تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 311 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان انصافآ بازي خوبيه.من بعد از 6 سال كه پس بازي ميكردم امسال فيفا خريدم.به نظرم خيلي جاها طبيهي تر از پس هست اما يه جاهايي هم از پس ضعيفتر.
    من كلا به بازي نمره ي 7.5 از 10 ميدم.

2. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب از دور اینطور باید دیده بشه.... زمینای اروپا مثه ایران نیست که تا دو قطره بارون میاد بشه واتر پلو : دی
    . ولی جو بازی تو زمین بارونی به نظرت بهتر نشده؟
    جو بازی خوبه اما نمی دونم چرا من دوست دارم خیس بودن زمین ملموس باشه البته حق با شماست زمینهای اروپا که مثل ایران نیست. راستی یه انتقاد دیگه که البته فیفا 10 هم همین مشکلو داشت ... به نظر شما قطرات باران یه جورایی غیر طبیعی نیست؟!

4. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر شما قطرات باران یه جورایی غیر طبیعی نیست؟!
    چرا خیلی بزرگن و کش اومده به نظر میرسن .....
    +
    برا فیفا 12 خدا کنه هوش مصنوعی رو خیلی روش کار کنن... البته راتر گفته بود برا نسخه بعدی هنوز برنامه ای ندارن
    +
    در مجموع بازی خیلی سرگرم کننده تر شده نسبت به قبل

6. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان،

حرکت با پارک جی سونگ، چند تا پاسکاری پشت محوطه ، گیج کردن مدافعین، ایجاد فضا برای فرار وین رونی، پاس عمقی، تک به تک شدن وین رونی، یه بقل پا و گل !!!!!!!!! یه 20 سی باری فکر کنم از دیرور تا حالا اینطوری گل زدم!!!!
    در حات دستی با این روش نمیشه گل زد چون این روش احتیاج به پاسهای پی در پی و دقیق داره همچنین اینکه نیاز به پاسهای تودر کمکی داری اما در حالت دستی گل زدن از این روش بی تعارف خیلی مشکله .

مرسی فرشاد جان من که استفاده بردم.ایکاش همه مثل شما اگه انتقادی به بازی دارن بیان شفاف اینجا مطرح کنن .با اینکه به قول معروف آدم هرچی بیشتر از مسائل پیرامون خودش بدونه لذت زندگی کمتر میشه
    امین با این اوصاف وقتی زمان نقد بازی رسید فکر کنم دیگه کلا از بازی زده بشی چون اونجا جزئیات بازیو با معیار فوتبال واقعی میخوایم بسنجیم .

در مورد سختی بازی یادمه حسین یه روز بعد از اینکه لینک دمو بازی اومد اومد گفت بازی نسبت به قبل اسون تر شده و میشه راحت دریبل کرد.بعد یکی از کاربرای خودمون romel گفت که در نسخه نهایی حل میشه که نشد.درجه سختی بازی هیچ تفاوتی با نسخه نهایی نداره.
    امین من احساس میکنم بازی توی منیجر مود سخت تره و انگار هوش مصنوعی توی این بخش بهتر عمل میکنه نظر تو هم همینه ؟

اینکه امتیازات فیفا کمتر از پارسال شد حالا به هر دلیل به نفع ماست چون سازنده ها رو به تلاش بیشتر وادار میکنه.حداقل یکی از موارد پیشرفت بازیهای اینچنینی نمرات سایتها و منتقدهاست..درست همون چیزی که برای pes اتفاق افتاد که امسال پیشرفت کرده فکر کنم میانگین نمراتش 80 باشه.
    اصلا من به همین خاطر همیشه توی نظر سنجی ها نمرات کمی به فیفا و PES میدم تا سازندگان بازیو بیشتر به تکاپو بندازه

اصلا فکر کنم حسین بخاطر همین انتخاب گزینه دستی به فیفا رو اورد و کنسول خرید.درست میگم حسین؟؟
    آره امین جان تا قبل از اینکه اینو بدونم شک داشتم کنسول بخرم یا نه اما ذغال و خوب و رفیق نابابی مثل شما سبب شد ما هم آلوده بشیم

8. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجیبه که IGN به PES داده 9 !! از طرفی Videogamer و Eurogamer دادن 7 . همین Eurogamer به فیفا داده 8 IGN به فیفا داده 8.5 !!!!!!! عجب وضعی شده ها عجیبه که چرا سایت ها خیلی در امتیاز دادن به فیفا دارن تاخیر به خرج میدن. الان 4 روز ه که بازی به طور رسمی منتشر شده از طرف دیگه سایت های بازی معمولا یکی دو هفته ی قبلش بازی ها به دستشون میرسه و اون ها رو بررسی میکنند... !

10. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جسارتا امتیاز کیلو چنده !!!!!!!
    مهم اینه که از کدوم بازی بیشتر لذت میبری
    تقریبا همه کسایی که کنسول دارن فیفا به pes ترجیح میدن
    و البته ریویو خود کسایی هم که فوتبال حرفه ای بازی میکنن ( مثل چند تا از بچه های همین فروم) خیلی منطقی تر از IGN هست که نمراتش معلوم نیست از کجاش در میاره
    نمونش ریویو مسعود کینگ

12. 5 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خب سایت GameSpot هم به بازی امتیاز عالی 9 رو داد:

14. 9 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب سایت GameSpot هم به بازی امتیاز عالی 9 رو داد:

به فیفا 10 هم ، 9 داده بود !

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

جو بازی خوبه اما نمی دونم چرا من دوست دارم خیس بودن زمین ملموس باشه البته حق با شماست زمینهای اروپا که مثل ایران نیست. راستی یه انتقاد دیگه که البته فیفا 10 هم همین مشکلو داشت ... به نظر شما قطرات باران یه جورایی غیر طبیعی نیست؟!
    این بارون رو که گفتید درسته قطراتش خیلی کش اومده شده اما انصافا طبیعی کار شده از اونجایی که تو÷ به سختی حرکت میکنه و اون جاهایی که ضربات بلند میزنید وقتی Ball با زمین برخورد میکنه خیلی جالبه سرعتش گرفته میشه.
    یه مشکل که داره اینه که تو روز بارونی نداره.تو 360 که ابنجوریه.
    اما یه مساله ی خیلی جالب اینه که وقتی در حال بازی هستید نور خورشید هی تغییر میکنه و این کاملا مشهوده مخصوصا تو فوتبال جزیره.

17. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب منم یه چند روزی داشتم بازی میکردم....نظرمو میگم:

پیشرفتهای فوق العاده:
    وقتی پاسکاری رو میذاری تو حالت دستی واقعا بازی فوق العاده طبیعی میشه ..دیگه هی هی نمیتونی رو دروازه حریف خطر ایجاد کنی و در نتیجه بازی خیلی هم پر گل نمیشه....... .

قسمت دورازه بانی خیلی عالی کار شده...فقط کنترل نسبی بازیکنای دیگه حتی وقتی دروازه بانی(با زدن دکمه back ) یکمی ناجوره... .

پیشرفتهای نسبی:

گرافیک به صورت نسبی پیشرفت کرده در کل ...بیشتر انتظار داشتم..... .هوش مصنوعی هم پیشرفت کرده انصافا ولی نه خیلی زیاد... .

درکل بازی باز هم نسبت یه نسخه قبلی (fifa10) برتری زیادی داره ولی وقتی این برتری خیلی محسوسه که از سیستم پاس دستی استفاده کنی..... .

یکی هم راجع به امتیازات.....:fifa10 در زمان خودش امتیازهای فوق العاده ای رو واسه بازی ورزشی جمع کرده بود و میشه گفت یه جورایی نهایت امتیاز گیری رو انجام داده بود در نتیجه نمیشد انتظار داشت این نسخه خیلی امتیازاش بیشتر از این نسخه باشه یا حتی مساوی.... .

19. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •