سلام
1. پارتیشن هاردت FAT32 هست یا NTFS ؟؟؟
2. داخل برنامه مولتیمن هم هارد رو نمیشناسه ؟؟؟
3. ممکنه ورژن مولتیمن شما از نوعی باشه که فرمت NTFS رو نمیشناسه ، پیشنهادم اینه که دو پارتیشن کنید و پارتیشن اولی رو با FAT32 فرمت کنید .
خبرشو بدین !!!
سلام
1. پارتیشن هاردت FAT32 هست یا NTFS ؟؟؟
2. داخل برنامه مولتیمن هم هارد رو نمیشناسه ؟؟؟
3. ممکنه ورژن مولتیمن شما از نوعی باشه که فرمت NTFS رو نمیشناسه ، پیشنهادم اینه که دو پارتیشن کنید و پارتیشن اولی رو با FAT32 فرمت کنید .
خبرشو بدین !!!
سرعت ساتا قابل قیاس با اینترفیس usb2 نیست .
البته اگر هارد اکسترنال و مادربردتان usb3 یا esata ساپورت کنه مسئله کمی قابل تحملتر میشه !!!
منم دقیقا همین الان همین مشکل رو با هارد 1 ترابایت سیگیتم پیدا کردم
تلویزیون من ال ای دی سامسونگ مدل 40B7000 هست
وقتی وصلش میکنم چراغ هارد پشت سر هم خاموش روشن میشه، بعدم خاموش میشه
دیروز میزدم اینجوری نمیشد، البته بعد از ریختن 300 گیگ فایل اینجوری شد
مشکل از چیه؟
متاسفانه نرم افزاری که دانلود کردم برای مدل های فری آجنت بود نه برای گوفلکس .
سایت سیگیت هم نرم افزار رو تو سایتش نذاشته و برای دریافت نرم افزار باید ایمیل زد .
کلا از خیرش گذشتم .
در هر حال طبق مشخصاتی که داده باید قابلیت پسوردگذاری داشته باشه .
دوستانی که هارد گوفلکس دارن لطفا تست کنن آیا قابلیت پسورد گذاری رو داره یا خیر !!!
دوستان سایتی سراغ ندارید که بنچمارک و اطلاعات را مربوط به هارد های مختلف را قرار بده؟
مشکل فهمیدم از چی بود
من از کابل واسط برای بلند کردن سیم یو اس بی استفاده میکردم . . .
اونو که برداشتم درست شد . . .
ولی دیروز با کابل واسطم روشن میشد، عطا جون کابل واسط مشکلی ایجاد میکنه برای هارد؟
----------------
اینجوری بگم بهتره : خاموش و روشن شدن هارد بر اثر نوسان ولتاژ یو اس بی امکان داره بهش ضربه بزنه؟
Last edited by alfredooo; 06-07-2011 at 23:57.
خب خدا رو شکر
یکی دوبار اشکالی نداره ولی دیگه این کار رو نکن .
کابل رابط بلند (بیش از یک متر) برای آداپتوریهاست که منبع تغذیه اش جدا هست . و مشکلی از بابت کمبود ولتاژ وجود نداره
البته میتونستی از کابل رابط کوتاهتر استفاده کنی . مثلا من برای هارد پرتابلم که 500 گیگ هست یه کابل رابط 30 سانتی خریدم هزارتومن .
ولی شما اصلا از کابل رابط استفاده نکنید چون هارد یک ترابایت که پلاتر های بیشتری داره به برق بیشتری هم نیاز داره !!!
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
نگرد نیست گشتیم نبود
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده نیاز به هارد اکسترنالی دارم که همانند هارد اینترنال (دیدن فیلم و ...) از ان استفاده کنم . لطفا هاردی با مشخصات زیر معرفی کنید :
500 گیگ فضا
سرعت بالا ، امنیت اطلاعات و مقاومت در برابر ضربه و شوک و ... بد سکتور نشدن و عمر بالا
ترجیحا بدون اداپتور
ضمنا دوستان بفرمایید که هارد اکسترنال برای نگهداری ارشیو های با ارزش و کمیاب مناسب است یا وسایل ذخیره سازی دیگر با سرعت و امنیت بالا تر نیز وجود دارد
یا تشکر
بر خلاف وسترن که دمای مجاز رو گفته سیگیت حداکثر دمای مجاز رو نگفته بنابراین نمیشه اظهارنظر کرد .
البته من با استفاده از یه فن کوچیک دمای اونو تا 35 درجه هم پایین میارم .
عکس زیر هاردم که در کنار فن هست رو نشون میده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)