صد در صد میاد ، چون بیش از چندین میلیارد سود داشته !!!![]()
صد در صد میاد ، چون بیش از چندین میلیارد سود داشته !!!![]()
مگه وضعش چه جوری هست؟
خدای ناکرده داره ورشکست میشه؟!
خدأیییی این شرکت کارش درسته.
سلام دوستان
تو مرحله دوم یعنی اینجا:
مشکل چیه ؟؟؟
باید چیکارش کرد؟؟
ممنون
شرکت infinity خیلی از اعضای اصلی خودش رو از دست داده و رابطه اش با Activision هم حسابی شکر آبه
البته این قضیه بعد از فروش چشمگیر مدرن وارفار 2 اتفاق افتاده
Last edited by campuzlit; 19-01-2011 at 21:42.
سلام به همه ی سلحشورا
بچه ها من لگ داره بازیم یه ماس ماسکی بود که لگ و درست میکرد
کسی لینکشو داره بنهه
سلام
از دوستان یکی به من کمک کنه.
من بازی رو نصب کردم و کرک اسکریدو رو هم انجام دادم ولی وقتی وارد بازی میشم تو همون صفحه اول صدای لرور میده و میپره بیرون. (منظورم از صفحه ی اول همون نوشته هاییه که تصویر بالا و پایین میره.)
من بازی رو تموم کردم ... ولی برای یکی از دوستام تو یه قسمت از بازی مشکلی پیش اومده ... منم راهنماییش کردم ، اما میگه جواب نمیده
متن سوالش رو میذارم :
من بهش گفتم که باید تو اون صحنه ی هل دادن در ، سریع باید F رو بزنه ... اما جواب داد:قسمتي كه توش گير كردم:
اول مرحله هلي كپتر ها ميان كه بالاي شهر نيرو پياده بكنن قلاب رو ميندازم به كف هلي كپتر كه با طناب بيام پايين يهو هلي كپتر منو مينزنن . هلي كپتر تو هوا چرخ ميزنه طناب هلم ميده و با يكي ديگه از پنجره يكي از ساختمون ها پرت ميشم تو ساختمون . بعداز كمي جنگ و بزن بزن ، خودمونو پيش گروه ميرسونيم ميريم تو خيابون . بيسيم چي تير خورد ه زخمي به ديوار تكيه داده . ميرم پيشش ازش گوشي رو ميگيرم همونجا كليد 6 رو معرفي ميكنه كه بله اگه اين كليد رو بزني ميتوني با هلي كپتر تماس بگيري و هدف مورد نظر رو نشون بدي تا هلي كپتر دخلشو بياره ؛ يه نفر بر هم واسه پوشش به نيروهاي پياده خودي باما تو خيابون ها حركت ميكنه كه يكي دو دقيقه بعد يه تانك دشمن از يه كوچه درمياد و نفر بر رو هم ميزنه كه بايد با هلي كپتر تانك رو نشون بدي كه هلي كپتر بياد و بزندش . هدف ها كه سه چهارتا هستن تو صحنه بهت معرفي ميشن كه بايد با 6به هلي كپتر نشون بدي و بعد هم هلي كپتر مياد و به مسلسل وراكت ميبنددشون بعد تو خيابون كه به پيش ميريم ته خيابون كه بعلت ريزش ساختمون بسته شده ميرم به خيابان موازي كه از پشت رد ميشه اونجاست كه بايد با كليد F بايد ديوار رو هل بديم . يكي از همرزمام كنار ديوار هست و ازم ميخواد كه كمكش كنم تا در يا ديوار هل بديم كه ميرم كمكش تا هل ميدم يهو يه انفجار يه ماشين رو كه كنار خيابون نزديكمون پارك شده رو بطرفمون پرتاب ميكنه كه اون موقع همه چي قاطي ميشه و بعداز يه كم همه جا تاريك ميشه و فقط صحنه سياه با نمايش مترفاصله تو وسط صحنه ديده ميشه .....
يا من بلد نيستم چيكار بايد بكنم مرده اي روم نبود به طرف نقطه هاي هدفي كه تو وسط صحنه نشون ميده حركت ميكنم وقتي رو هدف دومي به فاصله 6 متري ميرسم ديگه جلوتر نميه ره يه صفحه سياه با نمايش محل هدف در وسط تصوير كليه كليد ها رو امتحان كردم متاسفانه جواب نداد
فکر کنم مشکل از کرکش باشه ... حالا اگه من کرک خودمو بهش بدم تا جایگزین کنه ، سیو هاش از بین نمیره؟
Last edited by *rafael*; 20-01-2011 at 10:55.
شما باید بازی را به طور کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه برای اطمینان دو آپدیت بازی را نصب کنید.آپدیت 1 و 2 که مربوط به هنگ بازی و رفع مشکل لگ انداختن در بازی هست.
موفق باشید.
این آپدیت 1 و 2 رو از کجا باید پیدا کنم ؟
تو گوگل سرچ کنید آپدیت های جدید این بازی رو براتون میاره یا که تو سایت هایی که بازی رو برای دانلود قرار میدن هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)