با دکمه ی up key arrow یا همون دکمه ی بالا میتونی روشنش کنی.
با دکمه ی up key arrow یا همون دکمه ی بالا میتونی روشنش کنی.
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم.سر پیچ ها که گاز رو ول میکنی خاموش میشه.با هر بار گرفتن و ول کردن گاز چراغ ها روشن خاموش میشه!
تنها راه روشن کردنش همون راهیه که بالا گفتم!!
خب منم عرض کردم مشکل از چیه!ولی نمیشه حلش کرد!![]()
این weapons ها را چطوری باید استفاده کنم ؟ کدام کلید ها هست ؟
تجهیزات مشترک بین مسابقه دهنده و پلیس
- Spike Strip (دکمه 2 قسمت ماشین حساب) - صفحه میخ از پشت ماشین آزاد و سر راه ماشین عقبی قرار میگیره.
- EMP (دکمه 4 قسمت ماشین حساب) - با حفظ فاصله مناسب, پالس الکترو مغناطیسی به سمت ماشین مقابل پرتاب میشه که باعث صدمه جزئی و مختل کردن تعادل اون میشه.
تجهیزات انحصاری مسابقه دهنده
- Jammer (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - تجهیزات و اسلحه های ماشین های اطراف برای مدتی غیر فعال میشه. (مثلا صفحات میخ جمع میشه)
- Turbo (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - سرعت ماشین شما برای زمان محدودی زیاد میشه.
تجهیزات انحصاری پلیس
- Road Block (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - صفی از ماشین های پلیس کمی جلوتر در مسیر قرار میگیره.
- Helicopter (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - هلی کوپتری احضار میشه که کمی جلوتر در مسیر صفحات میخ رو سر راه یکی از مسابقه دهنده ها میندازه.
جالب بود من همش ساده بازی می کردم حالا اینها را هم امتحان می کنم مطمئنا جذاب تر میشه
سلام دوست عزیز، شما باید در قسمت تنظیمات بازی با انتخاب گزینه gameplay settings سپس controls سپس کلید headlights رابه کلید دیگری تغییر دهید![]()
سلام...
اولین پستم تو این تاپیکهو دیدم اگه نظر ندم می مونه تو مخم و احتمال ترکیدن داره
![]()
به نظر من این سری NFS از نسخه آندرگراند 1 و 2 خیلی طرفداران بیشتری به خودش جذب کرد و با دادن نسخه ماست وانتد دیگه ترکوند... و بعد از اون کربن که من به شخصه بیشتر از ماست وانتد قبولش دارم....
اما چند نسخه بعدی واقعا ضعیف و ناکارآمد از آب در اومد تا جایی که فروش این بازی در بازارهای ایران خیلی کم شده بود و تا اینکه پارسال این نسخه اومد....
NFS:HP یه تحول عظیم در سبک این سری و دنباله رو قسمت قبلیش اما با تفاوتهای بسیار زیاد وارد بازارها شد...
من راجع به NFS:HP یه مقاله تو بلاگم گذاشتم و اگه از نظر مدیریت اشکالی نداشته باشه لینک بلاگم رو این جا قرار می دم.(چند خط بالا خلاصه ای از مقاله ام هست
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)