من 450 خریدم ولی الان 600 به بالا هست؟
من 450 خریدم ولی الان 600 به بالا هست؟
ممنون از راهنمایی هاتون
ولی واسه من که برنامه و بازی نصب نمیکنم بالا یا پایین بودن cpu واسم چندان مهم نیست
فقط میمونه مشکل هنگ و خاموش شدن که بعضیا میگن سری جدید (ورژن جدید) دیگه این مشکل رو نداره
که در اخر به جواب قطعی نرسیدم که هنگ میکنه یا نه
بازم ممنونم
ببین دوست عزیز من بارها تو همین تاپیک گفتم.
این گوشی فقط سری اولش که به بازار اومد مشکل داشت و هنگ می کرد و بعدش درست شد.
اگه هم یک بار دیدی هنگ می کنه به خاطر اشغال شدن فضای رم و استفاده زیاد از سی پی یو و ... است که اون هم میشه با روزی یک بار خاموش و روشن کردن گوشی ( نه تنها این گوشی بلکه تمام گوشی ها و حتی خود کامپیوتر) ازش جلوگیری کرد.
اگه احتیاج به گوشی ای داری با کیفیت دوربین بالا و قابلیت اتصال فلش و HDMI و بلوتوث 3 و صفحه نمایش با کیفیت بالا و ... ، تو خرید این گوشی شک نکن. البته نه الان که گرون شده. یه خورده صبر کن تا ارزونتر بشه و برگرده به قیمت زیر 500 تومن.
البته اینم فراموش نکن
نوکیا کیفیت گوشیاس عالیه من خودم C6-01 دارم هفت هشت بار از فاصله یه متری خورده زمین !!!هنوز زندس
با اومدن سیمبین بل..این گوشی فوق العاده کارکرد بهتری خواهد داشت..شک نکن..به جرات میگم هنگ تو کارش نخواهد بود
Last edited by DJ.Mamal; 30-01-2012 at 20:13.
اره حتما صبر میکنم
قرار هست واسش belle هم بیاد و از هفته دیگه هم با همین سیستم عامل عرضه میشه که دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
ولی فکر نکنم حالا حالا ها قیمتا بیاد پایین
ممنون عزیزان![]()
Last edited by reza4024; 30-01-2012 at 20:15.
سلام دوستان belle هنوز نیومده واسه N8 ؟
anna خیلی نکات منفی داره...
belle انگلیسی امروز منتشر شده و میشه فلشش کرد ولی توی sw updater هنوز نیومده تا فارسیش بیاد و تدریجاً برای همه ی شماره محصولات فارسی آماده ی آپدیت شه حداقل یکماه و نیم دیگه کار داره.. belle هم معلوم نیست در عمل چی از آب دربیاد و حرف و تعاریف اینایی که مدتیه نسخه ی نیمه نهاییش رو فلش زدن ملاک نیست.
من با belle رو 701 کار کردم.از آنا یکم بهتره.
خب بالاخره بعد از ماه ها انتظار بل منتشر شد.
برای دانلود و آپدیت گوشیتون به نوکیا بل از تاپیک زیر استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirpers; 07-02-2012 at 19:24.
احتیاج به فلش نیست.من خودم الان چند ساعتیه گوشیم رو از راه آپدیت خود گوشی به belle ارتقا دادم.متأسفانه همه ی برنامه هام پاک شد..نمیدونم برای همه اینجوریه؟
ضمناً برای بعضی کد محصولات n8 چند روز دیگه میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)