تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 507 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    دقت کردین بعضی تولیدکننده ها چجوری دارند از آب گل آلود میگو درجه یک میگیرند؟؟؟!!!!

میری کنسرو بخری , می بینی قیمتش دو برابر قبله !!.
    میخری میبری خونه درش رو باز میکنی میبینی مقدارش هم کمتر از قبله !!!!

میریزیش تو بشقاب زیر و روش میکنی میبینی مواد غذائیِ گرونقیمتش مثل گوشت هم خیلی کمتر از قبله !!!!!!!!!
    ازش میخوری میبینی کیفیتش هم خیلی بدتر از قبله!!!!!!!!!!!

همسایه های جنوبیمون یه مثل دارند میگه :
    فلانی عین اَرّه هست , میره بالا میبُره میاد پائین هم میبُره .
    حالا بعضی از تولیدکننده ها به اره میگن زکی!!!
    میرند بالا میبُرند میان پائین هم میبرند , وقتی هم که وایسادند میبُرند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-07-2012 at 16:32. دليل: هر پست میفرستم کلماتش قاطی پاطی میشه . هی باید تصحیحش کنم .

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سیاست گران شدن کالا در کشور ما، چند وقتیه جالب شده.

ابتدا قیمت رو چندین برابر میکنن، که داد همه در بیاد، سپس قیمت رو به نصف کاهش میدن تا همه بگن خدارو شکر.

تجربه زندگی من در ایرانمیگه این کار رو در مورد قیمت مرغ هم میکنند، فقط لطفا وقتی مرغ 3000 تومانی که امروز شده 8000 ، اگر هفته دیگه 4500 شد، نگین خدا خیرشون بوده، مشکلاتمون حل شد.

اینقدر ساده نباشیم........
    |

این سیاست همیشه یا مال سال ها قبل بوده و الان می بینید که دیگه خیلی ها حالیشونه!!

ولی چیکار می تونیم انجام بدیم چندبار چندین راه حل به کار برده شده و نتیجه نداده!!؟؟

تجربه ثابت کرده اینو! پس :
    اذیت نکن! بزار ساده باشیم..!!

|

3. 12 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای خرید لوازم الکترونیک و دیجیتال مثل کامپیوتر و گوشی موبایل به پاساژها و بازارهای مشهور زیادی اعتماد نکنید

بیشترشون سعی میکنن کلاتونو بردارن

5. 14 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

امروز اونی که براش میمردم خیلی راحت بهم گفت دیگه تمومه،دارم دیونه میشم دل شکستن خیلی راحت شده خیلیییییییییییی،ولی من نا امید نمی شم شاید یه روزی دوباره بیاد

7. 10 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

امروز اونی که براش میمردم خیلی راحت بهم گفت دیگه تمومه،دارم دیونه میشم دل شکستن خیلی راحت شده خیلیییییییییییی،ولی من نا امید نمی شم شاید یه روزی دوباره بیاد
    سلام دوست عزیز.میدونم نقل قول گرفتن جایز نیست اما مجبورم به یه نکته مهم اشاره کنم

ببین این مشکلی که برای شما پیش اومده برای خیلی های دیگه هم پیش اومده و اسمش شده شکست عشقی.از بچه 2 ساله تا پیمرد 82 ساله تو جامعه ما درگیر این موضوع هستند

اما نکته ای که من میخوام بهش اشاره کنم اینه..........رابطه ای که شما داشتی بعد از مدتی تموم شده حالا به هر دلیلی که میخواد باشه و به منم ربطی نداره .اما واقعیت اینکه تموم شده.............

پس.........

اولین کاری که شما باید انجام بدی اینکه امیدی به برگشتنش نداشته باشی

تو هر مسئله ای که تو این دنیا برای ما پیش میاد اولین چیزی که بهش باید توجه داشته باشیم امیده....
    امید به قبول شدن در کنکور.امید به سلامتی .امید به پیدا کردن شغل خوب.امید به پیدا کردن همسر مناسب.امید به آینده و هزار تا امید دیگه

اما برای این موضوع استثنا وجود داره و اونم اینکه باید امید رو بزاری کنار

وقتی امید به رابطه مجدد و بازگشتش داشته باشی یعنی اینکه نباید فراموشش کنی و این چیزی هست که بزرگترین ضربه رو به روحت میزنه......

مواظب روحت باش و یه نه مقدس بگو.................نه به بازگشتش..........نه به خاطراتش......

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

تجربه ای که من داشتم اینه که یه رابطه ای که تموم شده حالا هر چقدرم که قشنگ بوده یا هر چقدر هم که ازش خاطره داری با هر مدت زمانی که بوده چه کم و چه زیاد باید سعی کنی تموم شده به حسابش بیاری

چون کسی که می خواد بره حالا به هر دلیلی تلاش شما برای برگردودنش چیزی جز کوچیک شدن خودت رو به همراه نداره تازه اگرم بر گرده مطمئنا اون رابطه مثل قبل نمیشه (طبق تجربه خودم)

همیش هم تنهایی بد نیستش بعضی وقت ها آدم باید به خودش یه فرصتی بده تا تو تنهایی بتونه درست فکر کنه و بفهمه که دورو ورش چه خبره و بهتر تصمیم بگیره .

10. 15 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

تمام شدن یه رابطه ای که احساس مکینی این تو بودی که تو این رابطه دچار شکست عشقی شدی با همه بدیهاش بزرگترین خوبیش اینه که از تجربه تلخی که داشتی و با تمام وجودت لمسش کردی نه اینکه دیگران برات تجربه هاشون رو تعریف کرده باشن درسی میگیری که تو رابطه های جدیدت دیگه هیچوقت یک اشتباه رو دوبار تکرار نکنی (تلخ ترین تجربه ها تو گذشته می تونن شیرین ترین تجربه ها رو تو آینده به وجود بیارن)
    (البته متاسفانه بعضی ها فراموش کارن و خیلی زود یادشون میره که اشتباهی که دیروز کردند رو امروز دیگه مجدد انجامش ندند )

12. 12 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

در مورد خرید بازی توی ایران باید بگم اگه بازی اورجینال نمی خرید به هیچ عنوان از این بازیهای تکثیر شده توسط شرکت های ایرانی نخرید.
    من هرچی خریدم 99 درصدشون مشکل داشتن.
    یکیشون پلمپ بود پشتش نوشته بود 4 دی وی دی ولی توش 3 تا دی وی دی بود
    Last edited by Mohammad Yek110; 18-07-2012 at 10:53. دليل: اصلاح اشتباه تایپی

14. 14 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

در مورد خرید بازی توی ایران باید بگم اگه بازی اورجینال می خرید به هیچ عنوان از این بازهای تکثیر شده توسط شرکت های ایرانی نخرید.
    من هرچی خریدم 99 درصدشون مشکل داشتن.
    یکیشون پلمپ بود پشتش نوشته بود 4 دی وی دی ولی توش 3 تا دی وی دی بود
    سلام
    بايد خدا رو شکر کنید که قوطی خالی بهتون نفروختند

=============================

دوستان در موردِ چیرهائی هم که از تلوزیون تبلیغشون رو دیدن و خریدین هم تجربه هاتون رو بگین استفاده کنیم .

==============================
    یکی از آشناهای ما قدش 145 بود.
    تبلیغ دمپائی افزایش قد رو دیده بود .

با کلی امید و شوق و ذوق رفت خرید و بنده خدا میگفت حدود صد هزار تومن پول داده بود براش و شب روز تو خونه میپوشیدش .

سه ماه بعدش رفتم پیشش دیدم دمپائیه نیستش .
    گفتم کو دمپائیه ؟
    گفت تو انباری افتاده . اصلاً اثر نداشت . فقط استخونهای مچ پام درد گرفت از بس پوشیدمش .
    تو تبلیغش میگفت ماهیانه 10 سانت بد رو بلند میکنه !!!!!!
    خندیدم و گفتم ما که گفتیم اینا کلاهبردارند , دزدِ با چراغند . خب چرا نبردی پسش بدی پولت رو بگیری ؟؟؟
    گفت فکر کردم شاید فقط رویِ من اثر نداره !!!!!

(همین جمله و همین طرز فکر مشتریها یا در حقیقت قربانیهاست که این کلاهبردارها رو ملیاردر کرده )
    بیشتر مردم تصور میکنند فقط روی اونها اثر نداشته !!!!.

==========================
    یه نوع شامپو تو نت و ماهواره خصوصاً کانالهای فیلم عربی تبلیغ میشه که اسمش black hair serume هست .

ادعا میشه که با سه بار شستشوی مو در هفته , ظرفِ سه هفته موهای سفید کاملاً سیاه درمیاد و دیگه هم سفید نمیشه !!!!

تو نت جستجو کردم یه فروم پیدا کردم که خانمهای عرب اون رو خریدند و امتحان کردند و فهمیدند همش دروغ و کلاهبرداریه و فقط باعث سیاه شدنِ آب شستشو میشه !!!!!
    و همدیگر رو نصیحت میکنند که نخرند و فریب نخورند .
    گرچه تا مردم بیان بفهمند دروغه , یارو چند صد ملیونی با شاید هم چند ملیاردی زده به جیب و بای بای .

کانالهای ماهواره ای هم که فقط پول براشون مهمه .
    هر کسی بهشون پول خوب بده براش تبلیغ میکنند و هیچ چیز دیگه ای هم براشون مهم نیست .

مثل اونهائی که تو ماهواره عَلَناً مواد مخدر میفروشند به اسم دارویِ ترکِ اعتیاد!!!!

=============================
    اگر چیزی از این کالاها خریدین لطفاً تجربتون رو اینجا مطرح کنین .
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-07-2012 at 10:38. دليل: سطربندی

16. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وقتی احساس میکنید که مصموم شدید و یا میخوایید بالا بیارید، نوشابه مشکی بخورید!
    من الان بار چندمه که به خاصیت ضد مصمومیت نوشابه کولا پی بردم
    درسته که در حالت عادی نوشیدنی مضری هست اما تو همچین مواقعی نجات بخشه

18. 18 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •