دوستان لطفا نظراتتونو بگین این هفته خیلی خراب کردم
دوستان لطفا نظراتتونو بگین این هفته خیلی خراب کردم
با این زیستا واقعا می شه گفت خراب کردی
این ترازی هم که اوردی مدیون ریاضیت هستی
ایشالله آزمون بعدی میترکونی
بستگي داره به چي علاقه داشته باشي.در ضمن هنر خيلي سخته حتي سختر از رياضي پس زياد دلتو خوش نكن!
اصلا به این آزمون ها نه دل ببندید و نه نا امید بشید.همش کشکه.خودش نه ها،جواباش.
منم مثلا پارسال گزینه 2 ریاضی زیر 60 نداشتم تو کنکور زدم 7.اون وقت فیزیک بالای 30 نداشتم زدم 53.
زیاد اعتماد نکنید.فقط تحلیل آزمون یادتون نره،که بدجوری به درد میخوره.
به امید قبولی.
هنر خودش کلی کتاب خوندنی داره که وقتتو میگیره ولی اگه زبان شرکت کنی همون درسای عمومیت هست یکم باید قوی تر کار کنی که واسه خود کنکور اصلیتم خوبه
فکر کنم وقتت رو ناهمگن تقسیم کردی.
مثلا تو که دینی و ادبیات 3 رو 70 80 زدی معلومه که اگر روی بقیه عمومی ها وقت بذاری نتیجه می گیری مثلا زبان یا عربی.
درس های اختصاصی پایه رو هم بخون و سفید نذار.
آخه سوالای فیزیک ریاضی و تجربی گزینه 2 مثل همه.منم مثلا پارسال گزینه 2 ریاضی زیر 60 نداشتم تو کنکور زدم 7.اون وقت فیزیک بالای 30 نداشتم زدم 53.
مهم:
یکی از دوستان نزدیک بنده، سال 82 فکر کنم پیش دانشگاهیشو به اتمام رسونده و رشتش ریاضی بوده. دانش آموز زرنگی بود ولی بنا به مسائلی نتوانسته بخونه. سربازیشم تمومه. خیلی مشتاقه سال 90 سراسری بخونه. از امروز عزمشو جزم کرده بدجور ناجور میخواد بخونه. اکثر درسها رو بهشون اشراف داره ولی متوجهید که چندساله از درس و مدرسه دور شده ولی همیشه سرش پی مطالعه و درس بوده. میخواد از صفر شروع کنه از الان تا کنکور90. کتابهای جدیدی که از 82 عوض شدن رو فکر کنم داره ولی بازم شما بگید. درضمن مجموعه کامل تستهای اندیشه سازان قبل رو داره و کتابهای دیگر.
الان سوالم اینه
به نظر همتون میشه؟ میخواد مهندسی برق سراسری قبول بشه
هر چی میخواهید بگویید
------------
این دوستم عزم راسخی داره. هوش قوی و ذهن تیز. . اعتماد به نفس نداره ولی ایمان قوی و توکل عمیقی به خدا داره! وقتش آزاده و شرایط مهیا برای درس. با این مدت باقی مونده و این شرایط دوری از مدرسه و درس از 82 تا الان شما بفرمایید
-----------
فقط اینو میدونم که خواستن توانستنه ولی این خواستم دوستم یه همت قوی میخواد.
شدنیه؟ یاعلی.. از همتون میخوام بگید میشه یا نه و چه جوری؟ سراسری اونم برق!
Last edited by Help118; 11-12-2010 at 05:24.
دوست عزیز معلومه که شدنی هستش مخصوصا با این تعریف های شما فقط بگو اون مهمرو قوی کنه یعنی اعتماد به خود![]()
دمت گرم خیلی نوکرم
مرسی از بابت راهنمایی خیلی ممنوننوکرم
بچه ها امتحانات سراسري دي ماه ميزارن ماشين حساب ببريم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)