سلام برو support.asus.com
بعد قسمت دانلود بعد مدل لپتاپ و سیستم عامل
سلام برو support.asus.com
بعد قسمت دانلود بعد مدل لپتاپ و سیستم عامل
من 10.6.3 رو تست کردم. اصلا نمیذاره نصب کنم !!!!
رو پی سی تست کردم. نصب شده ولی .... ولی اصلا توش نرفت که نرفت !!!!!
من فقط میخواستم ببینم سیستم عامل مکینتاش چه شکلیه که نشد ببینم. پرفورمنسش تو بازیها اصلا جالب نیست. اصلا جلوی ویندوز عددی نیست ...
مررورگر safari رو دیدین ؟ اون هم مال این اپل هاست. اصلا اون جوری که میگن سرعتش بالائه نبود. پلیر آی تون هم قدرم ریخته بودم اصلا حال نکردم باهاش.
اصلا همین کوییک تایم .... یه کدک داره به نام Sorenson 3 ... یه بار تست کردم ببینم کیفیتش چه طوره. اصلا قابل قیاس با بقیه ی کدک های استاندارد h.263 نبود. چه برسه به h.264.
واسه بازی هاف لایف 2 هم که لینک دادم. سرعت اجرای دو سومش که هیچ ... کیفیت فیلترینگ و تکسچر اصلا چنگی به دل نمیزنه.
ملا من موندم واسه چی اپل لپ تاپای خودش رو 1.5 برابر گرونتر میفروشه و خریدار هم داره.![]()
سلام دوستان!!!
گاوم زایید!!!!!!!!!!!همون طور که در صفحه قبل خوندید خریدم!!!امروز برای بار 4 ام روشن کردم تا ریکاوری بگیرم روی کول پد و در زمین مسطح!!زدم روی بک آپو دی وی دی گذاشتم داخلش.شروع کرد به ریکاوری گرفتن.آهنگی از خودش پخش کردم و هدفون را داخلش کردم.خوب بود.خارج که شد صدایی شبیه سوت ازش خارج شد.فکر کردم صدا از آهنگه اما وقتی لپ تاپو اتفاقی چند سانت بالا اوردم که مطمئن بشم از کول پد نیست صدا بیشتر شد.با این حرکت متوجه شدم صدا بوق نیست(تولیدی نیست)یعنی ولومش دست خودم .آروم یه کم کجش کردم صدا بیشتر شد.مطمئن شدم سخت افزاریه و داخلش یه مشکلی هست.مثل اینکه یه تیکه پلاستیک توی فن گیر کنه یه همچین صدایی.سریع دی وی دی رو خارج کردم که صدا قطع نشد و خاموش کردم گذاشتم تو کارتنش از اول هم دلم باهاش نبود .با توجه به اینکه چیزی روش نریختم و اصلا حرکت عجیبی روش انجام نشده میشه در مورد گارانتی تعویض و اینکه باید چیکار کنم تا عوضش کنن توضیح بدید.اصلا چرا باید لپتاپه نو با گارانتی ویستا 2 سال آآآک اینجوری بشه.راهنمایی کنید که مشکل چیه و باید برای تعویض چه کنم.ممنون
Last edited by lllhamedlll; 16-09-2010 at 18:01.
سلام دادا حالا میگم بگردیم یه راه حلی پیدا کنیم البته الان با فدورا و win 7 کار میکنم از گرافیک و محیط ئشز خوشم میاد تو نت چرخ میزدم چند نفر نصب کرده بودند یعنی اصلا دلت نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
سلام اتتفاقی دستت کنار میکروفن نرفت من میکروفونو غیر فعال کردم یه با روشن کن دستتو ببر کنار میکروفن ببین همون صدا نیست
سلام.
ببین دوست من، اولش من میخواستم گرافیک و صدا رو آپدیت کنم رفتم دیدم سایت ایسوس خیلی قدیمیه ولی چون نمیدونستم دراویر لپ تاپ و دستاپ فرقش چیه شروع کردم دانلود و تست و ...
ولی من پیشنهاد میکنم از درایور سایت ای ام دی استفاده کنید که به روز تره. مشکلی هم نداشته الحمد الله.
واسه صدا هم مهمه .... از همون ریل تک استفاده کنید که واسه همه مدل کارت صداهایی هست که ریل تک میزنه. چه دستاپ و چه لپ تاپ.
در مورد چیپست اینتل هم آقا مهران یه لینک داده بود جدید بود. من همون رو نصب کردم و اون هم خوب بود و هیچ مشکلی نداشت.
من همیشه کارت سدا و گرافیک و چیپست رو به روز نگه میدارم. اون هم از منبع اصلیشون. اما در مورد تاچ پد و کارت شبکه و .... زیاد حساسیت ندارم چون کارشون خیلی حساس نیست.
راستی لینک دانلود رو دادم ولی یه بار دیگه هم میذارم شاید لازم داشته باشید. آخرین ورژنها رو میذارم:
بایوس ورژن 212 و سایر آپدیت ها از سایت ایسوس:
چیپست مادربورد اینتل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت مربوط به هارد(تکنولوژی هارد سریع اینتل):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موتور مدیریت هارد اینتل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت صدا RealTek:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت شبکه وایرلس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت شبکه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت USB 3.0:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت تاچ پد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza1411; 16-09-2010 at 18:34.
میکروفون مگه موقع بوت شدن ویندوز هم صدا میده؟؟؟؟؟
اخه بعدش روشن کردم از همون اول وقتی رو زمین بود صداش دوباره در اومد.میکش کجاست؟
میکروفن بالا سمت راست عکسشم هست یه خورده بعد وب کم احتمال داره چون نویز میندازه یه امتحان بکن روشن کن دستتو ببر روش اروم
راستش دوست دارم نصب کنم و ببینم چه شکلیه. ولی بعدا نمیخوام توش کار کنم. کارایی سیستم عاملش زیاد به نظرم جالب نیست ولی کنجکاویه دیگهبدم نمیاد نصب شه.
فعلا وقت ندارم بسرچم ببینم چی کار باید کرد. یعد ها که نسخه های -- شده ی بیشتری بیاد تو وب یه تلاشی میکنم. اگه واسه شما جواب داد عکس بزار بببینیم چه شکلیهخیلی کنجکاویم رو تحریک کردی
![]()
عليرضا واقعا" دستت درد نكنه
الان اين نميدونم چرا كرك نميشه (ويندوز 7 پكيج كينگ رو استفاده كردم)
پچشو نصب كردم ولي هنوز زده 30 روزه
الان هم لنشو نمي گيره كه به اينترنت وصل بشم
علیرضا جلن میتونی بیای یاهووو؟ مار مهم دارم دارم دیووه میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)