دوستان این شات fire رو از کجا باید یاد بگیریم...2 تاش رو من گرفتم ولی کلا این شات قفله برام..
در حالی که اون 2 تا شات دیگه با این که یکیش هنوز تکمیل نشده ولی میتونم استفادش کنم!
دوستان این شات fire رو از کجا باید یاد بگیریم...2 تاش رو من گرفتم ولی کلا این شات قفله برام..
در حالی که اون 2 تا شات دیگه با این که یکیش هنوز تکمیل نشده ولی میتونم استفادش کنم!
روی هر شاتی که قفله برو و r رو بزن تا از دراگون سولهایی که گرفتی استفاده کنه و شات رو ازاد کنه. یادگیری کلامات هم بیشتر در گشت گذار در محیط بازی انجام میشه. معمولا در معبد ها هستند یا در نفشه عکس اژدها اگر داری اگر نداری باید پیاده روی کنی تا پیدا شه هست که یک سنگیه که روش حرف جدید شات هست ولی باید یک اژدها هم بکشی.![]()
اقـا یکی سیوشو بذاره دیــگه ! . با stormclock ها رفته باشــه و کویستهای اصلـی هم تمام شـده باشه . ممنون
دوستان.. من تو قسمت meet delphine at the stables گیر کردم.. دلفین به مهض اینکه منو میبینه بهم حمله میکنه!! چکار کنم؟؟!
شما احتمال زیاد خون اشام شدی چون دلیل دیگه ای نمیبینم. باید خودتو درمان کنی
یک کد میزارم پینهاد میکنم اونایی که بازی رو تموم نکردن و اوایل بازی هستند و به خیلی چیزها (مثل ارمور ......ـ) نرسیدند استفاده نکنند بازی بی مزه میشه. بیشتر برای کسایی که دیگه بیکار تو بازی میچرخن و لولشون بالاست و بیشتر مهارت هارو صد کردن .
COC QASMOKE شما رو اتاقی مبره که همه وسایل موجود تو بازی درش ورجود داره و در کابین های مختلف نگه داشته میشه.
میتونید برین تمامی SPELL BOOK های رو ببینید و اونایی که نگرفتین رو بردارین. ارمور هایی که ENCHANTED شدن رو بردارین و در همون اتاق DISENCHANTED کنید تا طلسم های مونده رو یاد بگیرن. تمامی کتاب ها و لوازم MISC رو بردارید. ترجیحا اصلا به لوازم MISC دست نزنید که بعدعا در مرحله ها بدست میارین ولی باقیش خوبه مثلا BLADE ARMOR خیلی خشگله. برای لود کردن هر کابین مقداری باید صبر کنید چون بعضی هاش صدها ایتم توشه. در ضمن همه کابین هارو خالی نکنید برید توی بازی چون اونوقت نمیتونید منوی INVENTORY رو سریع لود کنید و هر ایتمی که میخواین استفاده کنید ۱۰ دقیقه ای طول میکشه تا لود شه. فقط هرچیزی رو که میخواین بردارین.
برای خروج هم COC SOLITUDEAVENUES رو بزنید.
فقط همین بهم حمله میکنه ها!! بقیه کاریم ندارن.. حالا اگه خون آشام شده باشم چجور باید درمان بشم؟
احتمالا یک کاری کردی که این کارو میکنه. اگر نژادت ایمپریاله برو توی قسمت جادو ها POWERS و VOICE OF EMPEROR رو بزن تا اروم شه اگر نه این کد رو بزن:
دکمه ~ رو بزن و روی دلفیت کلیک کن و اینو بزن Addtofaction 0005A1A4 1
حواست باشه روی دلفین کلیک میکنی یک کد ظاهر میشه اون کد اگر 00000014 باشه خودتی کل دلفین فرق داره![]()
با اینکه سیصد، چهارصد ساعت بازی کردم ولی آدم بازم موجود های تازه میبینه !!!
داداش فرگاتن اموزش چی شد؟ من هنوز منتظرم ببینم شما چی کردیا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)