تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 421 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اخه پس چرا توی pc desktop اینطوری نیست؟؟؟ یعنی این مدل لپتاپ اینطوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض تاچ پد

سلام دوستان من تاچ پدم فقط این طرف و ان طرف میره کیلیک نمیکنه یعنی وقتی روش دوبار ضربه میزنم کیلیک نیمنه که مثلا یه فولدر را باز کنه قبلا درست بود ده روز اینطوری شده و جالب اینکه ابتدای ویندوز که پسورد می خواد کار میکنه ولی توی ویندوز که میاد کار نمیکنه
    چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

اخه پس چرا توی pc desktop اینطوری نیست؟؟؟ یعنی این مدل لپتاپ اینطوریه؟
    ممکنه توی بعضی از ویندوزا نشون نده ولی تمامی حافظه ها یه میزان حافظه دارن به علاوه ی میزان حافظه ی قابل دسترسی

جای نگرانی نیست رفیق

4. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای دیدن فیلم با این لپ تاب مشکل دارم یعنی فونت فارسی در زیر نویس به صورت خرچنگ قورباغه می یاد ، هرکاری کردم جواب نگرفتم حتی تو کنترل پنل زبان رو به فارسی تغییر دادم راهنمایی کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای دیدن فیلم با این لپ تاب مشکل دارم یعنی فونت فارسی در زیر نویس به صورت خرچنگ قورباغه می یاد ، هرکاری کردم جواب نگرفتم حتی تو کنترل پنل زبان رو به فارسی تغییر دادم راهنمایی کنید ممنون میشم
    [
    زیرنویس چه ربطی به لپ تاپ داره اگه زبانو فارسی کردی با km player میتونی راحت فیلمو ببینی منم همین مشکلو داشتم

7. این کاربر از guzga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تاچ پدم فقط این طرف و ان طرف میره کیلیک نمیکنه یعنی وقتی روش دوبار ضربه میزنم کیلیک نیمنه که مثلا یه فولدر را باز کنه قبلا درست بود ده روز اینطوری شده و جالب اینکه ابتدای ویندوز که پسورد می خواد کار میکنه ولی توی ویندوز که میاد کار نمیکنه
    چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    احتمالا تنظیماتش تغییر کرده
    اول این کار رو انجام بده
    به قسمت mouse در کنترل پنل برو و سربرگ divice setting رو باز کن(درایور تاپ پد باید نصب باشه تا این سربرگ وجود داشته باشه)
    دکمه settings رو بزن ، تمام تنظیمات تاچ پد رو میتونی ببینی و تغییر بدی (ویدئو هاش هم میتونی ببینی)
    دکمه default رو بزن و بعد ok کن احتمالا مشکلت حل میشه اگه نشد
    در سمت چپ + کنار عبارت tapping رو بزن و در اون قسمت دنبال عملی که مورد نظرت هست بگرد و فعالش کن
    اگه با این روش درست نشد
    کنترل پنل رو باز کن و به قسمت programs and features برو و برنامه ی synaptics pointing divice driver رو uninstall کن
    و بعد از این کار دوباره درایور تاپ پد یعنی Synaptics Synaptics TouchPad رو نصب کن
    موفق باشی

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

سلام دوستان
    در کنترل پنل ، بخش reginal and language به سربرگ آخر برو و دکمه change system local رو بزن و persian رو انتخاب کن

9. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت brave72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

10

با سلام آقا یه بنده خدا میگه چون تو،بیشتر تو خونه کار میکنی،بهتره باتری خالی کنی بعد بذاری یه گوشه!
    نظر دوستان چیست؟

در ضمن برای کمک های قبلی ممنون
    باس رم را نگاه کردم خدا را شکر جفت 1333MHz بود(با دل ساپورت سنتر آپدیت شده) نگرانی هام کلا اونجا رفع شد زدم همه چی را نگاه کردم.دم دل با این نرم افزارش گرم(چی گفتم؟)
    بازی blur را هم نصب کردم قشنگ بود ولی تو گرافیک اصلا به پای Need for speed hot ...s نمیرسه.(واژه آخری یادم نیست)
    راستی سطح سیگنال چقدر باید یاشد تا کانکت بشود آخه حدودا 2 یا 3 تا از این خونه هاش پر میشه ولی کانکت نمیشه
    یعنی از پی30 به network وصل میشه ولی از اونجا به اینترنت وصل نمیشه.!!؟
    راستی نرم افزار تغییر چهره را نصب کردم بعد که ریست کردم تا مینوشت welcome دوباره ریست میشد از آخر رفتم safe mode ریستور کردم حالش خوب شد
    برای دوستان پیش نیامده،اگه کسی نصب کرده بگه.
    برای رفتن به safe mode باید Delete را زمان بالا آمدن سیستم بزنید سپس F8 را بزنید بعد هم safe mode را انتخاب کنید.(آخه قبلا خوندم یکی پرسیده بود گفتم بگم چه جوری میشه رفت توش)

11. این کاربر از brave72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=sheytoon001;5724114]احتمالا تنظیماتش تغییر کرده
    اول این کار رو انجام بده
    به قسمت mouse در کنترل پنل برو و سربرگ divice setting رو باز کن(درایور تاپ پد باید نصب باشه تا این سربرگ وجود داشته باشه)
    دکمه settings رو بزن ، تمام تنظیمات تاچ پد رو میتونی ببینی و تغییر بدی (ویدئو هاش هم میتونی ببینی)
    دکمه default رو بزن و بعد ok کن احتمالا مشکلت حل میشه اگه نشد
    در سمت چپ + کنار عبارت tapping رو بزن و در اون قسمت دنبال عملی که مورد نظرت هست بگرد و فعالش کن
    اگه با این روش درست نشد
    کنترل پنل رو باز کن و به قسمت programs and features برو و برنامه ی synaptics pointing divice driver رو uninstall کن
    و بعد از این کار دوباره درایور تاپ پد یعنی Synaptics Synaptics TouchPad رو نصب کن
    موفق باشی

سلام [sheytoon001] دستت درد نکنه درست شد بابا تو دیگه کی هستی مرسی واقعا ممنونم ازت
    Last edited by tehra; 28-12-2010 at 14:51.

در آغاز فعالیت MY LOVE IS N5010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

SALAM DOSTAN
    BEBAKHSHIK FINGLISH MINEVISAM

AYA TACH PAD 5010 GHABELIAT MULTI TACH RO DARE

در آغاز فعالیت brave72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

11 گزارش کار

آقا من یخوام از مطالب دوستان تشکر کنم باید چه کار کنم،بلد نیستم یکی یادم بده.!!!
    راستی بالخره با وایرلس هم کانکت شدمیه بارسطح سیگنال تا آخر پر بود،یه بار هم دو تا خونه پر بود.
    ولی این مدم قرضی بود تست کردم،اول جواب نداد بعد که رو پی سی نصب کردم کانکت شد.
    نمیدونم با سیگنال های آزاد بدون رمز چرا کانکت نمیشه.
    راستی مطالب باتری را خوندم ولی گیج شدماز آخر به این نتیجه رسیدم باتری را هفته ی دوبار استفاده کنم هر دو یا سه ماه یک بار باتری نمیدونم چه کارش کنم.(الان اسم کار یادم نیست)
    بعد اگر خواستم بذارم کنار شارش 40% باشه و در دمای 0 باشد.
    اگر درسته یا نکته ی جا مونده دوستان بگند ممنون میشم.
    در ضمن به تمامی دوستان پیشنهاد میکنم پک برنامه ی تون آپ(tune up)را دانلود کنید.
    یکی از کارهای جزیش اینه که وقتی سرعت کار براتون مهم مثلا موقعی کانورت کردن با روشن کردن آن گرافیک ها و برنامه های اضافی که سرعت را گرفته اند و شما نمی بینید می بندد. و تم win98 را برای تم انتخاب میکند تا سرعت بالا برود.
    یا میتوانید از برنامه پاک کردن آن برای پاک کردن سریع(سریع تر از ویندوز)یا پاک کردن کند به طوری که با ریکاوری هم دیگر آن فایل برنمیگردد،عیب یابی ویندوز،پاک کردن ریجستر های باقی مونده از برنامه های uninstall شده که باغث کند شدن سیستم و اشغال فضا میشود.
    دیفرگمنتی خیلی بهتر از دیفرگمنت ویندوز،وبرنامه ستارت آپ(start up)آن که امکان استفاده کردن یا نکردن یا پاک کردن استارت آپ ها را میدهد و....
    میتوانید از سرور های دانلود فارسی نسخه ی کرک شده ی آن را بگیریدبه نظر من حتما این کار را انجام بدید.

15. این کاربر از brave72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •