تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 268 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بله مدرن وارفر 2 رو infinity ward ساخته وهمچنین مدرن 1 رو. اصلا به وجود آورنده اصلی Call of Duty همین infinity بوده که به نظر من بازی هاش ازTreyarch بهتره.
    کلا شرکت Activision ساخت Call of Duty رو به این دو استدیو داده که هر سال یکی از این دو تا بازی رو بیرون میدن
    وامسال هم نوبت Treyarch بوده که black:OPS رو ساخته
    حالا معلوم نیست با اون وضعی که infinity پیدا کرده سال2011 mw3 بیرون میاد یانه؟
    صد در صد میاد ، چون بیش از چندین میلیارد سود داشته !!!

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

حالا معلوم نیست با اون وضعی که infinity پیدا کرده سال2011 mw3 بیرون میاد یانه؟
    مگه وضعش چه جوری هست؟
    خدای ناکرده داره ورشکست می‌شه؟!
    خدأیییی این شرکت کارش درسته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    تو مرحله دوم یعنی اینجا:

مشکل چیه ؟؟؟
    باید چیکارش کرد؟؟
    ممنون

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مگه وضعش چه جوری هست؟
    خدای ناکرده داره ورشکست می‌شه؟!
    خدأیییی این شرکت کارش درسته.
    شرکت infinity خیلی از اعضای اصلی خودش رو از دست داده و رابطه اش با Activision هم حسابی شکر آبه
    البته این قضیه بعد از فروش چشمگیر مدرن وارفار 2 اتفاق افتاده
    Last edited by campuzlit; 19-01-2011 at 21:42.

5. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

سلام به همه ی سلحشورا
    بچه ها من لگ داره بازیم یه ماس ماسکی بود که لگ و درست میکرد
    کسی لینکشو داره بنهه

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام
    از دوستان یکی به من کمک کنه.
    من بازی رو نصب کردم و کرک اسکریدو رو هم انجام دادم ولی وقتی وارد بازی میشم تو همون صفحه اول صدای لرور میده و میپره بیرون. (منظورم از صفحه ی اول همون نوشته هاییه که تصویر بالا و پایین میره.)

داره خودمونی میشه *rafael*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم ... ولی برای یکی از دوستام تو یه قسمت از بازی مشکلی پیش اومده ... منم راهنماییش کردم ، اما میگه جواب نمیده
    متن سوالش رو میذارم :

قسمتي كه توش گير كردم:
    اول مرحله هلي كپتر ها ميان كه بالاي شهر نيرو پياده بكنن قلاب رو ميندازم به كف هلي كپتر كه با طناب بيام پايين يهو هلي كپتر منو مينزنن . هلي كپتر تو هوا چرخ ميزنه طناب هلم ميده و با يكي ديگه از پنجره يكي از ساختمون ها پرت ميشم تو ساختمون . بعداز كمي جنگ و بزن بزن ، خودمونو پيش گروه ميرسونيم ميريم تو خيابون . بيسيم چي تير خورد ه زخمي به ديوار تكيه داده . ميرم پيشش ازش گوشي رو ميگيرم همونجا كليد 6 رو معرفي ميكنه كه بله اگه اين كليد رو بزني ميتوني با هلي كپتر تماس بگيري و هدف مورد نظر رو نشون بدي تا هلي كپتر دخلشو بياره ؛ يه نفر بر هم واسه پوشش به نيروهاي پياده خودي باما تو خيابون ها حركت ميكنه كه يكي دو دقيقه بعد يه تانك دشمن از يه كوچه درمياد و نفر بر رو هم ميزنه كه بايد با هلي كپتر تانك رو نشون بدي كه هلي كپتر بياد و بزندش . هدف ها كه سه چهارتا هستن تو صحنه بهت معرفي ميشن كه بايد با 6به هلي كپتر نشون بدي و بعد هم هلي كپتر مياد و به مسلسل وراكت ميبنددشون بعد تو خيابون كه به پيش ميريم ته خيابون كه بعلت ريزش ساختمون بسته شده ميرم به خيابان موازي كه از پشت رد ميشه اونجاست كه بايد با كليد F بايد ديوار رو هل بديم . يكي از همرزمام كنار ديوار هست و ازم ميخواد كه كمكش كنم تا در يا ديوار هل بديم كه ميرم كمكش تا هل ميدم يهو يه انفجار يه ماشين رو كه كنار خيابون نزديكمون پارك شده رو بطرفمون پرتاب ميكنه كه اون موقع همه چي قاطي ميشه و بعداز يه كم همه جا تاريك ميشه و فقط صحنه سياه با نمايش مترفاصله تو وسط صحنه ديده ميشه .....
    من بهش گفتم که باید تو اون صحنه ی هل دادن در ، سریع باید F رو بزنه ... اما جواب داد:

يا من بلد نيستم چيكار بايد بكنم مرده اي روم نبود به طرف نقطه هاي هدفي كه تو وسط صحنه نشون ميده حركت ميكنم وقتي رو هدف دومي به فاصله 6 متري ميرسم ديگه جلوتر نميه ره يه صفحه سياه با نمايش محل هدف در وسط تصوير كليه كليد ها رو امتحان كردم متاسفانه جواب نداد

فکر کنم مشکل از کرکش باشه ... حالا اگه من کرک خودمو بهش بدم تا جایگزین کنه ، سیو هاش از بین نمیره؟
    Last edited by *rafael*; 20-01-2011 at 10:55.

9. 2 کاربر از *rafael* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم ... ولی برای یکی از دوستام تو یه قسمت از بازی مشکلی پیش اومده ... منم راهنماییش کردم ، اما میگه جواب نمیده
    متن سوالش رو میذارم :

من بهش گفتم که باید تو اون صحنه ی هل دادن در ، سریع باید F رو بزنه ... اما جواب داد:

فکر کنم مشکل از کرکش باشه ... حالا اگه من کرک خودمو بهش بدم تا جایگزین کنه ، سیو هاش از بین نمیره؟
    شما باید بازی را به طور کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه برای اطمینان دو آپدیت بازی را نصب کنید.آپدیت 1 و 2 که مربوط به هنگ بازی و رفع مشکل لگ انداختن در بازی هست.
    موفق باشید.

11. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *rafael*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

1

شما باید بازی را به طور کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه برای اطمینان دو آپدیت بازی را نصب کنید.آپدیت 1 و 2 که مربوط به هنگ بازی و رفع مشکل لگ انداختن در بازی هست.
    موفق باشید.
    این آپدیت 1 و 2 رو از کجا باید پیدا کنم ؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این آپدیت 1 و 2 رو از کجا باید پیدا کنم ؟
    تو گوگل سرچ کنید آپدیت های جدید این بازی رو براتون میاره یا که تو سایت هایی که بازی رو برای دانلود قرار میدن هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •