تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 416 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال در فکر درآوردن سسک از چنگ بارسلونا

سران باشگاه مادریدی تمایل زیادی دارند تا مانع از بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا شوند و او را به رختکن تیمشان بیاورند.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، سران باشگاه رئال درحال انجام مذاکراتی هستند تا بتوانند سسک فابرگاس کاپیتان باشگاه آرسنال را به رختکن خودشان بیاورند و مانع از انتقال او به بارسلونا شوند!

فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال تمایل زیادی دارد تا با پرداخت 60 میلیون یورو، سسک را به خدمت بگیرد تا بدین ترتیب علاوه براینکه این ستاره را از چنگال بارسا در می آورند، رختکن تیمشان را هم تقویت خواهند کرد.

سران باشگاه بارسلونا در سالهای گذشته تلاش فراوانی کرد تا سسک را به رختکن تیمش بیاورد و به نظر می رسید که این اتفاق در تابستان پیش رو محقق خواهد شد. البته در این میان آرسن ونگر، مربی توپچی ها احتمال جدایی سسک از رختکن تیمش را رد کرده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/2/10

قيمت بليط الكلاسيكو، وی آی پی، 1045 يورو

باشگاه رئال مادريد بليط الكلاسيكوي 16 آوريل به علاوه سه بازي قبلش با مالاگا ، هركولس و اسپورتينگ را با قيمت 2200 يورو به فروش مي رساند.

سایت گل - تماشای الكلاسيكو از نزدیک، به قيمت بسیار بالايي براي فوتبالدوستان آب خواهد خورد.

به گزارش گل و به نقل از مرجع خبری رئال بازي بعدي رئال مادريد و بارسلونا در لاليگا، هيجان را به اوج خود خواهد رساند. گرانترين بليط هاي بازي بيش از هزار يوروست و باشگاه رئال مادريد بليط الكلاسيكوي 16 آوريل به علاوه سه بازي قبلش با مالاگا ، هركولس و اسپورتينگ را با قيمت 2200 يورو به فروش مي رساند.

گرانترين بليط براي اين سه بازي، 385 يوروست، يعني قيمت بليط الكلاسيكو به تنهايي، 1045 يورو در مي آيد. نکته این است که بليط الكلاسيكو به تنهايي فروخته نمي شود، بلكه بايد پكيج هر چهار بازي را با هم خريد.

کد:
    2011/2/10

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سفيدها بعداظهر با حضور ملي پوشان به تمرينات ادامه ميدهند

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

ادامه تمرينات و آماد شده براي بازي با اسپانيول

شاگردان مورينيو امروز عصر ساعت 16 به وقت محلي به تمرينات ميپردازند تا براي بازي يكشنبه با اسپانيول خودشان را آماده كنند .

بازيكنان ملي پوش نيز امروز به تيم ملحق ميشوند .تمرينات امروز پشت درهاي بسته برگزار ميشود

کد:
    ايتاليا 1- آلمان 1

خديرا و اوزيل از ابتدا در تركيب آلمان مقابل قهرمان جام جهاني حضور داشتند

اوزيل عملكرد خوبي مقابل ايتاليا به نمايش گذاشت .سامي خديرا نيز از ابتدا به مدت 90 دقيقه در زمين حضور داشت .دروسي دقيقه 81 مانع شكست تيمش (ايتاليا)مقابل آلمان ها شد

تركيب تيم آلمان :

Neuer; Lahm (Boateng, m. 64), Mertesacker, Badstuber (Hummels, m. 64), Aogo; Khedira, Schweinsteiger; Müller (Gotze, m. 46), Ozil, Podolski; Klose (Grosskreutz, m. 75).
    گلزنان :

كلوزه براي آلمان .دقيقه 16

دروسي براي ايتاليا .دقيقه 81

کد:
    پرتغال 1 - آرژانتين 2

گلزني رونالدو و ديماريا براي پرتغال و آرژانتين .اين در حالي است كه گاگو نيمه دوم براي آرژانتين به ميدان آمده بود

آرژانتين در بازي دوستان ديشب توانست با 2 گل پرتغال را شكست دهد .گل پرتغال را رونالدو و گلهاي آرژانتين را ديمارا و مسي در ضربه پنالتي به ثمر رساندند.فرناندو گاگو نيز در نيمه دوم براي آرژانتين به ميدان رفته بود

تركيب تيم ملي پرتغال :

Eduardo (Rui Patricio, min. 46); Joao Pereira, Bruno Alves, Rolando, Fabio Coentrao; Martins (P. Machado, min. 85), Raul Meireles (Veloso, min. 79), Moutinho; Nani (Danny, min. 59), Hugo Almeida (Postiga, min. 59), Cristiano Ronaldo (Quaresma, min. 59).

تركيب تيم ملي آرژانتين:

Sergio Romero; Zanetti (Zabaleta, min. 62), Burdisso, Gaby Milito, Rojo; Banega (Gago, min. 62), Mascherano, Cambiasso; Di Maria (Pastore, min. 65), Messi, Lavezzi (Martinez, min. 84).
    گلزنان دو تيم :

رونالدو دقيقه 20

ديماريا دقيقه 13 - مسي دقيقه 90 (پنالتي!!!)

