سلام به همه ی دوستان
حدود سه روزه ریش تراش پاناسونیک st25 رو خریدمش.یکی از دوستانم برام از تهران خرید 430 تومن با گارانتی آژند.هر چند گارانتیش اصن هیچ چیز دستگاه رو شامل نمیشه به غیر موتورش.روز اول که باهاش اصلاح کردم چون قبلا از تیغ استفاده کرده بودم وارد نبودم بهش و همچنین روغنش رو به سرش نزده بودم ولی دفترچش رو که دقیق خوندم و روغنش رو به سر ریش تراش زدم بهتر شدش هر چند قبلش هم خوب بودش و پدر من که از حدود پونزده سال پیش تا به حال از ریش تراش های سه تیغه ی برقی و بعد هم شارژی و محصولات فیلیپس استفاده کرده بود به محض اصلاح صورتش با این ریش تراش کاملا به تغییر نوع اصلاح پی برد و پشت سر هم میگفت چقد سریعه و نرم میزنه صورت رو و منم از سرعتش و تیغه هاش براش میگفتم هرچند اصن نمیفهمید من چی میگم و فقط تایید میکرد

)) و لذت میبرد امروز که دوباره برا اصلاح صورتم استفاده کردم از این ریش تراش کاملا راضی بودم ازش هر چند که توی دفترچش نوشته یه ماه طول میکشه تا صورتتون عادت کنه ولی اینطوریام نیست.اگه اول گردن رو اصلاح کنیم و بعد بقیه صورت رو تا اصن التهابی پیش نیاد هر چند اصن التهابی پیش نمیاد در حالت های دیگه ولی اگه اصلاح رو کشش بدیم و خیلی طولانیش بکنیم سر ریش تراش یه کم داغ میشه که برا صورت مشکلی نداره ولی برا زیر گردن چون حساس تر هستش باعث قرمز شدن اون قسمت میشه.فعلا که من راضی بودم.قیمت فویل و تیغه این مدل رو هم که از نمایندگیش گرفتم جفتش 150 در میاد که برای حدود دو سال مناسبه و ازشون پرسیدم که اگه این مدل دیگه تولید نشه ریش تراش های ما چی میشن پس؟ و فویل و تیغه هاشون رو باید چطوری تهیه کنیم که اون کارشناس گفتش که بیشتر این ریش تراش ها تیغه هاشون و فویل هاشون به هم میخورن و طوری نیستش که بدون استفاده بشه ریش تراش بعد چند وقت و گفتش حتی ما افرادی داریم که ده ساله دارن از یه مدل از ریش تراش های پاناسونیک استفاده میکنن و ما فویل و تیغشون رو میدیم بهشون.
به هر حال من توی روز های آینده هم تجربه کار با این مدل رو میگم همینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk