باید در منوی اصلی گزینه OPTIONS را انتخابکنی در صفحه ای که باز میشود PES Meusem را انتخاب کنی
در صفحه ی جدید Replay Playback را انتخاب کنی و صفحه ی Loading باز میشود و گل سیو شده ات را انتخاب کن.
زیاد صفحه صفحه کردم نه؟!![]()
باید در منوی اصلی گزینه OPTIONS را انتخابکنی در صفحه ای که باز میشود PES Meusem را انتخاب کنی
در صفحه ی جدید Replay Playback را انتخاب کنی و صفحه ی Loading باز میشود و گل سیو شده ات را انتخاب کن.
زیاد صفحه صفحه کردم نه؟!![]()
مشکل قدیمیه و سخت افزاریه
که مستقیم از سی پی یو استفاده میشه باید Quality بازی رو low کنید
چه جوری میشه توی pes 6 تیم و یا لیگ اضافه کرد؟؟؟؟
من ازش استفاده کردم. مشکل ما ژرمن ها که حل نشده بود. نه تنها لیگ آلمان اضافه نشده بود بلکه بایرن هم تبدیل به آل استار قدیمی شده بود. یه optionfile باحال جدید معرفی کنید که بشه بازیکنان جدید باشگاههای آلمان و نیز kit های جدیدشونو اضافه کرد.
توی لیگها یک لیگ به اسم Other leagues c هست که تیماش اسم ندارن و بازیکناش هم دست
نخوردهاند.میتونی توی edit درستشون کنی.لیگ نمیشه اضافه کرد ولی اگر خواستی یه لیگ با تیمهای
موجود در PES6 که کشورشون مهم نباشه بازی کنی میتونی از International league استفاده کنی.![]()
hellbrain666 جان از کمکت ممنون ولی مشکل این نبود خودم حلش کردم نرم افزارهای حجیم رو از system try (کنار ساعت ) حذف کردم درست شد ......![]()
نمیخوای بگی که قیافه کوروش جونمون این بوده؟ای بابا ما فکر میکردیم این یکی دیگه ریشو پشم نداره
ميشه يه توضيحي در مورد پچ هايي که ميزارين بدين؟
Last edited by komail; 10-08-2007 at 09:36.
بچه ها کسی می دونه چرا بعضی وقتا یک سری بازیکن
Unregister اول لیست بازیکن های تیمها اضافه می شه؟![]()
من پچ توپ و فیس رو می خوام کسی داره به من بده تو سایت شرکت IRKONAMI داشت اما خواستم دانلودکنم تا 75 درصد می رفت و بعد هنگ می کرد همچین چیزایی داشت
IR KONAMI PATCH
![]()
PART 1 = 5000 KITS - 80 BALLS - 2000 FACES
![]()
PART 2 = 1100 HAIR - 312 BOOTS
PART 3 = EDIT PATCH![]()
PART 4 = OPTION FILE 2007/7/22
راستی بعد از دانلود چه چوری به بازی الصاق کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)