کد:
    اسپانيا 1 - كلمبيا 0

حضور كاسياس - آلبيول - راموس -آربلوآ -آلونسو در زمين مقابل كلمبيا

تيم ملي اسپانيا ديشب در ورزشگاه سانتياگو برنابئو با برد خفيف 1-0 مقابل كلمبيا به برتري دست يافتند .ايكر كاسياس توانست چندين بار دروازه تيمش را نجان دهد و عملكرد خوبي از خود به نمايش بگذارد .كاسياس - آلبيول - راموس و آلونسو از ابتدا در تركيب حضور داشتند و آربلوآ نيز در نيمه دوم به جاي كاپدويلا به زمين آمد

تركيب تيم اسپانيا :

Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Pique, Capdevila (Arbeloa, m. 56); Busquets, Xabi Alonso (Silva, m. 76), Xavi (Cazorla, m. 56); Iniesta (Jesus Navas, m. 68), Villa (Fernando Torres, m. 56), Pedro (Llorente, m. 81).
    زننده گل براي اسپانيا :

داويد سيلوا دقيقه 86

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو : " آرژانتين از ما برتر نبود "

ختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

پس از برد 2-1 آرژانتين مقابل پرتغال رونالدو مهاجم رئال مادريد و بازيكن سابق منچستر يونايتد اعلام كرد كه از عملكردش مقابل آرژانتين رضايت داشته است

گل پيروزي بخش آرژانتين را مسي دقيقه 90 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند و رونالدو نيز در نيمه اول براي پرتغال گلزني كرده بود

CR7 به Ole گفت :

"از بازي خود مقابل آرژانتين رضايت داشتم و توانستم گل زيبايي به ثمر برسانم .ولي فرصت هاي گلزني ديگري نيز داشتم كه به گل ختم نشد"

"من بايد بگويم اين مسابقه دوئل بين من و مسي نبوده است .من براي پرتغال و مسي براي آرژانتين بازي كرده است .عملكرد من و مسي نسبت به جام جهاني آفريقاي جنوبي بهتر بوده است "

"حيف شد كه ديشب مقابل آرژانتين شكست خورديم چون كه آنها از ما برتر نبودند و حق ما باخت نبود .و موقعيتهاي بيشتري نسبت به آنها بوجود آورده بوديم"

کد:
    رئال مادرید ، ثروتمندترین باشگاه جهان...

Deloitte در لیستی ثروتمندترین باشگاه های جهان را معرفی کرد و با رکود اقتصادی ای که در دنیا حاکم است باشگاه ها پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته اند.

Deloitte در مقاله ای به نام "دست نیافتنی ها : فوتبال ، لیگِ پول" ثروتمندترین های سال 2009/2010 را اعلام کرد.

به نقل از DHA درآمد 20 باشگاه ثروتمند جهان به طور کلی با افزایش 8درصدی به 4.3 میلیارد یورو رسید.در 6تیم اول جدول تغییری به وجود نیامده است و رئال مادرید همچنان در صدر قرار دارد و رقیب همیشگیش بارسلونا در رده ی دوم.باشگاه انگلیسی منچستر سیتی هم با صعود 9 پله ای از رده ی 20ــم به رده ی 11ــم جدول آمد و رده ی 11ــم بهترین رده در تاریخ باشگاه منچستر سیتی است.کشور انگلیس هم با داشتن 7 نماینده در 20تیم ثروتمند دارای بیشترین نماینده است.

رئال مادرید با درآمد 438.6 میلیون یورو برای 6ــمین بار بزرگترین باشگاه جهان میشود و رده ی اول را هم در اختیار خود دارد و بارسلونا هم با درآمد 398.1 میلیون یورو پشت سر رئال مادرید قرار گرفته است.

باشگاه - در آمد یورو (2008/2009) - (2009/2010):

1 رئال مادرید 401.4 - 438,6
    2 بارسلونا 365.9 - 398,1
    3 منچستر یونایتد 327.0 - 349,8
    4 بایرن مونیخ 289.5 - 323,0
    5 آرسنال 263.0 - 274,1
    6 چلسی 242.3 - 255,9
    7 آث میلان 196.5 - 235,8
    8 لیورپول 217.0 - 225,3
    9 اینترمیلان 196.5 - 224,8
    10 یوونتوس 203.2 - 205,0
    11 منچستر سیتی 102.2 - 152,8
    12 تاتنهام 132.7 - 146,3
    13 هامبورگ 146.7 - 146,2
    14 لیون 139.6 - 146,1
    15 مارسی 133.2 - 141,1
    16 شالکه 124.5 - 139,8
    17 اتلتیکو مادرید 105.0 - 124,5
    18 رم 146.4 - 122,7
    19 اشتوتگارت 99.8 - 114,8
    20 استون ویلا 99.0 - 109,4

کد:
    رئال مادرید علاقه مند به پیرلو

پیرلو فصل بعد شاید در رئال مادرید ، بارسلونا و یا منچستر سیتی...

آندره آ پیرلو در انتهای فصل قراردادش با باشگاه آث میلان به پایان میرسد ، از این جهت تیم های رئال مادرید ، بارسلونا و منچستر سیتی آماده ی ارائه ی پیشنهاد به این بازیکن هستند.

به نقل از La Gazetta Dello Sport مربی بارسلونا ، پپ گواردیولا آندره آ پیرلو را برای فصل بعد در تیمش میخواهد و مسئولان باشگاه منچستر سیتی هم برای اینکه بالوتلی احساس غریبی نکند میخواهند او را به خدمت بگیرند و باشگاه رئال مادرید هم میخواهد در صورت جدایی لاس و گاگو جای خالی آن ها را با پیرلو پر کند.

به هر حال شانس میلان از هر سه باشگاه نام برده شده بیشتر است چرا که آدریانو گالیانی مدیرعامل باشگاه میلان اعلام کرده است که مذاکراتی که با مدیر برنامه های پیرلو انجام داده است بسیار رضایت بخش بوده و پیرلو در میلان خواهد ماند.

پیرلو در رنکینگ کاسترول در رده ی 312ــم جای دارد و با 31 سال سن از سال 2001 در باشگاه آث میلان توپ میزند و تاکنون برای این تیم بیش از 350 بار به میدان رفته است.

کد:
    رئال مادرید به دنبال بورخا والرو

گفته میشود که رئال مادرید میخواهد هافبک توانای باشگاه ویارئال ، بورخا والرو را به خدمت بگیرد.

ادعا شده است که مسئولان رئال مادرید میخواهند برای فصل بعد بورخا والرو هافبک باشگاه ویارئال را به خدمت بگیرند.

به نقل از Goal.Com Spain خوزه مورینیو سرمربی باشگاه رئال مادرید میخواهد یک هافبک بازی ساز دیگر هم به تیم خود اضافه کند و به همین جهت بازی ئه بورخا والرو را زیر نظر گرفته است.

در خبر امده است که مسئولان باشگاه ویارئال قصد ندارند که والرو را به قیمتی کمتر از 18 میلیون یورو به فروش برسانند.

بورخا والرو ی 26 ساله خود یکی از محصولات آکادمی رئال مادرید است و در تابستان گذشته از تیم وست برومویچ آلبیون با مبلغ 5 میلیون یورو به ویارئال پیوسته بود.

کد:
    بنزما در مقابل برزیل فوق العاده بود - زیدان

زیدان افسانه ای بازی ئه کریم بنزما مقابل برزیل را مورد بررسی قرار داد...

کریم بنزما که با عملکرد بد خود در رئال مادرید منتقدان را سرگرم خود کرده است ولی با بازی ای که دیشب در بازی ئه دوستانه تیم ملی کشورش مقابل برزیل ارائه داد امیدواری ئه هرچند کوچکی را در دل هواداران رئال مادرید به وجود آورد.

کریم بنزما توانست تک گل پیروزی بخش فرانسه را مقابل برزیل به ثمر برساند و علاوه بر گلی که زد با تحرک و بازی ئه خوبی که در طول بازی به نمایش گذاشت همه را به وجد آورد و زین الدین زیدان هم در مورد بنزما به تعریف و تمجید پرداخت.

زیدان به سایت رسمی فدراسیون فوتبال فرانسه گفت:

"همه در مورد گلی که بنزما به ثمر رساند صحبت میکنند اما آنچیزی که مرا تحت تاثیر قرارداد گلی نبود که بنزما به ثمر رساند ، او در مقابل برزیل بازی ئه فوق العاده ای را به نمایش گذاشت، پاس هایی که داد و موقعیت هایی که ایجاد کرد باز هم نشان داد که او چه پتانسیل بالایی دارد و من امیدوارم که این عملکرد خوب او ادامه پیدا کند."

در روز های اخیر بنزما جای خود در ترکیب اصلی رئال مادرید را به خرید جدید این تیم یعنی امانوئل آدبایور واگذار کرده است و به احتمال زیاد آدبایور در بازی ئه این هفته ی رئال مادرید بازی را از ابتدا شروع خواهد کرد و بنزما هم روی نیمکت خواهد نشست.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میخواهم در رئال مادرید یا بارسلونا بازی کنم - آبو دیابی

هافبک فرانسوی باشگاه آرسنال ، آبو دیابی عنوان کرد که دوست دارد روزی در رئال مادرید یا بارسلونا فوتبال خود را ادامه دهد.

هافبک توانای باشگاه آرسنال در گفتگویی اعلام کرد که آرزوی این را دارد که روزی در رئال مادرید یا بارسلونا فوتبال بازی کند.

دیابی در مصاحبه ای به Don Balon گفت:

"در سال های آینده دوست دارم که در رئال مادرید و یا بارسلونا فوتبال خود را ادامه دهم اما اگر قدرت انتخاب این را داشته باشم مطمئنا بارسلونا را انتخاب خواهم کرد چرا که سبک بازی آن ها را بسیار دوست دارم."

دیابی در مورد بازی ای که در لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا انجام خواهند داد گفت:

"سال قبل هم با ان ها بازی کردیم که بازی ئه بسیار دشواری بود و فکر میکنم امسال هم اینگونه شود ، بارسلونا واقعا تیم قدرتمندی است و غلبه کردن بر ان ها بسیار سخت است."

دیابی در مورد مسی هم گفت که او یکی از بهترین بازیکنان جهان است.

کد:
    مسی یک قدم جلوتر از رونالدو است - سرخیو باتیستا

سرمربی تیم ملی آرژانتین بعد از برد تیمش مقابل تیم ملی پرتغال به تعریف و تمجید از مسی پرداخت.

سرخیو باتیستا بعد از پیروزی تیمش مقابل تیم ملی پرتغال با نتیجه ی 2-1 عنوان کرد که از عملکرد شاگردانش راضی است.

باتیستا در مورد بازی گفت:

"بازی ئه خوبی را به نمایش گذاشتیم اما این به معنی این نیست که فوق العاده بوده ایم ، باید بیشتر کار کنیم و بعضی چیز هارا درست کنیم اما در مورد مسی ، او باز هم نشان داد که بهتری از رونالدو است."

مسی هم در مورد بازی گفت:

"بازی ئه خوبی بود ، در این زمین فوق العاده بی کیفیت تمام تلاشمان را کردیم تا بهتر باشیم ، تاکتیک و نقشه ی بازی به تدریج بهتر شد و ما سوار بازی بودیم و هر کس میداند که چه کاری را باید در زمین بکند."

کد:
    رونالدو بهتر از مسی است - هوگو آلمیدا

بازیکن باشگاه بشیکتاش ترکیه ، هوگو آلمیدا نظر خود را در مورد جدال رونالدو و مسی گفت.

ستاره ی پرتغالی باشگاه بشیکتاش ترکیه در مصاحبه ای که با Marca انجام داده است نظرات خود را در مورد رونالدو و مسی میگوید.

هوگو آلمیدا عنوان کرد که آرزویش این است که روزی در رئال مادرید بازی کند و در مورد این موضوع گفت که ترجیح میدهد به جای اینکه خود را کنار بکشد تلاش کند تا به هدفش برسد.

هوگو آلمیدا در مورد جدال رونالدو و مسی به Marca گفت:

"بدون شک رونالدو بهتر از مسی است ، هر دوی انها بازیکنان بزرگی هستند اما کریستیانو رونالدو بهتر است چون در مواقع حساس به کمک تیمش میشتباید و نتیجه را تغییر میدهد."

آلمیدا در ادامه گفت که اگر رونالدو به جای مسی در بارسلونا بازی میکرده ، به مراتب بیشتر از مسی میتوانسته گلزنی کند.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبتهاي آلبيول در خصوص بازي يكشنبه با اسپانيول

رائول آلبيول مدافع اسپانيايي رئال مادريد اعلام كرد كه اگر مقابل اسپانيول شكست بخورند قهرماني در اين جام را از دست داده اند

آلبيول امورز در ميان رسانه ها آمد و در خصوص بازي با اسپانيول به EFE گفت:

"ما نبايد اشتباهي انجام دهيم چون اگر مقابل اسپانيول شكست بخوريم به اين معني است كه واقا بايد بگوييم خداحافظ لاليگا"

"اسپانيول تيم بسيار قوي و مشكلي هستند چون آنها در خانه ركورد خوبي دارند .هر كسي به خوبي ميداند كه آنها وقا ميخواهند تا پيروز شوند و ما نميخواهيم شكست بخوريم .ما 7 امتياز از بارسا عقب هستيم و بهتر است تا حتما در بازي يكشنبه پيروز شويم "

"من توانايي بازي كردن در هر جامي را دارم و به تدريج تلاش ميكنم تا بازيكن ثابت تيم شوم و فرصت بازي بيشتري به من برسد .من ميدانم كه بازيهاي زيادي مانده و رقابت بيشتر است و من نيز سخت تمرين ميكنم تا هم بازي بيشتري به من برسد و هم كمك زيادي به تيم كرده باشم"

کد:
    رونالدو :"هرگز باشگاه بزرگي همانند رئال نديده بودم"

كريستيانو رونالدو در خصوص شرايط تيم و خودش با Cadena SER به مصاحبه پرداخت

"هرگز باشگاه بزرگي همانند رئال مادريد نديده بودم .باشگاه در سطح بالايي است و هوادارن پرشوري دارد و تاريخ اين باشگاه بسيار معتبر و طولاني است "

"خيلي از مردم اين فرصت را نداشته اند كه من را از نزديك ببينند . برايم هم مهم نيست كه آن ها در مورد من چه فكري مي كنند ، به آن عادت كرده ام . شايد بعضي چيزها آزار دهنده باشد اما اين بخشي از زندگيست . من به رقابت ادامه خواهم داد "

"من هنوز آماده هستم .من هميشه تلاش ميكنم تا در زمين بهترين عملكرد را داشته باشم و براي پيروزي تيم كمك ميكنم تا علاوه بر برد بتوانم گلهاي مهمي را هم به ثمر برسانم"

"من يك نظر مطمئن و قاطع داشتم . صرفنظر از اين كه چه كسي هستم ، هميشه در فوتبال اعتقاد داشتم كه مي توانم كه فوتياليست شوم چرا كه وقتي براي چيزي سخت تلاش كني ، به آن دست خواهي يافت "

" من در 12 سالگي با اسپورتينگ ليسبون شروع كردم و همه چيز برايم خيلي خوب پيش رفت . من خانواده ام را ترك كردم و هر روز گريه مي كردم . زندگي مشكل بود اما به آن غلبه كردم .از خانواده ام تشكر ميكنم كه براي من زحمت زيادي كشيده اند اگر آنها نبودند معلوم نبود امروز چه بر سرم ميامد و چه وضعيتي در زندگي داشته بودم"

"من احساس خستگي نميكنم .من در شرايط خوبي به سر ميبرم .. فكر مي كنم كه در اواخر فصل بهتر از هر كس ديگري خواهم بودو فكر ميكنم در زمين واضح است كه سخت تلاش ميكنم"

"ما ميخواهيم در فينال جام حذفي قهرمان شويم و من نيز بتوانم گلزني كنم "

" وقتي كوچك بودم ، صبح ها سر كلاس مي رفتم و بعد از ظهر ها تمرين مي كردم .اگر فوتباليست نميشدم دوست داشتم كه به درس ادامه بدهم ، بازاريابي بخوانم يا معلم شوم.ولي اكنون به ان چيزها فكر نميكنم چون كه من يك فوتباليست حرفه اي هستم و ميتوانم 7 يا 8 سال در سطح اول فوتبال جهان بازي كنم"

"من علاوه بر فوتبال ورزشهاي ديگري همچون بسكتبال و تنيس را هم دوست دارم و در اوقات بيكاري آنها را تمرين ميكنم .خواندن و مطالعه انگليسي را نيز دوست دارم .من هميشه سعي ميكنم اخلاق خوبي داشته باشم و حقيقتا خيلي روبراه هستم و احساس خوبي دارم"

کد:
    صحبتهاي خديرا در خصوص عملكردش مقابل ايتاليا

تيمهاي آلمان در ديدار دوستانه 1-1 به تساوي رسيدند و سامي خديرا بازيكن تيم ملي آلمان اعلام كرد كه عملكردش مقابل ايتاليا خوب بوده است و خطاب به باشگاه رئال گفته است آمادگی بازی در یک بازی کامل را دارد

سامي خديرا در خصوص عملكردش مقابل ايتاليا به Goal.com Germany گفت:

"من هيچ مشكلي نداشتم و به سرمربي گفته بودم كه ميتوانم 90 دقيقه بازي كنم و ميخواهم به باشگاه رئال اعلام كنم كه من در فرم خوبي هستم و ميتوانم كامل بازي كنم"

خديرا در خصوص همكاري اش با با باستین شواین اشتايگر در تيم ملي آلمان نيز گفت:

"من و اشتايگر نشان داده ايم كه ميتوانيم هماهنگي خوبي داشته باشيم. در نيمه دوم عملكرد بهتري نسبت به نيمه اول داشتيم و هدف ما حمله كردن روي دروازه ايتاليا بود .كلا ما بهتر از آنها بوديم و فرصت هاي گلزني بيشتري به وجود آورده بوديم حتی اگر نتیجه پایانی بازی این را نشان ندهد"

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بدون شک رونالدو بهتر از مسی است ، هر دوی انها بازیکنان بزرگی هستند اما کریستیانو رونالدو بهتر است چون در مواقع حساس به کمک تیمش میشتباید و نتیجه را تغییر میدهد.
    احتمالا مسي در مواقع حساس بستني ميخوره و هيچ كمكي به تيمش نميكنه

++++++++

چون اينروزا خيلي مسي و رونالدو رو با هم مقايسه ميكنن گفتم من هم نظر خودم رو بگم

نظر من

هر چند اين جمله كليشه ايه ولي واقعيته ، مسي و رونالدو در حال حاضر بازيكناي بزرگي هستن
    اما خيلي واضحه كه شكل و سبك بازيشون با هم تفاوت زيادي داره
    اينكه كدومشون بهتره نيازمند بررسي عادلانه اس كه متاسفانه تا حالا كمتر كسي اين كار رو كرده
    رئاليا ميگن رونالدو بهتره
    بارساييا ميگن مسي بهتره
    مربي مسي ميگه اين يه قدم جلوتره
    هم بازي رونالدو ميگه اون دو قدم جلوتره
    همه اين نظرات كاملا طبيعيه و در جهت بالا بردن اعتماد به نفس اين دو بازيكن در جهت منافع تيم خودشونه
    من هم با توجه به علاقه قلبي و شديدي كه به مسي دارم قطعا نميتونم كاملا عادلانه نظر خودم رو بگم
    ولي در هرصورت نظر شخصيم رو ميگم كه ممكنه بعضي جاها با نظرات قبلي مشترك باشه و بعضي جاها نه

قبل از اينكه برم سراغ اين دو بازيكن
    يه ميني مقدمه
    هر بازيكني در طول دوران بازي خودش با توجه به نيازهايي كه براي رسيدن به موفقيت احساس ميكنه پيشرفت ميكنه
    يعني وقتي يه بازيكن چند بار از دريبل كشويي با موفقيت استفاده كرد تا جايي كه اين روش جلوش گرفته نشه و بازيكناي رقيب نتونن مانعش بشن ادامه پيدا ميكنه و در ذهن بازيكن به ثبات ميرسه
    اما اگه جلوش گرفته بشه و بازيكن احساس كنه كه مثل چند بازي گذشته نميتونه از اين روش استفاده كنه به طور اتوماتيك ذهنش شروع به نوشتن يه روش جديد و كارگرداني اون ميكنه
    يه بازيكن اينجوري و با استفاده از پيامهايي پياپي كه از برخوردش با بازيكن رقيب بهش ميرسه پيشرفت ميكنه
    از اينجاست كه بازيكنا درجه بندي ميشن
    اگه بازيكني نتونه روش خودش رو ادامه بده و نتونه روش جديدي خلق كنه بازيكن سطح پايينيه
    رتبه و ارزش بازيكنا بالاتر مياد تا به نابغه ها ميرسيم
    نابغه ها بازيكنايي هستن كه يا روش خودشون رو به بازيكن و تيم رقيب تحميل ميكنن يا قادر به تغيير شكل پياپي بازي خودشونن

حرف اصلي
    رونالدو بيشتر متكي به قدرت بدني و سرعتشه
    اگر فضا داشته باشه بدون كوچكترين درنگي در اون فضا به سرعت حركت ميكنه و تا جايي كه ميتونه جلو ميره
    اكثر اوقات توي اين كورسها يا بازيكن رقيب رو جا ميزاره يا روش خطا ميشه
    اگر هم با مدافع تك به تك بشه از پا عوض كردناي سريع ولي تكراري خودش استفاده ميكنه كه چون نيازي به تغييرش احساس نميكنه و هنوز هم موفقه تغييرش نميده
    در واقع رونالدو با اينكه يكنواخت بازي ميكنه اما چون جلوي اين شكل بازيش گرفته نشده پيامي به ذهنش ارسال نميشه مبني بر نياز به تغيير
    رونالدو از تحميل كردن سرعت و قدرتش به بازيكن رقيب لذت ميبره و براي نابغه شدن مهمترين چيز لذت بردن از بازيه
    رونالدو دائما فرار ميكنه با بازيكن مدافع تنه به تنه ميشه
    يا جاش ميزاره و موقعيت خطرناك توليد ميكنه يا روش خطا ميشه و از روي ضربه ايستگاهي موقعيت گل درست ميكنه
    بازيكني كه در مقابل رونالدو قرار ميگيره با گزينه هاي زيادي رو به رو نيست ميدونه رونالدو قراره از چه تكنيكي استفاده كنه اما چون سرعت ساقهاش به سرعت وحشتناك ساقهاي رونالدو نميرسه اين نبرد رو محكوم به باختنه
    در حال حاضر تنها پيامي كه براي ذهن رونالدو ارسال ميشه اينه
    سريعتر باش قويتر باش
    به همين خاطره كه رونالدو از زماني كه در منچستر بود تا حالا شكل بازيش تغييري نكرده ولي سريعتر و قويتر شده
    در واقع رفتار رونالدو در زمين نشون دهنده اينه كه رونالدو علاقه اي به فرا گرفتن روشهاي جديد نداره و بيشتر به عمق دادن به شكل هميشگي بازي خودش علاقه منده

اما مسي
    روش كار مسي تقريبا در نقطه مقابل رونالدو قرار داره
    چرا تقريبا؟ چون مسي سرعت داره اما قدرت بدني و فيزيك رونالدو رو نه
    همين نكته كه خشت اول تفاوت بين مسي و رونالدو هست باعث شده شكل بازي مسي با رونالدو به طور كلي فرق داشته باشه
    محدوديتي كه مسي از نظر قدرت بدني و البته فيزيك بدني داره باعث ميشه در طول بازي پيامهاي متفاوتي دريافت كنه
    همين پيامهاي متفاوت يعني نياز به حركات متفاوت و متنوع تر و كارگرداني اين حركاته
    و اين يعني استفاده بيشتر از ذهن در طول بازي و استفاده بيشتر از ذهن احتياج به زمان بيشتري داره و به همين خاطر مسي در طول بازي كمي عقب مياد از نظر بدني استراحت ميكنه ولي از نظر ذهني در مورد بازيكناي رقيب تحليلهاي كوتاه مدت ميكنه و دوباره وارد بازي ميشه
    چيزي كه مسي رو خارق العاده ميكنه اينه كه نيازي به اين نداره كه بره خونه بشينه بازي رو ببينه و در مورد بازي بعديش فكر كنه
    درواقع مسي تواناييه اين رو داره كه در همون بازي و با استفاده از همون تحليلهاي كوتاهش شكل بازيش رو تغيير بده
    مسي سال به سال در حال تغييره
    چون محدوديت فيزيكيش باعث ميشه كه نياز به تغيير رو احساس كنه به همين خاطره كه مسي امسال پاسورتر از سالهاي پيشه و در تيمي كه بهترين پاسور دنيا رو داره بيشترين پاس گل رو ميده
    بازيكني كه در مقابل مسي قرار ميگيره با گزينه هاي زيادي رو به رو ميشه علاوه بر دريبلهاي متنوع تر امسال با اين گزينه جديد رو به رو ميشه كه ممكنه مسي به جاي عبور يه پاس گل بده
    در واقع مسي براي برنده شدن بر رقيبش بر خلاف رونالدو نياز به تغيير روش بازي داره
    مسي بايد تغيير كنه چون قدرت و سرعت و فيزيك رونالدو رو نداره
    رفتاري كه مسي در زمين داره نشون دهنده اينه كه مسي علاقه مند به فرا گرفتن و دادن تنوع بيشتر در بازيشه چون موفقيتش نيازمند اينه
    شايد تنها اظهار نظري كه منطقي بود رو كرايف در مورد اين دو بازيكن داد و گفت كه هردو بازيكناي بزرگي هستن اما مسي تنوع بيشتري در بازيش داره

بعد از تمام اين حرفا و بعد از اينكه خيلي سعي كردم علاقه به بارسا رو از خودم دور كنم
    به شخصه مسي رو در حال حاضر بهتر ميدونم
    چون محدوديت فيزيكي مسي اين بازيكن رو باهوش تر و خلاق تر كرده

اگه بخوام در يكي دو جمله مسي و رونالدو رو تعريف كنم اينجوري ميگم:
    رونالدو خودش رو به توپ تحميل ميكنه اما مسي در كنار و همراه توپ حركت ميكنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمالا مسي در مواقع حساس بستني ميخوره و هيچ كمكي به تيمش نميكنه

++++++++

چون اينروزا خيلي مسي و رونالدو رو با هم مقايسه ميكنن گفتم من هم نظر خودم رو بگم

نظر من
    ...

نه به معنای تایید
    بلکه استفاده

Quote of the Day: CR7

For you, who is the best player in the world
    ؟

At the moment, the player said to be the best is Messi, so currently he is
    .

Is Barcelona the best team
    ؟

It’s at the top among the best in the world. They have shown themselves to be very hard to beat
    .

کد:
    February 11, 2011

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویکتور والدس: نمی توانم تصور کنم فابرگاس به رئال برود

اخیرا روزنامه های اسپانیایی شایعاتی در مورد پیشنهاد قابل توجه باشگاه رئال برای خرید فابرگاس منتشر کرده اند

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، معتقد است سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال و بازیکن سابق تیم جوانان بارسا، هرگز به رئال مادرید نخواهد پیوست.

اخیرا روزنامه های اسپانیایی شایعاتی در مورد پیشنهاد قابل توجه باشگاه رئال برای خرید فابرگاس منتشر کرده اند.

اما والدس در مصاحبه با ساکرنت گفت: "نمی توانم تصور کنم سسک پیراهن سفید رئال را به تن کند. همان طور که می دانید آرزوی او بازگشت به خانه است، هرچند این مسئله به من ارتباطی پیدا نمی کند.

او به سیستم تیم ما به خوبی آشنایی دارد و به خوبی می تواند در تیم ما جا بیفتد."

این دروازه بان 29 ساله همچنین اعلام کرد پپ گواردیولا به زودی قراردادش با باشگاه بارسلونا را تمدید خواهد کرد و این مسئله را یک خبر بسیار خوب برای بازیکنان تیم دانست.

گفته می شود گواردیولا قراردادش با باشگاه بارسلونا را روز 22 فوریه برای یک ساله دیگر تمدید خواهد کرد و به این ترتیب فصل آینده نیز روی نیمکت تیم کاتالانی خواهند نشست.

"ما همیشه به مربی مان ایمان داریم. هیچ کس تردیدی نداشت که او به حضور در بارسا ادامه خواهد داد. همه از ادامه حضور پپ در بارسلونا خوشحالند زیرا او یکی از عوامل موفقیت بارسلوناست."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/11

سوبی سارتا: گواردیولا 22 فوریه قرارداد جدید را امضا می کند

خبر رسمی تمدید قراردادگواردیولا پیش از این اعلام شد ولی مربی باتجربه تیم کاتالان چند روز دیگر دست به قلم می شود

سایت گل- آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که پپ گواردیولا مربی این تیم روزبیست و دوم فوریه قرارداد جدیدش را به امضا خواهد رساند.

گواردیولا در نهایت موافقت کرد تا قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کند و بدین ترتیب تا پایان فصل 2-2011 با تیم کاتالان خواهد ماند.

سوبی سارتا، مدیر فنی باشگاه بارسلونا با استقبال از این خبر اعلام کرد که پپ ساعت 13.30 دقیقه روز بیست و دوم فوریه دست به قلم شده و قرارداد جدیدش را به امضا خواهد رساند.

سوبی سارتا در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا گفت: «ما با پپ صحبت کردیم. 22 فوریه در هفته آرامی قراردارد و با برنامه های کاری ساندرو روسل، رئیس باشگاه نیز جور در می آید. برای گواردیولا و برای ما، همیشه مهم بوده تا در آرامش تمام برسر میز مذاکره نشسته و به بررسی مسائل بپردازیم.همیشه بحث مسائل مالی در میان نیست.این هفته زمان مناسبی برای نشستن برسر میز مذاکره و صحبت کردن را به دست آوردیم.»

سوبی سارتا ادامه داد: «می دانستیم که پپ می خواهد بماند، چون او همیشه این را گفته بود. ما از ارزشهای او به عنوان مربی و افتخاراتی که او برای باشگاه به ارمغان آورده مطلعیم. هر دو طرف وظایف و محدوده های کاری اش را می داند و به همین خاطر مذاکره کردن کار سخت یا پیچیده ای نبود، البته کار آسانی هم نبود.»

مدیر فنی بارسا ادامه داد: «این شیوه ای است که برای باشگاه و برای گواردیولا جواب داده. این طبیعی نیست و یا شیوه عادی انجام مسائل در دنیای فوتبال هم این طور نیست. ولی همین شیوه است که ما را به نتایج طلایی رسانده، به خاطر مدل شخصیتی گواردیولا و مدل باشگاه ما.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/11

ویا: هارمونی در رختکن، کلید موفقیتهای بارساست

داوید ویا معتقد است که رختکن یکرنگ و یکدل کلید اصلی موفقیتهای بارسا است

سایت گل- داویدویا مهاجم اسپانیایی باشگاه بارسلونا معتقد است که رختکنی یکرنگ و یکدل، همان نکته ای است که باعث موفقیت بازیکنان این تیم،به عنوان یک گروه متحد می شود.

بارسا با پیروزی در دیدار هفته گذشته شان مقابل اتلتیکومادرید، توانستند رکورد 16 پیروزی متوالی در رقابتهای لالیگا را به نام خود ثبت کنند و امیدوارند تا با شکست دادن خیخون، این رکورد را ادامه دهند.

ویا در گفت و گو با اسکای سپورتس نیوز دراین باره گفت: «زمانی که به بارسونا پیوستم، مربی و هم تیمی هایم از من حمایت کردند و به من اعتماد به نفس دادند. آنها مرا خاطر جمع کردند که مرا انتخاب کرده اند و در این انتخاب اشتباهی صورت نگرفته و ما در نهایت درکنار هم به موفقیت خواهیم رسید.»

ویا ادامه داد: «همین سیستم تدریجا جواب داد. من درآن زمان بازیکنان زیادی را در رختکن می شناختم. این افسانه نیست. واقعیت همین است که در مکانی هستیم که آرامش درآن حکمفرماست و همه با هارمونی و یکدلی درکنار هم کار می کنند.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    11.02.2011

کد:
    February 11, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    11.02.2011

کد:
    February 11, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 23 لالیگا؛ اتلتیکو-والنسیا، دیدار جذاب هفته

هفته بیست و سوم لالیگا شنبه شب با برگزاری 3 دیدار آغاز می شود

سایت گل- هفته بیست و سوم لالیگا شنبه شب با برگزاری 3 دیدار آغاز می شود و در دیدارهای شب اول، اتلتیکومادرید میزبان والنسیا خواهد بود. اسپورتینگ خیخون مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت و تیمهای راسینگ و سویا مقابل هم قرار خواهند گرفت.

سایر دیدارهای این هفته یکشنبه و دوشنبه برگزار خواهد شد.

این در حالی است که در پایان هفته بیست و دوم رقابتها، بارسلونا با 61 امتیاز صدرنشین جدول است. رئال مادرید با 54 امتیاز در رده دوم است و تیمهای ویارئال، با 45، والنسیا با 44 و اتلتیک بیلبائو با 38 امتیاز در رده های بعدی هستند. اسپانیول، سویا، اتلتیکومادرید، ختافه و سوسیداد هم در رده های ششم تا دهم قرار دارند. برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 23 بهمن (12 فوریه)

اتلتیکومادرید - والنسیا (ساعت 20.30)
    اسپورتینگ خیخون - بارسلونا (ساعت 22.30)

راسینگ سانتاندر - سویا (ساعت 0.30)

یکشنبه 24 بهمن (13 فوریه)

مالاگا - ختافه (ساعت 19.30)
    رئال سوسیداد - اوساسونا (ساعت 19.30)
    لوانته - آلمریا (ساعت 19.30)
    ارکولس - ساراگوسا (ساعت 19.30)
    دپورتیوو لاکرونیا - ویارئال (ساعت 21.30)
    اسپانیول - رئال مادرید (ساعت 23.30)

دوشنبه 25 بهمن (14 فوریه)

مایورکا - اتلتیک بیلبائو (ساعت 23.30)

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/11

رائول آلبیول: اگر مقابل اسپانیول شکست بخوریم، دیگر شانسی برای قهرمانی در لالیگا نداریم

کهکشانی ها روز یکشنبه به کاتالونیا خواهند رفت تا مقابل اسپانیول قرار بگیرند، در حالی که بارسا 24 ساعت قبل می تواند با پیروزی مقابل اسپورتینگ خیخون اختلافش در صدر را به 10 امتیاز افزایش دهد

سایت گل- رائول آلبیول، مدافع رئال مادرید، معتقد است اگر تیمش نتواند در دیدار این هفته اسپانیول را شکست دهد، دیگر شانسی برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا نخواهد داشت.

کهکشانی ها روز یکشنبه به کاتالونیا خواهند رفت تا مقابل اسپانیول قرار بگیرند، در حالی که بارسا 24 ساعت قبل می تواند با پیروزی مقابل اسپورتینگ خیخون اختلافش در صدر را به 10 امتیاز افزایش دهد.

آلبیول در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما دیگر نباید اشتباه کنیم زیرا اگر شکست بخوریم، باید با قهرمانی لیگ خداحافظی کنیم.

اسپانیول حریف دشواری است زیرا آنها رکورد خوبی در بازی های خانگی دارند. همه می دانند که آنها به دنبال پیروزی در مقابل ما هستند اما ما نمی توانیم مقابل آنها شکست بخوریم. ما 7 امتیاز از بارسا عقب هستیم پس باید در این دیدار پیروز شویم. "

او همچنین در مورد پیشرفت خودش و قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم گفت: "فصل گذشته من برای تیم در کوپا دل ری بازی می کردم. تلاش کردم اندک اندک بهتر شوم و از فرصت هایی که به دست می آورم، استفاده کنم. می دانم که بازی های زیادی تا پایان فصل باقی است. تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که سخت کار کرده و پیشرفت کنم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/11

بازگشت کرویف به آژاکس به عنوان مشاور

یوهان کریوف در آستانه بازگشت به آژاکس در سمت مشاور است

سایت گل- یوهان کرویف اسطوره باشگاه آژاکس و فوتبال هلند با مسئولان باشگاه آژاکس به توافق رسید تا با سمت مشاور به آمستردام بازگردد و اولویت اول او در این کار تمرکز بر روی آکادمی جوانان این باشگاه است.

طبق گزارش منتشره در گل دات کام هلند، این اسطوره 63 ساله اخیرا با ریک فان درن بوگ و سایر روسای باشگاه دیدار کرد.

در هفته های پیش رو، جلسات متعدد دیگری بین طرفین برگزار خواهد شد تا در مورد آینده اسطوره هلندی تصمیم گیری شود. این طور به نظر می رسد که کریوف بر روی موضوعات تکنیکی آژاکس از جمله آکادمی جوانان «گودنزونن» تمرکز خواهد کرد و به عنوان مشاور در کنار فرانک دی بوئر، مربی این تیم خواهد بود.

باشگاه آژاکس در سه زمینه فعالیت گسترده ای دارد: مسائل تکنینی، تجارت و مالی و هدف سران این باشگاه مبدل کردن آژاکس به یکی از تیمهای برتر قرن 21 است.

کرویف در 276 بازی با پیراهن آژاکس به میدان رفت و توانسته بود 204 گل به ثمر برساند. او با آژاکس به 8 عنوان قهرمانی رسید و در اوایل دهه 1970 به سه قهرمانی پیاپی اروپایی با این تیم دست یافت.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/11

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •