تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 946 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

منظور من خود مخرب بود نه نرم افزار ادب ریدر....
    امیر جان،فایل pdf از برنامه pdf reader برای ارتباط با سیستم عامل استفاده می کنه،
    و یک فایل pdf مستقلا" هیچ کاری نمی تونه بکنه....

و اگه pdf reader در untrusted sandbox اجرا بشه،اون فایل pdf دسترسیش به سیستم عامل قطع میشه و هیچ کاری نمی تونه بکنه...

و با خروج از pdf reader هم تمامی کارهایی که کرده فورا پاک میشه....

مثل شکل زیر....

2. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    از زحمتی که کشیدی متشکرم.
    اقای outpost هم به جای این که انتقاد کنند خودشان با هر تنظیمی که دوست دارند در این تاپیک شرکت کنند.
    بارها خود من و دوستان دیگر ایشان را برای تست به این تاپیک دعوت کردند اما ایشان نیامدند.
    پس ما مجبور شدیم خودمان این تست ها را انجام دهیم.
    تست ها نیز به نظر من تحت معیار های خود کاربر انجام می شود (البته من معیار های دوست عزیزم mehdi_08 را تائید می کنم)
    حالا هر یک از دوستان که دوست دارند می توانند outpost را با هر تنظیمی که دوست دارند در این تاپیک شرکت دهند.
    با تشکر
    محمد جان

چون outpost سندباکس ندارد،در high ترین تنظیم هم سیستم نمی تونه از آلودگی در امان باشه....

حتی اگه مخرب توسط بالاترین لایه در دیاگرام زیر بلاک شه،و کاربر اصرار بر اجرا شدنش داشته باشه،

اگه لایه سندباکس نباشه،مخرب مستقیما به هسته سیستم عامل سرریز می کنه ....

4. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

واقعا اين آزمايشاتون خنده داره. شما هم مثل مهران هستيد و كلي نقص توي آزمايشاتون هست.

Outpost رو ميشه در حالت Automatic Rules Creation قرار داد. بعد شما مياي نرم افزارهاي قابل اعتمادت رو اجرا ميكني تا فايلها و نرم افزارهاي شما رو به عنوان نرم افزارهاي قابل اعتماد در نظر بگيره.

اين حالت براي كاربراي عادي كه نميخوان سوالات زيادي جواب بدن خوبه. ولي خود سايت Outpost هم گفته كه كاربران حرفه اي اين كار و انجام ندن.

دقيقا تمام اتفاقاتي كه اينجا افتاده به اين خاطر هستش كه Automatic Rules Creation روشنه.

اول بريد يكم با نرم افزار آشنا بشيد و بعد بياين اينجور پستها رو بزنين. حاضرم قسم بخورم حتي HIPS رو هم در درجه نرمال گذاشتيد.
    outpost شما که اینقد بلدی خودت تست بگیر نتیجشو به ما اطلاع بده.همون 80 تا مخربو تست کن ببینیم outpost چیکار میکنه؟ منتظریم
    Last edited by milaaad; 08-02-2011 at 13:46.

6. 3 کاربر از milaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

چند مخرب دیگر....

لینک دانلود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    password: 123
    با سلام
    برای این همه مخرب ممنون.
    راستی امیر جان میگم ویروس نویس شدی.
    تست کومودو با نگارش به روز رسانی 7613
    سه تا از مخرب ها را زمان extract شناخت :

یکی از مخرب ها را زمان اجرا توسط AV شناخت

یکی از مخرب ها را بعد از اجرا توسط Cloud Scaner شناخت

فقط مخربی با نام ba2e2d.pdf را نشناخت که بعد از دابل کلیک بر روی ان هیچ مشکلی به وجود نیامد.
    حدود یک دقیقه بعد cloud scaner یک مخرب دیگر را هم شناسایی کرد :

* تمام مخرب های که اجرا شدند در sandbox اجرا شدند و نتوانستند به سیستم صدمه بزنند.
    با تشکر

8. 9 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

چند مخرب دیگر....

لینک دانلود.
    کد:

آویرا 3 فایل رو شناخت و 3 فایل about.exe و فایل pdf و frlA9.exe رو نشناخت که برای آویرا ارسال شد

ولی 2 فایلی که آویرا نشناخت هوش مصنوعی پردازش ابری کمودو شناخت فایل pdf هم اجرا نکردم

10. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

حرفتون کاملا درست
    خوب جذب کردن مشتری به چه قیمت ؟ به قیمت آلوده شدن سیستم کاربر یعنی این شرکت امنیتی فقط به خاطر پوله که داره کار میکنه براش اهمیتی نداره که سیستم کاربر بیچاره در تنظیمات پیش فرض شدیدا آسیب پذیره (هر چند که از نوع عملکرد سویت رایگانش کاملا مشهوده هی پیغام می داد به شما پیشنهاد می شه به نسخه پرو ارتقا بده)
    در حالی که شرکت کمودو اساسش بر امنیت رایگان برای همه افراده پس خیلی فرق بین سیاست های شرکت اوت پست با کمودو ئه
    برام جای سواله که چرا توی تنظیمات پیش فرض اینقدر ضعیفه خوب تا یه حدی قبول و دیگه این خیلی ضعیفه
    در حالی که می دونید برا شرکت کاری نداره که تنظیمات رو بهتر انجام بده( هر چند فکر نمی کنم در اون طوری هم چنگی به دل بزنه )
    اگه بخوام سویت های دیگه رو هم تست کنم مبنای من بر اساس تنظیمات پیش فرضه وگرنه می شه همین خود ویندوز 7 رو بدون آنتی ویروس طوری تنظیم کرد که زمین وزمان گیر بده
    هرچند که تغییر تنظیمات کار زیادی نداشته
    ممنون

من هم حرف شمارو قبول دارم اما شما دارید به عنوان یک کاربر حرفه ای از تنظیمات غیره حرفه ای ایراد میگیرید اینجا اصل قضیه ایراد داره چون راحتی بجای امنیت بیشتر ترجیح داده شده.

اگه بخواهیم مقایسه کنیم بین تنظیمات من هم تنظیمات پیش فرض comodo رو بیشتر قبول دارم. اما دقت کنید اوتپست تنها فایروالی نیست که میاد تنظیمات پیش فرض رو اتوماتیک یا هیستوریک میذاره.

اما اینجا من نمی خوام مقایسه کنم حرفم این بود. 1) تنظیمات پیش فرض اوت پست برای راحتی در نظر گرفته شده. 2) تنظیمات حرفه ای هم در اوت پست برای کاربر حرفه ای وجود داره.

12. 9 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من هم حرف شمارو قبول دارم اما شما دارید به عنوان یک کاربر حرفه ای از تنظیمات غیره حرفه ای ایراد میگیرید اینجا اصل قضیه ایراد داره چون راحتی بجای امنیت بیشتر ترجیح داده شده.

اگه بخواهیم مقایسه کنیم بین تنظیمات من هم تنظیمات پیش فرض comodo رو بیشتر قبول دارم. اما دقت کنید اوتپست تنها فایروالی نیست که میاد تنظیمات پیش فرض رو اتوماتیک یا هیستوریک میذاره.

اما اینجا من نمی خوام مقایسه کنم حرفم این بود. 1) تنظیمات پیش فرض اوت پست برای راحتی در نظر گرفته شده. 2) تنظیمات حرفه ای هم در اوت پست برای کاربر حرفه ای وجود داره.
    دکتر جان،

چون outpost سندباکس ندارد،در high ترین تنظیم هم سیستم نمی تونه از آلودگی در امان باشه....

حتی اگه مخرب توسط بالاترین لایه در دیاگرام زیر بلاک شه،و کاربر اصرار بر اجرا شدنش داشته باشه،

اگه لایه سندباکس نباشه،مخرب مستقیما به هسته سیستم عامل سرریز می کنه ....

×××دلیل این همه حساسیت بر outpost اینه که تا چند وقت پیش،کاربر متعصبش میومود تاپیک کومودو و می گفت وقتی outpost هست،چرا رفتین کومودو رو نصب کردین!!!!!!!!!!!

14. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    ممنون دکتر جان اما :
    به نظر من تمام سوئیت های امنیتی تنظیمات حرفه ای دارند حالا یکی قدرتمند تر و یکی ضعیفتر. اما بعضی از ترفداران outpost این قدر از این سوئیت تعریف کردند و ان قدر کومودو را ضعیف جلوه دادند که ما مجبور شدیم حتی تنظیمات پیشفرض ان ها را نیز مقایسه کنیم.
    خودتون میتونید پست های را در تاپیک کومودو برای اثبات این موضوع پیدا کنید.
    هر قدر هم من و سایر دوستان ایشان را به تست outpost در این تاپیک دعوت کردم فایده نداشت و ایشان امتناع کردند و دوست عزیزم mehdi_08 زحمتش را کشیدند.
    جالب اینجا بود که هر وقت ما حرف از شرکت کردن در این تاپیک میزدیم ایشان بحث را میپیچاند و به بیراهه میکشاند (مثلا تهمت میزد).
    میتونید خودتان در تاپیک outpost مشاهده کنید.
    حالا باز هم ما که حرفی نداریم خودشان بیایند و تست کنند.
    با تشکر

16. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

یک فایل مشکوک که MBAM ان را روت کیت میشناسه...........

لینک دانلود.
    کد:
    نتیجه VIRUS TOTAL

کد:

شاید این فایل را mbam به اشتباه روت کیت میشناسه..

18. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

قیاس سوئیت های امنیتی با یکدیگر امری کاملا" اشتباه هست....

هر شرکتی میاد تمامی توان مهندسی نرم افزاریشو به کار می بره تا نرم افزاری برای ایجاد امنیت ارائه بده....

کاربران هم حق انتخاب دارند و خودشون تصمیم می گیرند ، کدوم سوئیتو انتخاب و استفاده کنند....

20. 6 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •