تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 403 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده برنامه fancy widget که وضع هوا و شب و روز بودن رو نشون میده قاطی کرده ساعت 4نصف شب که میشه روز رو نشون میده و 5بعد از ظهر هم شب!!!!!!!!

از کجا میشه تنظیمات اش رو درست کرد؟؟؟؟

ممنون
    برای رفع مشکل تنظیمات برنامه fancy widget روی ساعت کلیک کنید ، بعد در قسمت Refresh settings ، گزینه Refresh mow را فشاردهید (البته توجه داشته باشید که به اینترنت وصل باشد!)
    واسه من هم قاطی کرده بود با استفاده از روش بالا درست کردم

2. این کاربر از mt_nik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه liverpooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

root کردن یعنی دسترسی به فایلهای سیستمی
    مهمترین کاربردش نصب xrecovery و بطبع نصب رام های کاستوم شده است چون همونطور که میدونید برای این گوشی رام 2.1 رسمی وجود داره و برای استفاده از رامهای 2.2 و 2.3 باید از کاستوم رامها استفاده کنید
    مثال بعدی اینکه میتونید در همون رام رسمی هم تم رو عوض کنید حتی میتونید بوت انیمیشین ( انیمیشنی که موقع روشن شدن گوشی آرم سونی اریکسون رو نشون میده) رو هم عوض کنید و خلاصه کنترل کاملی روی گوشیتون با روت کردن بدست میارید
    یعنی گوشی که روت نباشه نمیشه روش نرم افزار نصب کرد؟
    اگه یک گوشی روش اندروید 2.2 و بالاتر نصب باشه(مثل گالکسی های سامسونگ )دیگه نیازی به روت کردن نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

میشه نصب کنی اما نرم افزارهایی هستند که برای رامهای بالاتر از 2.1 ساخته شده اند،در این صورت است که باید رامتون را ارتقا بدین
    در ضمن روت کردن که صرفا برای نصب رام نیست کاربردهای زیادی دارد از جمله اینکه (همه میدونند) دسترسی با فایل های سیستمی است

5. این کاربر از mt_nik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان ... تو مموری SD گوشی ... کلی فولدر ها و فایل هایی بصورت پیشفرض هست ... میخواستم بدونم اگه مموریو فرمت کنم مشکلی برا گوشی پیش نمیاد ؟! اخه کلی فولدر و فایل های عجیب غریب توشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

دوستان ... تو مموری SD گوشی ... کلی فولدر ها و فایل هایی بصورت پیشفرض هست ... میخواستم بدونم اگه مموریو فرمت کنم مشکلی برا گوشی پیش نمیاد ؟! اخه کلی فولدر و فایل های عجیب غریب توشه !!
    نه مشکلی پیش نمیاد اون فایلا دوباره توسط گوشی ساخته میشن

8. 4 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یهترین رام 2.2 چیه که اصلا باگ نداشته باشه . برنامه ها تو رم نصی بشن و دوربین کار بکنه و خلاصه اصلا ایرادی نداشته باشه و ثل رام اصلی کار کنه حتی بهتر؟
    توروخدا بی کم و کاستی جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان اين گوشي ارزش خريد داره ؟
    از يه جهت حسابي قيمتش افت كرده ادمو وسوسه مي كنه كه بخرمش از يه جهتيم بخاي يه گوشي با ساپورت خوب شركتي بگيري بايد 50 تومان پياده بشي گلگسي جيو بگيري
    حالا بنطرتون اين رام كاستومي 2.2 كه بچه هاي تاپيك مي گن پايداره كه براي اين گوشي x8 ا مده كارايي خوبي دارن ؟ من فقط تو خط نصب نرم افزار هستم بازي كلن نمي كنم .

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان اين گوشي ارزش خريد داره ؟
    از يه جهت حسابي قيمتش افت كرده ادمو وسوسه مي كنه كه بخرمش از يه جهتيم بخاي يه گوشي با ساپورت خوب شركتي بگيري بايد 50 تومان پياده بشي گلگسي جيو بگيري
    حالا بنطرتون اين رام كاستومي 2.2 كه بچه هاي تاپيك مي گن پايداره كه براي اين گوشي x8 ا مده كارايي خوبي دارن ؟ من فقط تو خط نصب نرم افزار هستم بازي كلن نمي كنم .
    در یک کلام بهتره جیو بگیری !

===========

رام فلویو30 مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر در فیلبرداری داره !! شما هم این مشکلو دارید؟! کلی فیلم گرفتیم همش ...
    دارم فلویو1.0 نصب میکنم ببینم چی میشه!

خب! فلویو 1.0 هم همین مشکلو داره ! انگار با نصب رام کاستوم باید قیددوربینو زد !
    Last edited by nihilnigritude; 26-07-2011 at 20:14.

12. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من داشتم بازی TNA Wrestling iMPACT رو نصب می کردم که اخرش نصب نشد. ولی مشکل اینه که قبل از اقدام به نصب مموری گوشیم 59 مگ جا داشت الان 20 مگ جا داره و پیام کم بودن حافظه میده. چطوری اطلاعات ریخته شدش رو پاک کنم؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان 5 تا سوال داشتم ... اول اینکه چجور میشه صفحه نمایش گوشیو جوری تنظیم کرد که بصورت اتوماتیک نور صفحه کمو زیاد نشه ؟!
    .
    و دوم اینکه چجور میشه تو پلیر TTPOD وقتی موزیکه های جدید به گوشی اضافه شد از داخل نرم افزار لیست اهنگ هارو اپدیت کرد ؟! هیچ گزینه ای ندیدم براش
    .
    و سوم اینکه تو نرم افزار rock player قسمتی برای تنظیمات نرم افزار وجود نداره ؟!
    .
    و چهارم اینکه چجور میشه قفل اتوماتیک صفحه نمایشو غیر فعال کرد ؟!
    .
    و سوال اخر اینکه ... چجور میشه ... از توفایل منیجری فایل هاییو hidden و ... کرد ؟! و چرا تو هیچ فایل منیجری نمیشه mark all کرد فایل هارو ؟!
    .

ببخشید بابت سوال های مبتدیانه ...اخه اولین باره دارم با سیستم عامل اندروید کار میکنم
    .خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •