سلام
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی باحالی؛دمت گرم
فقط جسارتا اگه ممکنه طرز استفاده اش رو هم بگو.برنامه اجرا نمیشه؛و این ارور رو میده
![]()
منتظرم.
Last edited by mohammad13.blogfa; 12-09-2010 at 11:16.
من خیلی وقته تمومش کردم و به جرات سر حرفم هستم. از اون بازیهایی هست که لااقل واسه من ارزش 2 بار بازی رو نداره...
ولی خوب برای بار اول تجربه ی خوبیه!!!
یه مشکل بزرگ بازی داشت...
قیافه هایی آدمهای شهر فکر کنم کلا10 تا بیشتر نبود. یه عکس گرفته بودم که فکر کنم پاک شد( 4 تا پیرزن دارن از خیابون رد میشن قیافه هاشون مثل منه. مثل اونی که بقل خونه ی جو داره تمیز کاری میکنه!!
خیلی مسخره بود.
یا اون مردی که کیف دستشه. می بینی همه مثل همن!!!!
کلا بازی یه جاهاییش ضعیف بود!
فایل ها رو تو فولدر بازی بریز بعد اجرا کن اگه نشد دوباره همینکارو بکن ولی تو فولدر pc کپی کن
نمیشه عزیز؛پنجاه جا کپیش کردم بازم همین ارور رو میده
من ترینر رو دانلود کردم. کجای باید بریزمش؟![]()
دوستان خیلی ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم. جای اصلیش رفتم پرسیدم کسی جوابم رو نداد و از اونجایی که خیلی اورژانسی بود مجبور شدم بیام اینجا بپرسم. باز هم از شما دوستان پوزش می طلبم.
دوستان، ویندوز 7 32 بیت بهتره یا 64 بیت؟ چرا؟ بعد کدوم یکی از ورژن های ویندوز 7 بهتره؟ ( آلتیمیت ، پروفشنال ، هوم پریمیوم ، هوم بیسیک ، اینتر پرایز ) اگر میشه بگید تو هر کدوم دلیل بر تر بودنشون چیه؟
من قبل از این ویندوز 7 پروفشنال 64 بیت رو سیستمم نصب بود اما الآن وقتی میخوام وارد ویندوز بشم بعد از اینکه پسورد رو میزنم و مینویسه welcome بعدش صفحه سیاه میشه و فقط موس معلومه. نمی دونم مشکلش چیه و می خوام الآن ویندوز رو دوباره نصب کنم. حالا اگر ممکنه زود تر جواب سوالات بالام رو بدید تا عوض کنم.
با تشکر
تا اونجایی که من می دونم این برنامه برای مافیا 1 هستش
خود پیغام هم داره بهتون میگه که مافیا 1 رو سیستم نصب نیست
سلام!
دوستان بازی کلا چنتا چپتر داره؟ من الان 15رو تموم کردم بازی نوشت تمام !!!همون جایی که باید اون یارو فالکونه چیه باید بکشی بعد سوار ماشین شدن و جو رو از یه راه دیگه بردن نمیدونم کجاو ویتو با یه پیرمرد
راهی یه جا دیگه شدن و تمام!!! نکنه باز مشکل از کرک باشه؟!
![]()
خیالت راحت بازی رو کاملا تموم کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)