تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 303 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام!
    ممنون از توضیحات!
    الان یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه هر کار میکنم اپدیت رو نمیتونم نصب کنم!
    میزنه فایلی برای ارتقا پیدا نشد!!!
    مشکل چی هست بنظرتون!
    درضمن اینطور که دیدم اپدیت کشور سنگاپور جدیدتره!ا(1025!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    درسته ولی وقتی اینکارو هم میکنم بازم بعد از ریبوت تمام برنامه ها پاک میشن!!!
    دوست عزیز
    اگرروش ابدیت کردن را بلد هستید و آن را درست انجام می دهید ولی آبدیت انجام نمی شود به این عوامل بستگی دارد
    1- یا ساعت و تاریخ تلویزیون تان درست نیست
    2- برای جلو گیری از ارتقا دادن
    آخرین نسخه سیستم عامل در دسترس است بیش از OTN، به طور کامل SamyGO بر روی مدل های سری D غیر فعال کنید.
    (این قانون برای هر مجموعه ای دیگر نیز معتبر است، اما مهم تر برای D)

یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل

(control-sub option-OTN-OTN support->off).

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون!
    ممکنه اون تغییری که برای ست epg دادم (همونی که خودتون اموزششو گذاشتید!)
    باعث این کار باشه؟
    درضمن ورژن سنگاپور جدیدتر نیستش؟
    ممنون
    -------------------------------------------------------------------------------------
    otn رو فعال کردم!
    برا ویجت سمی هم باید بگم که:
    اول که اسمارت هاب رو ریست فکتوری کردم بعدش هم با کلید exit کل تی وی رو غیر فعال کردم!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد مود development برای اپ های بیشتر باید بگم:
    Last edited by silverbios; 06-09-2013 at 12:16.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون!
    ممکنه اون تغییری که برای ست epg دادم (همونی که خودتون اموزششو گذاشتید!)
    باعث این کار باشه؟
    درضمن ورژن سنگاپور جدیدتر نیستش؟
    ممنون
    دوست عزیز
    بله ورژن سنگاپور بالاتر است ولی ممکن است سازگار نباشد سایت امارات با ما سازگارتر است و اگر تاریخ تلویزیونتان صحیح باشد مشگلی از آن ندارید و باید منوی مخفی را همانطور که گفتم بررسی کنید.اگر (control-sub option-OTN-OTN support->off آن را on کنید

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    بله ورژن سنگاپور بالاتر است ولی ممکن است سازگار نباشد سایت امارات با ما سازگارتر است و اگر تاریخ تلویزیونتان صحیح باشد مشگلی از آن ندارید و باید منوی مخفی را همانطور که گفتم بررسی کنید.اگر (control-sub option-OTN-OTN support->off آن را on کنید
    ممنون!
    ممکنه اون تغییری که برای ست epg دادم (همونی که خودتون اموزششو گذاشتید!)باعث این کار باشه؟
    ممنون
    -------------------------------------------------------------------------------------
    otn رو فعال کردم!
    اول که اسمارت هاب رو ریست فکتوری کردم بعدش هم با کلید exit کل تی وی رو غیر فعال کردم!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تمام مراحلی رو که گفتید چک کردم ولی بازم نشد!

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

راستی الان چک کردم دیدم تو منو مخفی
    model رو زدهUA46D6600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درصورتی که تی وی من 40 اینچه!!!!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون!
    ممکنه اون تغییری که برای ست epg دادم (همونی که خودتون اموزششو گذاشتید!)باعث این کار باشه؟
    ممنون
    otn رو فعال کردم!

تمام مراحلی رو که گفتید چک کردم ولی بازم نشد!
    دوست عزیز
    پس حتما تلویزیون شما از نظر محتوای سیستم نیازی به آبدیت ندارد چون با تغییراتی که شما اعمال کردید نیاز های آن فعال و تامین شده است و هدف از آبدیت هم همین است.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام دستگاه من es8880 هستش متاسفانه چند وقتی هستش به شکل کاملا اتفاقی و رندوم ...صحفه شطرنجی میشه یا یهو رنگ نارنجی و قرمز به شکل چهار خونه ، گاهی فقط مشکی ، گاهی صورتی و... بعدش هنگ میکنه و خود به خود ریست میشه تی وی ...در اون زمانی که قاطی کرده تی وی ممکنه ریست بشه درست کار کنه و اگه گزینه منو بزنی دوباره اینجوری هنگ کنه ....جالبه اصلا یه هفته ممکنه اینجوری نشه ها و همه چیز به درستی کار کنه ...ولی ممکنه در یک روز 10 باز قاطی کنه ...
    من تنها دستکاری کردم این تلویزیون رو این بود که کشور اسمارت هاپ رو به استرالیا تغییر دادم ولی این قضیه مال 3 ماه قبل اینه که اینجوری مشکل پیدا کنه .هر چند دیروز برش گردوندم رو ایران.
    در ضمن میخوام قبل اینکه بفرستم نمایندگی خودم کمی سر به سرش بزارم ببینم میشه درستش کرد.
    و در اخر اینکه ورژن فریم ور دستگاه 1020 هستش و همیشه پیغام اپدیت برام میاد به 1022 ولی تا نصفه میره واسه دانلود 50% و بعد هیچ اتفاقی نمیافته و اپدیت نمیشه .!!!
    اگه نظری دارید ممنون میشم اعلام کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام دستگاه من es8880 هستش متاسفانه چند وقتی هستش به شکل کاملا اتفاقی و رندوم ...صحفه شطرنجی میشه یا یهو رنگ نارنجی و قرمز به شکل چهار خونه ، گاهی فقط مشکی ، گاهی صورتی و... بعدش هنگ میکنه و خود به خود ریست میشه تی وی ...در اون زمانی که قاطی کرده تی وی ممکنه ریست بشه درست کار کنه و اگه گزینه منو بزنی دوباره اینجوری هنگ کنه ....جالبه اصلا یه هفته ممکنه اینجوری نشه ها و همه چیز به درستی کار کنه ...ولی ممکنه در یک روز 10 باز قاطی کنه ...
    من تنها دستکاری کردم این تلویزیون رو این بود که کشور اسمارت هاپ رو به استرالیا تغییر دادم ولی این قضیه مال 3 ماه قبل اینه که اینجوری مشکل پیدا کنه .هر چند دیروز برش گردوندم رو ایران.
    در ضمن میخوام قبل اینکه بفرستم نمایندگی خودم کمی سر به سرش بزارم ببینم میشه درستش کرد.
    و در اخر اینکه ورژن فریم ور دستگاه 1020 هستش و همیشه پیغام اپدیت برام میاد به 1022 ولی تا نصفه میره واسه دانلود 50% و بعد هیچ اتفاقی نمیافته و اپدیت نمیشه .!!!
    اگه نظری دارید ممنون میشم اعلام کنید.
    دوست عزیز
    آیا برای آبدیت از طریق اینترنت عمل می کنید یا از فلش؟ اگر از روی اینترنت عمل می کنید اینکار را نکنید برای اینکار از روی کامپیوتر و از اینترنت به این سایت رفته و فریمورتان را دانلود کنید نام گذاری ایرانes8880 و نام گذاری اصلی آن ES8000M
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    Last edited by matinpour; 06-09-2013 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    پس حتما تلویزیون شما از نظر محتوای سیستم نیازی به آبدیت ندارد چون با تغییراتی که شما اعمال کردید نیاز های آن فعال و تامین شده است و هدف از آبدیت هم همین است.
    حرف شما صحیح!
    ولی مگه تی وی قبل از اپ کل فایل ها رو چک میکنه!؟
    اخه سیستم عامل فقط میتونه خودشو از software ver چک کنه که اگه ببینه جدیدتره خودشه اپدیت کنه!
    درضمن من مطئنم بیلدم قدیمیه!
    ولی چرا اپ رو قبول نمیکنه؟
    درضمن میشه روش نصب از طریق فلش رو با تمام جزئیاتش بگید؟
    کم کم دارم شک میکنم که روشم اشتباهه!
    البته بگم من ورژن فعلیمم از همین طریق نصب کردم!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    درضمن این گزینه رابط مشترک توی منو در قسمت تنظیمات و گزینه نرم افزار جایگزین درقسمت اپدیت چیه؟
    ممنون
    Last edited by silverbios; 06-09-2013 at 18:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه!
    ایا راهی هست که بشه فهمید فریمور فعلی که دارم برای چه کشوری هست؟!
    چون این رو هم باز از طریق فلش اپدیت کردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •