین بازی پیاپی روی نیمکت خواهد بود . برابر ختافه تصمیم گرفتیم که تعویض های دیگری داشته باشیم . فردا بسته به شرایط بازی می بینیم که او بازی خواهد کرد یا خیر . "
      محتوای مخفی: ... 
    در مورد بحث های مطبوعات پیرامون رفتنش هم صحبت کرد . مورینیو از این شایعات ناراحت می رسید و گفت :" فکر می کنم که جوابم را می دانید . شما باید این سوال را از منابع خودتان بپرسید . ناشناس هایی که خودتان ادعا می کنید و برای من خیالی هستند . بحث دیگری ندارم . " در پاسخ به شایعات در مورد فن پرسی هم به تکذیب خود بازیکن در صفحه توئیترش رجوع کرد .
    وقتی بحث به عملکرد خوب زوج کاکا و اوزیل در کنار هم رسید هم پاسخ مورینیو تند بود :" من حافظه خوبی دارم و انتقادات خودتان و همکارانتان در سال گذشته را وقتی برابر آلمریا و لاکرونیا به این زوج بازی دادم ، فراموش نکرده ام . اما مطبوعات این جا همین طوری هستند ، مثل آب دریا . می آیند و می روند ، می روند و می آیند . "
    در این باره که آیا تصمیم کاپلو برای استعفا از تیم ملی انگلیس درست بوده یا نه گفت :" نظری ندارم . مربیان بیکار زیادی هستند که دوست دارند که در مورد کار من و رئال مادرید نظر دهند اما من کسی هستم که دوست ندارم در مورد چیزی که مربوط به من نیست صحبت کنم . "
    مورینیو در ادامه گفت که "فرقی ندارد که فینال کوپا در کجا باشد " و در مورد تبلیغات توهین آمیز شبکه های فرانسه که ایکر در یکی از آنهاست گفت :" نیازی نیست که نگران باشیم چرا که ایکر 500 بار کنترل دوپینگ در دوران فوتبالش شده و هیچ وقت تستش مثبت نبوده است . "
    در پایان مورینیو ، خودش را از نظرات پارامس ، سخنگویش در صفحه توئیترش ، مجزا دانست :" من هیچ کاری با توئیتر ندارم . او فردی است که برای من کار می کند اما زندگی و نظرات خودش را دارد و مشکل من نیست . همین طور باید بگویم که صفحات فیس بوکی که به من نسبت داده می شوند جعلی هستند . من هیچ صفحه ای ندارم چرا که خوشم نمی آید و سنتی هستم . "

منبع:مرجع اخبار رئال

(من تو اینترنت صفحه ای ندارم و ازین چنگولک بازیا خوشم نمیاد)
    عمو خوزه آقایی
    خیلی جملاتش باحاله و خیلی باش حال میکنم

2. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بنيتس شانس رئال را بيشتر از بارسا مي داند

سرمربي سابق اينتر و ليورپول بر اين باور است که شانس شاگردان مورينيو براي قهرماني در اين فصل لاليگا بيشتر از بارسلونا است.

رئال مادريد با هدايت ژوزه مورينيو پرتغالي در اين فصل رقابت‌هاي لاليگا نتايج خوبي کسب کرده است و در حال حاضر با اختلاف هفت امتيازي نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندي است.

رافا بنيتس سرمربي سابق اينتر و ليورپول بر اين باور است که رئال مادريد شانس بيشتري براي قهرماني نسبت به بارسلونا دارد و شاگردان مورينيو مي‌توانند اختلاف امتيازي خود با بارسلونا را حفظ کنند و در نهايت جام قهرماني را بالاي سر ببرند.

وي افزود: رئال مادريد تيم قوي و قدرتمندي است و شاخصه‌هاي لازم براي قهرماني در لاليگا را دارد، بازيکنان اين تيم انگيزه بالايي براي قهرماني در اين فصل دارند. آن‌ها مدت‌ها است که جام را بالاي سر برده‌اند، نبايد فراموش کنيم که بازيکنان بارسلونا تا آخر خواهند جنگيد، اما من بر اين باورم که اين رئال است که در پايان عنوان قهرماني را به خود اختصاص مي‌دهد.

در جدول رده بندي لاليگا رئال مادريد با 55 امتياز صدرنشين است و بارسلونا با 48 امتياز در رده دوم قرار دارد.

بنيتس تاکيد کرد که چندين پيشنهاد از تيم‌هاي مختلف باشگاهي و ملي داشته، اما هنوز هيچ تصميمي نگرفته است و منتظر ارائه بهترين و مناسب‌ترين پيشنهاد است.

با توجه به نتايج ضعيف آرسنال در اين فصل و احتمال پيوستن آرسن ونگر به تيم ملي فرانسه، از بنيتس به عنوان محتمل ترين گزينه براي هدايت اين تيم لندني نام برده مي‌شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لیست بازی با لوانته بدون لاس و دی ماریا و با حضور خدیرا

لاس به تمرین شنبه تیم رسید اما نتوانست در لیست بازی با لوانته حضور داشته باشد چرا که مورینیو ، او را به همراه دی ماریا و مارسلو به علت احتیاط خط زد .
    خدیرا و ریکاردو کاروالیو ، جدیدترین تغییرات لیست نسبت به بازی با ختافه هستند و شاهین هم به گفته مربی قرار است روی نیمکت بنشیند . لیست بیست نفره بدین شرح است :
    گلر ها : کاسیاس ، آدان و مخیاس
    مدافعان : کاروالیو ، واران ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو ، آربلوا و راموس
    هافبک ها : خدیرا ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، شاهین ، گرانرو و کاکا
    مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما

منبع:

6. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مورینیو همچنین اسامی چون دروگبا و میلیتو را به فلورنتینو پرس تقدیم کرده تا برای سال آینده به دنبال راهی برای خریدشان باشد.
    دروگبا که کم کم باید بره دنبال باشگاه های روسی و چینی و غیره !!!
    با اینکه شخصا از ارسنال و بازیکناش خوشم میاد ولی فان پرسی نیاد بهتره !! کایخون و هیگواین و کریم رو باید چیکار کنیم اونوقت ؟!
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 11-02-2012 at 19:40.

8. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بنیتز :" نه مورینیو و نه من نمی توانیم در مقابل برچسب تدافعی بودنمان جوابی دهیم "
    !
    حالا باز من بگم غضنفر رو با مارادونا کجا میبرید ؟

مورینیو همین الانش نمیدونه هیگواین رو فیکس کنه یا کریم رو!
    این حرفت شوخیش هم قشنگ نیست ! : دی

استاد هیگواین ! رو با کریم 20 ثانیه مقایسه میکنی ؟ !

10. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این حرفت شوخیش هم قشنگ نیست ! : دی

استاد هیگواین ! رو با کریم 20 ثانیه مقایسه میکنی ؟ !
    سروش من یه زمانی با کریم مشکل داشتم و خیلی ایراد ازش میگرفتم و شکی توش نیست! (البته دشمنی نه..بلکه خیلی بد بود کریم!)
    اما الان واقعا عالی شده!

هیگواین هم که طی 2-3 ساله گذشته، کلا 5 تا بازی بد نداشته! (هرچند از شانس بدش، این بازی بدهاش، به قیمت حذف رئال تموم شده نمونش بازی با لیون!)

در نتیجه واقعا سخته انتخاب!
    من مطمئنم که خوزه قبل هر بازی کلی فکر میکنه سر این موضوع!
    البته به هر حال توانایی پرسینگ کریم خیـــلی بالاتر از هیگواین-ه و با توجه به پرسینگ رئال، اون شانسش بیشتره...
    اما خب قدرت گلزنیش رو نمیشه فراموش کرد..
    +
    کایخون رو هم فراموش نکنیم که همیشه عالی بوده!
    این بشر هر تیم بزرگ دیگه ای بود، الان فیکس بود با این بازیها!
    امیدوارم بیشتر بهش بازی برسه..(یکی از دلایلی که میگم بازیکنایی مثل حمیت و... باید برن، همینه که به امثال کایخون بازی برسه که همیشه عالیه)

12. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مربیان بیکار زیادی هستند که دوست دارند که در مورد کار من و رئال مادرید نظر دهند
    عجب حرف قشنگی زد! یکی مثل مارادونا و چندتا مربی تو لیگ برتر مدام دوست دارن درباره رئال حرف بزنن، با اینکه حتی تو لالیگا هم بازی نمیکنن.

مورینیو همین الانش نمیدونه هیگواین رو فیکس کنه یا کریم رو!
    کی گفته نمیدونه. مثلا تو بازیهایی که پرسینگ از طرف تیم حریف زیاد هست و فضا کمه، از کریم استفاده میکنه.

14. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نگاهي به 20 باشگاه پردرآمد فوتبال جهان

ليست درآمد ساليانه باشگاه‌هاي فوتبال جهان اعلام شد و اختلاف دو باشگاه اسپانيايي رئال مادريد و بارسلونا با ديگر تيم ها نسبت به سال گذشته افزايش پيدا کرده است.

با وجود موفقیت بارسا در فصل گذشته و کسب جام های متعدد، این رئال مادرید بود که باز هم ال کلاسیکوی اقتصادی را از رقیب خود برد و در صدر لیست پر درآمدترین باشگاه فوتبال جهان در فصل گذشته قرار گرفت. اختلاف بین درآمد فصل گذشته بارسا و رئال نزدیک به 30 میلیون یورو است که به هیچ عنوان رقم کمی محسوب نمی شود.

این در حالی است که شالکه با وجود اینکه در چند سال گذشته با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کرد به دلیل حضور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا تا رده دهم این رده بندی بالا آمده است.

منچستریونایتد که هم اکنون در رده سوم این رده بندی قرار دارد به دلیل حذف از مرحله گروهی لیگ قهرمانان مطمئنا افت شدیدی در درآمد این فصل خود خواهد داشت که نتیجه آن در سال آینده مشخص خواهد شد. موفقیت در رقابتهای لیگ قهرمانان تاثیر فوق العاده ای در درآمد باشگاه های فوتبال اروپایی دارد.

لیست 20 باشگاه فوتبال برتر فصل گذشته به شرح زیر است:باشگاه درآمد در فصل 11-2010
    1- رئال مادرید 479.5 میلیون یورو
    2- بارسلونا 450.7 میلیون یورو
    3- منچستریونایتد 367 میلیون یورو
    4- بایرن مونیخ 321.4 میلیون یورو
    5- آرسنال 251.1 میلیون یورو
    6- چلسی 249.8 میلیون یورو
    7- میلان 235.1 میلیون یورو
    8- اینتر 211.4 میلیون یورو
    9- لیورپول 203.3 میلیون یورو
    10- شالکه 202.4 میلیون یورو
    11- تاتنهام 181 میلیون یورو
    12- منچسترسیتی 169.6 میلیون یورو
    13- یوونتوس 153.9 میلیون یورو
    14- مارسی 150.4 میلیون یورو
    15- رم 143.5 میلیون یورو
    16- بروسیا دورتموند 138.5 میلیون یورو
    17- لیون 132.8 میلیون یورو
    18- هامبورگ 128.8 میلیون یورو
    19- والنسیا 116.8 میلیون یورو
    20- ناپولی 114.9 میلیون یورو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام به همه مادریدی ها

بارسلونا باخت از اوساسونا با نتیجه 3-2

به همه دوستان تبریک میگم

انشالا فردا اختلاف رو به 10 امتیاز میرسونیم

به نظر میاد بارسا بیخیال لیگ شده

18. 6 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بارسا باخت!!
    فردا بازی رو ببریم فاصله 10 امتیاز میشه!
    viva madrid

20. 6 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •