تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 284 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

ما هم با تایید شما اینو سفارش دادیم:
    تعداد قیمت واحد تخفیف واحد مبلغ کل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکی | سرویس ویژه دیجی کالا: 7 روز تضمین تعویض کالا
    1 عدد 59,000 59,000 0
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نقره ای | گارانتی 2 ساله آژند سرویس (نماینده پاناسونیک در ایران)
    1 عدد 258,000 3,000 255,000
    با پست و اینها هم شد 261 هزار تومان.

5 شنبه و در عرض 2 روز به دستم رسید. فقط پلمپ نداشت کارتنش.واسه همه همین جوریه؟طبق دستور دفترچه 20 ساعتی گذاشتمش شارژ بشه.امروز اصلاح با کف داشتم .صورت من پس از اصلاح با تیغ روز سوم هیچ وقت قابل اصلاح نمیشد وجوش میزد ولی امروز به نرمی وخوبی اصلاح کردم.در کل با 261 تومن دو دستگاه دارم و راضیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از مدل های براون چی؟ شنیدم ریش تراش هاش یه سر و گردن از برند های دیگه بهتره.(چون تقریبا کار تخصصی براون ریش تراش ساختنه . ولی پاناسونیک همه چی از قبیل ماشین لباسشویی تا تلویزیون و... میزنه) به نظرتون ارزشش رو داره بیشتر هزینه کنم و سری هفت براون رو بخرم یا اینکه براون هم همین کارو انجام میده و پول برند آلمانیش رو میگیره؟؟؟
    چون به نظر من تو گوشی ها مثلا آیفون تقریبا یه بخشی از پول گوشی بابت برند معتبرشه در حالی که یه گوشی اندروید با نصف قیمت هم دقیقا همون کارای آیفونو انجام میده. خیلی ممنون میشم بهم بگین که تو ریش تراش خریدن هم این قضیه صادقه ؟ که اگه این طور باشه برم همون panasonic ES-RT30 رو با قیمت 270 بخرم.
    دوست خوبم از اینکه بهم پاسخ دادی ممنونم
    من دو سال و نیم با براون 790 سی سی 4 اصلاح کردم و الان پاناسونیک ES ST-25 واسه خرید عروسی واسم خریدن در مقابل براون هیچ حرفی واسه گفتن نداره براون واقعا یه سر وگردن بالاتره

3. 2 کاربر از sam_shafiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

من دو سال و نیم با براون 790 سی سی 4 اصلاح کردم و الان پاناسونیک ES ST-25 واسه خرید عروسی واسم خریدن در مقابل براون هیچ حرفی واسه گفتن نداره براون واقعا یه سر وگردن بالاتره
    ریش تراش که قیمتش 250.000 هست با 450.0000 مقایسه نمیکنند

ریش تراش LV65 هم یه سر و گردن از براون سری 7 بالاتره

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستانی که LV95 یا LV65 دارن چند سوال

1- چرا روی انتهای سیم آداپتور ( محل اتصال به دستگاه ) و همینطور خود دستگاه ( محل تصال سیم شارژر ) روی هر دو علامت + و - داره ؟ ( یعنی سیم شارژ رو برعکس بزنیم دستگاه میسوزه ؟

داستان چیه ؟

2- اصلاح با سنسور تشخیص قطر ریش و بدون استفاده از اون سنسور چه فرقی داره ؟

3- کسی که ازش گرفتم می گفت باید بعد هر بار استفاده زیر آب بشوریدش تا عمر تیغش بالاتر بره ... درسته ؟

4- روغن ای که باید به سر دستگاه بزنم دقیقا کی باید انجام شه ؟ ( همین اول کار یا ... )

ممنون
    Last edited by dooste.man83; 03-08-2014 at 13:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستانی که LV95 یا LV65 دارن چند سوال

1- چرا روی انتهای سیم آداپتور ( محل اتصال به دستگاه ) و همینطور خود دستگاه ( محل تصال سیم شارژر ) روی هر دو علامت + و - داره ؟ ( یعنی سیم شارژ رو برعکس بزنیم دستگاه میسوزه ؟

داستان چیه ؟

2- اصلاح با سنسور تشخیص قطر ریش و بدون استفاده از اون سنسور چه فرقی داره ؟

3- کسی که ازش گرفتم می گفت باید بعد هر بار استفاده زیر آب بشوریدش تا عمر تیغش بالاتر بره ... درسته ؟

4- روغن ای که باید به سر دستگاه بزنم دقیقا کی باید انجام شه ؟ ( همین اول کار یا ... )

ممنون
    سلام عزیز

شما خریدید ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    حدود سه روزه ریش تراش پاناسونیک st25 رو خریدمش.یکی از دوستانم برام از تهران خرید 430 تومن با گارانتی آژند.هر چند گارانتیش اصن هیچ چیز دستگاه رو شامل نمیشه به غیر موتورش.روز اول که باهاش اصلاح کردم چون قبلا از تیغ استفاده کرده بودم وارد نبودم بهش و همچنین روغنش رو به سرش نزده بودم ولی دفترچش رو که دقیق خوندم و روغنش رو به سر ریش تراش زدم بهتر شدش هر چند قبلش هم خوب بودش و پدر من که از حدود پونزده سال پیش تا به حال از ریش تراش های سه تیغه ی برقی و بعد هم شارژی و محصولات فیلیپس استفاده کرده بود به محض اصلاح صورتش با این ریش تراش کاملا به تغییر نوع اصلاح پی برد و پشت سر هم میگفت چقد سریعه و نرم میزنه صورت رو و منم از سرعتش و تیغه هاش براش میگفتم هرچند اصن نمیفهمید من چی میگم و فقط تایید میکرد )) و لذت میبرد امروز که دوباره برا اصلاح صورتم استفاده کردم از این ریش تراش کاملا راضی بودم ازش هر چند که توی دفترچش نوشته یه ماه طول میکشه تا صورتتون عادت کنه ولی اینطوریام نیست.اگه اول گردن رو اصلاح کنیم و بعد بقیه صورت رو تا اصن التهابی پیش نیاد هر چند اصن التهابی پیش نمیاد در حالت های دیگه ولی اگه اصلاح رو کشش بدیم و خیلی طولانیش بکنیم سر ریش تراش یه کم داغ میشه که برا صورت مشکلی نداره ولی برا زیر گردن چون حساس تر هستش باعث قرمز شدن اون قسمت میشه.فعلا که من راضی بودم.قیمت فویل و تیغه این مدل رو هم که از نمایندگیش گرفتم جفتش 150 در میاد که برای حدود دو سال مناسبه و ازشون پرسیدم که اگه این مدل دیگه تولید نشه ریش تراش های ما چی میشن پس؟ و فویل و تیغه هاشون رو باید چطوری تهیه کنیم که اون کارشناس گفتش که بیشتر این ریش تراش ها تیغه هاشون و فویل هاشون به هم میخورن و طوری نیستش که بدون استفاده بشه ریش تراش بعد چند وقت و گفتش حتی ما افرادی داریم که ده ساله دارن از یه مدل از ریش تراش های پاناسونیک استفاده میکنن و ما فویل و تیغشون رو میدیم بهشون.
    به هر حال من توی روز های آینده هم تجربه کار با این مدل رو میگم همینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنند

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    دوست من میشه آدرس دقیق جایی که ریش تراشتو خریدی بگی؟(اگه شماره تلفن هم ازش بود ممنون میشم)
    در ضمن متعلقات داخل کارتنش چی بود؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام عزیز

شما خریدید ؟؟
    بله از نمایندگی اصلیش
    100 تومن زیر قیمتی که تو سایتشون زدن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

بله از نمایندگی اصلیش
    100 تومن زیر قیمتی که تو سایتشون زدن
    ان شالله مبارکتون باشه
    لطفن پس از اصلاح در مورد کیفیت اصلاح و .. هم بفرمایید لطفن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ان شالله مبارکتون باشه
    لطفن پس از اصلاح در مورد کیفیت اصلاح و .. هم بفرمایید لطفن
    ممنون
    ممنون همه چیش خوبه مشکلی نداره
    ولی بازم نمیتونه دقیقا مثل تیغ بزنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ممنون همه چیش خوبه مشکلی نداره
    ولی بازم نمیتونه دقیقا مثل تیغ بزنه
    ممنون از پاسختون
    جدی ؟

با ریش تراشای دیگه هم زیاد فرقی نداره ؟ مثه تیغ نمیزنه یعنی در چه حد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •